Jelenlegi hely

Statisztika

Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 52

Összes letöltés a DEA-ból: 1519

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)554
Magyarország (HU)126
Malajzia (MY)85
Törökország (TR)54
Ausztrália (AU)31
India (IN)28
Németország (DE)26
Kína (CN)20
Svédország (SE)19
Írország (IE)18
Oroszország (RU)15
Hollandia (NL)12
Egyiptom (EG)8
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)8
Japán (JP)8
Fülöp-szigetek (PH)8
Ukrajna (UA)8
Egyesült Arab Emírségek (AE)7
Egyesült Királyság (GB)7
Irak (IQ)7
Banglades (BD)6
Nigéria (NG)6
Finnország (FI)5
Románia (RO)5
Peru (PE)4
Ciprus (CY)3
Franciaország (FR)3
Olaszország (IT)3
Mexikó (MX)3
Pakisztán (PK)3
Portugália (PT)3
Thaiföld (TH)3
Vietnám (VN)3
Ausztria (AT)2
Benin (BJ)2
Kanada (CA)2
Spanyolország (ES)2
Horvátország (HR)2
Indonézia (ID)2
Kazahsztán (KZ)2
Litvánia (LT)2
Luxemburg (LU)2
Új-Zéland (NZ)2
Szaud-Arábia (SA)2
Szingapur (SG)2
Szlovákia (SK)2
Dél-Afrika (ZA)2
Argentína (AR)1
Brazília (BR)1
Elefántcsontpart (CI)1
Chile (CL)1
Etiópia (ET)1
Ghána (GH)1
Görögország (GR)1
Izland (IS)1
Marokkó (MA)1
Mongólia (MN)1
Pápua Új-Guinea (PG)1
Lengyelország (PL)1
Togo (TG)1
Trinidad és Tobago (TT)1
n.a.378
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Bodnár, V., Antal, K., De Vries, R., Pócsi, I., Emri, T.: Aspergillus nidulans gfdB, Encoding the Hyperosmotic Stress Protein Glycerol-3-phosphate Dehydrogenase, Disrupts Osmoadaptation in Aspergillus wentii.
J. Fungi. 10 (4), 1-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q2 Microbiology (medical) (2022)
Q1 Plant Science (2022)
Kiadói változat: 13
2024Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2022)
Q2 Biotechnology (2022)
Q2 Chemistry (miscellaneous) (2022)
Q2 Food Science (2022)
Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2022)
Kiadói változat: 28
2024Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications, and Nutritional and Therapeutic Potential of Juglans regia L. (Green Walnut): A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (8), 1183-, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2022)
D1 Nutrition and Dietetics (2022)
Kiadói változat: 5
2024Tóth, F., Magyar, T., Tamás, J., Nagy, P.: Improving the Nutrient Management of an Apple Orchard by Using Organic-Based Composites Derived from Agricultural Waste.
Horticulturae. 10 (2), 1-14, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2022)
Q2 Plant Science (2022)
Kiadói változat: 20
2024Baranyi, J., Csorba, S., Farkas, Z., Pacza, T., Jóźwiak, Á.: Internal dynamics of patent reference networks using the Bray-Curtis dissimilarity measure.
J Big Data. 11 (1), 1-10, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Networks and Communications (2022)
D1 Hardware and Architecture (2022)
D1 Information Systems (2022)
D1 Information Systems and Management (2022)
Kiadói változat: 31
2024Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
KIadói változat: 34
2024Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024.
Post-print változat: 21
kiadói változat: 3
2024Héjja, M., Mihok, E., Alaya, A., Jolji, M., György, É., Mészáros, N., Turcuş, V., Oláh, N., Máthé, E.: Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts.
Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2022)
Q2 Infectious Diseases (2022)
Q2 Microbiology (2022)
Q2 Microbiology (medical) (2022)
Q2 Pharmacology (medical) (2022)
Q1 Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous) (2022)
Kiadói változat: 39
2023Adácsi, C., Kovács, S., Pusztahelyi, T.: Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions.
Acta Aliment. 52 (4), 579-588, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science (2022)
Kiadói változat: 8
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2022)
Q2 Food Science (2022)
Q2 Plant Science (2022)
kiadói változat: 21
2023Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
Kiadói változat: 221
2023Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods.
Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications (2022)
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2022)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2022)
Q1 Geography, Planning and Development (2022)
Q2 Hardware and Architecture (2022)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2022)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2022)
kiadói változat: 8
2023Jolji, M., Pecsenye, B., Mposula, Z., Alaya, A., Kiss, T., Máthé, E.: Development and comparative analysis of protein-polyphenol-fibre bars as nutritional supplements suitable for healthy senior consumers.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 16 (1), 103-125, 2023.
Kiadói változat: 16
2023Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat.
Processes. 11 (2), 1-12, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022)
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
kiadói változat: 37
2023Pócsi, I., Federica, G., Ambrus, Á., Antonio, F.: Editorial: Aspergillus-derived mycotoxins in the feed and food chain, volume II.
Front. Microbiol. 14 1-2, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology (2022)
Q1 Microbiology (medical) (2022)
Kiadói változat: 9
2023Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented and supplemented chicken manure on the nutrient management aspects of an apple orchard.
Agrártud. közl. 1 117-123, 2023.
kiadói változat: 8
2023Tóth, F., Yuksel, G., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of organic composite fertilizer on soil nitrogen status and mineralization.
Ecocycles. 9 (3), 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Environmental Science (miscellaneous) (2022)
Kiadói változat: 6
2023Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology (2022)
Q3 Food Science (2022)
Q4 Microbiology (2022)
Q4 Molecular Biology (2022)
30
kiadói változat: 4
2023Szabó, A., Tamás, J., Kövesdi, Á., Nagy, A.: Evaluation of new pivoting linear-move precision irrigation machine = Evaluation d'une nouvelle machine d'irrigation de precision a mouvement lineaire pivotant.
Irrig. Drain. 72 (4), 922-933, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2022)
Q2 Soil Science (2022)
Kiadói változat: 6
2023Pákozdi, K., Emri, T., Antal, K., Pócsi, I.: Global Transcriptomic Changes Elicited by sodB Deletion and Menadione Exposure in Aspergillus nidulans.
J. Fungi. 9 (11), 1-15, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q2 Microbiology (medical) (2022)
Q1 Plant Science (2022)
Kiadói változat: 15
2023Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas).
Agrártud. közl. 1 35-39, 2023.
kiadói változat: 8
2023Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys.
Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications (2022)
Q2 Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes (2022)
Q2 Instrumentation (2022)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2022)
Q3 Process Chemistry and Technology (2022)
Kiadói változat: 7
2023Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
Q2 Health (social science) (2022)
Q2 Microbiology (2022)
Q1 Plant Science (2022)
kiadói változat: 2
2023Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., El-Ramady, H., Peles, F., Prokisch, J.: Mushroom Cultivation Systems: Exploring Antimicrobial and Prebiotic Benefits.
EBSS. 7 101-120, 2023.
kiadói változat: 15
2023Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Béni, Á., Jamalifard, R., Prokisch, J., El-Ramady, H., Elsakhawy, T., Omara, A., Brevik, E.: Nano-Enabled Agriculture Using Nano-Selenium for Crop Productivity: What Should be Addressed More?.
EBSS. 7 85-99, 2023.
kiadói változat: 16
2023El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
kiadói változat: 43
2023Alaya, A., Mihok, E., Pecsenye, B., Jolji, M., Kertész, A., Bársony, P., Vigh, S., Cziáky, Z., Máthé, A., Burtescu, R., Oláh, N., Neamtu, A., Turcuş, V., Máthé, E.: Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts.
Antioxidants. 12 (9), 1-36, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry (2022)
Q2 Cell Biology (2022)
Q1 Clinical Biochemistry (2022)
D1 Food Science (2022)
Q2 Molecular Biology (2022)
Q1 Physiology (2022)
Kiadói változat: 23
2023Ambrus, Á., Doan, V., Szenczi, -., Szemánné, -., Vásárhelyi, A.: Quality Control of Pesticide Residue Measurements and Evaluation of Their Results.
Molecules. 28 (3), 1-8 (cikkazonosító)954, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry (2022)
Q2 Chemistry (miscellaneous) (2022)
Q2 Drug Discovery (2022)
Q2 Medicine (miscellaneous) (2022)
Q3 Molecular Medicine (2022)
Q2 Organic Chemistry (2022)
Q1 Pharmaceutical Science (2022)
Q2 Physical and Theoretical Chemistry (2022)
Kiadói változat: 11
2023Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022)
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
kadói változat: 5
2022Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Early evaluation of use of fermented chicken manure products in practice of apple nutrient management.
