Összes letöltés a DEA-ból: 2228
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 703 |
Magyarország (HU) | 152 |
Oroszország (RU) | 97 |
Malajzia (MY) | 86 |
Törökország (TR) | 63 |
India (IN) | 44 |
Ausztrália (AU) | 34 |
Kína (CN) | 30 |
Németország (DE) | 30 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 21 |
Írország (IE) | 20 |
Svédország (SE) | 19 |
Franciaország (FR) | 13 |
Hollandia (NL) | 13 |
Egyiptom (EG) | 12 |
Japán (JP) | 9 |
Egyesült Királyság (GB) | 8 |
Irak (IQ) | 8 |
Fülöp-szigetek (PH) | 8 |
Ukrajna (UA) | 8 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 7 |
Finnország (FI) | 7 |
Románia (RO) | 7 |
Banglades (BD) | 6 |
Nigéria (NG) | 6 |
Kanada (CA) | 5 |
Olaszország (IT) | 4 |
Peru (PE) | 4 |
Portugália (PT) | 4 |
Thaiföld (TH) | 4 |
Vietnám (VN) | 4 |
Ciprus (CY) | 3 |
Mexikó (MX) | 3 |
Pakisztán (PK) | 3 |
Szaud-Arábia (SA) | 3 |
Ausztria (AT) | 2 |
Benin (BJ) | 2 |
Elefántcsontpart (CI) | 2 |
Spanyolország (ES) | 2 |
Ghána (GH) | 2 |
Horvátország (HR) | 2 |
Indonézia (ID) | 2 |
Kazahsztán (KZ) | 2 |
Litvánia (LT) | 2 |
Luxemburg (LU) | 2 |
Új-Zéland (NZ) | 2 |
Szingapur (SG) | 2 |
Szlovákia (SK) | 2 |
Togo (TG) | 2 |
Dél-Afrika (ZA) | 2 |
Argentína (AR) | 1 |
Brazília (BR) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Algéria (DZ) | 1 |
Etiópia (ET) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Izland (IS) | 1 |
Marokkó (MA) | 1 |
Mongólia (MN) | 1 |
Pápua Új-Guinea (PG) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Szlovénia (SI) | 1 |
Tunézia (TN) | 1 |
Trinidad és Tobago (TT) | 1 |
n.a. | 736 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Pandita, G., Sharma, S., Oommen, I., Madaan, N., Bhosale, Y., Nagy, V., Shaikh, A., Kovács, B.: A comprehensive review on the potential of ultrasound for blue food protein extraction, modification and impact on bioactive properties. Ultrason. Sonochem. 111 1-13, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380621 Folyóirat-mutatók:
D1 Acoustics and Ultrasonics (2023) D1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023) Q1 Environmental Chemistry (2023) D1 Inorganic Chemistry (2023) D1 Organic Chemistry (2023) D1 Radiology, Nuclear Medicine and Imaging (2023) | Kiadói változat: 7 |
2024 | Semsey, D., Nguyen, H., Törős, G., Muthu, A., Labidi, S., El-Ramady, H., Béni, Á., Rai, M., Prokisch, J.: Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production. Nanomaterials. 14 (13), 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/375260 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023) Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023) | Kiadói változat: 18 |
2024 | Shams, R., Kaur, S., Dash, K., Czipa, N., Kovács, B., Shaikh, A.: A Review of Emerging Technologies for the Extraction of Bioactive Compounds from Berries (Phalsa Berries). Horticulturae. 10 (5), 1-19, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369491 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023) Q2 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 22 |
2024 | Várallyay, S., Bódi, É., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Shaikh, A., Kovács, B.: Arsenic Uptake and Distribution in Green Pea Plants Under Arsenite and Arsenate Treatments. Horticulturae. 10 (11), 1-13, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/381372 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023) Q2 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 18 |
2024 | Bodnár, V., Antal, K., De Vries, R., Pócsi, I., Emri, T.: Aspergillus nidulans gfdB, Encoding the Hyperosmotic Stress Protein Glycerol-3-phosphate Dehydrogenase, Disrupts Osmoadaptation in Aspergillus wentii. J. Fungi. 10 (4), 1-23, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368967 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023) Q2 Microbiology (medical) (2023) Q1 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 20 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Assessing Crude Protein Levels and Microelement Concentrations of Flour Grain Yield of Sorghum bicolor (L .) Moench Cultivars. Agrobiodivers Improv Nutr, Health Life Qual. 8 (1), 9-16, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/370734 | Kiadói változat: 25 |
2024 | Prokisch, J., Nguyen, H., Muthu, A., Ferroudj, A., Singh, A., Agrawal, S., Rajput, V., Ghazaryan, K., El-Ramady, H., Rai, M.: Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications. Nanomaterials. 14 (15), 1-37, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/377173 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023) Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023) | KIadói változat: 16 |
2024 | Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database. Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365246 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023) Q2 Biotechnology (2023) Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023) Q1 Food Science (2023) Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023) | Kiadói változat: 31 |
2024 | Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Prokisch, J.: Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions. J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/370329 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) | Kiadói változat: 19 |
