Összes letöltés a DEA-ból: 8903
country | downloads |
---|---|
Hungary (HU) | 3126 |
United States (US) | 2897 |
Germany (DE) | 333 |
China (CN) | 269 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 225 |
Indonesia (ID) | 109 |
Netherlands (NL) | 102 |
Ukraine (UA) | 83 |
Russia (RU) | 82 |
Romania (RO) | 71 |
France (FR) | 69 |
United Kingdom (GB) | 68 |
Italy (IT) | 66 |
Canada (CA) | 64 |
Slovakia (SK) | 56 |
India (IN) | 51 |
Vietnam (VN) | 51 |
Japan (JP) | 49 |
Turkey (TR) | 40 |
Spain (ES) | 30 |
Czech Republic (CZ) | 27 |
Australia (AU) | 24 |
Finland (FI) | 24 |
Ireland (IE) | 24 |
Sweden (SE) | 24 |
Malaysia (MY) | 20 |
United Arab Emirates (AE) | 19 |
Poland (PL) | 19 |
Portugal (PT) | 19 |
Serbia (RS) | 18 |
Lithuania (LT) | 17 |
Philippines (PH) | 17 |
Austria (AT) | 14 |
Pakistan (PK) | 14 |
South Africa (ZA) | 14 |
Brazil (BR) | 13 |
Kenya (KE) | 13 |
Norway (NO) | 12 |
Greece (GR) | 11 |
Thailand (TH) | 11 |
Belgium (BE) | 10 |
Mexico (MX) | 10 |
Nigeria (NG) | 10 |
Argentina (AR) | 8 |
Switzerland (CH) | 7 |
Chile (CL) | 7 |
Singapore (SG) | 7 |
Bangladesh (BD) | 6 |
Latvia (LV) | 6 |
Albania (AL) | 5 |
Bulgaria (BG) | 5 |
Croatia (HR) | 5 |
Sri Lanka (LK) | 5 |
Mongolia (MN) | 5 |
Egypt (EG) | 4 |
Colombia (CO) | 3 |
Guam (GU) | 3 |
Israel (IL) | 3 |
New Zealand (NZ) | 3 |
Peru (PE) | 3 |
Armenia (AM) | 2 |
Cyprus (CY) | 2 |
Denmark (DK) | 2 |
Jordan (JO) | 2 |
Cambodia (KH) | 2 |
Mauritius (MU) | 2 |
Trinidad and Tobago (TT) | 2 |
Azerbaijan (AZ) | 1 |
Bosnia and Herzegovina (BA) | 1 |
Benin (BJ) | 1 |
Belarus (BY) | 1 |
Ivory Coast (CI) | 1 |
Dominican Republic (DO) | 1 |
Ecuador (EC) | 1 |
Ethiopia (ET) | 1 |
Ghana (GH) | 1 |
Iraq (IQ) | 1 |
Iceland (IS) | 1 |
Kazakhstan (KZ) | 1 |
Lebanon (LB) | 1 |
Luxembourg (LU) | 1 |
Morocco (MA) | 1 |
Macao S.A.R., China (MO) | 1 |
Malta (MT) | 1 |
Norfolk Island (NF) | 1 |
Saudi Arabia (SA) | 1 |
Seychelles (SC) | 1 |
Slovenia (SI) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
n.a. | 557 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Szakály, Z.: A fenntartható élelmiszer-fogyasztás összefüggései. Táplálkozásmarketing. 11 (1), 3-22, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/378944 | Kiadói változat: 7 |
2024 | Gyarmati, G., Szakály, Z.: Az ipar 4.0 transzformációs hatása a bormarketing és a borágazat folyamataira. TM. 10 (2), 65-74, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364964 | Kiadói változat: 11 |
2024 | Ulziibadrakh, Z., Szakály, Z.: Exploring attendance by demographics in the case of Mongolian performing arts organizations. Cross Cult. Manag. J. 26 (1), 35-52, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/379006 | Kiadói változat: 3 |
2023 | Tóth, I., Szakály, Z.: Az élelmiszerjelölések szerepe a fogyasztók élelmiszerválasztásában. TM. 10 (2), 39-53, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364963 | Kiadói változat: 18 |
2023 | Nagy-Pető, D., Kovács, B., Kiss, M., Szakály, Z., Kiss, V.: Consumer segmentation based on commitment to local products in Hungary. Stud. Agric. Econ. 125 (3), 143-153, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/361860 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q3 Development Q3 Economics and Econometrics Q3 Geography, Planning and Development | Kiadói változat: 6 |
2023 | Kelemen-Erdős, A., Mitev, A., Szakály, Z.: Retain or Reduce? Delisting Decisions in Relation to Manufacturer-Retailer Relationships in Grocery Store Retailing. PERIOD POLYTECH SOC MANAG SCI. 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357975 Folyóirat-mutatók:
Q4 Decision Sciences (miscellaneous) Q3 Engineering (miscellaneous) Q3 Social Sciences (miscellaneous) Q4 Strategy and Management | Kiadói változat: 7 |
2023 | Vida, V., Szakály, Z.: Sertéshús és sertéshúskészítmények fogyasztási szokásai, trendjei. TM. 10 (1), 81-97, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357658 | Kiadói változat: 6 |
2023 | Czupper, Z., Szakály, Z.: Siófok kulturális és gasztronómiai vonzerejének marketing lehetőségei. Gazdálktud. közl. 10 (1), 23-28, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359760 | Kiadói változat: 3 |
2022 | Nagy-Pető, D., Szakály, Z., Kiss, V.: Az etnocentrikus magatartás vizsgálata a cetscale modell alkalmazásával. Economica. 13 (3-4.), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358321 | Kiadói változat: 24 |
