Összes letöltés a DEA-ból: 10854
country | downloads |
---|---|
Hungary (HU) | 6057 |
United States (US) | 1804 |
China (CN) | 403 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 358 |
Germany (DE) | 256 |
Romania (RO) | 221 |
Ukraine (UA) | 169 |
United Kingdom (GB) | 83 |
Russia (RU) | 81 |
Serbia (RS) | 70 |
Turkey (TR) | 61 |
Switzerland (CH) | 48 |
Netherlands (NL) | 43 |
Austria (AT) | 42 |
Indonesia (ID) | 38 |
France (FR) | 36 |
Ireland (IE) | 31 |
Slovakia (SK) | 31 |
India (IN) | 30 |
Czech Republic (CZ) | 29 |
Canada (CA) | 25 |
Japan (JP) | 21 |
Poland (PL) | 21 |
Spain (ES) | 17 |
Italy (IT) | 16 |
Thailand (TH) | 15 |
Philippines (PH) | 14 |
Belgium (BE) | 13 |
Finland (FI) | 12 |
South Africa (ZA) | 11 |
Norway (NO) | 10 |
Sweden (SE) | 10 |
Cyprus (CY) | 9 |
Latvia (LV) | 9 |
Singapore (SG) | 9 |
Greece (GR) | 8 |
Slovenia (SI) | 8 |
Bulgaria (BG) | 7 |
Egypt (EG) | 7 |
Brazil (BR) | 6 |
Ivory Coast (CI) | 6 |
Malaysia (MY) | 5 |
Pakistan (PK) | 5 |
Sudan (SD) | 5 |
Vietnam (VN) | 5 |
Croatia (HR) | 4 |
Iraq (IQ) | 4 |
Kenya (KE) | 4 |
Nigeria (NG) | 4 |
United Arab Emirates (AE) | 3 |
Australia (AU) | 3 |
Sri Lanka (LK) | 3 |
Mongolia (MN) | 3 |
Benin (BJ) | 2 |
Chile (CL) | 2 |
Colombia (CO) | 2 |
Jamaica (JM) | 2 |
Kuwait (KW) | 2 |
Portugal (PT) | 2 |
Seychelles (SC) | 2 |
Tunisia (TN) | 2 |
Albania (AL) | 1 |
Azerbaijan (AZ) | 1 |
Bangladesh (BD) | 1 |
Bahamas (BS) | 1 |
Denmark (DK) | 1 |
Algeria (DZ) | 1 |
Ecuador (EC) | 1 |
Ethiopia (ET) | 1 |
Honduras (HN) | 1 |
Israel (IL) | 1 |
Cambodia (KH) | 1 |
Lithuania (LT) | 1 |
Mauritius (MU) | 1 |
Mexico (MX) | 1 |
New Zealand (NZ) | 1 |
Panama (PA) | 1 |
Saudi Arabia (SA) | 1 |
Syria (SY) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
n.a. | 626 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Karaffa, E., Mihály, K., Nagy, A., Pál, K., Peles, F., Zabiák, A., Kovács, C., Takács, F., Romanazzi, G., Holb, I.: Effects of storage conditions, cultivars, and production systems on fruit decay incidence of Sour Cherry (Prunus cerasus L.) fruit after shelf-life conditions. Agronomy-Basel. 14 (10), 1-21, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380641 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023) | Kiadói változat: 4 |
2024 | Törős, G., El-Ramady, H., Béni, Á., Peles, F., Gulyás, G., Czeglédi, L., Rai, M., Prokisch, J.: Pleurotus ostreatus Mushroom: A Promising Feed Supplement in Poultry Farming. Agriculture-Basel. 14 (5), 1-19, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369268 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023) Q2 Food Science (2023) Q2 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 26 |
2024 | Murvai, K., Rácz, H., Horváth, E., Németh, B., Imre, A., Pereira, K., Antunovics, Z., Peles, F., Sipos, P., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Pfliegler, V.: The bacterial and yeast microbiota in livestock forages in Hungary. BMC Microbiol. 24 (1), 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380276 Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology (2023) Q2 Microbiology (medical) (2023) | Kiadói változat: 10 |
2024 | Törős, G., Prokisch, J., Peles, F., Nagy, R., Nagy, J., Béni, Á.: The effect of sous-vide cooking on the antioxidant properties of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.). Acta agrar. Debr. 2024 (1), 177-184, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/371029 | Kiadói változat: 19 |
2023 | Zabiák, A., Kovács, C., Takács, F., Pál, K., Peles, F., Fekete, E., Karaffa, L., Mihály, K., Flipphi, M., Karaffa, E.: Diaporthe and Diplodia species associated with walnut (Juglans regia L.) in Hungarian orchards. Horticulturae. 9 (2), 1-15, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345440 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture Q2 Plant Science | kiadói változat: 39 |
2023 | Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom. Foods. 12 (10), 1-23, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/353542 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 13 |
2023 | Csótó, A., Kovács, C., Pál, K., Nagy, A., Peles, F., Fekete, E., Karaffa, L., Kubicek, C., Karaffa, E.: The Biocontrol Potential of Endophytic Trichoderma Fungi Isolated from Hungarian Grapevines, Part II, Grapevine Stimulation. Pathogens. 12 (1), 1-14, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343043 Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous) Q2 Infectious Diseases Q2 Microbiology (medical) Q2 Molecular Biology | kiadói változat: 14 |
2022 | Farkas, Z., Kerekes, K., Ambrus, Á., Süth, M., Peles, F., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Nagy, A., Sipos, P., Miklós, G., Lőrincz, A., Csorba, S., Jóźwiak, Á.: Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers. Front. Microbiol. 13 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337277 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | Kiadói változat: 8 |