2024 | Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications,and Nutritional and Therapeutic Potential ofJuglans regiaL.(Green Walnut): A Comprehensive Review. Nutrients. 16 (8), 1-23, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368864 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023) D1 Nutrition and Dietetics (2023) | Kiadói változat: 17 |
2024 | Divya, S., Pandey, V., Dixit, R., Rustagi, S., Suthar, T., Atuahene, D., Nagy, V., Ungai, D., Ahmed, A., Kovács, B., Shaikh, A.: Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review. Nutrients. 16 (19), 1-22, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/381000 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023) D1 Nutrition and Dietetics (2023) | kiadói változat: 14 |
2024 | Nguyen, H., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Food safety aspects of carbon dots: a review. Environ. Chem. Lett. [Epub ahead of print] ((2024),), 1-24, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380772 Folyóirat-mutatók:
D1 Environmental Chemistry (2023) | Kiadói változat: 13 |
2024 | Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Várallyay, S., Pandey, V., Prokisch, J., Kovács, B.: Global Perspectives on the Medicinal Implications of Green Walnut and Its Benefits: A Comprehensive Review. Horticulturae. 10 (5), 1-24, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369241 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023) Q2 Plant Science (2023) | 15 |
2024 | Tóth, F., Magyar, T., Tamás, J., Nagy, P.: Improving the Nutrient Management of an Apple Orchard by Using Organic-Based Composites Derived from Agricultural Waste. Horticulturae. 10 (2), 1-14, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366382 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023) Q2 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 24 |
2024 | Baranyi, J., Csorba, S., Farkas, Z., Pacza, T., Jóźwiak, Á.: Internal dynamics of patent reference networks using the Bray-Curtis dissimilarity measure. J Big Data. 11 (1), 1-10, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366091 Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Networks and Communications (2023) D1 Hardware and Architecture (2023) D1 Information Systems (2023) Q1 Information Systems and Management (2023) | Kiadói változat: 36 |
2024 | Ahmed, A., Mozzon, M., Omer, A., Shaikh, A., Kovács, B.: Major and Trace Elements of Baobab Leaves in Different Habitats and Regions in Sudan: implication for Human Dietary Needs and Overall Health. Foods. 13 (12), 1-14, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/373993 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023) Q1 Health (social science) (2023) Q2 Microbiology (2023) Q1 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 19 |
2024 | Gupta, R., Pipliya, S., Karunanithi, S., Eswaran, U., Kumar, S., Mandliya, S., Srivastav, P., Suthar, T., Shaikh, A., Harsányi, E., Kovács, B.: Migration of Chemical Compounds from Packaging Materials into Packaged Foods: Interaction, Mechanism, Assessment, and Regulations. Foods. 13 (19), 1-32, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380645 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023) Q1 Health (social science) (2023) Q2 Microbiology (2023) Q1 Plant Science (2023) | kiadói változat: 5 |
2024 | Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers. Agron. J. 14 1-30, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023) | KIadói változat: 42 |
2024 | Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction. Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367110 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) (2023) Q1 Materials Science (miscellaneous) (2023) | Post-print változat: 31 kiadói változat: 6 |
2024 | Nagy, R., Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Bíróné Molnár, P., Cziáky, Z., Murányi, E., Sipos, P., Gálné Remenyik, J.: Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods. Heliyon. 10 (16), 1-17, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/379187 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 13 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions. Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368219 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 12 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line. Foods. 13 (7), 1-18, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368118 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023) Q1 Health (social science) (2023) Q2 Microbiology (2023) Q1 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 68 |
2024 | Héjja, M., Mihok, E., Alaya, A., Jolji, M., György, É., Mészáros, N., Turcuş, V., Oláh, N., Máthé, E.: Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts. Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367186 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023) Q2 Infectious Diseases (2023) Q2 Microbiology (2023) Q2 Microbiology (medical) (2023) Q1 Pharmacology (medical) (2023) D1 Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous) (2023) | Kiadói változat: 53 |
