Jelenlegi hely

Statisztika

Táplálkozástudományi Intézet

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 65

Összes letöltés a DEA-ból: 2191

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)881
Magyarország (HU)147
Kína (CN)104
Malajzia (MY)89
Németország (DE)65
Törökország (TR)35
Oroszország (RU)31
Japán (JP)30
Egyesült Királyság (GB)25
India (IN)24
Hollandia (NL)24
Írország (IE)21
Indonézia (ID)17
Románia (RO)17
Pakisztán (PK)15
Egyesült Arab Emírségek (AE)14
Kanada (CA)13
Franciaország (FR)12
Ukrajna (UA)12
Vietnám (VN)11
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)9
Fülöp-szigetek (PH)9
Dél-Afrika (ZA)9
Nigéria (NG)8
Thaiföld (TH)8
Egyiptom (EG)7
Litvánia (LT)7
Ausztrália (AU)6
Olaszország (IT)6
Kuvait (KW)6
Csehország (CZ)5
Finnország (FI)5
Lettország (LV)5
Marokkó (MA)5
Brazília (BR)4
Ciprus (CY)4
Elefántcsontpart (CI)3
Ecuador (EC)3
Spanyolország (ES)3
Görögország (GR)3
Luxemburg (LU)3
Mexikó (MX)3
Szingapur (SG)3
Szlovákia (SK)3
Ausztria (AT)2
Benin (BJ)2
Kolumbia (CO)2
Algéria (DZ)2
Észtország (EE)2
Kenya (KE)2
Lengyelország (PL)2
Szaud-Arábia (SA)2
Svédország (SE)2
Szlovénia (SI)2
Burkina Faso (BF)1
Bulgária (BG)1
Chile (CL)1
Costa Rica (CR)1
Kuba (CU)1
Etiópia (ET)1
Ghána (GH)1
Guatemala (GT)1
Irak (IQ)1
Kírgizisztán (KG)1
Srí Lanka (LK)1
Norvégia (NO)1
Új-Zéland (NZ)1
Omán (OM)1
Panama (PA)1
Peru (PE)1
Portugália (PT)1
Szerbia (RS)1
Szíria (SY)1
Uganda (UG)1
Zimbabwe (ZW)1
n.a.436
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023)
Q2 Biotechnology (2023)
Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023)
Q1 Food Science (2023)
Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
Kiadói változat: 28
2024Baranyi, J., Csorba, S., Farkas, Z., Pacza, T., Jóźwiak, Á.: Internal dynamics of patent reference networks using the Bray-Curtis dissimilarity measure.
J Big Data. 11 (1), 1-10, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Networks and Communications (2023)
D1 Hardware and Architecture (2023)
D1 Information Systems (2023)
Q1 Information Systems and Management (2023)
Kiadói változat: 31
2024Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
KIadói változat: 34
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions.
Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 12
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line.
Foods. 13 (7(2024),), 1-18, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023)
Q1 Health (social science) (2023)
Q2 Microbiology (2023)
Q1 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 34
2024Héjja, M., Mihok, E., Alaya, A., Jolji, M., György, É., Mészáros, N., Turcuş, V., Oláh, N., Máthé, E.: Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts.
Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023)
Q2 Infectious Diseases (2023)
Q2 Microbiology (2023)
Q2 Microbiology (medical) (2023)
Q1 Pharmacology (medical) (2023)
D1 Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous) (2023)
Kiadói változat: 39
2024Boros, L., Seneff, S., Lech, J., Túri, M., Répás, Z.: Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen.
Med. Hypotheses. 185 1-5, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Medicine (miscellaneous) (2023)
Kiadói változat: 24
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 21
2023Nokhoijav, E., Guba, A., Vadadokhau, U., Tőzsér, J., Győri, Z., Kalló, G., Csősz, É.: Comparative Analysis of Amino Acid and Biogenic Amine Compositions of Fermented Grape Beverages.
