Összes letöltés a DEA-ból: 2191
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 881 |
Magyarország (HU) | 147 |
Kína (CN) | 104 |
Malajzia (MY) | 89 |
Németország (DE) | 65 |
Törökország (TR) | 35 |
Oroszország (RU) | 31 |
Japán (JP) | 30 |
Egyesült Királyság (GB) | 25 |
India (IN) | 24 |
Hollandia (NL) | 24 |
Írország (IE) | 21 |
Indonézia (ID) | 17 |
Románia (RO) | 17 |
Pakisztán (PK) | 15 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 14 |
Kanada (CA) | 13 |
Franciaország (FR) | 12 |
Ukrajna (UA) | 12 |
Vietnám (VN) | 11 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 9 |
Fülöp-szigetek (PH) | 9 |
Dél-Afrika (ZA) | 9 |
Nigéria (NG) | 8 |
Thaiföld (TH) | 8 |
Egyiptom (EG) | 7 |
Litvánia (LT) | 7 |
Ausztrália (AU) | 6 |
Olaszország (IT) | 6 |
Kuvait (KW) | 6 |
Csehország (CZ) | 5 |
Finnország (FI) | 5 |
Lettország (LV) | 5 |
Marokkó (MA) | 5 |
Brazília (BR) | 4 |
Ciprus (CY) | 4 |
Elefántcsontpart (CI) | 3 |
Ecuador (EC) | 3 |
Spanyolország (ES) | 3 |
Görögország (GR) | 3 |
Luxemburg (LU) | 3 |
Mexikó (MX) | 3 |
Szingapur (SG) | 3 |
Szlovákia (SK) | 3 |
Ausztria (AT) | 2 |
Benin (BJ) | 2 |
Kolumbia (CO) | 2 |
Algéria (DZ) | 2 |
Észtország (EE) | 2 |
Kenya (KE) | 2 |
Lengyelország (PL) | 2 |
Szaud-Arábia (SA) | 2 |
Svédország (SE) | 2 |
Szlovénia (SI) | 2 |
Burkina Faso (BF) | 1 |
Bulgária (BG) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Costa Rica (CR) | 1 |
Kuba (CU) | 1 |
Etiópia (ET) | 1 |
Ghána (GH) | 1 |
Guatemala (GT) | 1 |
Irak (IQ) | 1 |
Kírgizisztán (KG) | 1 |
Srí Lanka (LK) | 1 |
Norvégia (NO) | 1 |
Új-Zéland (NZ) | 1 |
Omán (OM) | 1 |
Panama (PA) | 1 |
Peru (PE) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Szerbia (RS) | 1 |
Szíria (SY) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
Zimbabwe (ZW) | 1 |
n.a. | 436 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database. Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365246 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023) Q2 Biotechnology (2023) Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023) Q1 Food Science (2023) Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023) | Kiadói változat: 28 |
2024 | Baranyi, J., Csorba, S., Farkas, Z., Pacza, T., Jóźwiak, Á.: Internal dynamics of patent reference networks using the Bray-Curtis dissimilarity measure. J Big Data. 11 (1), 1-10, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366091 Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Networks and Communications (2023) D1 Hardware and Architecture (2023) D1 Information Systems (2023) Q1 Information Systems and Management (2023) | Kiadói változat: 31 |
2024 | Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers. Agron. J. 14 1-30, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023) | KIadói változat: 34 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions. Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368219 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 12 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line. Foods. 13 (7(2024),), 1-18, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368118 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023) Q1 Health (social science) (2023) Q2 Microbiology (2023) Q1 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 34 |
2024 | Héjja, M., Mihok, E., Alaya, A., Jolji, M., György, É., Mészáros, N., Turcuş, V., Oláh, N., Máthé, E.: Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts. Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367186 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023) Q2 Infectious Diseases (2023) Q2 Microbiology (2023) Q2 Microbiology (medical) (2023) Q1 Pharmacology (medical) (2023) D1 Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous) (2023) | Kiadói változat: 39 |
2024 | Boros, L., Seneff, S., Lech, J., Túri, M., Répás, Z.: Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen. Med. Hypotheses. 185 1-5, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366633 Folyóirat-mutatók:
Q2 Medicine (miscellaneous) (2023) | Kiadói változat: 24 |
2023 | Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization. Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348505 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 21 |
2023 | Nokhoijav, E., Guba, A., Vadadokhau, U., Tőzsér, J., Győri, Z., Kalló, G., Csősz, É.: Comparative Analysis of Amino Acid and Biogenic Amine Compositions of Fermented Grape Beverages. Metabolites. 13 (8), 1-13, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357948 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Molecular Biology | Kiadói változat: 7 |