2022 | Czupper, Z., Szakály, Z.: Energiaital-fogyasztási szokások és motivációk felmérése egyetemista hallgatók körében. Táplálkozásmarketing. 9 (2), 67-79, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346520 | Kiadói változat: 7 |
2022 | Madarász, T., Kontor, E., Antal, E., Kasza, G., Szakos, D., Szakály, Z.: Food Purchase Behavior during The First Wave of COVID-19: the Case of Hungary. Int. J. Environ. Res. Public Health. 19 (2), 1-16, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327751 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 89 |
2022 | Kovács, B., Szakály, Z.: Market orientation and corporate performance in the health industry. Manag. Market. 17 (1), 41-60, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/330935 Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous) | kiadói változat: 52 |
2022 | Kiss, M., Czine, P., Balogh, P., Szakály, Z.: The connection between manufacturer and private label brands and brand loyalty in chocolate bar buying decisions: A hybrid choice approach. Appetite. 177 1-15, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/335731 Folyóirat-mutatók:
Q1 Nutrition and Dietetics Q1 Psychology (miscellaneous) | kiadói változat: 142 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Soós, M., Kiss, M., Balsa-Budai, N.: Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary. Foods. 10 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320900 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 83 |
2021 | Balsa-Budai, N., Szakály, Z.: A fenntartható fogyasztói magatartás vizsgálata a tej és tejhelyettesítők piacán. Tejgazdaság. 78 (1-2), 3-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322191 | kiadói változat: 49 |
2021 | Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: A probiotikumok múltja, jelene és jövője. Tejgazdaság. 78 (1-2), 19-27, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322195 | kiadói változat: 74 |
2021 | Szakály, Z., Balogh, P., Kontor, E., Gabnai, Z., Bai, A.: Attitude toward and Awareness of Renewable Energy Sources: Hungarian Experience and Special Features. Energies. 14 (1), 1-25, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321485 Folyóirat-mutatók:
Q2 Control and Optimization Q2 Electrical and Electronic Engineering Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Energy (miscellaneous) Q1 Engineering (miscellaneous) Q2 Fuel Technology Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | Kiadói változat: 82 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary. Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303429 Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Genetics | kiadói változat: 46 |
2021 | Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: Fogyasztói attitűdök a probiotikus joghurtok piacán - Netnográfiai kutatás. Tejgazdaság. 78 (1-2), 29-41, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322194 | kiadói változat: 44 |
2021 | Dombi, M., Szakály, Z., Kiss, V., Cao, Z., Liu, G.: Material Hide-and-Seek: Looking for the Resource Savings Due to International Trade of Food Products. Earth's Future. 9 (7), 1-20, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322136 Folyóirat-mutatók:
D1 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous) D1 Environmental Science (miscellaneous) | kiadói változat: 38 |
2021 | Gazdecki, M., Goryńska-Goldmann, E., Kiss, M., Szakály, Z.: Segmentation of Food Consumers Based on Their Sustainable Attitude. Energies. 14 (11), 1-31, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310451 Folyóirat-mutatók:
Q2 Control and Optimization Q2 Electrical and Electronic Engineering Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Energy (miscellaneous) Q1 Engineering (miscellaneous) Q2 Fuel Technology Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 129 |
2021 | Fehér, A., Véha, M., Boros, H., Kovács, B., Kontor, E., Szakály, Z.: The Relationship between Online and Offline Information-Seeking Behaviors for Healthy Nutrition. Int. J. Environ. Res. Public Health. 18 (19), 1-18, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322071 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 70 |
2021 | Ulziibadrakh, Z., Szakály, Z.: Understanding service marketing in performing arts organizations. Cross Cult. Management J. 23 (2), 181-189, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328030 | kiadói változat: 25 |