Metabolites. 13 (8), 1-13, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q2 Molecular Biology
Kiadói változat: 7
2023Jolji, M., Pecsenye, B., Mposula, Z., Alaya, A., Kiss, T., Máthé, E.: Development and comparative analysis of protein-polyphenol-fibre bars as nutritional supplements suitable for healthy senior consumers.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 16 (1), 103-125, 2023.
Kiadói változat: 16
2023Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat.
Processes. 11 (2), 1-12, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 37
2023Neji, C., Semwal, J., Máthé, E., Sipos, P.: Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins.
Processes. 11 (2), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 12
2023Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology
Q3 Food Science
Q4 Microbiology
Q4 Molecular Biology
30
kiadói változat: 4
2023Alaya, A., Mihok, E., Pecsenye, B., Jolji, M., Kertész, A., Bársony, P., Vigh, S., Cziáky, Z., Máthé, A., Burtescu, R., Oláh, N., Neamtu, A., Turcuş, V., Máthé, E.: Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts.
Antioxidants. 12 (9), 1-36, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry
Q2 Cell Biology
Q1 Clinical Biochemistry
D1 Food Science
Q2 Molecular Biology
Q1 Physiology
Kiadói változat: 23
2023Sipos, P., Radojčin, M.: Special issue: Processing foods: Process optimization and quality assessment.
Processes. 11 (3), 1-3, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 4
2023Téglás Tímea, Mihok, E., Cziáky, Z., Oláh, N., Nyakas, C., Máthé, E.: The Flavonoid Rich Black Currant (Ribes nigrum) Ethanolic Gemmotherapy Extract Elicits Neuroprotective Effect by Preventing Microglial Body Swelling in Hippocampus and Reduces Serum TNF-alfa Level: Pilot Study.
Molecules. 28 (8), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
Kiadói változat: 16
2023Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kadói változat: 5
2022Bota, V., Neamtu, A., Oláh, N., Chise, E., Burtescu, R., Pripon Furtuna, F., Nicula, A., Neamtu, C., Maghiar, A., Ivănescu, L., Zamfirache, M., Máthé, E., Turcuş, V.: A Comparative Analysis of the Anatomy, Phenolic Profile, and Antioxidant Capacity of Tussilago farfara L. Vegetative Organs.
Plants-Basel. 11 (13), 1-20, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
Kiadói változat: 36
2022Neamtu, A., Maghiar, T., Alaya, A., Oláh, N., Turcuş, V., Pelea, D., Totolici, B., Neamtu, C., Maghiar, A., Máthé, E.: A Comprehensive View on the Quercetin Impact on Colorectal Cancer.
Molecules. 27 (6), 1-24, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
Kiadói változat: 6
2022Martins, M., Pacza, T., Müller, K., Baranyi, J.: A computational approach to nutrition science reveals the dynamics of the protein content of human milk.
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 82 1-5, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous)
D1 Food Science
Q1 Industrial and Manufacturing Engineering
Kiadói változat: 12
2022Mihali, C., Petrescu, C., Ciolacu-Ladasiu, C., Máthé, E., Popescu, C., Bota, V., Mizeranschi, A., Ilie, D., Neamt, R., Turcuş, V.: Assessing Phenotypic Variability in Some Eastern European Insular Populations of the Climatic Relict Ilex aquifolium L..
Plants-Basel. 11 (15), 1-26, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
Kiadói változat: 4
2022Farkas, Z., Országh, E., Engelhardt, T., Csorba, S., Kerekes, K., Zentai, A., Süth, M., Nagy, A., Miklós, G., Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Ambrus, Á., Győri, Z., Dobos, A., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Jóźwiak, Á.: A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions.
Toxins. 14 (2), 1-39, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 55
2022Jánosity, A., Vajna, B., Kiskó, G., Baranyi, J.: Distribution of bacterial single cell parameters and their estimation from turbidity detection times.
