Összes letöltés a DEA-ból: 6851
Ország | Letöltések |
---|---|
Magyarország (HU) | 2339 |
Egyesült Államok (US) | 2299 |
Németország (DE) | 248 |
Kína (CN) | 223 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 181 |
Indonézia (ID) | 162 |
Egyesült Királyság (GB) | 69 |
Vietnám (VN) | 66 |
Románia (RO) | 53 |
Hollandia (NL) | 50 |
India (IN) | 47 |
Írország (IE) | 43 |
Fülöp-szigetek (PH) | 43 |
Japán (JP) | 39 |
Szlovákia (SK) | 38 |
Ukrajna (UA) | 37 |
Franciaország (FR) | 33 |
Oroszország (RU) | 28 |
Kanada (CA) | 26 |
Törökország (TR) | 24 |
Dél-Afrika (ZA) | 23 |
Spanyolország (ES) | 22 |
Malajzia (MY) | 21 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 20 |
Ausztrália (AU) | 17 |
Kenya (KE) | 17 |
Szerbia (RS) | 17 |
Nigéria (NG) | 16 |
Ausztria (AT) | 15 |
Pakisztán (PK) | 15 |
Finnország (FI) | 13 |
Litvánia (LT) | 11 |
Mexikó (MX) | 11 |
Lengyelország (PL) | 11 |
Svédország (SE) | 11 |
Olaszország (IT) | 10 |
Csehország (CZ) | 9 |
Görögország (GR) | 9 |
Thaiföld (TH) | 9 |
Brazília (BR) | 8 |
Banglades (BD) | 7 |
Chile (CL) | 7 |
Dánia (DK) | 6 |
Horvátország (HR) | 5 |
Lettország (LV) | 5 |
Belgium (BE) | 4 |
Svájc (CH) | 4 |
Algéria (DZ) | 4 |
Srí Lanka (LK) | 4 |
Norvégia (NO) | 4 |
Új-Zéland (NZ) | 4 |
Szingapur (SG) | 4 |
Örményország (AM) | 3 |
Argentína (AR) | 3 |
Ciprus (CY) | 3 |
Jordánia (JO) | 3 |
Málta (MT) | 3 |
Peru (PE) | 3 |
Portugália (PT) | 3 |
Albánia (AL) | 2 |
Bosznia-Hercegovina (BA) | 2 |
Bulgária (BG) | 2 |
Egyiptom (EG) | 2 |
Etiópia (ET) | 2 |
Izrael (IL) | 2 |
Irak (IQ) | 2 |
Kambodzsa (KH) | 2 |
Szaud-Arábia (SA) | 2 |
Szlovénia (SI) | 2 |
Azerbajdzsán (AZ) | 1 |
Bhután (BT) | 1 |
Botswana (BW) | 1 |
Ecuador (EC) | 1 |
Ghána (GH) | 1 |
Haiti (HT) | 1 |
Izland (IS) | 1 |
Libanon (LB) | 1 |
Mali (ML) | 1 |
Makaó (MO) | 1 |
Malawi (MW) | 1 |
Norfolk-sziget (NF) | 1 |
Omán (OM) | 1 |
Pápua Új-Guinea (PG) | 1 |
Seychelle-szigetek (SC) | 1 |
Üzbegisztán (UZ) | 1 |
Zimbabwe (ZW) | 1 |
n.a. | 402 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Bayındır-Gümüş, A., Öztürk, E., Soós, M.: Adaptation of the scale of effects of social media on eating behavior in Hungarian university students. 75 (1(2024),), 59-65, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368011 Folyóirat-mutatók:
Q3 Medicine (miscellaneous) (2022) Q3 Public Health, Environmental and Occupational Health (2022) | Kiadói változat: 22 |
2024 | Gyarmati, G., Szakály, Z.: Az ipar 4.0 transzformációs hatása a bormarketing és a borágazat folyamataira. TM. 10 (2), 65-74, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364964 | Kiadói változat: 9 |
2023 | Pető, D., Szakály, Z., Kiss, V.: A helyi termékekkel kapcsolatos fogyasztói elvárások összehasonlító vizsgálata. Marketing & Menedzsment. 57 (1), 49-57, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/356985 | Kiadói változat: 4 |
2023 | Szűcs, R., Kovács, K.: Az árak emelkedése napjaink élelmiszerpiacán. TM. 10 (1), 21-37, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357660 | Kiadói változat: 15 |
2023 | Tóth, I., Szakály, Z.: Az élelmiszerjelölések szerepe a fogyasztók élelmiszerválasztásában. TM. 10 (2), 39-53, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364963 | Kiadói változat: 11 |
2023 | Bodnár, G., Kiss, M.: A Z generáció borfogyasztási szokásai és borral kapcsolatos közösségimédia-preferenciái. Gazdálktud. közl. 10 (1), 13-22, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359190 | Kiadói változat: 7 |
2023 | Piros, E., Fehér, A.: Egyetemi hallgatók élelmiszer-vásárlói magatartásának kvalitatív vizsgálata a COVID-19 idején. Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 69 (3), 4503-4512, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360196 Folyóirat-mutatók:
Q4 Food Science (2022) | Kiadói változat: 4 |
2023 | Molnár, E., Szűcs, R.: Nem csak a 20 éveseké a világ - avagy az élelmiszerek online értékesítésének lehetőségei. Gazdálktud. közl. 10 (1), 61-65, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359270 | Post-print: 5 |
2023 | Vida, V., Szakály, Z.: Sertéshús és sertéshúskészítmények fogyasztási szokásai, trendjei. TM. 10 (1), 81-97, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357658 | Kiadói változat: 1 |
2023 | Salem, O., Kiss, M.: Using the servqual model to assess service quality of internet service providers: evidence from Jordan. Oradea J. Bus. Econ. 8 (1), 61-71, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348509 | kiadói változat: 3 |
2022 | Szűcs, R.: Közösségi detoxikáló: Egy hét a közösségi média használata nélkül. Gradus. 9 (2), 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341824 | kiadói változat: 2 |