2020 | Fehér, A., Gazdecki, M., Véha, M., Szakály, M., Szakály, Z.: A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet. Sustainability. 12 (10), 1-18, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291036 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 90 |
2020 | Czine, P., Szakály, Z., Balogh, P.: A Review of Purchasing Preferences for Margarine among Hungarian and International Students. Stud. Agr. Econ. 122 (1), 29-36, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/286180 | kiadói változat: 32 |
2020 | Nábrádi, Z., Bánáti, D., Szakály, Z.: A study on consumer habits in the dietary supplements market. Apstract. 14 (3-4), 5-12, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331095 | kiadói változat: 13 |
2020 | Szűcs, R., Pólya, É., Szakály, Z.: A testkép megítélése a rendszeres sporttevékenységet végzők körében. Acta Carolus Robertus. 10 (2), 189-207, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300566 | kiadói változat: 3 |
2020 | Fehér, A., Farkas, N., Boros, H., Véha, M., Szakály, Z.: Az egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás netnográfiai vizsgálata a digitális korban. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 19-38, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291037 | Kiadói változat: 42 |
2020 | Nagy-Pető, D., Fehér, A., Szakály, Z.: Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói attitűdök vizsgálata. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 39-55, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291038 | Kiadói változat: 30 |
2020 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model. Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302094 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | Kiadói változat: 104 |
2020 | Szűcs, R., Pólya, É., Szakály, Z.: Perception of body image among people engaged in sports on a regular basis. Eur. Sci. J. 16 (28), 23-39, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299121 | kiadói változat: 6 |
2020 | Szakály, Z., Soós, M., Balsa-Budai, N., Kovács, S., Kontor, E.: The Effect of an Evaluative Label on Consumer Perception of Cheeses in Hungary. Foods. 9 (5), 1-21, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299372 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 68 |
2020 | Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: The relationship between the motivators and barriers of health behaviour and consumer attitudes towards functional food. Acta Aliment. 49 (3), 287-294, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322198 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | kiadói változat: 82 |
2019 | Szakály, Z., Kovács, S., Pető, K., Huszka, P., Kiss, M.: A modified model of the willingness to pay for functional foods. Appetite. 138 94-101, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264863 Folyóirat-mutatók:
Q1 Nutrition and Dietetics Q1 Psychology (miscellaneous) | pre-print: 345 |
2019 | Véha, M., Szakály, Z., Fehér, A.: A növényi alapú étrendet hátráltató tényezők rendszerezése: Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 105-112, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280487 | könyvfejezet: 19 |
2019 | Véha, M., Szakály, Z., Fehér, A.: A növényi alapú étrendet támogató tényezők rendszerezése: Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 95-104, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280486 | könyvfejezet: 77 |
2019 | Balsa-Budai, N., Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z.: Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary. Sustainability. 11 (6), 1-15, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264587 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q2 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 131 |
2019 | Kontor, E., Kovács, B., Szakály, Z., Kiss, M.: A védjegyekkel kapcsolatos attitűd és az életstílusjegyek összefüggései. Stat. Szle. 97 (4), 364-386, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265108 | Kiadói változat: 90 |
2019 | Kiss, V., Dombi, M., Szakály, Z.: Az egészség, a környezet és az étkezés kapcsolata: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 6 (1), 3-24, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/284037 | kiadói változat: 11 |
2019 | Fehér, A., Szakály, Z.: Egészségpiaci kutatások: lektorált tanulmánykötet: Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 216 p., 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/298704 | Tanulmánykötet: 1141 |