Food Microbiol. 104 1-7, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q2 Microbiology
Kiadói változat: 6
2022Tita, M., Constantinescu, M., Tita, O., Máthé, E., Tamosaitiene, L., Bradauskiene, V.: Food Products with High Antioxidant and Antimicrobial Activities and Their Sensory Appreciation.
Appl. Sci.-Basel. 12 (2), 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications
Q2 Engineering (miscellaneous)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
Q2 Instrumentation
Q2 Materials Science (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
Kiadói változat: 10
2022Georgescu, C., Frum, A., Virchea, L., Sumacheva, A., Shamtsyan, M., Gligor, F., Oláh, N., Máthé, E., Mironescu, M.: Geographic Variability of Berry Phytochemicals with Antioxidant and Antimicrobial Properties.
Molecules. 27 (15), 1-18, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
Kiadói változat: 11
2022Neji, C., Semwal, J., Kamani, M., Máthé, E., Sipos, P.: Legume Protein Extracts: The Relevance of Physical Processing in the Context of Structural, Techno-Functional and Nutritional Aspects of Food Development.
Processes. 10 (12), 1-27, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q2 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 21
2022Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages.
Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 32
2022Pacza, T., Martins, M., Rockaya, M., Müller, K., Chatterjee, A., Barabási, A., Baranyi, J.: MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions.
Sci Data. 9 (1), 1-7, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Science Applications
D1 Education
D1 Information Systems
D1 Library and Information Sciences
D1 Statistics and Probability
D1 Statistics, Probability and Uncertainty
Kiadói változat: 8
2022Olbei, M., Bohár, B., Fazekas, D., Madgwick, M., Sudhakar, P., Hautefort, I., Métris, A., Baranyi, J., Kingsley, R., Korcsmáros, T.: Multilayered networks of SalmoNet2 enable strain comparisons of the Salmonella genus on a molecular level.
mSystems. 7 (4), 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry
D1 Computer Science Applications
D1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Genetics
Q1 Microbiology
D1 Modeling and Simulation
Q1 Molecular Biology
D1 Physiology
Kiadói változat: 7
2022Farkas, Z., Kerekes, K., Ambrus, Á., Süth, M., Peles, F., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Nagy, A., Sipos, P., Miklós, G., Lőrincz, A., Csorba, S., Jóźwiak, Á.: Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers.
Front. Microbiol. 13 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 7
2022Rukit, J., Boonmee, A., Kijpornyongpan, T., Tulsook, K., Baranyi, J., Chaturongakul, S.: Roles of alternative sigma factors in invasion and growth characteristics of Listeria monocytogenes 10403S into human epithelial colorectal adenocarcinoma Caco-2 cell.
Front. Microbiol. 13 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
kiadói változat: 18
2022Győri, Z., Sipos, P., Szepesi, J., Boros, N.: Study of the heavy metal content of floodplain soils along the upper Tisza River by sequential BCR extraction in Hungary.
Agrokém. talajt. 71 (1), 59-76, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science
Q4 Soil Science
Kiadói változat: 6
2021Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities.
Toxins. 13 (2), 1-19, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 129
2021Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types.
Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021.
kiadói változat: 31
2021Ellouze, M., Buss da Silva, N., Rouzeau-Szynalski, K., Coisne, L., Cantergiani, F., Baranyi, J.: Corrigendum: Modeling Bacillus cereus Growth and Cereulide Formation in Cereal-, Dairy-, Meat-, Vegetable-Based Food and Culture Medium.
Front. Microbiol. 12 1, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 2
2021Pavkov, I., Radojčin, M., Stamenković, Z., Kešelj, K., Tylewicz, U., Sipos, P., Ponjičan, O., Sedlar, A.: Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage.