2023 | Jolji, M., Pecsenye, B., Mposula, Z., Alaya, A., Kiss, T., Máthé, E.: Development and comparative analysis of protein-polyphenol-fibre bars as nutritional supplements suitable for healthy senior consumers. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 16 (1), 103-125, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364478 | Kiadói változat: 16 |
2023 | Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat. Processes. 11 (2), 1-12, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345521 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 37 |
2023 | Neji, C., Semwal, J., Máthé, E., Sipos, P.: Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins. Processes. 11 (2), 1-16, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345635 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 12 |
2023 | Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359788 Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology Q3 Food Science Q4 Microbiology Q4 Molecular Biology | 30 kiadói változat: 4 |
2023 | Alaya, A., Mihok, E., Pecsenye, B., Jolji, M., Kertész, A., Bársony, P., Vigh, S., Cziáky, Z., Máthé, A., Burtescu, R., Oláh, N., Neamtu, A., Turcuş, V., Máthé, E.: Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts. Antioxidants. 12 (9), 1-36, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358705 Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry Q2 Cell Biology Q1 Clinical Biochemistry D1 Food Science Q2 Molecular Biology Q1 Physiology | Kiadói változat: 23 |
2023 | Sipos, P., Radojčin, M.: Special issue: Processing foods: Process optimization and quality assessment. Processes. 11 (3), 1-3, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/347953 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 4 |
2023 | Téglás Tímea, Mihok, E., Cziáky, Z., Oláh, N., Nyakas, C., Máthé, E.: The Flavonoid Rich Black Currant (Ribes nigrum) Ethanolic Gemmotherapy Extract Elicits Neuroprotective Effect by Preventing Microglial Body Swelling in Hippocampus and Reduces Serum TNF-alfa Level: Pilot Study. Molecules. 28 (8), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357764 Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry Q1 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | Kiadói változat: 16 |
2023 | Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin. Processes. 11 (10), 1-11, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359175 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kadói változat: 5 |
2022 | Bota, V., Neamtu, A., Oláh, N., Chise, E., Burtescu, R., Pripon Furtuna, F., Nicula, A., Neamtu, C., Maghiar, A., Ivănescu, L., Zamfirache, M., Máthé, E., Turcuş, V.: A Comparative Analysis of the Anatomy, Phenolic Profile, and Antioxidant Capacity of Tussilago farfara L. Vegetative Organs. Plants-Basel. 11 (13), 1-20, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337517 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | Kiadói változat: 36 |
2022 | Neamtu, A., Maghiar, T., Alaya, A., Oláh, N., Turcuş, V., Pelea, D., Totolici, B., Neamtu, C., Maghiar, A., Máthé, E.: A Comprehensive View on the Quercetin Impact on Colorectal Cancer. Molecules. 27 (6), 1-24, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337062 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q2 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | Kiadói változat: 6 |
2022 | Martins, M., Pacza, T., Müller, K., Baranyi, J.: A computational approach to nutrition science reveals the dynamics of the protein content of human milk. Innovative Food Science & Emerging Technologies. 82 1-5, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337599 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) D1 Food Science Q1 Industrial and Manufacturing Engineering | Kiadói változat: 12 |
2022 | Mihali, C., Petrescu, C., Ciolacu-Ladasiu, C., Máthé, E., Popescu, C., Bota, V., Mizeranschi, A., Ilie, D., Neamt, R., Turcuş, V.: Assessing Phenotypic Variability in Some Eastern European Insular Populations of the Climatic Relict Ilex aquifolium L.. Plants-Basel. 11 (15), 1-26, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337061 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | Kiadói változat: 4 |
2022 | Farkas, Z., Országh, E., Engelhardt, T., Csorba, S., Kerekes, K., Zentai, A., Süth, M., Nagy, A., Miklós, G., Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Ambrus, Á., Győri, Z., Dobos, A., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Jóźwiak, Á.: A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions. Toxins. 14 (2), 1-39, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328566 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 55 |
