Jelenlegi hely

Statisztika

Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 80

Összes letöltés a DEA-ból: 2477

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)729
Magyarország (HU)162
Oroszország (RU)97
Malajzia (MY)86
Indonézia (ID)85
Törökország (TR)65
India (IN)50
Ausztrália (AU)35
Kína (CN)33
Németország (DE)33
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)22
Szingapur (SG)22
Írország (IE)20
Svédország (SE)19
Franciaország (FR)13
Hollandia (NL)13
Egyiptom (EG)12
Egyesült Királyság (GB)12
Japán (JP)9
Finnország (FI)8
Irak (IQ)8
Fülöp-szigetek (PH)8
Pakisztán (PK)8
Ukrajna (UA)8
Egyesült Arab Emírségek (AE)7
Románia (RO)7
Banglades (BD)6
Olaszország (IT)6
Nigéria (NG)6
Kanada (CA)5
Mexikó (MX)4
Peru (PE)4
Portugália (PT)4
Thaiföld (TH)4
Vietnám (VN)4
Ciprus (CY)3
Szaud-Arábia (SA)3
Ausztria (AT)2
Benin (BJ)2
Elefántcsontpart (CI)2
Spanyolország (ES)2
Ghána (GH)2
Horvátország (HR)2
Kazahsztán (KZ)2
Litvánia (LT)2
Luxemburg (LU)2
Új-Zéland (NZ)2
Szlovákia (SK)2
Togo (TG)2
Dél-Afrika (ZA)2
Argentína (AR)1
Brazília (BR)1
Chile (CL)1
Algéria (DZ)1
Etiópia (ET)1
Görögország (GR)1
Izrael (IL)1
Izland (IS)1
Marokkó (MA)1
Mongólia (MN)1
Pápua Új-Guinea (PG)1
Lengyelország (PL)1
Szlovénia (SI)1
Tunézia (TN)1
Trinidad és Tobago (TT)1
n.a.816
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Pandita, G., Sharma, S., Oommen, I., Madaan, N., Bhosale, Y., Nagy, V., Shaikh, A., Kovács, B.: A comprehensive review on the potential of ultrasound for blue food protein extraction, modification and impact on bioactive properties.
Ultrason. Sonochem. 111 1-13, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Acoustics and Ultrasonics (2023)
D1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q1 Environmental Chemistry (2023)
D1 Inorganic Chemistry (2023)
D1 Organic Chemistry (2023)
D1 Radiology, Nuclear Medicine and Imaging (2023)
Kiadói változat: 12
2024Semsey, D., Nguyen, H., Törős, G., Muthu, A., Labidi, S., El-Ramady, H., Béni, Á., Rai, M., Prokisch, J.: Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production.
Nanomaterials. 14 (13), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023)
Kiadói változat: 20
2024Shams, R., Kaur, S., Dash, K., Czipa, N., Kovács, B., Shaikh, A.: A Review of Emerging Technologies for the Extraction of Bioactive Compounds from Berries (Phalsa Berries).
Horticulturae. 10 (5), 1-19, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 25
2024Várallyay, S., Bódi, É., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Shaikh, A., Kovács, B.: Arsenic Uptake and Distribution in Green Pea Plants Under Arsenite and Arsenate Treatments.
Horticulturae. 10 (11), 1-13, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 19
2024Bodnár, V., Antal, K., De Vries, R., Pócsi, I., Emri, T.: Aspergillus nidulans gfdB, Encoding the Hyperosmotic Stress Protein Glycerol-3-phosphate Dehydrogenase, Disrupts Osmoadaptation in Aspergillus wentii.
J. Fungi. 10 (4), 1-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023)
Q2 Microbiology (medical) (2023)
Q1 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 23
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Assessing Crude Protein Levels and Microelement Concentrations of Flour Grain Yield of Sorghum bicolor (L .) Moench Cultivars.
Agrobiodivers Improv Nutr, Health Life Qual. 8 (1), 9-16, 2024.
