Összes letöltés a DEA-ból: 1519
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 554 |
Magyarország (HU) | 126 |
Malajzia (MY) | 85 |
Törökország (TR) | 54 |
Ausztrália (AU) | 31 |
India (IN) | 28 |
Németország (DE) | 26 |
Kína (CN) | 20 |
Svédország (SE) | 19 |
Írország (IE) | 18 |
Oroszország (RU) | 15 |
Hollandia (NL) | 12 |
Egyiptom (EG) | 8 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 8 |
Japán (JP) | 8 |
Fülöp-szigetek (PH) | 8 |
Ukrajna (UA) | 8 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 7 |
Egyesült Királyság (GB) | 7 |
Irak (IQ) | 7 |
Banglades (BD) | 6 |
Nigéria (NG) | 6 |
Finnország (FI) | 5 |
Románia (RO) | 5 |
Peru (PE) | 4 |
Ciprus (CY) | 3 |
Franciaország (FR) | 3 |
Olaszország (IT) | 3 |
Mexikó (MX) | 3 |
Pakisztán (PK) | 3 |
Portugália (PT) | 3 |
Thaiföld (TH) | 3 |
Vietnám (VN) | 3 |
Ausztria (AT) | 2 |
Benin (BJ) | 2 |
Kanada (CA) | 2 |
Spanyolország (ES) | 2 |
Horvátország (HR) | 2 |
Indonézia (ID) | 2 |
Kazahsztán (KZ) | 2 |
Litvánia (LT) | 2 |
Luxemburg (LU) | 2 |
Új-Zéland (NZ) | 2 |
Szaud-Arábia (SA) | 2 |
Szingapur (SG) | 2 |
Szlovákia (SK) | 2 |
Dél-Afrika (ZA) | 2 |
Argentína (AR) | 1 |
Brazília (BR) | 1 |
Elefántcsontpart (CI) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Etiópia (ET) | 1 |
Ghána (GH) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Izland (IS) | 1 |
Marokkó (MA) | 1 |
Mongólia (MN) | 1 |
Pápua Új-Guinea (PG) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Togo (TG) | 1 |
Trinidad és Tobago (TT) | 1 |
n.a. | 378 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Bodnár, V., Antal, K., De Vries, R., Pócsi, I., Emri, T.: Aspergillus nidulans gfdB, Encoding the Hyperosmotic Stress Protein Glycerol-3-phosphate Dehydrogenase, Disrupts Osmoadaptation in Aspergillus wentii. J. Fungi. 10 (4), 1-23, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368967 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022) Q2 Microbiology (medical) (2022) Q1 Plant Science (2022) | Kiadói változat: 13 |
2024 | Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database. Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365246 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2022) Q2 Biotechnology (2022) Q2 Chemistry (miscellaneous) (2022) Q2 Food Science (2022) Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2022) | Kiadói változat: 28 |
2024 | Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications, and Nutritional and Therapeutic Potential of Juglans regia L. (Green Walnut): A Comprehensive Review. Nutrients. 16 (8), 1183-, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368864 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2022) D1 Nutrition and Dietetics (2022) | Kiadói változat: 5 |
2024 | Tóth, F., Magyar, T., Tamás, J., Nagy, P.: Improving the Nutrient Management of an Apple Orchard by Using Organic-Based Composites Derived from Agricultural Waste. Horticulturae. 10 (2), 1-14, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366382 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2022) Q2 Plant Science (2022) | Kiadói változat: 20 |
2024 | Baranyi, J., Csorba, S., Farkas, Z., Pacza, T., Jóźwiak, Á.: Internal dynamics of patent reference networks using the Bray-Curtis dissimilarity measure. J Big Data. 11 (1), 1-10, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366091 Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Networks and Communications (2022) D1 Hardware and Architecture (2022) D1 Information Systems (2022) D1 Information Systems and Management (2022) | Kiadói változat: 31 |
2024 | Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers. Agron. J. 14 1-30, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022) | KIadói változat: 34 |
2024 | Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction. Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367110 | Post-print változat: 21 kiadói változat: 3 |
2024 | Héjja, M., Mihok, E., Alaya, A., Jolji, M., György, É., Mészáros, N., Turcuş, V., Oláh, N., Máthé, E.: Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts. Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367186 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2022) Q2 Infectious Diseases (2022) Q2 Microbiology (2022) Q2 Microbiology (medical) (2022) Q2 Pharmacology (medical) (2022) Q1 Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous) (2022) | Kiadói változat: 39 |
2023 | Adácsi, C., Kovács, S., Pusztahelyi, T.: Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions. Acta Aliment. 52 (4), 579-588, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/362112 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science (2022) | Kiadói változat: 8 |
2023 | Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization. Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348505 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2022) Q2 Food Science (2022) Q2 Plant Science (2022) | kiadói változat: 21 |
2023 | Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors. Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360199 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022) | Kiadói változat: 221 |
2023 | Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods. Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346524 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications (2022) Q2 Energy Engineering and Power Technology (2022) Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2022) Q1 Geography, Planning and Development (2022) Q2 Hardware and Architecture (2022) Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2022) Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2022) | kiadói változat: 8 |
2023 | Jolji, M., Pecsenye, B., Mposula, Z., Alaya, A., Kiss, T., Máthé, E.: Development and comparative analysis of protein-polyphenol-fibre bars as nutritional supplements suitable for healthy senior consumers. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 16 (1), 103-125, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364478 | Kiadói változat: 16 |