Processes. 9 (2), 1-22, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 52
2021Mironescu, M., Lazea-Stoyanova, A., Barbinta-Patrascu, M., Virchea, L., Rexhepi, D., Máthé, E., Georgescu, C.: Green Design of Novel Starch-Based Packaging Materials Sustaining Human and Environmental Health.
Polymers. 13 (8), 1-35, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q1 Polymers and Plastics
kiadói változat: 24
2021Ellouze, M., Buss da Silva, N., Rouzeau-Szynalski, K., Coisne, L., Cantergiani, F., Baranyi, J.: Modeling Bacillus cereus Growth and Cereulide Formation in Cereal-, Dairy-, Meat-, Vegetable-Based Food and Culture Medium.
Front. Microbiol. 12 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 2
2021Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 134
2021Kovács, K., Horváth, M., Halász, G., Takács, A., Heltai, G., Boros, N., Sipos, P., Győri, Z.: Néhány potenciálisan mérgező fém frakcióinak meghatározására alkalmazott analitikai módszerértékelése eltérő fizikai talajféleségű mintákon.
Agrokém. talajt. 70 (2), 137-153, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science
Q4 Soil Science
kiadói változat: 6
2021Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 59
2021Shavcina, E., Borta, A., Csige, L., Győri, Z., Szepesi, J., Máthé, E.: The comparative analysis of some Hungarian and Moldavian vines: The promise of protected geographical indication.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 14 (1), 95-116, 2021.
kiadói változat: 27
2021Alaya, A., Máthé, A., Frecska, E., Máthé, E.: The olive (Olea europaea) and the almond (Prunus amygdalus) related phytonutrients, and the associated health-promoting biological effects, a review.
Agrártud. közl. 2021 (1), 11-24, 2021.
kiadói változat: 3
2020Neamtu, A., Szőke-Kovács, R., Mihok, E., Georgescu, C., Turcuş, V., Oláh, N., Frum, A., Tita, O., Neamtu, C., Szőke-Kovács, Z., Cziáky, Z., Máthé, E.: Bilberry (Vaccinium myrtillus L.) Extracts Comparative Analysis Regarding Their Phytonutrient Profiles, Antioxidant Capacity along with the In Vivo Rescue Effects Tested on a Drosophila melanogaster High-Sugar Diet Model.
Antioxidants. 9 1-33, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry
Q2 Cell Biology
Q2 Clinical Biochemistry
Q2 Molecular Biology
Q2 Physiology
kiadói változat: 50
2020Radu, N., Chirvase, A., Babeanu, N., Popa, O., Cornea, P., Pirvu, L., Bostan, M., Ciric, A., Máthé, E., Radu, E., Doni, M., Constantin, M., Raut, I., Gurban, A., Begea, M.: Study Regarding the Potential Use of a Spent Microbial Biomass in Fertilizer Manufacturing.
Agronomy-Basel. 10 (2), 1-14, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 44
2020Csapó, J., Albert, C., Sipos, P.: The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 13 (1), 99-117, 2020.
kiadói változat: 38
2019Peles, F., Sipos, P., Győri, Z., Pfliegler, V., Giacometti, F., Serraino, A., Pagliuca, G., Gazzotti, T., Pócsi, I.: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock.
Front. Microbiol. 10 1-26, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
kiadói változat: 71
2019Bojtor, C., Győri, Z., Sipos, P., Radócz, L., Tóth, B.: Effect of bean rust (Uromyces appendiculatus (pers.) strauss) on photosynthetic characteristics, superoxide-dismutase activity and lipid peroxidation of common bean (Phaseolus vulgaris L.).
Acta Aliment. 48 (2), 253-259, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
Kiadói változat: 74
2019Csapó, J., Prokisch, J., Albert, C., Sipos, P.: Effect of UV light on food quality and safety.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019.
kiadói változat: 192
2019Tóth, B., Biljon, A., Moloi, M., Labuschagne, M.: Effects of different fertilization levels on the concentration of high molecular weight-glutenin subunits of two spring, hard red bread wheat cultivars.