Kiadói változat: 26
2024Prokisch, J., Nguyen, H., Muthu, A., Ferroudj, A., Singh, A., Agrawal, S., Rajput, V., Ghazaryan, K., El-Ramady, H., Rai, M.: Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications.
Nanomaterials. 14 (15), 1-37, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023)
KIadói változat: 18
2024Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023)
Q2 Biotechnology (2023)
Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023)
Q1 Food Science (2023)
Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
Kiadói változat: 33
2024Pandey, V., Singh, K., Suthar, T., Srivastava, S., Rustagi, S., Ungai, D., Kovács, B., Shaikh, A.: Current Strategies to Modify the Functional Properties of Proteins Extracted from Pumpkin Seeds: A Comprehensive Review.
Horticulturae. 10 (11), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 13
2024Gupta, P., Mondal, I., Dash, K., Geetika, .., Suthar, T., Ramzan, K., Harsányi, E., Shaikh, A., Kovács, B.: Deep Fat Frying Characteristics of Malpoa: Kinetics, Heat, and Mass Transfer Modeling.
Processes. 12 (12), 1-26, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2023)
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q3 Process Chemistry and Technology (2023)
Kiadói változat: 16
2024Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Prokisch, J.: Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions.
J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023)
Kiadói változat: 22
2024Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications,and Nutritional and Therapeutic Potential ofJuglans regiaL.(Green Walnut): A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (8), 1-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023)
D1 Nutrition and Dietetics (2023)
Kiadói változat: 19
2024Divya, S., Pandey, V., Dixit, R., Rustagi, S., Suthar, T., Atuahene, D., Nagy, V., Ungai, D., Ahmed, A., Kovács, B., Shaikh, A.: Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (19), 1-22, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023)
D1 Nutrition and Dietetics (2023)
kiadói változat: 19
2024Nguyen, H., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Food safety aspects of carbon dots: a review.
Environ. Chem. Lett. [Epub ahead of print] ((2024),), 1-24, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Environmental Chemistry (2023)
Kiadói változat: 14
2024Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Várallyay, S., Pandey, V., Prokisch, J., Kovács, B.: Global Perspectives on the Medicinal Implications of Green Walnut and Its Benefits: A Comprehensive Review.
Horticulturae. 10 (5), 1-24, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 22
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Diósi, G., Győri, Z.: Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions.
Int. J. Food Sci. Technol. 59 (6), 3760-3772, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023)
Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
Kiadói változat: 13
2024Tóth, F., Magyar, T., Tamás, J., Nagy, P.: Improving the Nutrient Management of an Apple Orchard by Using Organic-Based Composites Derived from Agricultural Waste.
Horticulturae. 10 (2), 1-14, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 25
2024Baranyi, J., Csorba, S., Farkas, Z., Pacza, T., Jóźwiak, Á.: Internal dynamics of patent reference networks using the Bray-Curtis dissimilarity measure.
J Big Data. 11 (1), 1-10, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Networks and Communications (2023)
D1 Hardware and Architecture (2023)
D1 Information Systems (2023)
Q1 Information Systems and Management (2023)
Kiadói változat: 38
2024Ahmed, A., Mozzon, M., Omer, A., Shaikh, A., Kovács, B.: Major and Trace Elements of Baobab Leaves in Different Habitats and Regions in Sudan: implication for Human Dietary Needs and Overall Health.
Foods. 13 (12), 1-14, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023)
Q1 Health (social science) (2023)
Q2 Microbiology (2023)
Q1 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 23
2024Gupta, R., Pipliya, S., Karunanithi, S., Eswaran, U., Kumar, S., Mandliya, S., Srivastav, P., Suthar, T., Shaikh, A., Harsányi, E., Kovács, B.: Migration of Chemical Compounds from Packaging Materials into Packaged Foods: Interaction, Mechanism, Assessment, and Regulations.
Foods. 13 (19), 1-32, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023)
Q1 Health (social science) (2023)
Q2 Microbiology (2023)
Q1 Plant Science (2023)
kiadói változat: 7
2024Baranyi, J., Pacza, T., Martins, M., Thakkar, S., Samuel, T.: Modelling the temporal trajectories of human milk components.