2023 | Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat. Processes. 11 (2), 1-12, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345521 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022) Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022) Q2 Process Chemistry and Technology (2022) | kiadói változat: 37 |
2023 | Pócsi, I., Federica, G., Ambrus, Á., Antonio, F.: Editorial: Aspergillus-derived mycotoxins in the feed and food chain, volume II. Front. Microbiol. 14 1-2, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/352561 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology (2022) Q1 Microbiology (medical) (2022) | Kiadói változat: 9 |
2023 | Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented and supplemented chicken manure on the nutrient management aspects of an apple orchard. Agrártud. közl. 1 117-123, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/356915 | kiadói változat: 8 |
2023 | Tóth, F., Yuksel, G., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of organic composite fertilizer on soil nitrogen status and mineralization. Ecocycles. 9 (3), 1-9, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359072 Folyóirat-mutatók:
Q4 Environmental Science (miscellaneous) (2022) | Kiadói változat: 6 |
2023 | Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359788 Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology (2022) Q3 Food Science (2022) Q4 Microbiology (2022) Q4 Molecular Biology (2022) | 30 kiadói változat: 4 |
2023 | Szabó, A., Tamás, J., Kövesdi, Á., Nagy, A.: Evaluation of new pivoting linear-move precision irrigation machine = Evaluation d'une nouvelle machine d'irrigation de precision a mouvement lineaire pivotant. Irrig. Drain. 72 (4), 922-933, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354841 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2022) Q2 Soil Science (2022) | Kiadói változat: 6 |
2023 | Pákozdi, K., Emri, T., Antal, K., Pócsi, I.: Global Transcriptomic Changes Elicited by sodB Deletion and Menadione Exposure in Aspergillus nidulans. J. Fungi. 9 (11), 1-15, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360162 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022) Q2 Microbiology (medical) (2022) Q1 Plant Science (2022) | Kiadói változat: 15 |
2023 | Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas). Agrártud. közl. 1 35-39, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354809 | kiadói változat: 8 |
2023 | Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys. Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360189 Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications (2022) Q2 Engineering (miscellaneous) (2022) Q2 Fluid Flow and Transfer Processes (2022) Q2 Instrumentation (2022) Q2 Materials Science (miscellaneous) (2022) Q3 Process Chemistry and Technology (2022) | Kiadói változat: 7 |
2023 | Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom. Foods. 12 (10), 1-23, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/353542 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022) Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022) Q2 Health (social science) (2022) Q2 Microbiology (2022) Q1 Plant Science (2022) | kiadói változat: 2 |
2023 | Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., El-Ramady, H., Peles, F., Prokisch, J.: Mushroom Cultivation Systems: Exploring Antimicrobial and Prebiotic Benefits. EBSS. 7 101-120, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355703 | kiadói változat: 15 |
2023 | Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Béni, Á., Jamalifard, R., Prokisch, J., El-Ramady, H., Elsakhawy, T., Omara, A., Brevik, E.: Nano-Enabled Agriculture Using Nano-Selenium for Crop Productivity: What Should be Addressed More?. EBSS. 7 85-99, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355754 | kiadói változat: 16 |
2023 | El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry. Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355657 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022) | kiadói változat: 43 |
2023 | Alaya, A., Mihok, E., Pecsenye, B., Jolji, M., Kertész, A., Bársony, P., Vigh, S., Cziáky, Z., Máthé, A., Burtescu, R., Oláh, N., Neamtu, A., Turcuş, V., Máthé, E.: Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts. Antioxidants. 12 (9), 1-36, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358705 Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry (2022) Q2 Cell Biology (2022) Q1 Clinical Biochemistry (2022) D1 Food Science (2022) Q2 Molecular Biology (2022) Q1 Physiology (2022) | Kiadói változat: 23 |
2023 | Ambrus, Á., Doan, V., Szenczi, -., Szemánné, -., Vásárhelyi, A.: Quality Control of Pesticide Residue Measurements and Evaluation of Their Results. Molecules. 28 (3), 1-8 (cikkazonosító)954, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357516 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry (2022) Q2 Chemistry (miscellaneous) (2022) Q2 Drug Discovery (2022) Q2 Medicine (miscellaneous) (2022) Q3 Molecular Medicine (2022) Q2 Organic Chemistry (2022) Q1 Pharmaceutical Science (2022) Q2 Physical and Theoretical Chemistry (2022) | Kiadói változat: 11 |
2023 | Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin. Processes. 11 (10), 1-11, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359175 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022) Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022) Q2 Process Chemistry and Technology (2022) | kadói változat: 5 |
2022 | Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Early evaluation of use of fermented chicken manure products in practice of apple nutrient management. Agrártud. közl. 2022 (1), 195-198, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344484 | kiadói változat: 3 |