2022 | Jánosity, A., Vajna, B., Kiskó, G., Baranyi, J.: Distribution of bacterial single cell parameters and their estimation from turbidity detection times. Food Microbiol. 104 1-7, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344529 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q2 Microbiology | Kiadói változat: 6 |
2022 | Tita, M., Constantinescu, M., Tita, O., Máthé, E., Tamosaitiene, L., Bradauskiene, V.: Food Products with High Antioxidant and Antimicrobial Activities and Their Sensory Appreciation. Appl. Sci.-Basel. 12 (2), 1-13, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337063 Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications Q2 Engineering (miscellaneous) Q2 Fluid Flow and Transfer Processes Q2 Instrumentation Q2 Materials Science (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | Kiadói változat: 10 |
2022 | Georgescu, C., Frum, A., Virchea, L., Sumacheva, A., Shamtsyan, M., Gligor, F., Oláh, N., Máthé, E., Mironescu, M.: Geographic Variability of Berry Phytochemicals with Antioxidant and Antimicrobial Properties. Molecules. 27 (15), 1-18, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337516 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q2 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | Kiadói változat: 11 |
2022 | Neji, C., Semwal, J., Kamani, M., Máthé, E., Sipos, P.: Legume Protein Extracts: The Relevance of Physical Processing in the Context of Structural, Techno-Functional and Nutritional Aspects of Food Development. Processes. 10 (12), 1-27, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341875 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q2 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 21 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages. Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329312 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 32 |
2022 | Pacza, T., Martins, M., Rockaya, M., Müller, K., Chatterjee, A., Barabási, A., Baranyi, J.: MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions. Sci Data. 9 (1), 1-7, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337302 Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Science Applications D1 Education D1 Information Systems D1 Library and Information Sciences D1 Statistics and Probability D1 Statistics, Probability and Uncertainty | Kiadói változat: 8 |
2022 | Olbei, M., Bohár, B., Fazekas, D., Madgwick, M., Sudhakar, P., Hautefort, I., Métris, A., Baranyi, J., Kingsley, R., Korcsmáros, T.: Multilayered networks of SalmoNet2 enable strain comparisons of the Salmonella genus on a molecular level. mSystems. 7 (4), 1-13, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344534 Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry D1 Computer Science Applications D1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Genetics Q1 Microbiology D1 Modeling and Simulation Q1 Molecular Biology D1 Physiology | Kiadói változat: 7 |
2022 | Farkas, Z., Kerekes, K., Ambrus, Á., Süth, M., Peles, F., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Nagy, A., Sipos, P., Miklós, G., Lőrincz, A., Csorba, S., Jóźwiak, Á.: Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers. Front. Microbiol. 13 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337277 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | Kiadói változat: 7 |
2022 | Rukit, J., Boonmee, A., Kijpornyongpan, T., Tulsook, K., Baranyi, J., Chaturongakul, S.: Roles of alternative sigma factors in invasion and growth characteristics of Listeria monocytogenes 10403S into human epithelial colorectal adenocarcinoma Caco-2 cell. Front. Microbiol. 13 1-13, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344533 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | kiadói változat: 18 |
2022 | Győri, Z., Sipos, P., Szepesi, J., Boros, N.: Study of the heavy metal content of floodplain soils along the upper Tisza River by sequential BCR extraction in Hungary. Agrokém. talajt. 71 (1), 59-76, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337350 Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science Q4 Soil Science | Kiadói változat: 6 |
2021 | Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities. Toxins. 13 (2), 1-19, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301962 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 129 |
2021 | Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types. Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310570 | kiadói változat: 31 |
2021 | Ellouze, M., Buss da Silva, N., Rouzeau-Szynalski, K., Coisne, L., Cantergiani, F., Baranyi, J.: Corrigendum: Modeling Bacillus cereus Growth and Cereulide Formation in Cereal-, Dairy-, Meat-, Vegetable-Based Food and Culture Medium. Front. Microbiol. 12 1, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/338333 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | Kiadói változat: 2 |
