Összes letöltés a DEA-ból: 580
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 268 |
Németország (DE) | 103 |
Magyarország (HU) | 24 |
Egyesült Királyság (GB) | 15 |
Írország (IE) | 15 |
Kína (CN) | 9 |
Csehország (CZ) | 8 |
Etiópia (ET) | 8 |
India (IN) | 7 |
Szaud-Arábia (SA) | 7 |
Algéria (DZ) | 6 |
Dél-Afrika (ZA) | 6 |
Pakisztán (PK) | 5 |
Banglades (BD) | 4 |
Oroszország (RU) | 4 |
Benin (BJ) | 3 |
Dánia (DK) | 3 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 3 |
Kenya (KE) | 3 |
Mexikó (MX) | 3 |
Argentína (AR) | 2 |
Belgium (BE) | 2 |
Brazília (BR) | 2 |
Kanada (CA) | 2 |
Egyiptom (EG) | 2 |
Indonézia (ID) | 2 |
Srí Lanka (LK) | 2 |
Lettország (LV) | 2 |
Malajzia (MY) | 2 |
Nigéria (NG) | 2 |
Peru (PE) | 2 |
Fülöp-szigetek (PH) | 2 |
Lengyelország (PL) | 2 |
Ukrajna (UA) | 2 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 1 |
Ausztria (AT) | 1 |
Ausztrália (AU) | 1 |
Elefántcsontpart (CI) | 1 |
Franciaország (FR) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Irak (IQ) | 1 |
Olaszország (IT) | 1 |
Japán (JP) | 1 |
Namíbia (NA) | 1 |
Hollandia (NL) | 1 |
Új-Zéland (NZ) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Thaiföld (TH) | 1 |
Törökország (TR) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
Zimbabwe (ZW) | 1 |
n.a. | 31 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2019 | Csapóné Riskó, T., Csapó, Z.: Goat Keeping and Goat Milk Products in Human Nutrition - Review. Apstract. 13 (1-2), 24-36, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323755 | kiadói változat: 136 |
2019 | Csapó, Z., Csapóné Riskó, T.: Kecsketej-termékek humán táplálkozásban betöltött szerepe a nagyvilágban: tények és trendek. Régiókut. szle. : 1 (1), 97-109, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323757 | kiadói változat: 14 |
2019 | Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of cottage cheese made from goat milk: Statistical analysis of an emprical study. J. Agricult. Inf. 1 (1), 53-63, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323759 | kiadói változat: 2 |
2019 | Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of goat cheese in comparision with sheep and cow cheese - An empirical study. An. Univ. Oradea. Econ. Sci. 28 (2), 248-260, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341727 | Kiadói változat: 2 |
2017 | Kovács, K., Csapóné Riskó, T., Csapó, Z., Nábrádi, A.: 10 year anniversary of the journal Apstract: the history of an open access journal. Apstract. 11 (1-2), 5-8, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247254 | kiadói változat: 206 |
2017 | Csapó, Z., Nábrádi, A., Kovács, K., Csapóné Riskó, T.: MBA education at the University of Debrecen and its further development towards double degree programmes. Apstract. 11 (1-2), 167-170, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247261 | kiadói változat: 76 |
2012 | Árváné Ványi, G., Csapó, Z., Kárpáti, L.: Externality Effects of Honey Production. Apstract. 6 (1-2), 63-67, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333358 | kiadói változat: 19 |
2010 | Szűcs, R., Csapó, Z.: Reducing consumption of food with high level of fat, sugar and/or salt among young generation. ASAC. Apstract. 4 (1-2), 85-93, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201295 | kiadói változat: 66 |
2010 | Szűcs, R., Csapó, Z.: Reducing consumption of food with high level of fat, sugar and/or salt among young generation. Apstract. 5 (1), 79-85, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/169668 | kiadói változat: 59 |