2022 | Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented chicken manure products on the N mineralization rate of the soil using the incubation method. Agrártud. közl. 2022 (1), 199-204, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344485 | kiadói változat: 6 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes). Toxins. 14 (9), 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337036 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | Kiadói változat: 9 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages. Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329312 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 32 |
2022 | Pacza, T., Martins, M., Rockaya, M., Müller, K., Chatterjee, A., Barabási, A., Baranyi, J.: MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions. Sci Data. 9 (1), 1-7, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337302 Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Science Applications D1 Education D1 Information Systems D1 Library and Information Sciences D1 Statistics and Probability D1 Statistics, Probability and Uncertainty | Kiadói változat: 8 |
2022 | Horváth, E., Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Tanyi, E., Pócsi, I.: Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds. Scientifica. 2022 1-6, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337413 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q2 Environmental Science (miscellaneous) | Kiadói változat: 9 |
2022 | Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: Preliminary studies to evaluate the use of spectral data in monitoring of apple orchard parameters. Acta Agrar. Debr. 2 37-41, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341969 | kiadói változat: 5 |
2022 | Emri, T., Antal, K., Gila, C., Jónás, A., Pócsi, I.: Stress Responses Elicited by Glucose Withdrawal in Aspergillus fumigatus. J. Fungi. 8 (11), 1-19, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341504 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q2 Microbiology (medical) Q1 Plant Science | Kiadói változat: 19 |
2021 | Viczján, G., Erdei, T., Óvári, I., Lampé, N., Szekeres, R., Bombicz, M., Takács, B., Szilágyi, A., Zsuga, J., Szilvássy, Z., Juhász, B., Gesztelyi, R.: A Body of Circumstantial Evidence for the Irreversible Ectonucleotidase Inhibitory Action of FSCPX, an Agent Known as a Selective Irreversible A1 Adenosine Receptor Antagonist So Far. Int. J. Mol. Sci. 22 (18), 1-21, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321661 Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis Q1 Computer Science Applications Q1 Inorganic Chemistry Q1 Medicine (miscellaneous) Q2 Molecular Biology Q1 Organic Chemistry Q1 Physical and Theoretical Chemistry D1 Spectroscopy | Kiadói változat: 17 |
2021 | Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs. Processes. 9 (1), 1-16, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300829 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 134 |
2021 | Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants. Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310472 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 42 |
2021 | Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.). Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/312781 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 44 |
2021 | Tóth, F., Tamás, J., Csihon, Á., Nagy, P.: Usage of fermented chicken manure as a biofertilizer in an apple orchard. Nat. Res. Sustain. Develop. 11 (2), 193-204, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327474 | Kiadói változat: 8 |
2021 | Nagy, A., Szabó, A., Adeniyi, O., Tamás, J.: Wheat Yield Forecasting for the Tisza River Catchment Using Landsat 8 NDVI and SAVI Time Series and Reported Crop Statistics. Agronomy-Basel. 11 (4), 1-13, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304973 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 57 |
2020 | Sipka, S., Nagy, J., Sipka, P., Kocsis, J., Tóth, J., Árkosy, P., Horváth, Z.: Analysis of Low Cancer Mortality Rates in the Wine Regions of Tokaj and Balaton in Hungary. Int. J. Environ. Res. Public Health. 17 (18), 1-8, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296178 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 39 |
2020 | Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia. Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281019 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | Kiadói változat: 71 |
2020 | Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data. Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303447 | kiadói változat: 49 |
2020 | Szabó, A., Kubicza, K., Tamás, J., Nagy, A.: Effect of hail net on the water potential of an apple orchard. Acta Agrar. Debr. 2 109-113, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304419 | kiadói változat: 10 |
2020 | Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants. Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/286419 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 47 |
2020 | Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply. Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/283698 Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 64 |
2019 | Nagy, P., Magyar, T., Gorliczay, E., Berta, K., Tóth, F., Tamás, J.: Evaluation of Parameters in an Aerob Industrial Fermentation System. Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 221-232, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/277159 | kiadói változat: 99 |
2019 | Szabó, A., Tömöri, F., Vad, A., Tamás, J., Nagy, A.: Precíziós öntözéstechnológia alkalmazásának és kialakításának vizsgálata. Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (4), 239-248, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300631 | kiadói változat: 26 |
2019 | Szabó, A., Tamás, J., Adeniyi, O., Nagy, A.: Wheat yield prediction based on MODIS NDVI time series data in the wider region of a cereal processing plant. Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 193-202, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304423 | Kiadói változat: 8 |