You are here

Statistics

Kiss Virág Ágnes

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 11

Összes letöltés a DEA-ból: 1694

countrydownloads
Hungary (HU)510
United States (US)405
Germany (DE)155
China (CN)67
Italy (IT)54
Canada (CA)46
Ukraine (UA)46
France (FR)42
Hong Kong S.A.R., China (HK)30
Russia (RU)29
Indonesia (ID)22
Portugal (PT)15
Japan (JP)12
Romania (RO)12
Slovakia (SK)10
Bulgaria (BG)9
Netherlands (NL)9
Philippines (PH)9
Sweden (SE)9
Czech Republic (CZ)8
India (IN)8
United Kingdom (GB)5
United Arab Emirates (AE)4
Brazil (BR)3
Austria (AT)2
Switzerland (CH)2
Spain (ES)2
Thailand (TH)2
Argentina (AR)1
Australia (AU)1
Azerbaijan (AZ)1
Benin (BJ)1
Chile (CL)1
Colombia (CO)1
Cyprus (CY)1
Dominican Republic (DO)1
Ireland (IE)1
Iraq (IQ)1
Kazakhstan (KZ)1
Lithuania (LT)1
Poland (PL)1
Serbia (RS)1
Seychelles (SC)1
Togo (TG)1
Turkey (TR)1
n.a.150
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2022Pető, D., Szakály, Z., Kiss, V.: Az etnocentrikus magatartás vizsgálata a cetscale modell alkalmazásával.
Economica. 13 (3-4.), 1-11, 2022.
Kiadói változat: 24
2021Dombi, M., Szakály, Z., Kiss, V., Cao, Z., Liu, G.: Material Hide-and-Seek: Looking for the Resource Savings Due to International Trade of Food Products.
Earth's Future. 9 (7), 1-20, 2021.
Folyóirat-mutatók:
D1 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
D1 Environmental Science (miscellaneous)
kiadói változat: 36
2020Foltin, B., Kiss, V.: Fiatal versenysportolók étkezési szokásainak vizsgálata.
Táplálkozásmarketing. 7 (1), 79-88, 2020.
Kiadói változat: 30
2019Kiss, V., Soós, M., Szakály, Z.: A kényelmi étkezés és az íz kapcsolatának meghatározása.
In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 75-83, 2019. ISBN: 9789634901327
Könyvfejezet: 1
2019Soós, M., Kiss, V.: A lakosság testtömeg-menedzselésének vizsgálata.
In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 114-123, 2019. ISBN: 9789634901327
Könyvfejezet: 10
2019Holczer, A., Kiss, V.: A szülői egészségtudatosság és az étkezési preferenciáik vizsgálata a gyermekkori elhízás tükrében.
Táplálkozásmarketing. 6 (2), 27-38, 2019.
Kiadói változat: 28
2019Kiss, V., Dombi, M., Szakály, Z.: Az egészség, a környezet és az étkezés kapcsolata: Szakirodalmi áttekintés.
Táplálkozásmarketing. 6 (1), 3-24, 2019.
kiadói változat: 8
2019Markos, A., Kiss, V.: Az egészségtudatos életmód tényezőinek vizsgálata az amatőr férfisportolók körében.
Táplálkozásmarketing. 6 (2), 61-70, 2019.
kiadói változat: 76
2018Tamás, K., Kiss, V.: Vevőtípusok empirikus vizsgálata = the empirical examination of different customer types.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 92-100, 2018.
kiadói változat: 19
2016Kiss, V., Kovács, S., Szakály, Z.: A fenntartható fejlődés értékei és az egészségtudatos életstílus elemzése középiskolás diákok körében.
Táplálkozásmarketing. 3 (2), 41-62, 2016.
Kiadói változat: 49
2016Fehér, A., Kiss, V., Soós, M., Szakály, Z.: Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos konferencia Tanulmánykötet: Hitelesség és értékorientáció a marketingben: 2016 augusztus 29-31..
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 764 p., 2016. ISBN: 9789634728504
kiadói változat: 1405
elhelyezési megállapodás: 8