Jelenlegi hely

Statisztika

Peles Ferenc Árpád

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 44

Összes letöltés a DEA-ból: 10854

OrszágLetöltések
Magyarország (HU)6057
Egyesült Államok (US)1804
Kína (CN)403
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)358
Németország (DE)256
Románia (RO)221
Ukrajna (UA)169
Egyesült Királyság (GB)83
Oroszország (RU)81
Szerbia (RS)70
Törökország (TR)61
Svájc (CH)48
Hollandia (NL)43
Ausztria (AT)42
Indonézia (ID)38
Franciaország (FR)36
Írország (IE)31
Szlovákia (SK)31
India (IN)30
Csehország (CZ)29
Kanada (CA)25
Japán (JP)21
Lengyelország (PL)21
Spanyolország (ES)17
Olaszország (IT)16
Thaiföld (TH)15
Fülöp-szigetek (PH)14
Belgium (BE)13
Finnország (FI)12
Dél-Afrika (ZA)11
Norvégia (NO)10
Svédország (SE)10
Ciprus (CY)9
Lettország (LV)9
Szingapur (SG)9
Görögország (GR)8
Szlovénia (SI)8
Bulgária (BG)7
Egyiptom (EG)7
Brazília (BR)6
Elefántcsontpart (CI)6
Malajzia (MY)5
Pakisztán (PK)5
Szudán (SD)5
Vietnám (VN)5
Horvátország (HR)4
Irak (IQ)4
Kenya (KE)4
Nigéria (NG)4
Egyesült Arab Emírségek (AE)3
Ausztrália (AU)3
Srí Lanka (LK)3
Mongólia (MN)3
Benin (BJ)2
Chile (CL)2
Kolumbia (CO)2
Jamaica (JM)2
Kuvait (KW)2
Portugália (PT)2
Seychelle-szigetek (SC)2
Tunézia (TN)2
Albánia (AL)1
Azerbajdzsán (AZ)1
Banglades (BD)1
Bahamák (BS)1
Dánia (DK)1
Algéria (DZ)1
Ecuador (EC)1
Etiópia (ET)1
Honduras (HN)1
Izrael (IL)1
Kambodzsa (KH)1
Litvánia (LT)1
Mauritius (MU)1
Mexikó (MX)1
Új-Zéland (NZ)1
Panama (PA)1
Szaud-Arábia (SA)1
Szíria (SY)1
Uganda (UG)1
n.a.626
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Karaffa, E., Mihály, K., Nagy, A., Pál, K., Peles, F., Zabiák, A., Kovács, C., Takács, F., Romanazzi, G., Holb, I.: Effects of storage conditions, cultivars, and production systems on fruit decay incidence of Sour Cherry (Prunus cerasus L.) fruit after shelf-life conditions.
Agronomy-Basel. 14 (10), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
Kiadói változat: 4
2024Törős, G., El-Ramady, H., Béni, Á., Peles, F., Gulyás, G., Czeglédi, L., Rai, M., Prokisch, J.: Pleurotus ostreatus Mushroom: A Promising Feed Supplement in Poultry Farming.
Agriculture-Basel. 14 (5), 1-19, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
Q2 Food Science (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 26
2024Murvai, K., Rácz, H., Horváth, E., Németh, B., Imre, A., Pereira, K., Antunovics, Z., Peles, F., Sipos, P., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Pfliegler, V.: The bacterial and yeast microbiota in livestock forages in Hungary.
BMC Microbiol. 24 (1), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology (2023)
Q2 Microbiology (medical) (2023)
Kiadói változat: 10
2024Törős, G., Prokisch, J., Peles, F., Nagy, R., Nagy, J., Béni, Á.: The effect of sous-vide cooking on the antioxidant properties of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.).
Acta agrar. Debr. 2024 (1), 177-184, 2024.
Kiadói változat: 19
2023Zabiák, A., Kovács, C., Takács, F., Pál, K., Peles, F., Fekete, E., Karaffa, L., Mihály, K., Flipphi, M., Karaffa, E.: Diaporthe and Diplodia species associated with walnut (Juglans regia L.) in Hungarian orchards.
Horticulturae. 9 (2), 1-15, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture
Q2 Plant Science
kiadói változat: 39
2023Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q1 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
kiadói változat: 13
2023Csótó, A., Kovács, C., Pál, K., Nagy, A., Peles, F., Fekete, E., Karaffa, L., Kubicek, C., Karaffa, E.: The Biocontrol Potential of Endophytic Trichoderma Fungi Isolated from Hungarian Grapevines, Part II, Grapevine Stimulation.
Pathogens. 12 (1), 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy
Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
Q2 Infectious Diseases
Q2 Microbiology (medical)
Q2 Molecular Biology
kiadói változat: 14