2024 | Pócsik-Sáfrány, K., Ansaroudi, R., Zabiák, A., Mihály, K., Csótó, A., Karaffa, E.: The effect of washing on the shelf-life parameters of spinach (Spinacia oleracea L.). Acta agrar. Debr. 2024 (1), 131-135, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/371005 | Kiadói változat: 25 |
2024 | Óvári, I., Viczján, G., Erdei, T., Takács, B., Tarjányi, V., Zsuga, J., Szűcs, M., Szilvássy, Z., Juhász, B., Gesztelyi, R.: The influence of the way of regression on the results obtained by the receptorial responsiveness method (RRM), a procedure to estimate a change in the concentration of a pharmacological agonist near the receptor. Front. Pharmacol. 15 1-18, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369504 Folyóirat-mutatók:
Q1 Pharmacology (2023) Q1 Pharmacology (medical) (2023) | kiadói változat: 3 |
2023 | Adácsi, C., Kovács, S., Pusztahelyi, T.: Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions. Acta Aliment. 52 (4), 579-588, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/362112 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | Kiadói változat: 10 |
2023 | Répás, Z., Bakos, C., Hajdú, F., Buzás, -., Győri, Z.: A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei. Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360971 | Kiadói változat: 6 |
2023 | Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization. Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348505 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 25 |
2023 | Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors. Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360199 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | Kiadói változat: 282 |
2023 | Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods. Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346524 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 17 |
2023 | Jolji, M., Pecsenye, B., Mposula, Z., Alaya, A., Kiss, T., Máthé, E.: Development and comparative analysis of protein-polyphenol-fibre bars as nutritional supplements suitable for healthy senior consumers. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 16 (1), 103-125, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364478 | Kiadói változat: 20 |
2023 | Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat. Processes. 11 (2), 1-12, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345521 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 39 |
2023 | Pócsi, I., Federica, G., Ambrus, Á., Antonio, F.: Editorial: Aspergillus-derived mycotoxins in the feed and food chain, volume II. Front. Microbiol. 14 1-2, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/352561 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | Kiadói változat: 9 |
2023 | Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented and supplemented chicken manure on the nutrient management aspects of an apple orchard. Agrártud. közl. 1 117-123, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/356915 | kiadói változat: 10 |
2023 | Tóth, F., Yuksel, G., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of organic composite fertilizer on soil nitrogen status and mineralization. Ecocycles. 9 (3), 1-9, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359072 Folyóirat-mutatók:
Q4 Environmental Science (miscellaneous) | Kiadói változat: 10 |
2023 | Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359788 Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology Q3 Food Science Q4 Microbiology Q4 Molecular Biology | kiadói változat: 8 36 |
2023 | Szabó, A., Tamás, J., Kövesdi, Á., Nagy, A.: Evaluation of new pivoting linear-move precision irrigation machine = Evaluation d'une nouvelle machine d'irrigation de precision a mouvement lineaire pivotant. Irrig. Drain. 72 (4), 922-933, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354841 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Soil Science | Kiadói változat: 7 |
2023 | Pákozdi, K., Emri, T., Antal, K., Pócsi, I.: Global Transcriptomic Changes Elicited by sodB Deletion and Menadione Exposure in Aspergillus nidulans. J. Fungi. 9 (11), 1-15, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360162 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q2 Microbiology (medical) Q1 Plant Science | Kiadói változat: 16 |
2023 | Pereira, L., Lopes, C., Martins, M., De, F., Di, P., de, M., De, A., De, A., Vieira, F.: How Brazilian Schoolchildren Identify, Classify, and Label Foods and Beverages - A Card Sorting Methodology. Int. J. Environ. Res. Public Health. 20 (2), 1-13, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357611 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | Kiadói változat: 8 |
2023 | Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas). Agrártud. közl. 1 35-39, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354809 | kiadói változat: 11 |
2023 | Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys. Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360189 Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications Q2 Engineering (miscellaneous) Q2 Fluid Flow and Transfer Processes Q2 Instrumentation Q2 Materials Science (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | Kiadói változat: 11 |