BMC Pregnancy Childbirth. 24 (1), 1-13, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Obstetrics and Gynecology (2023)
kiadói változat: 17
2024Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
KIadói változat: 45
2024Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) (2023)
Q1 Materials Science (miscellaneous) (2023)
kiadói változat: 8
Post-print változat: 36
2024Nagy, R., Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Bíróné Molnár, P., Cziáky, Z., Murányi, E., Sipos, P., Gálné Remenyik, J.: Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods.
Heliyon. 10 (16), 1-17, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 14
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions.
Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 15
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line.
Foods. 13 (7), 1-18, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023)
Q1 Health (social science) (2023)
Q2 Microbiology (2023)
Q1 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 74
2024Héjja, M., Mihok, E., Alaya, A., Jolji, M., György, É., Mészáros, N., Turcuş, V., Oláh, N., Máthé, E.: Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts.
Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023)
Q2 Infectious Diseases (2023)
Q2 Microbiology (2023)
Q2 Microbiology (medical) (2023)
Q1 Pharmacology (medical) (2023)
D1 Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous) (2023)
Kiadói változat: 56
2024Répás, Z., Nagy, R., Polgár, Z., Győri, Z.: Study to Determine the Nutritional Characteristics of Potato Varieties that Are Suitable for the Application of the Freeze-Drying Process.
Potato Res. [Epub ahead of print] (-), 1-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2023)
Q2 Food Science (2023)
Kiadói változat: 13
2024Pócsik-Sáfrány, K., Ansaroudi, R., Zabiák, A., Mihály, K., Csótó, A., Karaffa, E.: The effect of washing on the shelf-life parameters of spinach (Spinacia oleracea L.).
Acta agrar. Debr. 2024 (1), 131-135, 2024.
Kiadói változat: 26
2024Óvári, I., Viczján, G., Erdei, T., Takács, B., Tarjányi, V., Zsuga, J., Szűcs, M., Szilvássy, Z., Juhász, B., Gesztelyi, R.: The influence of the way of regression on the results obtained by the receptorial responsiveness method (RRM), a procedure to estimate a change in the concentration of a pharmacological agonist near the receptor.
Front. Pharmacol. 15 1-18, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Pharmacology (2023)
Q1 Pharmacology (medical) (2023)
kiadói változat: 6
2023Adácsi, C., Kovács, S., Pusztahelyi, T.: Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions.
Acta Aliment. 52 (4), 579-588, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
Kiadói változat: 12
2023Répás, Z., Bakos, C., Hajdú, F., Buzás, -., Győri, Z.: A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei.
Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023.
Kiadói változat: 8
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 26
2023Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Kiadói változat: 303
2023Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods.
Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 18
2023Jolji, M., Pecsenye, B., Mposula, Z., Alaya, A., Kiss, T., Máthé, E.: Development and comparative analysis of protein-polyphenol-fibre bars as nutritional supplements suitable for healthy senior consumers.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 16 (1), 103-125, 2023.
Kiadói változat: 22
2023Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat.
Processes. 11 (2), 1-12, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 40
2023Pócsi, I., Federica, G., Ambrus, Á., Antonio, F.: Editorial: Aspergillus-derived mycotoxins in the feed and food chain, volume II.
Front. Microbiol. 14 1-2, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 10
2023Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented and supplemented chicken manure on the nutrient management aspects of an apple orchard.
Agrártud. közl. 1 117-123, 2023.
kiadói változat: 11
2023Tóth, F., Yuksel, G., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of organic composite fertilizer on soil nitrogen status and mineralization.
Ecocycles. 9 (3), 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Environmental Science (miscellaneous)
Kiadói változat: 12
2023Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology
Q3 Food Science
Q4 Microbiology
Q4 Molecular Biology
kiadói változat: 9
39
2023Szabó, A., Tamás, J., Kövesdi, Á., Nagy, A.: Evaluation of new pivoting linear-move precision irrigation machine = Evaluation d'une nouvelle machine d'irrigation de precision a mouvement lineaire pivotant.