2021 | Pavkov, I., Radojčin, M., Stamenković, Z., Kešelj, K., Tylewicz, U., Sipos, P., Ponjičan, O., Sedlar, A.: Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage. Processes. 9 (2), 1-22, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301447 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 52 |
2021 | Mironescu, M., Lazea-Stoyanova, A., Barbinta-Patrascu, M., Virchea, L., Rexhepi, D., Máthé, E., Georgescu, C.: Green Design of Novel Starch-Based Packaging Materials Sustaining Human and Environmental Health. Polymers. 13 (8), 1-35, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329478 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) Q1 Polymers and Plastics | kiadói változat: 24 |
2021 | Ellouze, M., Buss da Silva, N., Rouzeau-Szynalski, K., Coisne, L., Cantergiani, F., Baranyi, J.: Modeling Bacillus cereus Growth and Cereulide Formation in Cereal-, Dairy-, Meat-, Vegetable-Based Food and Culture Medium. Front. Microbiol. 12 1-13, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/338349 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | Kiadói változat: 2 |
2021 | Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs. Processes. 9 (1), 1-16, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300829 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 134 |
2021 | Kovács, K., Horváth, M., Halász, G., Takács, A., Heltai, G., Boros, N., Sipos, P., Győri, Z.: Néhány potenciálisan mérgező fém frakcióinak meghatározására alkalmazott analitikai módszerértékelése eltérő fizikai talajféleségű mintákon. Agrokém. talajt. 70 (2), 137-153, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320581 Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science Q4 Soil Science | kiadói változat: 6 |
2021 | Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food. Toxins. 13 (3), 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304153 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 59 |
2021 | Shavcina, E., Borta, A., Csige, L., Győri, Z., Szepesi, J., Máthé, E.: The comparative analysis of some Hungarian and Moldavian vines: The promise of protected geographical indication. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 14 (1), 95-116, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328485 | kiadói változat: 27 |
2021 | Alaya, A., Máthé, A., Frecska, E., Máthé, E.: The olive (Olea europaea) and the almond (Prunus amygdalus) related phytonutrients, and the associated health-promoting biological effects, a review. Agrártud. közl. 2021 (1), 11-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354613 | kiadói változat: 3 |
2020 | Neamtu, A., Szőke-Kovács, R., Mihok, E., Georgescu, C., Turcuş, V., Oláh, N., Frum, A., Tita, O., Neamtu, C., Szőke-Kovács, Z., Cziáky, Z., Máthé, E.: Bilberry (Vaccinium myrtillus L.) Extracts Comparative Analysis Regarding Their Phytonutrient Profiles, Antioxidant Capacity along with the In Vivo Rescue Effects Tested on a Drosophila melanogaster High-Sugar Diet Model. Antioxidants. 9 1-33, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/297932 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry Q2 Cell Biology Q2 Clinical Biochemistry Q2 Molecular Biology Q2 Physiology | kiadói változat: 50 |
2020 | Radu, N., Chirvase, A., Babeanu, N., Popa, O., Cornea, P., Pirvu, L., Bostan, M., Ciric, A., Máthé, E., Radu, E., Doni, M., Constantin, M., Raut, I., Gurban, A., Begea, M.: Study Regarding the Potential Use of a Spent Microbial Biomass in Fertilizer Manufacturing. Agronomy-Basel. 10 (2), 1-14, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302342 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 44 |
2020 | Csapó, J., Albert, C., Sipos, P.: The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 13 (1), 99-117, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299769 | kiadói változat: 38 |
2019 | Peles, F., Sipos, P., Győri, Z., Pfliegler, V., Giacometti, F., Serraino, A., Pagliuca, G., Gazzotti, T., Pócsi, I.: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock. Front. Microbiol. 10 1-26, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278089 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | kiadói változat: 71 |
2019 | Bojtor, C., Győri, Z., Sipos, P., Radócz, L., Tóth, B.: Effect of bean rust (Uromyces appendiculatus (pers.) strauss) on photosynthetic characteristics, superoxide-dismutase activity and lipid peroxidation of common bean (Phaseolus vulgaris L.). Acta Aliment. 48 (2), 253-259, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/267895 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | Kiadói változat: 74 |