Agrártud. közl. 2022 (1), 195-198, 2022.
kiadói változat: 3
2022Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented chicken manure products on the N mineralization rate of the soil using the incubation method.
Agrártud. közl. 2022 (1), 199-204, 2022.
kiadói változat: 6
2022Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes).
Toxins. 14 (9), 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Kiadói változat: 9
2022Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages.
Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 32
2022Pacza, T., Martins, M., Rockaya, M., Müller, K., Chatterjee, A., Barabási, A., Baranyi, J.: MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions.
Sci Data. 9 (1), 1-7, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Science Applications
D1 Education
D1 Information Systems
D1 Library and Information Sciences
D1 Statistics and Probability
D1 Statistics, Probability and Uncertainty
Kiadói változat: 8
2022Horváth, E., Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Tanyi, E., Pócsi, I.: Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds.
Scientifica. 2022 1-6, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Kiadói változat: 9
2022Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: Preliminary studies to evaluate the use of spectral data in monitoring of apple orchard parameters.
Acta Agrar. Debr. 2 37-41, 2022.
kiadói változat: 5
2022Emri, T., Antal, K., Gila, C., Jónás, A., Pócsi, I.: Stress Responses Elicited by Glucose Withdrawal in Aspergillus fumigatus.
J. Fungi. 8 (11), 1-19, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q2 Microbiology (medical)
Q1 Plant Science
Kiadói változat: 19
2021Viczján, G., Erdei, T., Óvári, I., Lampé, N., Szekeres, R., Bombicz, M., Takács, B., Szilágyi, A., Zsuga, J., Szilvássy, Z., Juhász, B., Gesztelyi, R.: A Body of Circumstantial Evidence for the Irreversible Ectonucleotidase Inhibitory Action of FSCPX, an Agent Known as a Selective Irreversible A1 Adenosine Receptor Antagonist So Far.
Int. J. Mol. Sci. 22 (18), 1-21, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
Q1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
Kiadói változat: 17
2021Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 134
2021Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 42
2021Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 44
2021Tóth, F., Tamás, J., Csihon, Á., Nagy, P.: Usage of fermented chicken manure as a biofertilizer in an apple orchard.
Nat. Res. Sustain. Develop. 11 (2), 193-204, 2021.
Kiadói változat: 8
2021Nagy, A., Szabó, A., Adeniyi, O., Tamás, J.: Wheat Yield Forecasting for the Tisza River Catchment Using Landsat 8 NDVI and SAVI Time Series and Reported Crop Statistics.
Agronomy-Basel. 11 (4), 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 57
2020Sipka, S., Nagy, J., Sipka, P., Kocsis, J., Tóth, J., Árkosy, P., Horváth, Z.: Analysis of Low Cancer Mortality Rates in the Wine Regions of Tokaj and Balaton in Hungary.
Int. J. Environ. Res. Public Health. 17 (18), 1-8, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q2 Pollution
Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health
kiadói változat: 39
2020Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia.
Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Kiadói változat: 71
2020Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data.
Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020.
kiadói változat: 49
2020Szabó, A., Kubicza, K., Tamás, J., Nagy, A.: Effect of hail net on the water potential of an apple orchard.
Acta Agrar. Debr. 2 109-113, 2020.
kiadói változat: 10
2020Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants.
Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 47
2020Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply.
Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 64
2019Nagy, P., Magyar, T., Gorliczay, E., Berta, K., Tóth, F., Tamás, J.: Evaluation of Parameters in an Aerob Industrial Fermentation System.
Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 221-232, 2019.
kiadói változat: 99
2019Szabó, A., Tömöri, F., Vad, A., Tamás, J., Nagy, A.: Precíziós öntözéstechnológia alkalmazásának és kialakításának vizsgálata.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (4), 239-248, 2019.
kiadói változat: 26
2019Szabó, A., Tamás, J., Adeniyi, O., Nagy, A.: Wheat yield prediction based on MODIS NDVI time series data in the wider region of a cereal processing plant.
Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 193-202, 2019.
Kiadói változat: 8