2023 | Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom. Foods. 12 (10), 1-23, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/353542 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 5 |
2023 | El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry. Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355657 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 56 |
2023 | Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Razem, M., Veres, S., Fári, M., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms. Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345879 Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science Q1 Soil Science | Kiadói változat: 7 |
2023 | Baráth, N., Ungai, D., Kovács, B.: Overview of test methods used to classify wheat flour and bread samples: REVIEW. Agrártud. közl. 2 27-34, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/361845 | Kiadói változat: 7 |
2023 | Alaya, A., Mihok, E., Pecsenye, B., Jolji, M., Kertész, A., Bársony, P., Vigh, S., Cziáky, Z., Máthé, A., Burtescu, R., Oláh, N., Neamtu, A., Turcuş, V., Máthé, E.: Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts. Antioxidants. 12 (9), 1-36, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358705 Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry Q2 Cell Biology Q1 Clinical Biochemistry D1 Food Science Q2 Molecular Biology Q1 Physiology | Kiadói változat: 25 |
2023 | Ambrus, Á., Doan, V., Szenczi, -., Szemánné, -., Vásárhelyi, A.: Quality Control of Pesticide Residue Measurements and Evaluation of Their Results. Molecules. 28 (3), 1-8 (cikkazonosító)954, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357516 Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry Q1 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | Kiadói változat: 12 |
2023 | Bodnár, V., Király, A., Orosz, E., Miskei, M., Emri, T., Karányi, Z., Leiter, É., De Vries, R., Pócsi, I.: Species-specific effects of the introduction of Aspergillus nidulans gfdB in osmophilic aspergilli. Appl. Microbiol. Biotechnol. 107 ((2023),), 2423-2436, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346614 Folyóirat-mutatók:
Q1 Applied Microbiology and Biotechnology Q1 Biotechnology Q1 Medicine (miscellaneous) | Kiadói változat: 6 |
2023 | Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin. Processes. 11 (10), 1-11, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359175 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kadói változat: 5 |
2022 | Martins, M., Pacza, T., Müller, K., Baranyi, J.: A computational approach to nutrition science reveals the dynamics of the protein content of human milk. Innovative Food Science & Emerging Technologies. 82 1-5, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337599 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) D1 Food Science Q1 Industrial and Manufacturing Engineering | Kiadói változat: 18 |
2022 | Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Early evaluation of use of fermented chicken manure products in practice of apple nutrient management. Agrártud. közl. 2022 (1), 195-198, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344484 | kiadói változat: 4 |
2022 | Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented chicken manure products on the N mineralization rate of the soil using the incubation method. Agrártud. közl. 2022 (1), 199-204, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344485 | kiadói változat: 8 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes). Toxins. 14 (9), 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337036 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | Kiadói változat: 13 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages. Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329312 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 40 |
2022 | Pacza, T., Martins, M., Rockaya, M., Müller, K., Chatterjee, A., Barabási, A., Baranyi, J.: MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions. Sci Data. 9 (1), 1-7, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337302 Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Science Applications D1 Education D1 Information Systems D1 Library and Information Sciences D1 Statistics and Probability D1 Statistics, Probability and Uncertainty | Kiadói változat: 12 |
2022 | Horváth, E., Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Tanyi, E., Pócsi, I.: Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds. Scientifica. 2022 1-6, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337413 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q2 Environmental Science (miscellaneous) | Kiadói változat: 10 |
2022 | Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: Preliminary studies to evaluate the use of spectral data in monitoring of apple orchard parameters. Acta Agrar. Debr. 2 37-41, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341969 | kiadói változat: 9 |
