You are here

Statistics

Csapó Zsolt

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 9

Összes letöltés a DEA-ból: 580

countrydownloads
United States (US)268
Germany (DE)103
Hungary (HU)24
United Kingdom (GB)15
Ireland (IE)15
China (CN)9
Czech Republic (CZ)8
Ethiopia (ET)8
India (IN)7
Saudi Arabia (SA)7
Algeria (DZ)6
South Africa (ZA)6
Pakistan (PK)5
Bangladesh (BD)4
Russia (RU)4
Benin (BJ)3
Denmark (DK)3
Hong Kong S.A.R., China (HK)3
Kenya (KE)3
Mexico (MX)3
Argentina (AR)2
Belgium (BE)2
Brazil (BR)2
Canada (CA)2
Egypt (EG)2
Indonesia (ID)2
Sri Lanka (LK)2
Latvia (LV)2
Malaysia (MY)2
Nigeria (NG)2
Peru (PE)2
Philippines (PH)2
Poland (PL)2
Ukraine (UA)2
United Arab Emirates (AE)1
Austria (AT)1
Australia (AU)1
Ivory Coast (CI)1
France (FR)1
Greece (GR)1
Iraq (IQ)1
Italy (IT)1
Japan (JP)1
Namibia (NA)1
Netherlands (NL)1
New Zealand (NZ)1
Romania (RO)1
Thailand (TH)1
Turkey (TR)1
Uganda (UG)1
Zimbabwe (ZW)1
n.a.31
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2019Csapóné Riskó, T., Csapó, Z.: Goat Keeping and Goat Milk Products in Human Nutrition - Review.
Apstract. 13 (1-2), 24-36, 2019.
kiadói változat: 136
2019Csapó, Z., Csapóné Riskó, T.: Kecsketej-termékek humán táplálkozásban betöltött szerepe a nagyvilágban: tények és trendek.
Régiókut. szle. : 1 (1), 97-109, 2019.
kiadói változat: 14
2019Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of cottage cheese made from goat milk: Statistical analysis of an emprical study.
J. Agricult. Inf. 1 (1), 53-63, 2019.
kiadói változat: 2
2019Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of goat cheese in comparision with sheep and cow cheese - An empirical study.
An. Univ. Oradea. Econ. Sci. 28 (2), 248-260, 2019.
Kiadói változat: 2
2017Kovács, K., Csapóné Riskó, T., Csapó, Z., Nábrádi, A.: 10 year anniversary of the journal Apstract: the history of an open access journal.
Apstract. 11 (1-2), 5-8, 2017.
kiadói változat: 206
2017Csapó, Z., Nábrádi, A., Kovács, K., Csapóné Riskó, T.: MBA education at the University of Debrecen and its further development towards double degree programmes.
Apstract. 11 (1-2), 167-170, 2017.
kiadói változat: 76
2012Árváné Ványi, G., Csapó, Z., Kárpáti, L.: Externality Effects of Honey Production.
Apstract. 6 (1-2), 63-67, 2012.
kiadói változat: 19
2010Szűcs, R., Csapó, Z.: Reducing consumption of food with high level of fat, sugar and/or salt among young generation.
ASAC. Apstract. 4 (1-2), 85-93, 2010.
kiadói változat: 66
2010Szűcs, R., Csapó, Z.: Reducing consumption of food with high level of fat, sugar and/or salt among young generation.
Apstract. 5 (1), 79-85, 2010.
kiadói változat: 59