2019 | Fehér, A., Bácsné Bába, É., Müller, A., Szakály, Z.: Fizikai aktivitás motivációival kapcsolatos modellek rendszerezése I. - Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 152-163, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280489 | könyvfejezet: 140 |
2019 | Fehér, A., Bácsné Bába, É., Müller, A., Szakály, Z.: Fizikai aktivitás motivációival kapcsolatos modellek rendszerezése II. - Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 164-172, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280490 | könyvfejezet: 26 |
2019 | Popovics, P., Jutkusz, L., Pető, K., Szakály, Z., Bács, Z.: Fostering innovation at University of Debrecen. In: Proceedings 5th CARPE Conference: Horizon Europe and beyond / Javier Orozco Messana; Juan Miguel Martínez Rubio, Editorial Universitat Politℓecnica de Valℓencia, Valencia, Spanyolország, 191-200, 2019. ISBN: 9788490487891 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358011 | kiadói változat: 4 |
2019 | Czine, P., Szakály, Z., Balogh, P.: Margarinnal kapcsolatos preferenciák vizsgálata egyetemista fogyasztók körében. Táplálkozásmarketing. 6 (2), 3-12, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280778 | kiadói változat: 24 |
2019 | Fehér, A., Bácsné Bába, É., Müller, A., Szakály, Z.: MPAM-R modellekkel kapcsolatos kutatások rendszerezése - Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 173-183, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280491 | könyvfejezet: 31 |
2018 | Szakály, Z., Kontor, E., Kovács, S., Popp, J., Pető, K., Polereczki, Z.: Adaptation of the Food Choice Questionnaire: the case of Hungary. British Food Journal. 120 (7), 1474-1488, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262952 Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous) Q2 Food Science | open access article: 198 |
2018 | Balsa-Budai, N., Szakály, Z.: A fenntartható értékrend vizsgálata a debreceni egyetemisták körében. Táplálkozásmarketing. 5 (1), 3-20, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257677 | kiadói változat: 54 |
2018 | Fehér, A., Szakály, Z.: A hazai tejszektor online marketing lehetőségei = Online marketing possibilities of the domestic dairy sector. Tejgazdaság. 75 (1), 55-65, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264164 | kiadói változat: 24 |
2018 | Kiss, M., Szakály, Z.: A Literature Review of the Consumer Attitudes towards Functional Foods. In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Győri Zoltán, Debreceni Egyetem, Debrecen, 28-29, 2018. ISBN: 9789634900245 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257193 | teljes szöveg: 9 |
2018 | Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z., Kontor, E.: A védjegyekkel kapcsolatos fogyasztói attitűd és az életstílusjegyek kapcsolata. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése : Program füzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 32-32, 2018. ISBN: 97861556060609 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257485 | teljes szöveg: 13 |
2018 | Barna, F., Bauerné Gáthy, A., Kovács, B., Szakály, Z.: Az alternatív étrendet követők helyi termékek vásárlásához kapcsolódó attitűdjei. Táplálkozásmarketing. 5 (2), 3-15, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322213 | kiadói változat: 77 |
2018 | Kontor, E., Szakály, Z., Véha, M., Kiss, M.: Egészség vagy íz? Fogyasztói dilemmák a funkcionális élelmiszerekkel kapcsolatban: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 5 (2), 17-29, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263587 | kiadói változat: 73 |
2018 | Szabó-Szentgróti, E., Szigeti, O., Tóth, K., Borbély, C., Szakály, Z.: Fogyasztói szokások vizsgálata kvantitatív módszerekkel a magyarországi tejtermékpiacon. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 14 (2), 18-27, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322214 | kiadói változat: 47 |
2018 | Kiss, M., Kontor, E., Véha, M., Szakály, Z.: Funkcionális élelmiszerekkel kapcsolatos attitűdvizsgálatok: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 5 (1), 21-34, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255791 | kiadói változat: 101 |
2018 | Szakály, Z., Pető, K.: Health behaviour, behaviour change and personalised diet. Journal of Advances in Health and Medical Sciences. 4 (2), 43-52, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322698 | kiadói változat: 114 |