2021 | Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities. Toxins. 13 (2), 1-19, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301962 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 145 |
2021 | Tonamo, A., Komlósi, I., Petróczki, F., Peles, F.: Coagulase-negative staphylococci in ewe udder surface and raw milk samples. Agrártud. Közl. 1 221-225, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310618 | kiadói változat: 46 |
2021 | Tonamo, A., Komlósi, I., Varga, L., Kačániová, M., Peles, F.: Identification of ovine-associated staphylococci by MALDI-TOF mass spectrometry. Acta Aliment. 50 (2), 210-218, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310617 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | kiadói változat: 44 |
2021 | Papp, L., Horváth, E., Peles, F., Pócsi, I., Miklós, I.: Insight into Yeast-Mycotoxin Relations. Agriculture-Basel. 11 (12), 1-13, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327247 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 18 |
2021 | Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program. Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301464 Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous) Q2 Infectious Diseases Q2 Microbiology (medical) Q2 Molecular Biology | kiadói változat: 23 |
2021 | Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food. Toxins. 13 (3), 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304153 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 78 |
2020 | Tonamo, A., Komlósi, I., Varga, L., Czeglédi, L., Peles, F.: Bacteriological Quality of Raw Ovine Milk from Different Sheep Farms. Animals (Basel). 10 (7), 1-9, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291970 Folyóirat-mutatók:
Q2 Animal Science and Zoology Q1 Veterinary (miscellaneous) | kiadói változat: 90 |
2020 | Horváth, B., Peles, F., Szél, A., Sipos, R., Erős, Á., Albert, E., Micsinai, A.: Molecular typing of foodborne coagulase-positive Staphylococcus isolates identified by MALDI-TOF MS. Acta Aliment. 49 (3), 307-313, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303877 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | kiadói változat: 31 |
2020 | Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: The effect of season on the microbiological status of raw milk. Agrártud. Közl. 1 (1), 95-99, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301388 | kiadói változat: 31 |
2019 | Peles, F., Sipos, P., Győri, Z., Pfliegler, V., Giacometti, F., Serraino, A., Pagliuca, G., Gazzotti, T., Pócsi, I.: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock. Front. Microbiol. 10 1-26, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278089 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | kiadói változat: 75 |
2019 | Tonamo, A., Komlósi, I., Peles, F.: Bacteria in the milk of sheep with or without mastitis- mini Review. Agrártud. Közl. 2019 (1), 47-52, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/293776 | kiadói változat: 48 |
2019 | Horváth, B., Peles, F., Bereczki, L., Széll, A., Sipos, R., Erős, Á., Lovász, C., Micsinai, A.: Comparison of sample preparation methods for the identification of Staphylococcus Aureus by MALDI-FOF MS. Agrártud. Közl. 2019 (1), 9-14, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303879 | kiadói változat: 37 |
2019 | Petróczki, F., Tonamo, A., Béri, B., Peles, F.: The effect of breed and stage of lactation on the microbiological status of raw milk. Agrártud. Közl. 1 37-45, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300672 | kiadói változat: 35 |
2018 | Kojo Woode, B., Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: Microbiological quality of bulk tank raw milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary. Agrártud. Közl. 75 105-112, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300627 | kiadói változat: 64 |
2018 | Petróczki, F., Kojo Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant. Agrártud. Közl. 75 73-78, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300626 | kiadói változat: 30 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production, University of Debrecen: Proceedings of abstracts. University of Debrecen, Debrecen, 30 p., 2018. ISBN: 9789634900412 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258196 | teljes szöveg: 51 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries. University of Debrecen, Debrecen, 58 p., 2018. ISBN: 9789634900320 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263090 | teljes szöveg: 277 |
2015 | Karaffa, E., Peles, F.: Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 150 p., 2015. ISBN: 9789634738329 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215573 | könyv: 6763 |
2015 | Kovács, C., Peles, F., Karaffa, E.: Endophytic fungi isolated from GTD symptomatic grapevines and testing potential biocontrol agents for treatment. Acta Microbiol. Immunol. Hung. 62 (Suppl.), 168-169, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229762 | pre-print: 101 |