Irrig. Drain. 72 (4), 922-933, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Soil Science
Kiadói változat: 8
2023Pákozdi, K., Emri, T., Antal, K., Pócsi, I.: Global Transcriptomic Changes Elicited by sodB Deletion and Menadione Exposure in Aspergillus nidulans.
J. Fungi. 9 (11), 1-15, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q2 Microbiology (medical)
Q1 Plant Science
Kiadói változat: 17
2023Pereira, L., Lopes, C., Martins, M., De, F., Di, P., de, M., De, A., De, A., Vieira, F.: How Brazilian Schoolchildren Identify, Classify, and Label Foods and Beverages - A Card Sorting Methodology.
Int. J. Environ. Res. Public Health. 20 (2), 1-13, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q2 Pollution
Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health
Kiadói változat: 9
2023Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas).
Agrártud. közl. 1 35-39, 2023.
kiadói változat: 15
2023Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys.
Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications
Q2 Engineering (miscellaneous)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
Q2 Instrumentation
Q2 Materials Science (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
Kiadói változat: 12
2023Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q1 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
kiadói változat: 14
2023El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 57
2023Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Razem, M., Veres, S., Fári, M., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms.
Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science
Q1 Soil Science
Kiadói változat: 9
2023Baráth, N., Ungai, D., Kovács, B.: Overview of test methods used to classify wheat flour and bread samples: REVIEW.
Agrártud. közl. 2 27-34, 2023.
Kiadói változat: 8
2023Alaya, A., Mihok, E., Pecsenye, B., Jolji, M., Kertész, A., Bársony, P., Vigh, S., Cziáky, Z., Máthé, A., Burtescu, R., Oláh, N., Neamtu, A., Turcuş, V., Máthé, E.: Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts.
Antioxidants. 12 (9), 1-36, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry
Q2 Cell Biology
Q1 Clinical Biochemistry
D1 Food Science
Q2 Molecular Biology
Q1 Physiology
Kiadói változat: 27
2023Ambrus, Á., Doan, V., Szenczi, -., Szemánné, -., Vásárhelyi, A.: Quality Control of Pesticide Residue Measurements and Evaluation of Their Results.
Molecules. 28 (3), 1-8 (cikkazonosító)954, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
Kiadói változat: 13
2023Bodnár, V., Király, A., Orosz, E., Miskei, M., Emri, T., Karányi, Z., Leiter, É., De Vries, R., Pócsi, I.: Species-specific effects of the introduction of Aspergillus nidulans gfdB in osmophilic aspergilli.
Appl. Microbiol. Biotechnol. 107 ((2023),), 2423-2436, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Applied Microbiology and Biotechnology
Q1 Biotechnology
Q1 Medicine (miscellaneous)
Kiadói változat: 7
2023Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kadói változat: 6
2022Martins, M., Pacza, T., Müller, K., Baranyi, J.: A computational approach to nutrition science reveals the dynamics of the protein content of human milk.
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 82 1-5, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous)
D1 Food Science
Q1 Industrial and Manufacturing Engineering
Kiadói változat: 19
2022Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Early evaluation of use of fermented chicken manure products in practice of apple nutrient management.
Agrártud. közl. 2022 (1), 195-198, 2022.
kiadói változat: 5
2022Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented chicken manure products on the N mineralization rate of the soil using the incubation method.
Agrártud. közl. 2022 (1), 199-204, 2022.
kiadói változat: 9
2022Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes).
Toxins. 14 (9), 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Kiadói változat: 14
2022Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages.
Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 43
2022Pacza, T., Martins, M., Rockaya, M., Müller, K., Chatterjee, A., Barabási, A., Baranyi, J.: MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions.
Sci Data. 9 (1), 1-7, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Science Applications
D1 Education
D1 Information Systems
D1 Library and Information Sciences
D1 Statistics and Probability
D1 Statistics, Probability and Uncertainty
Kiadói változat: 13
2022Horváth, E., Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Tanyi, E., Pócsi, I.: Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds.