2018 | Szakály, Z., Kiss, M., Gál, T., Kovács, B.: Nemzetközi piacszegmentáció a tejtermékek piacán. Tejgazdaság. 75 (1), 43-54, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255183 | kiadói változat: 29 |
2018 | Mile, M., Papp-Bata, Á., Szakály, Z., Csiki, Z.: Szarkopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel. Metabolizmus. 16 (4), 284-286, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329153 | kiadói változat: 20 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Applying new innovative market research methods in the innovation process of new products. Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (3), 56-69, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270148 | Kiadói változat: 55 |
2017 | Szakály, Z., Popp, J., Kontor, E., Kovács, S., Pető, K., Jasák, H.: Attitudes of the Lifestyle of Health and Sustainability Segment in Hungary. Sustainability. 9 (10), 1763-, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256097 Folyóirat-mutatók:
Q2 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 191 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos fogyasztói insight-ok feltárása netnográfiával - esettanulmány. Veztud. 48 (4), 46-54, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270167 | Kiadói változat: 130 |
2017 | Szabó-Szentgróti, E., Szabó-Szentgróti, G., Szakály, Z.: Empirical research on corporate strategies in Hungarian Dairy Industry. Apstract. 11 (3-4), 169-180, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255513 | kiadói változat: 120 |
2017 | Oláh, J., Halasi, G., Szakály, Z., Popp, J., Balogh, P.: Impact of International Migration on the Labor Market: A Case Study from Hungary. Amfiteatru Econ. 19 (46), 790-805, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255539 Folyóirat-mutatók:
Q3 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous) | kiadói változat: 63 |
2016 | Kiss, V., Kovács, S., Szakály, Z.: A fenntartható fejlődés értékei és az egészségtudatos életstílus elemzése középiskolás diákok körében. Táplálkozásmarketing. 3 (2), 41-62, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248973 | Kiadói változat: 51 |
2016 | Szakály, Z., Balogh, P., Csatáriné Dogi, I., Polereczki, Z.: A fogyasztói etnocentrizmus vizsgálata Magyarországon - Ajánlások a magyar élelmiszergazdaság számára. Gazdálkodás. 60 (2), 153-174, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228495 | Kiadói változat: 129 |
2016 | Fehér, A., Szakály, Z.: A hazai tej- és hússzektor online marketing tevékenységének elemzése. In: EMOK XXII. Országos konferencia 2016 Tanulmánykötet : Hitelesség és értékorientáció a marketingben. Szerk.: Fehér András, Kiss Virág Ágnes, Soós Mihály, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 97-106, 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/231378 | kiadói változat: 97 |
2016 | Soós, M., Kovács, B., Szakály, Z.: A viselkedésváltozás szintjei a testtömeg-menedzselés folyamatában - Élelmiszerfogyasztás és fizikai aktivitás = Levels of behaviour change in the course of body mass management - food consumption and physical activity. Táplálkozásmarketing. 3 (2), 19-28, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358207 | Kiadói változat: 6 |
2016 | Kiss, M., Szakály, Z., Soós, M., Kontor, E.: Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként. In: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése : Program és az előadások kivonatai. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 38, 2016. ISBN: 9786155606021 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238451 | Kiadói változat: 26 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Tanulmánykötet. Szerk.: Fehér András, Kiss Virág Ágnes, Soós Mihály, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 640-649, 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238406 | Kiadói változat: 1363 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Program és absztrakt füzet. Szerk.: Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 30, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247134 | kiadói változat: 10 |
2016 | Fehér, A., Kiss, V., Soós, M., Szakály, Z.: Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos konferencia Tanulmánykötet: Hitelesség és értékorientáció a marketingben: 2016 augusztus 29-31.. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 764 p., 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/243426 | kiadói változat: 1425 elhelyezési megállapodás: 10 |