2022 | Salem, O., Kiss, M.: The impact of perceived service quality on customers' repurchase intention: Mediation effect of price perception. Innovative Marketing. 18 (4), 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337509 Folyóirat-mutatók:
Q3 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous) Q3 Management of Technology and Innovation Q3 Marketing | Kiadói változat: 8 |
2022 | Szilágyi, C., Fehér, A., Berencsi, A.: Üdítőitalokkal kapcsolatos egészségtudatosság feltárása a fiatal felnőttek körében szemkamerás vizsgálat segítségével. Economica. 13 (3-4), 24-38, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/361256 | Kiadói változat: 17 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Soós, M., Kiss, M., Balsa-Budai, N.: Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary. Foods. 10 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320900 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 72 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary. Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303429 Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Genetics | kiadói változat: 41 |
2021 | Nábrádi, Z.: Étrend-kiegészítő fogyasztói szokások a fiatal felnőtt korosztály körében. Debr. Szle. 29 (2), 229-238, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331093 | kiadói változat: 11 |
2021 | Kiss, M., Farkas, N.: Genetic-based personalized nutrition in Hungary - is there a viable business model?. Apstract. 15 (3-4), 5-14, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346653 | kiadói változat: 17 |
2021 | Dombi, M., Szakály, Z., Kiss, V., Cao, Z., Liu, G.: Material Hide-and-Seek: Looking for the Resource Savings Due to International Trade of Food Products. Earth's Future. 9 (7), 1-20, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322136 Folyóirat-mutatók:
D1 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous) D1 Environmental Science (miscellaneous) | kiadói változat: 36 |
2021 | Kun, A., Kiss, M.: On the Mechanics of the Organic Label Effect: How Does Organic Labeling Change Consumer Evaluation of Food Products?. Sustainability. 13 (3), 1-25, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302019 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 73 |
2021 | Fehér, A., Véha, M., Boros, H., Kovács, B., Kontor, E., Szakály, Z.: The Relationship between Online and Offline Information-Seeking Behaviors for Healthy Nutrition. Int. J. Environ. Res. Public Health. 18 (19), 1-18, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322071 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 57 |
2021 | Ulziibadrakh, Z., Szakály, Z.: Understanding service marketing in performing arts organizations. Cross Cult. Management J. 23 (2), 181-189, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328030 | kiadói változat: 12 |
2020 | Fehér, A., Gazdecki, M., Véha, M., Szakály, M., Szakály, Z.: A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet. Sustainability. 12 (10), 1-18, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291036 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 79 |
2020 | Szűcs, R.: A fogyasztói tudatosság affektív és konatív komponensei. Gradus. 7 (1), 105-114, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281366 | kiadói változat: 10 |
2020 | Nábrádi, Z., Bánáti, D., Szakály, Z.: A study on consumer habits in the dietary supplements market. Apstract. 14 (3-4), 5-12, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331095 | kiadói változat: 5 |
2020 | Szűcs, R., Pólya, É., Szakály, Z.: A testkép megítélése a rendszeres sporttevékenységet végzők körében. Acta Carolus Robertus. 10 (2), 189-207, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300566 | kiadói változat: 2 |
2020 | Fehér, A., Farkas, N., Boros, H., Véha, M., Szakály, Z.: Az egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás netnográfiai vizsgálata a digitális korban. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 19-38, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291037 | Kiadói változat: 30 |
2020 | Pető, D., Fehér, A., Szakály, Z.: Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói attitűdök vizsgálata. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 39-55, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291038 | Kiadói változat: 28 |
2020 | Piros, E., Fehér, A.: Az élelmiszer-vásárlói magatartás vizsgálata online környezetben: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 67-78, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291039 | Kiadói változat: 18 |
2020 | Berencsi, A., Fehér, A.: Az energiaitalok fogyasztói és szakértői megítélésének vizsgálata. Táplálkozásmarketing. 7 (2), 51-63, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/297326 | kiadói változat: 1 |