Scientifica. 2022 1-6, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Kiadói változat: 11
2022Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: Preliminary studies to evaluate the use of spectral data in monitoring of apple orchard parameters.
Acta Agrar. Debr. 2 37-41, 2022.
kiadói változat: 10
2022Emri, T., Antal, K., Gila, C., Jónás, A., Pócsi, I.: Stress Responses Elicited by Glucose Withdrawal in Aspergillus fumigatus.
J. Fungi. 8 (11), 1-19, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q2 Microbiology (medical)
Q1 Plant Science
Kiadói változat: 22
2022Albert, C., Codină, G., Héjja, M., András, C., Chetrariu, A., Dabija, A.: Study of Antioxidant Activity of Garden Blackberries (Rubus fruticosus L.) Extracts Obtained with Different Extraction Solvents.
Appl. Sci.-Basel. 12 (8), 1-16, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications
Q2 Engineering (miscellaneous)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
Q2 Instrumentation
Q2 Materials Science (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
Kiadói változat: 33
2021Viczján, G., Erdei, T., Óvári, I., Lampé, N., Szekeres, R., Bombicz, M., Takács, B., Szilágyi, A., Zsuga, J., Szilvássy, Z., Juhász, B., Gesztelyi, R.: A Body of Circumstantial Evidence for the Irreversible Ectonucleotidase Inhibitory Action of FSCPX, an Agent Known as a Selective Irreversible A1 Adenosine Receptor Antagonist So Far.
Int. J. Mol. Sci. 22 (18), 1-21, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
Q1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
Kiadói változat: 27
2021Khalfalla, M., Hussien, M., Ibrahim, H.: Isolation, Extraction, Purification, and Molecular Characterization for Thermostable α -Amylase from Locally Isolated Bacillus Species in Sudan.
Biochem Res Int. Epub 1-8, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Biochemistry
Kiadói változat: 10
2021Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 145
2021Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 52
2021Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 54
2021Tóth, F., Tamás, J., Csihon, Á., Nagy, P.: Usage of fermented chicken manure as a biofertilizer in an apple orchard.
Nat. Res. Sustain. Develop. 11 (2), 193-204, 2021.
Kiadói változat: 15
2021Nagy, A., Szabó, A., Adeniyi, O., Tamás, J.: Wheat Yield Forecasting for the Tisza River Catchment Using Landsat 8 NDVI and SAVI Time Series and Reported Crop Statistics.
Agronomy-Basel. 11 (4), 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 63
2020Sipka, S., Nagy, J., Sipka, P., Kocsis, J., Tóth, J., Árkosy, P., Horváth, Z.: Analysis of Low Cancer Mortality Rates in the Wine Regions of Tokaj and Balaton in Hungary.
Int. J. Environ. Res. Public Health. 17 (18), 1-8, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q2 Pollution
Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health
kiadói változat: 50
2020Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia.
Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Kiadói változat: 79
2020Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data.
Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020.
kiadói változat: 55
2020Szabó, A., Kubicza, K., Tamás, J., Nagy, A.: Effect of hail net on the water potential of an apple orchard.
Acta Agrar. Debr. 2 109-113, 2020.
kiadói változat: 13
2020Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants.
Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 58
2020Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply.
Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 81
2019Nagy, P., Magyar, T., Gorliczay, E., Berta, K., Tóth, F., Tamás, J.: Evaluation of Parameters in an Aerob Industrial Fermentation System.
Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 221-232, 2019.
kiadói változat: 125
2019Szabó, A., Tömöri, F., Vad, A., Tamás, J., Nagy, A.: Precíziós öntözéstechnológia alkalmazásának és kialakításának vizsgálata.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (4), 239-248, 2019.
kiadói változat: 30
2019Szabó, A., Tamás, J., Adeniyi, O., Nagy, A.: Wheat yield prediction based on MODIS NDVI time series data in the wider region of a cereal processing plant.
Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 193-202, 2019.
Kiadói változat: 12