Összes letöltés a DEA-ból: 580
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 268 |
Germany (DE) | 103 |
Hungary (HU) | 24 |
United Kingdom (GB) | 15 |
Ireland (IE) | 15 |
China (CN) | 9 |
Czech Republic (CZ) | 8 |
Ethiopia (ET) | 8 |
India (IN) | 7 |
Saudi Arabia (SA) | 7 |
Algeria (DZ) | 6 |
South Africa (ZA) | 6 |
Pakistan (PK) | 5 |
Bangladesh (BD) | 4 |
Russia (RU) | 4 |
Benin (BJ) | 3 |
Denmark (DK) | 3 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 3 |
Kenya (KE) | 3 |
Mexico (MX) | 3 |
Argentina (AR) | 2 |
Belgium (BE) | 2 |
Brazil (BR) | 2 |
Canada (CA) | 2 |
Egypt (EG) | 2 |
Indonesia (ID) | 2 |
Sri Lanka (LK) | 2 |
Latvia (LV) | 2 |
Malaysia (MY) | 2 |
Nigeria (NG) | 2 |
Peru (PE) | 2 |
Philippines (PH) | 2 |
Poland (PL) | 2 |
Ukraine (UA) | 2 |
United Arab Emirates (AE) | 1 |
Austria (AT) | 1 |
Australia (AU) | 1 |
Ivory Coast (CI) | 1 |
France (FR) | 1 |
Greece (GR) | 1 |
Iraq (IQ) | 1 |
Italy (IT) | 1 |
Japan (JP) | 1 |
Namibia (NA) | 1 |
Netherlands (NL) | 1 |
New Zealand (NZ) | 1 |
Romania (RO) | 1 |
Thailand (TH) | 1 |
Turkey (TR) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
Zimbabwe (ZW) | 1 |
n.a. | 31 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2019 | Csapóné Riskó, T., Csapó, Z.: Goat Keeping and Goat Milk Products in Human Nutrition - Review. Apstract. 13 (1-2), 24-36, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323755 | kiadói változat: 136 |
2019 | Csapó, Z., Csapóné Riskó, T.: Kecsketej-termékek humán táplálkozásban betöltött szerepe a nagyvilágban: tények és trendek. Régiókut. szle. : 1 (1), 97-109, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323757 | kiadói változat: 14 |
2019 | Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of cottage cheese made from goat milk: Statistical analysis of an emprical study. J. Agricult. Inf. 1 (1), 53-63, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323759 | kiadói változat: 2 |
2019 | Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of goat cheese in comparision with sheep and cow cheese - An empirical study. An. Univ. Oradea. Econ. Sci. 28 (2), 248-260, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341727 | Kiadói változat: 2 |
2017 | Kovács, K., Csapóné Riskó, T., Csapó, Z., Nábrádi, A.: 10 year anniversary of the journal Apstract: the history of an open access journal. Apstract. 11 (1-2), 5-8, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247254 | kiadói változat: 206 |
2017 | Csapó, Z., Nábrádi, A., Kovács, K., Csapóné Riskó, T.: MBA education at the University of Debrecen and its further development towards double degree programmes. Apstract. 11 (1-2), 167-170, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247261 | kiadói változat: 76 |
2012 | Árváné Ványi, G., Csapó, Z., Kárpáti, L.: Externality Effects of Honey Production. Apstract. 6 (1-2), 63-67, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333358 | kiadói változat: 19 |
2010 | Szűcs, R., Csapó, Z.: Reducing consumption of food with high level of fat, sugar and/or salt among young generation. ASAC. Apstract. 4 (1-2), 85-93, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201295 | kiadói változat: 66 |
2010 | Szűcs, R., Csapó, Z.: Reducing consumption of food with high level of fat, sugar and/or salt among young generation. Apstract. 5 (1), 79-85, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/169668 | kiadói változat: 59 |