2019 | Csapó, J., Prokisch, J., Albert, C., Sipos, P.: Effect of UV light on food quality and safety. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299770 | kiadói változat: 192 |
2019 | Tóth, B., Biljon, A., Moloi, M., Labuschagne, M.: Effects of different fertilization levels on the concentration of high molecular weight-glutenin subunits of two spring, hard red bread wheat cultivars. Cereal Chem. 96 (6), 1004-1010, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/273109 Folyóirat-mutatók:
Q2 Food Science Q2 Organic Chemistry | open access article: 49 |
2019 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése. Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/272661 | kiadói változat: 34 |
2019 | Mihok, E., György, É., Máthé, E.: The Carpathian lingonberry, raspberry and blackberry fruit extracts feature variable antimicrobial efficiency. Agrártud. közl. 1 27-32, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/298078 | kiadói változat: 27 |
2019 | Nagy, J., Sipka, S., Sipka, S., Kocsis, J., Horváth, Z.: The Hardness of Drinking Water Negatively while Socio-Economic Deprivation Positively Correlate with the Age-Adjusted Mortality Rates due to Cardiovascular Diseases in Hungarian Wine Regions. Int. J. Environ. Res. Public Health. 16 (18), 1-8, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/273583 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 60 |
2019 | Tóth, B., Moloi, M.: The use of industrial waste materials for alleviation of iron deficiency in sunflower and maize. Int J Recycl Org Waste Agricult. 8 145-151, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270349 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q2 Waste Management and Disposal | kiadói változat: 62 |
2018 | Heltai, G., Győri, Z., Fekete, I., Halász, G., Kovács, K., Takács, A., Horváth, M., Boros, N.: Longterm study of transformation of potentially toxic element pollution in soil/water/sediment system by means of fractionation with sequential extraction procedures. Microchem. J. 136 85-93, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/234991 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q2 Spectroscopy | post-print: 203 |
2017 | Tóth, B., Grusak, M.: Almunium-toxicity responses in Phaseolus vulgaris genotypes. Columella. 4 (1), 95-100, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/236614 | kiadói változat: 48 |
2017 | Kaczur, D., Illés, Á., Bojtor, C., Győri, Z., Tóth, B.: Az alumínium toxicitás mérséklése baktérium készítménnyel a kukorica kezdeti növekedési stádiumában. Gradus. 4 (2), 279-283, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247861 | Kiadói változat: 15 |
2017 | Illés, Á., Bojtor, C., Kaczur, D., Győri, Z., Tóth, B.: Az ólom toxicitás hatásának vizsgálata a kukorica kezdeti növekedési stádiumában. Gradus. 4 (2), 274-278, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247862 | Kiadói változat: 11 |
2017 | Kaczur, D., Bojtor, C., Hankovszky, G., Veres, S., Tóth, B.: Effect of aluminum and bacteria fertilizer treatment on the Vigna radiata root growth and photosynthetic activity on early growth stage. Columella. 4 (1), 101-106, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/237943 | kiadói változat: 44 |
2017 | Tóth, B.: Effect of fertilizer-containing-microorgamisms on maize growth and root length. Annals of the Academy of Romanian Scientists Series on Science and Technology of Information. 6 (1), 100-108, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241311 | Kiadói változat: 16 |
2017 | Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot. Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354273 | Kiadói változat: 6 |
2017 | Győri, Z.: Evaluation of the Mineral Content of Winter Wheat. MOJ Food Processing & Technology. 4 (4), 101-102, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301131 | kiadói változat: 20 |
2017 | Tóth, B., Győri, Z., Neumann, G.: Pseudomonas sp. és Laminaria sp. hatása a kukorica növekedésére. Gradus. 4 (2), 269-273, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248027 | kiadói változat: 2 |
2017 | Győri, Z.: Talajvizsgálatok a felső tiszai ártereken a nehézfém szennyezések után (2000-2015). In: A talajok gyógyítója : Blaskó Lajos 70 éves. Szerk.: Tamás János, Zsembeli József, Debreceni Egyetem mezőgazdaság, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 129-139, 2017. ISBN: 9789634739661 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/243947 | teljes szöveg: 2 |
2016 | Győri, Z., Sipos, P.: The Role of Salt Form and Concentration on the Rheological Properties of Bakery Products. Anal. Tech. Szeged. 10 (1), 64-70, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296282 | kiadói változat: 38 |