2020 | Kiss, M., Farkas, N.: Az európai országok nemzetközi piacszegmentációja sport- és egészségfogyasztás alapján. Táplálkozásmarketing. 7 (2), 33-49, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300732 | kiadói változat: 3 |
2020 | Kontor, E., Kiss, M., Fehér, A.: Digitalizáció hatása a hazai kereskedelmi stratégiákra. Int. J. Eng. Manag. Sci. 5 (1), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/284335 | kiadói változat: 16 |
2020 | Salem, O.: Education And Internet Users Indicators And Their Impact On The Unemployment Rate In European Union Countries. Netw. Intell. Stud. 8 (15), 27-33, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/339629 | Kiadói változat: 3 |
2020 | Szűcs, R., Pólya, É., Szakály, Z.: Perception of body image among people engaged in sports on a regular basis. Eur. Sci. J. 16 (28), 23-39, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299121 | kiadói változat: 5 |
2020 | Rafinda, A., Suroso, A., Gál, T.: Predictive Power of Situational Factor and Individual Factor on Misreporting Behaviour. IRMM. 10 (1), 84-90, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278874 | kiadói változat: 102 |
2020 | Salem, O.: Social Media Marketing In Higher Education Institutions. SEA: Pract. Appl. Sci. 8 (23), 191-196, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/339630 | Kiadói változat: 53 |
2020 | Szakály, Z., Soós, M., Balsa-Budai, N., Kovács, S., Kontor, E.: The Effect of an Evaluative Label on Consumer Perception of Cheeses in Hungary. Foods. 9 (5), 1-21, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299372 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 57 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata. Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 232-241, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344777 | Kiadói változat: 15 |
2019 | Szakály, Z., Kovács, S., Pető, K., Huszka, P., Kiss, M.: A modified model of the willingness to pay for functional foods. Appetite. 138 94-101, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264863 Folyóirat-mutatók:
Q1 Nutrition and Dietetics Q1 Psychology (miscellaneous) | pre-print: 291 |
2019 | Balsa-Budai, N., Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z.: Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary. Sustainability. 11 (6), 1-15, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264587 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q2 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 129 |
2019 | Balsa-Budai, N., Kontor, E.: A vállalati társadalmi felelősségvállalás és kapcsolata az emberierőforrás-menedzsmenttel. In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 206-216, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360532 | Könyvfejezet: 2 |
2019 | Kontor, E., Kovács, B., Szakály, Z., Kiss, M.: A védjegyekkel kapcsolatos attitűd és az életstílusjegyek összefüggései. Stat. Szle. 97 (4), 364-386, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265108 | Kiadói változat: 82 |
2019 | Farkas, N., Kiss, M., Fehér, A.: Az egészséges táplálkozással kapcsolatos hazai fogyasztói attitűdök: Egy netnográfiás kutatás tapasztalatai. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 19, 2019. ISBN: 9786155606090 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275434 | kiadói változat: 15 |
2019 | Markos, A., Kiss, V.: Az egészségtudatos életmód tényezőinek vizsgálata az amatőr férfisportolók körében. Táplálkozásmarketing. 6 (2), 61-70, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280779 | kiadói változat: 76 |
2019 | Kontor, E., Balsa-Budai, N., Papp-Bata, Á., Kiss, M.: Az élelmiszercímkék szerepe az egészségtudatos táplálkozás megvalósításában: ösztönző és gátló tényezők. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 45-56, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275431 | könyvfejezet: 44 |
2019 | Kontor, E., Kiss, M.: Az elhízás és a túlsúly okai, következményei és kezelésének lehetséges irányai. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 139-150, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275427 | könyvfejezet: 364 |
2019 | Kiss, M., Kontor, E.: Az elhízás gazdasági terhei: Hazai és nemzetközi körkép. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 124-138, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275422 | könyvfejezet: 70 |
2019 | Kiss, M., Fehér, A., Kontor, E.: Az integrált viselkedéses modell alkalmazása az egészségmagatartás előrejelzésére és befolyásolására. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 22-33, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275425 | könyvfejezet: 45 |