2016 | Polereczki, Z., Vukoszavlyev, S., Véha, M., Szakály, Z.: Market orientation of the Hungarian SMEs working in the meat processing and dairy industries. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 9 (1), 18-32, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322739 | kiadói változat: 42 |
2015 | Szakály, Z., Pető, K., Popp, J., Jasák, H.: A fenntartható fogyasztás iránt elkötelezett fogyasztói csoport, a lohas szegmens jellemzői. Táplálkozásmarketing. 2 (1), 3-9, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256129 | kiadói változat: 140 |
2015 | Szakály, Z., Pető, K., Popp, J., Jasák, H.: A LOHAS szegmens mérete és jellemzői Magyarországon = The size and characteristics of the LOHAS segment in Hungary. Táplálkozásmarketing. 2 (1), 11-30, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255894 | kiadói változat: 10 |
2015 | Papp-Bata, Á., Csiki, Z., Tósaki, Á., Szakály, Z.: Meggymag kivonat - egy új termék a funkcionális élelmiszerek piacán?. Táplálkozásmarketing. 2 (1), 31-34, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304796 | kiadói változat: 31 |
2014 | Szakály, Z., Horvát, A., Soós, M., Pető, K., Szente, V.: A minőségre és származásra utaló jelölések szerepe a fogyasztói döntéshozatalban. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 10 (1), 3-10, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304795 | kiadói változat: 17 |
2014 | Szakály, Z., Szabó, S., Jasák, H., Szente, V., Kiss, M.: A személyes értékek hatása az egészségmagatartás változására és a tudatos élelmiszervásárlásra. Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 57-71, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238397 | Kiadói változat: 54 |
2014 | Fehér, A., Soós, M., Szakály, Z.: Az élelmiszer-fogyasztói magatartás vizsgálata online környezetben: létezik-e hazánkban a digitális élelmiszerfogyasztó?. Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 29-38, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/231376 | Kiadói változat: 217 |
2014 | Szabó, S., Szente, V., Szakály, Z., Nábrádi, A.: Consumer approach of health and ayurveda. Apstract. 8 (2-3), 113-118, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322224 | kiadói változat: 27 |
2014 | Nábrádi, A., Cehla, B., Szigeti, O., Szakály, Z.: Defining the strategic objectives of Hungarian mutton product chain and elements of marketing strategy in the beginning of the second decade of the century. Apstract. 8 (2-3), 119-132, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322222 | kiadói változat: 25 |
2014 | Szakály, Z., Kiss, M., Jasák, H.: Funkcionális élelmiszerek, fogyasztói attitűdök és személyre szabott táplálkozás. Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 3-17, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238396 | Kiadói változat: 127 |
2014 | Soós, M., Szabó, S., Szakály, Z.: The characteristics of consumer attitudes in the food market in Hungary. Apstract. 8 (2-3), 43-49, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322223 | kiadói változat: 27 |
2013 | Szente, V., Szabó, S., Varga, Á., Szakály, Z.: Az egészségre vonatkozó jelölések fogyasztói megítélése. Élelm. táplálk. mark. 9 (1), 85-90, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191824 | kiadói változat: 16 |
2013 | Szakály, Z., Pető, K., Soós, M., Szente, V.: Az életstílus hatása az egészségmagatartásra és a funkcionális élelmiszerek fogyasztására. Élelm. táplálk. mark. 9 (1), 3-11, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191346 | kiadói változat: 34 |
2013 | Fehér, A., Szakály, Z.: Az online marketing lehetőségei a tejszektorban: a közösségi háló szerepe. Élelm. táplálk. mark. 9 (1), 57-64, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191961 | kiadói változat: 29 |
2013 | Fehér, A., Szabó, G., Szakály, Z.: Online kérdőíves felmérés a Gazdálkodás olvasóinak és szerzőinek körében. Gazdálkodás. 57 (4), 387-397, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191968 | kiadói változat: 41 |
2009 | Szakály, Z., Szigeti, O., Szente, V.: Analysis of consumer habits and attitudes on the Hungarian beef and rabbit market. Apstract. 3 (1-2), 67-70, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/193929 | kiadói változat: 73 |
2009 | Szakály, Z., Horváth-Kovács, B., Polereczki, Z., Nábrádi, A.: Consumption patterns in the market of pork and pork products. Stud. agric. econ. 110 (1), 59-73, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/170299 | Kiadói változat: 34 |