2022 | Emri, T., Antal, K., Gila, C., Jónás, A., Pócsi, I.: Stress Responses Elicited by Glucose Withdrawal in Aspergillus fumigatus. J. Fungi. 8 (11), 1-19, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341504 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q2 Microbiology (medical) Q1 Plant Science | Kiadói változat: 21 |
2022 | Albert, C., Codină, G., Héjja, M., András, C., Chetrariu, A., Dabija, A.: Study of Antioxidant Activity of Garden Blackberries (Rubus fruticosus L.) Extracts Obtained with Different Extraction Solvents. Appl. Sci.-Basel. 12 (8), 1-16, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369636 Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications Q2 Engineering (miscellaneous) Q2 Fluid Flow and Transfer Processes Q2 Instrumentation Q2 Materials Science (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | Kiadói változat: 30 |
2021 | Viczján, G., Erdei, T., Óvári, I., Lampé, N., Szekeres, R., Bombicz, M., Takács, B., Szilágyi, A., Zsuga, J., Szilvássy, Z., Juhász, B., Gesztelyi, R.: A Body of Circumstantial Evidence for the Irreversible Ectonucleotidase Inhibitory Action of FSCPX, an Agent Known as a Selective Irreversible A1 Adenosine Receptor Antagonist So Far. Int. J. Mol. Sci. 22 (18), 1-21, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321661 Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis Q1 Computer Science Applications Q1 Inorganic Chemistry Q1 Medicine (miscellaneous) Q2 Molecular Biology Q1 Organic Chemistry Q1 Physical and Theoretical Chemistry D1 Spectroscopy | Kiadói változat: 25 |
2021 | Khalfalla, M., Hussien, M., Ibrahim, H.: Isolation, Extraction, Purification, and Molecular Characterization for Thermostable α -Amylase from Locally Isolated Bacillus Species in Sudan. Biochem Res Int. Epub 1-8, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364361 Folyóirat-mutatók:
Q4 Biochemistry | Kiadói változat: 9 |
2021 | Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs. Processes. 9 (1), 1-16, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300829 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 143 |
2021 | Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants. Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310472 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 51 |
2021 | Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.). Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/312781 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 53 |
2021 | Tóth, F., Tamás, J., Csihon, Á., Nagy, P.: Usage of fermented chicken manure as a biofertilizer in an apple orchard. Nat. Res. Sustain. Develop. 11 (2), 193-204, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327474 | Kiadói változat: 13 |
2021 | Nagy, A., Szabó, A., Adeniyi, O., Tamás, J.: Wheat Yield Forecasting for the Tisza River Catchment Using Landsat 8 NDVI and SAVI Time Series and Reported Crop Statistics. Agronomy-Basel. 11 (4), 1-13, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304973 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 62 |
2020 | Sipka, S., Nagy, J., Sipka, P., Kocsis, J., Tóth, J., Árkosy, P., Horváth, Z.: Analysis of Low Cancer Mortality Rates in the Wine Regions of Tokaj and Balaton in Hungary. Int. J. Environ. Res. Public Health. 17 (18), 1-8, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296178 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 49 |
2020 | Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia. Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281019 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | Kiadói változat: 77 |
2020 | Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data. Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303447 | kiadói változat: 53 |
2020 | Szabó, A., Kubicza, K., Tamás, J., Nagy, A.: Effect of hail net on the water potential of an apple orchard. Acta Agrar. Debr. 2 109-113, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304419 | kiadói változat: 12 |
2020 | Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants. Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/286419 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 55 |
2020 | Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply. Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/283698 Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 79 |
2019 | Nagy, P., Magyar, T., Gorliczay, E., Berta, K., Tóth, F., Tamás, J.: Evaluation of Parameters in an Aerob Industrial Fermentation System. Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 221-232, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/277159 | kiadói változat: 122 |
2019 | Szabó, A., Tömöri, F., Vad, A., Tamás, J., Nagy, A.: Precíziós öntözéstechnológia alkalmazásának és kialakításának vizsgálata. Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (4), 239-248, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300631 | kiadói változat: 29 |
2019 | Szabó, A., Tamás, J., Adeniyi, O., Nagy, A.: Wheat yield prediction based on MODIS NDVI time series data in the wider region of a cereal processing plant. Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 193-202, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304423 | Kiadói változat: 11 |