2019 | Rafinda, A., Gál, T., Purwaningtyas, P.: Business ethics course on student moral reasoning. Oradea J. Bus. Econ. 4 (Spec.), 60-68, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269936 | kiadói változat: 47 |
2019 | Kiss, M., Kun, A.: Can Homepage Openness Sign Institutional Quality in Higher Education?. In: 18th International Congress of the International Association on Public and Nonprofit Marketing "Challenges in public, non-profit and social marketing" - Conference proceeding. Ed.: Ercsey Ida, Department of Marketing and Management, University of Győr, Győr, 34, 2019. ISBN: 9786155837616 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/272524 | kiadói változat: 7 |
2019 | Kontor, E., Kiss, M., Fehér, A.: Digitalizáció hatása a hazai kereskedelmi stratégiákra. In: Kihívások és tanulságok a menedzsment területén. Fókuszban a folyamatmenedzsment : az Ipar 4.0 kihívásai : Absztraktkötet, Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Debrecen, 31-32, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275804 | kiadói változat: 68 |
2019 | Fehér, A., Szakály, Z.: Egészségpiaci kutatások: lektorált tanulmánykötet: Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 216 p., 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/298704 | Tanulmánykötet: 984 |
2019 | Kun, A., Kiss, M.: Felsőoktatási intézmények honlapjainak tartalma mint a minőség jelzése. In: Neveléstudomány - Horizontok és dialógusok: Absztraktkötet. XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia. Szerk.: Varga Aranka, Andl Helga, Molnár-Kovács Zsófia, MTA Pedagógiai Tudományos Bizottság, Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Neveléstudományi Intézet, Pécs, 605, 2019. ISBN: 9789634294733 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275802 | kiadói változat: 16 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói motivációk a döntően növényi étrendet folytatók körében - szakirodalmi áttekintés = Consumer motivations among those following mainly a plant-based diet - literature review. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 15 (1), 11-18, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344775 | Kiadói változat: 4 |
2019 | Kun, A., Kiss, M.: Online Communication of Higher Education Institutions as a Signal: Content Analysis of News Published on Institutional Websites and on Facebook. In: 1st Partium International Conference on Management. Trends in 21st Century : Book of Abstracts. Ed.: Nábrádi András, Gál Katalin, Partium Christian University, University of Debrecen, Oradea, 34-35, 2019. ISBN: 9786068156958 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/276211 | kiadói változat: 20 |
2019 | Suroso, A., Lumbantoruan, A., Mafudi, Rafinda, A.: The Impact of Digital Marketing on Rural Product: A Case Study in Sumbang, Indonesia. Cross Cult. Manag. J. 21 (2), 89-94, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/274537 | kiadói változat: 71 |
2018 | Pintye, A., Kiss, M.: A bankokkal szembeni bizalom és a pénzügyi tudás közötti összefüggés vizsgálata a Debreceni Egyetem hallgatóinak körében. In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok : Előadások és poszterek összefoglalói. Szerk.: Dinya László, Csernák József, Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös, 206, 2018. ISBN: 9786155621741 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249333 | kiadói változat: 4 |
2018 | Szakály, Z., Kontor, E., Kovács, S., Popp, J., Pető, K., Polereczki, Z.: Adaptation of the Food Choice Questionnaire: the case of Hungary. British Food Journal. 120 (7), 1474-1488, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262952 Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous) Q2 Food Science | open access article: 185 |
2018 | Balsa-Budai, N., Szakály, Z.: A fenntartható értékrend vizsgálata a debreceni egyetemisták körében. Táplálkozásmarketing. 5 (1), 3-20, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257677 | kiadói változat: 47 |
2018 | Kiss, M., Szakály, Z.: A Literature Review of the Consumer Attitudes towards Functional Foods. In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Győri Zoltán, Debreceni Egyetem, Debrecen, 28-29, 2018. ISBN: 9789634900245 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257193 | teljes szöveg: 5 |
2018 | Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z., Kontor, E.: A védjegyekkel kapcsolatos fogyasztói attitűd és az életstílusjegyek kapcsolata. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése : Program füzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 32-32, 2018. ISBN: 97861556060609 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257485 | teljes szöveg: 10 |