Cereal Chem. 96 (6), 1004-1010, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Food Science
Q2 Organic Chemistry
open access article: 49
2019Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése.
Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019.
kiadói változat: 34
2019Mihok, E., György, É., Máthé, E.: The Carpathian lingonberry, raspberry and blackberry fruit extracts feature variable antimicrobial efficiency.
Agrártud. közl. 1 27-32, 2019.
kiadói változat: 27
2019Nagy, J., Sipka, S., Sipka, S., Kocsis, J., Horváth, Z.: The Hardness of Drinking Water Negatively while Socio-Economic Deprivation Positively Correlate with the Age-Adjusted Mortality Rates due to Cardiovascular Diseases in Hungarian Wine Regions.
Int. J. Environ. Res. Public Health. 16 (18), 1-8, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q2 Pollution
Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health
kiadói változat: 60
2019Tóth, B., Moloi, M.: The use of industrial waste materials for alleviation of iron deficiency in sunflower and maize.
Int J Recycl Org Waste Agricult. 8 145-151, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Waste Management and Disposal
kiadói változat: 62
2018Heltai, G., Győri, Z., Fekete, I., Halász, G., Kovács, K., Takács, A., Horváth, M., Boros, N.: Longterm study of transformation of potentially toxic element pollution in soil/water/sediment system by means of fractionation with sequential extraction procedures.
Microchem. J. 136 85-93, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Spectroscopy
post-print: 203
2017Tóth, B., Grusak, M.: Almunium-toxicity responses in Phaseolus vulgaris genotypes.
Columella. 4 (1), 95-100, 2017.
kiadói változat: 48
2017Kaczur, D., Illés, Á., Bojtor, C., Győri, Z., Tóth, B.: Az alumínium toxicitás mérséklése baktérium készítménnyel a kukorica kezdeti növekedési stádiumában.
Gradus. 4 (2), 279-283, 2017.
Kiadói változat: 15
2017Illés, Á., Bojtor, C., Kaczur, D., Győri, Z., Tóth, B.: Az ólom toxicitás hatásának vizsgálata a kukorica kezdeti növekedési stádiumában.
Gradus. 4 (2), 274-278, 2017.
Kiadói változat: 11
2017Kaczur, D., Bojtor, C., Hankovszky, G., Veres, S., Tóth, B.: Effect of aluminum and bacteria fertilizer treatment on the Vigna radiata root growth and photosynthetic activity on early growth stage.
Columella. 4 (1), 101-106, 2017.
kiadói változat: 44
2017Tóth, B.: Effect of fertilizer-containing-microorgamisms on maize growth and root length.
Annals of the Academy of Romanian Scientists Series on Science and Technology of Information. 6 (1), 100-108, 2017.
Kiadói változat: 16
2017Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot.
Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017.
Kiadói változat: 6
2017Győri, Z.: Evaluation of the Mineral Content of Winter Wheat.
MOJ Food Processing & Technology. 4 (4), 101-102, 2017.
kiadói változat: 20
2017Tóth, B., Győri, Z., Neumann, G.: Pseudomonas sp. és Laminaria sp. hatása a kukorica növekedésére.
Gradus. 4 (2), 269-273, 2017.
kiadói változat: 2
2017Győri, Z.: Talajvizsgálatok a felső tiszai ártereken a nehézfém szennyezések után (2000-2015).
In: A talajok gyógyítója : Blaskó Lajos 70 éves. Szerk.: Tamás János, Zsembeli József, Debreceni Egyetem mezőgazdaság, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 129-139, 2017. ISBN: 9789634739661
teljes szöveg: 2
2016Győri, Z., Sipos, P.: The Role of Salt Form and Concentration on the Rheological Properties of Bakery Products.
Anal. Tech. Szeged. 10 (1), 64-70, 2016.
kiadói változat: 38