2015 | Peles, F.: Minőségirányítási rendszerek az élelmiszeriparban. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 88 p., 2015. ISBN: 9789634738343 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215574 | könyv: 1412 |
2014 | Kovács, C., Peles, F., Xie, H., Bérczesné Szojka, A., Hajdu, G., Bihari, Z., Karaffa, E.: A szőlő fertőző tőkeelhalásban szerepet játszó gombák izolálása és azonosítása hagyományos és molekuláris biológiai módszerekkel a Tokaj-hegyaljai borvidéken. Agrártud. közl. 56 61-66, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229475 | kiadói változat: 36 |
2014 | Kovács, C., Karaffa, E., Peles, F.: Mycelial growth rate and mycoparasitic potential of Trichoderma harzianum isolates against Fusarium oxysporum from grapevine. Acta Microbiol. Immunol. Hung. 62 (Suppl.), 47-48, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229734 | pre-print: 137 |
2013 | Fekete, I., Sipos, P., Peles, F., Kovács, B.: A Debreceni Egyetem Élelmiszertudományi, Minőségbiztosítási és Mikrobiológiai Intézetének múltja és jelene. Debr. szle. 21 (3), 52-58, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/181128 | Kiadói változat: 52 |
2013 | Nyéki, Á., Peles, F., Győriné Mile, I.: A penészgombák szaporodására és mikotoxin termelésére ható tényezők a gabona tárolása során, és a megjelenő törzsek azonosítási módszerei. Agrártud. közl. 48 129-133, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/164137 | post-print: 356 |
2013 | Karaffa, E., Xie, H., Kovács, C., Bérczesné Szojka, A., Bihari, Z., Peles, F.: First taxonomical survey of fungi isolated from Grapevine Trunk Diseases in the Tokaj wine region, Hungary. Acta Microbiol. Immunol. Hung. 60 (Suppl.), 223-224, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229729 | pre-print: 46 |
2013 | Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: Szelénnel dúsított étkezési csírák antioxidáns aktivitásának meghatározása, valamint mikrobiológiai vizsgálatuk. Agrártud. Közl. 52 25-30, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233131 | kiadói változat: 11 |
2013 | Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis. Scientific papers. Series A., Agronomy. 56. 196-201, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/171871 | post-print: 19 |
2012 | Asadollahi, M., Bódi, Z., Peles, F., Karaffa, E.: Antifungal activity of anthocyanins from purple field corn cob against Botrytis cinerea and Fusarium species. J. Agric. Sci. 50 42-44, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/164697 | pre-print: 48 |
2012 | Bódi, É., Peles, F., Andrási, D., Fekete, I., Kovács, B.: Funkcionális élelmiszerek előállítása étkezési csírákból molibdénnel, illetve szelén kezeléssel. Növénytermelés. 61 (4), 5-34, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/164756 | pre-print: 36 |
2012 | Kovács, C., Pepó, P., Csajbók, J., Borbélyné Varga, M., Szilágyi, S., Karaffa, E., Peles, F.: Látóképi kísérletekből származó búzaminták penészgomba-, Fusarium- és DON toxin szennyezettségének alakulása. J. Agric. Sci. 50 76-83, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/181118 | pre-print: 95 |
2008 | Peles, F., Máthéné Szigeti, Z., Béri, B., Szabó, A.: A tartástechnológia hatása a nyers tej mikrobiológiai állapotára. Agrártud. közl. 31 67-75, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/80906 | kiadói változat: 63 |
2007 | Peles, F., Kovács, S., Béri, B., Szabó, A.: Comparative analysis of factors influencing total plate count of raw milk in some dairy farms in Hungary. Acta Microbiol. Immunol. Hung. 54 (1), 99-100, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/3485 | post-print: 72 |
2007 | Peles, F., Wagner, M., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Staphylococcus aureus törzsek összehasonlító elemzése molekuláris mikrobiológiai mószerekkel. Agrártud. közl. 26 34-39, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/3486 | post-print: 236 |
2006 | Peles, F., Szabó, A., Béri, B., Keresztúri, P.: A nyerstej-minták feltételezetten Escherichia coli számának vizsgálata néhány tejtermelő gazdaságban. Agrártud. közl. 21 31-37, 2006. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/93545 | post-print: 21 |
2006 | Peles, F., Wagner, M., Hein, I., Rieck, P., Gutser, K., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Characterization of Staphylococcus aureus isolates recovered from milk samples. Acta Microbiol. Immunol. Hung. 53 (3), 329, 2006. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/93548 | pre-print: 26 |
2006 | Peles, F., Wagner, M., Rieck, P., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Occurrence of enterotoxin-producing Staphylococcus aureus on several dairy farms of Hajdú-Bihar county. Acta Microbiol. Immunol. Hung. 53 (3), 330, 2006. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/93547 | absztrakt: 68 |