2022Farkas, Z., Kerekes, K., Ambrus, Á., Süth, M., Peles, F., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Nagy, A., Sipos, P., Miklós, G., Lőrincz, A., Csorba, S., Jóźwiak, Á.: Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers.
Front. Microbiol. 13 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 8
2021Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities.
Toxins. 13 (2), 1-19, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 145
2021Tonamo, A., Komlósi, I., Petróczki, F., Peles, F.: Coagulase-negative staphylococci in ewe udder surface and raw milk samples.
Agrártud. Közl. 1 221-225, 2021.
kiadói változat: 46
2021Tonamo, A., Komlósi, I., Varga, L., Kačániová, M., Peles, F.: Identification of ovine-associated staphylococci by MALDI-TOF mass spectrometry.
Acta Aliment. 50 (2), 210-218, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
kiadói változat: 44
2021Papp, L., Horváth, E., Peles, F., Pócsi, I., Miklós, I.: Insight into Yeast-Mycotoxin Relations.
Agriculture-Basel. 11 (12), 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 18
2021Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program.
Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy
Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
Q2 Infectious Diseases
Q2 Microbiology (medical)
Q2 Molecular Biology
kiadói változat: 23
2021Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 78
2020Tonamo, A., Komlósi, I., Varga, L., Czeglédi, L., Peles, F.: Bacteriological Quality of Raw Ovine Milk from Different Sheep Farms.
Animals (Basel). 10 (7), 1-9, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Animal Science and Zoology
Q1 Veterinary (miscellaneous)
kiadói változat: 90
2020Horváth, B., Peles, F., Szél, A., Sipos, R., Erős, Á., Albert, E., Micsinai, A.: Molecular typing of foodborne coagulase-positive Staphylococcus isolates identified by MALDI-TOF MS.
Acta Aliment. 49 (3), 307-313, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
kiadói változat: 31
2020Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: The effect of season on the microbiological status of raw milk.
Agrártud. Közl. 1 (1), 95-99, 2020.
kiadói változat: 31
2019Peles, F., Sipos, P., Győri, Z., Pfliegler, V., Giacometti, F., Serraino, A., Pagliuca, G., Gazzotti, T., Pócsi, I.: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock.
Front. Microbiol. 10 1-26, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
kiadói változat: 75
2019Tonamo, A., Komlósi, I., Peles, F.: Bacteria in the milk of sheep with or without mastitis- mini Review.
Agrártud. Közl. 2019 (1), 47-52, 2019.
kiadói változat: 48
2019Horváth, B., Peles, F., Bereczki, L., Széll, A., Sipos, R., Erős, Á., Lovász, C., Micsinai, A.: Comparison of sample preparation methods for the identification of Staphylococcus Aureus by MALDI-FOF MS.
Agrártud. Közl. 2019 (1), 9-14, 2019.
kiadói változat: 37
2019Petróczki, F., Tonamo, A., Béri, B., Peles, F.: The effect of breed and stage of lactation on the microbiological status of raw milk.
Agrártud. Közl. 1 37-45, 2019.
kiadói változat: 35
2018Kojo Woode, B., Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: Microbiological quality of bulk tank raw milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary.
Agrártud. Közl. 75 105-112, 2018.
kiadói változat: 64
2018Petróczki, F., Kojo Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
Agrártud. Közl. 75 73-78, 2018.
kiadói változat: 30
2018Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production, University of Debrecen: Proceedings of abstracts.
University of Debrecen, Debrecen, 30 p., 2018. ISBN: 9789634900412
teljes szöveg: 51
2018Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries.
University of Debrecen, Debrecen, 58 p., 2018. ISBN: 9789634900320
teljes szöveg: 277
2015Karaffa, E., Peles, F.: Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 150 p., 2015. ISBN: 9789634738329
könyv: 6763
2015Kovács, C., Peles, F., Karaffa, E.: Endophytic fungi isolated from GTD symptomatic grapevines and testing potential biocontrol agents for treatment.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 62 (Suppl.), 168-169, 2015.
