Összes letöltés a DEA-ból: 689
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 410 |
Magyarország (HU) | 44 |
Indonézia (ID) | 21 |
Németország (DE) | 15 |
Kína (CN) | 13 |
Vietnám (VN) | 12 |
Törökország (TR) | 7 |
Egyesült Királyság (GB) | 6 |
Pakisztán (PK) | 6 |
India (IN) | 5 |
Hollandia (NL) | 5 |
Belgium (BE) | 4 |
Kanada (CA) | 4 |
Chile (CL) | 4 |
Ausztrália (AU) | 3 |
Brazília (BR) | 3 |
Franciaország (FR) | 3 |
Olaszország (IT) | 3 |
Románia (RO) | 3 |
Ukrajna (UA) | 3 |
Dél-Afrika (ZA) | 3 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 2 |
Csehország (CZ) | 2 |
Spanyolország (ES) | 2 |
Finnország (FI) | 2 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 2 |
Nigéria (NG) | 2 |
Fülöp-szigetek (PH) | 2 |
Argentína (AR) | 1 |
Etiópia (ET) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Írország (IE) | 1 |
Kenya (KE) | 1 |
Libanon (LB) | 1 |
Norvégia (NO) | 1 |
Új-Zéland (NZ) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Thaiföld (TH) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
n.a. | 86 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Buglyó, -., Gál, T.: A közösségi média hatása a magyar nők egészségtudatosságára. Régiókut. szle. 8 (2), 1-12, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366366 | Kiadói változat: 25 |
2024 | Buglyó, -., Gál, T.: Az egészség ára - Az egészségesnek vélt élelmiszerek iránti fogyasztási és vásárlási szokások vizsgálata különös tekintettel az árra. Táplálkozásmarketing. 10 (2), 3-16, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365385 | 6 |
2024 | Földi, K., Pénzes, I., Pólya, É.: Kereskedelemszervezés és vásárlásösztönzés összefüggései a magyar FMCG piacon. JTGF. 18. évfolya, 3-4 szám 71-80, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368616 | Kiadói változat: 7 |
2024 | Földi, K., Pénzes, I.: Online vásárlói magatartás az Észak- és Dél-Alföld régiókban. Régiókut. szle. 8. évfolyam 2. szám 13-24, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366424 | Kiadói változat: 5 |
2023 | Földi, K., Pólya, É., Pénzes, I.: Fight for customers correlations of trade organizations and sales promotion on the Hungarian FMCG market. In: Challenges in the Carpathian basin : 16th Annual International Conference on Economics and Business : conference volume. Ed.: Nagy Benedek, RISOPRINT, Kolozsvár, 287-294, 2023. ISBN: 9789735330385 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359884 | Kiadói változat: 4 |
2023 | Földi, K., Pólya, É., Pénzes, I.: Fight for Customers - Correlations of Trade Organizations and Sales Promotionon the Hungarian FMCG Market. TM. 10 (2), 31-38, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366475 | Kiadói változat: 7 |
2023 | Földi, K.: Qualitative research on food shopping behavior from the point of view of today's retailers. In: Challenges in the Carpathian basin : 16th Annual International Conference on Economics and Business : conference volume. Ed.: Nagy Benedek, RISOPRINT, Kolozsvár, 295-305, 2023. ISBN: 9789735330385 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359886 | Kiadói változat: 2 |
2023 | Földi, K., Pénzes, I.: Research of online food shopping habits in Hungary. In: Challenges in the Carpathian basin : 16th Annual International Conference on Economics and Business : conference volume. Ed.: Nagy Benedek, RISOPRINT, Kolozsvár, 12-24, 2023. ISBN: 9789735330385 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359883 | Kiadói változat: 1 |
2022 | Kovács, B., Szakály, Z.: Market orientation and corporate performance in the health industry. Manag. Market. 17 (1), 41-60, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/330935 Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous) | kiadói változat: 50 |
2022 | Kardos, V., Gál, T.: Webáruházak fogyasztói megítélésének vizsgálata netnográfiával a COVID-19 időszakában. Int. J. Eng. Manag. Sci. 7 (1), 33-42, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331907 | kiadói változat: 7 |
2021 | Premordia, I., Gál, T.: Dear customer, thank you for your review: the service failure-recovery dyadic interactions in the restaurant industry. IRMM. 11 (3), 49-57, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325718 | Kiadói változat: 30 |
2021 | Premordia, I., Gál, T.: Experience: What are the determining factors of service failure affecting behavioral intentions?. Netw. Intell. Stud. 9 (17), 69-83, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325717 | Kiadói változat: 14 |
2020 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model. Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302094 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | Kiadói változat: 91 |
2020 | Rafinda, A., Gál, T.: Financial literacy of economics and non-economics students. IRMM. 10 (3), 35-38, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/285435 | kiadói változat: 29 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata. Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 232-241, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344777 | Kiadói változat: 15 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói motivációk a döntően növényi étrendet folytatók körében - szakirodalmi áttekintés = Consumer motivations among those following mainly a plant-based diet - literature review. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 15 (1), 11-18, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344775 | Kiadói változat: 4 |
2019 | Rahajuni, D., Badriah, L., Rafinda, A.: Implementing Productive Economic Activities for The Poor Based on Social Capital. SEA-Pract. Appl. Sci. 7 (19), 47-54, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/267667 | Kiadói változat: 37 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Applying new innovative market research methods in the innovation process of new products. Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (3), 56-69, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270148 | Kiadói változat: 51 |
2017 | Tóth, E., Csapóné Riskó, T.: Az üzleti kapcsolatok erkölcsi újjáépítése: Menedzsment szemlélet keresztény nézőpontból. Metszetek. 6 (4), 71-90, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262735 | Kiadói változat: 49 |
2017 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T.: Bread consumption habits in the gluten free diet. Apstract. 11 (3-4), 113-120, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255504 | kiadói változat: 54 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos fogyasztói insight-ok feltárása netnográfiával - esettanulmány. Veztud. 48 (4), 46-54, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270167 | Kiadói változat: 125 |
2017 | Csapó, Z., Nábrádi, A., Kovács, K., Csapóné Riskó, T.: MBA education at the University of Debrecen and its further development towards double degree programmes. Apstract. 11 (1-2), 167-170, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247261 | kiadói változat: 76 |