2018 | Kontor, E., Szakály, Z., Véha, M., Kiss, M.: Egészség vagy íz? Fogyasztói dilemmák a funkcionális élelmiszerekkel kapcsolatban: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 5 (2), 17-29, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263587 | kiadói változat: 68 |
2018 | Kiss, M., Kontor, E., Véha, M., Szakály, Z.: Funkcionális élelmiszerekkel kapcsolatos attitűdvizsgálatok: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 5 (1), 21-34, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255791 | kiadói változat: 88 |
2018 | Tóth, E., Csapóné Riskó, T.: Keresztény szempontú menedzsment gyakorlatok. Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (3), 14-30, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262731 | kiadói változat: 107 |
2018 | Kiss, M., Kun, A.: Milyen imázst közvetítenek a magyar felsőoktatási intézmények honlapjai?. Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (3), 355-370, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255340 | kiadói változat: 91 |
2018 | Szakály, Z., Kiss, M., Gál, T., Kovács, B.: Nemzetközi piacszegmentáció a tejtermékek piacán. Tejgazdaság. 75 (1), 43-54, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255183 | kiadói változat: 25 |
2018 | Mile, M., Papp-Bata, Á., Szakály, Z., Csiki, Z.: Szarkopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel. Metabolizmus. 16 (4), 284-286, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329153 | kiadói változat: 6 |
2017 | Kovács, K., Csapóné Riskó, T., Csapó, Z., Nábrádi, A.: 10 year anniversary of the journal Apstract: the history of an open access journal. Apstract. 11 (1-2), 5-8, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247254 | kiadói változat: 206 |
2017 | Pintye, A., Kiss, M.: A gazdasági felsőoktatás hatása a fiatalok pénzügyi kultúrájára. In: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : Nemzetközi magyar nyelvű konferencia Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar 2017. december 8 : Program és absztrakt kötet. Szerk.: Pappné Sziládi Katalin, Kovács Klaudia, Szegedi Tudományegyetem, Szeged, 43, 2017. ISBN: 9789633065693 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247025 | kiadói változat: 32 |
2017 | Pintye, A., Kiss, M.: A gazdasági felsőoktatás hatása a fiatalok pénzügyi kultúrájára. Jelenkori társad. gazd. foly. 12 (4), 175-186, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247026 | kiadói változat: 37 |
2017 | Tóth, E., Kiss, M.: A külföldi hallgatók elégedettségi felmérése a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán. Debr. szle. 25 (4), 499-511, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246393 | kiadói változat: 23 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Applying new innovative market research methods in the innovation process of new products. Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (3), 56-69, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270148 | Kiadói változat: 51 |
2017 | Szakály, Z., Popp, J., Kontor, E., Kovács, S., Pető, K., Jasák, H.: Attitudes of the Lifestyle of Health and Sustainability Segment in Hungary. Sustainability. 9 (10), 1763-, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256097 Folyóirat-mutatók:
Q2 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 186 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos fogyasztói insight-ok feltárása netnográfiával - esettanulmány. Veztud. 48 (4), 46-54, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270167 | Kiadói változat: 125 |
2017 | Szabó-Szentgróti, E., Szabó-Szentgróti, G., Szakály, Z.: Empirical research on corporate strategies in Hungarian Dairy Industry. Apstract. 11 (3-4), 169-180, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255513 | kiadói változat: 111 |
2017 | Oláh, J., Halasi, G., Szakály, Z., Popp, J., Balogh, P.: Impact of International Migration on the Labor Market: A Case Study from Hungary. Amfiteatru Econ. 19 (46), 790-805, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255539 Folyóirat-mutatók:
Q3 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous) | kiadói változat: 57 |
2017 | Pintye, A., Kiss, M.: Közgazdász hallgatók pénzügyi kultúrája. Taylor. 9 (1), 191-199, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238745 | kiadói változat: 53 |
2017 | Kiss, M., Sátor, V., Kontor, E., Kun, A.: Markmyprofessor: Minél több, annál jobb?. Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (4), 232-243, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/242329 | kiadói változat: 91 |