pre-print: 101
2015Peles, F.: Minőségirányítási rendszerek az élelmiszeriparban.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 88 p., 2015. ISBN: 9789634738343
könyv: 1412
2014Kovács, C., Peles, F., Xie, H., Bérczesné Szojka, A., Hajdu, G., Bihari, Z., Karaffa, E.: A szőlő fertőző tőkeelhalásban szerepet játszó gombák izolálása és azonosítása hagyományos és molekuláris biológiai módszerekkel a Tokaj-hegyaljai borvidéken.
Agrártud. közl. 56 61-66, 2014.
kiadói változat: 36
2014Kovács, C., Karaffa, E., Peles, F.: Mycelial growth rate and mycoparasitic potential of Trichoderma harzianum isolates against Fusarium oxysporum from grapevine.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 62 (Suppl.), 47-48, 2014.
pre-print: 137
2013Fekete, I., Sipos, P., Peles, F., Kovács, B.: A Debreceni Egyetem Élelmiszertudományi, Minőségbiztosítási és Mikrobiológiai Intézetének múltja és jelene.
Debr. szle. 21 (3), 52-58, 2013.
Kiadói változat: 52
2013Nyéki, Á., Peles, F., Győriné Mile, I.: A penészgombák szaporodására és mikotoxin termelésére ható tényezők a gabona tárolása során, és a megjelenő törzsek azonosítási módszerei.
Agrártud. közl. 48 129-133, 2013.
post-print: 356
2013Karaffa, E., Xie, H., Kovács, C., Bérczesné Szojka, A., Bihari, Z., Peles, F.: First taxonomical survey of fungi isolated from Grapevine Trunk Diseases in the Tokaj wine region, Hungary.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 60 (Suppl.), 223-224, 2013.
pre-print: 46
2013Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: Szelénnel dúsított étkezési csírák antioxidáns aktivitásának meghatározása, valamint mikrobiológiai vizsgálatuk.
Agrártud. Közl. 52 25-30, 2013.
kiadói változat: 11
2013Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis.
Scientific papers. Series A., Agronomy. 56. 196-201, 2013.
post-print: 19
2012Asadollahi, M., Bódi, Z., Peles, F., Karaffa, E.: Antifungal activity of anthocyanins from purple field corn cob against Botrytis cinerea and Fusarium species.
J. Agric. Sci. 50 42-44, 2012.
pre-print: 48
2012Bódi, É., Peles, F., Andrási, D., Fekete, I., Kovács, B.: Funkcionális élelmiszerek előállítása étkezési csírákból molibdénnel, illetve szelén kezeléssel.
Növénytermelés. 61 (4), 5-34, 2012.
pre-print: 36
2012Kovács, C., Pepó, P., Csajbók, J., Borbélyné Varga, M., Szilágyi, S., Karaffa, E., Peles, F.: Látóképi kísérletekből származó búzaminták penészgomba-, Fusarium- és DON toxin szennyezettségének alakulása.
J. Agric. Sci. 50 76-83, 2012.
pre-print: 95
2008Peles, F., Máthéné Szigeti, Z., Béri, B., Szabó, A.: A tartástechnológia hatása a nyers tej mikrobiológiai állapotára.
Agrártud. közl. 31 67-75, 2008.
kiadói változat: 63
2007Peles, F., Kovács, S., Béri, B., Szabó, A.: Comparative analysis of factors influencing total plate count of raw milk in some dairy farms in Hungary.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 54 (1), 99-100, 2007.
post-print: 72
2007Peles, F., Wagner, M., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Staphylococcus aureus törzsek összehasonlító elemzése molekuláris mikrobiológiai mószerekkel.
Agrártud. közl. 26 34-39, 2007.
post-print: 236
2006Peles, F., Szabó, A., Béri, B., Keresztúri, P.: A nyerstej-minták feltételezetten Escherichia coli számának vizsgálata néhány tejtermelő gazdaságban.
Agrártud. közl. 21 31-37, 2006.
post-print: 21
2006Peles, F., Wagner, M., Hein, I., Rieck, P., Gutser, K., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Characterization of Staphylococcus aureus isolates recovered from milk samples.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 53 (3), 329, 2006.
pre-print: 26
2006Peles, F., Wagner, M., Rieck, P., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Occurrence of enterotoxin-producing Staphylococcus aureus on several dairy farms of Hajdú-Bihar county.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 53 (3), 330, 2006.
absztrakt: 68