2016 | Szakály, Z., Balogh, P., Csatáriné Dogi, I., Polereczki, Z.: A fogyasztói etnocentrizmus vizsgálata Magyarországon - Ajánlások a magyar élelmiszergazdaság számára. Gazdálkodás. 60 (2), 153-174, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228495 | Kiadói változat: 120 |
2016 | Kontor, E., Nyul, B.: A piacorientáció érvényesülése a kis- és középvállalatok körében - egy klaszteranalízis eredményei. Competitio. 15 (1), 22-45, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/230274 | kiadói változat: 47 |
2016 | Kiss, M., Szakály, Z., Soós, M., Kontor, E.: Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként. In: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése : Program és az előadások kivonatai. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 38, 2016. ISBN: 9786155606021 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238451 | Kiadói változat: 24 |
2016 | Kiss, M., Kontor, E., Kun, A.: Az organikuscímke-hatás a marketing irodalomban: imázstranszfer, halo-hatás és jelzés. Táplálkozásmarketing. 3 (1), 61-71, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238400 | Kiadói változat: 47 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Tanulmánykötet. Szerk.: Fehér András, Kiss Virág Ágnes, Soós Mihály, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 640-649, 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238406 | Kiadói változat: 1240 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Program és absztrakt füzet. Szerk.: Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 30, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247134 | kiadói változat: 9 |
2015 | Kiss, M., Kontor, E., Kun, A.: A biominősítés hatása a fogyasztók érzékelésére és attitűdjére csokoládék esetén. In: Marketing hálózaton innen és túl : Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXI. Országos Konferenciája 2015. augusztus 26-28. : Program és absztrakt kötet, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Budapest, 32, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247024 | kiadói változat: 11 |
2015 | Kiss, M., Kontor, E., Kun, A.: A biominősítés hatása a fogyasztók érzékelésére és attitűdjére csokoládék esetén. In: Marketing hálózaton innen és túl : Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXI. Országos Konferenciájának Tanulmánykötete. Szerk.: Bíró-Szigeti Szilvia, Petruska Ildikó, Szalkai Zsuzsanna, Kovács István, Magyar Mária, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Budapest, 208-216, 2015. ISBN: 9789633131893 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238405 | teljes szöveg: 39 |
2015 | Szakály, Z., Pető, K., Popp, J., Jasák, H.: A fenntartható fogyasztás iránt elkötelezett fogyasztói csoport, a lohas szegmens jellemzői. Táplálkozásmarketing. 2 (1), 3-9, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256129 | kiadói változat: 136 |
2015 | Erdei, P., Kapitány, A., Kiss, M., Kun, A.: Estimating the Effect of the Personality vs. Career Match on the Academic Performance with Comparison of Admission Scores and Grade Averages: an Evidence from the Hungarian Business Higher Education. In: Tudás : Tanulás : Szabadság Neveléstudományi Konferencia 2014. Szerk.: Birta-Székely Noémi, Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár, 217-221, 2015. ISBN: 9789730189674 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238404 | teljes szöveg: 23 |
2015 | Kapitány, A., Kiss, M., Kun, A.: How Do Student Personality Types Contribute to the Academic Success in the Hungarian Business Higher Education?. In: Tudás - Tanulás - Szabadság Neveléstudományi Konferencia 2014. Szerk.: Birta-Székely Noémi, Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár, 211-215, 2015. ISBN: 9789730189674 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238403 | teljes szöveg: 285 |
2015 | Kiss, M., Kun, A., Kapitány, A., Erdei, P.: Regression Analysis of the Effect of Personality-Career Match on the Academic Performance in Business Higher Education: an Evidence from the University of Debrecen. In: Tudás - Tanulás - Szabadság : Neveléstudományi Konferencia - 2014. Szerk.: Birta-Székely Noémi, Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár, 223-227, 2015. ISBN: 9789730189674 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238402 | teljes szöveg: 36 |
2015 | Kun, A., Kiss, M., Kapitány, A.: The effect of personality on academic performance: evidence from two university majors. Bus. Educ. Accredit. 7 (1), 13-24, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/177835 | kiadói változat: 33 |
2014 | Katonáné Kovács, J.: Helyi gazdaságfejlesztés és tanulás. Educatio. 23 (3), 496-504, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233653 | Kiadói változat: 4 |