Összes letöltés a DEA-ból: 595
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 358 |
Magyarország (HU) | 27 |
Németország (DE) | 24 |
Oroszország (RU) | 16 |
Kína (CN) | 14 |
Indonézia (ID) | 11 |
India (IN) | 5 |
Japán (JP) | 5 |
Hollandia (NL) | 5 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 4 |
Olaszország (IT) | 4 |
Finnország (FI) | 3 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 3 |
Chile (CL) | 2 |
Franciaország (FR) | 2 |
Egyesült Királyság (GB) | 2 |
Szerbia (RS) | 2 |
Ukrajna (UA) | 2 |
Dél-Afrika (ZA) | 2 |
Ausztrália (AU) | 1 |
Azerbajdzsán (AZ) | 1 |
Banglades (BD) | 1 |
Bulgária (BG) | 1 |
Dánia (DK) | 1 |
Spanyolország (ES) | 1 |
Jordánia (JO) | 1 |
Lettország (LV) | 1 |
Nigéria (NG) | 1 |
Pakisztán (PK) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Szingapur (SG) | 1 |
n.a. | 91 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Markovics, A., Csige, L., Szőllősi, E., Matyi, H., Lukács, A., Perez, N., Bacsó, Z., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Biró, A.: HPLC Analysis of Polyphenols Derived from Hungarian Aszú from Tokaj Wine Region and Its Effect on Inflammation in an In Vitro Model System of Endothelial Cells. Int. J. Mol. Sci. 24 (7), 1-14, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357819 Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis Q1 Computer Science Applications D1 Inorganic Chemistry Q1 Medicine (miscellaneous) Q2 Molecular Biology D1 Organic Chemistry Q1 Physical and Theoretical Chemistry D1 Spectroscopy | Kiadói változat: 24 |
2022 | Gálné Remenyik, J., Biró, A., Klusóczki, Á., Juhász, K., Szendi-Szatmári, T., Kenesei, Á., Szőllősi, E., Vasvári, G., Stündl, L., Fenyvesi, F., Váradi, J., Markovics, A.: Comparison of the Modulating Effect of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Occludin and ZO-1 on Caco-2 and HUVEC Cultures. Int. J. Mol. Sci. 23 (16), 1-13, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337337 Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis Q1 Computer Science Applications D1 Inorganic Chemistry Q1 Medicine (miscellaneous) Q2 Molecular Biology Q1 Organic Chemistry Q1 Physical and Theoretical Chemistry D1 Spectroscopy | Kiadói változat: 32 |
2022 | Gál, K., Pesti-Asbóth, G., Vass, M., Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Fidler, G., Paholcsek, M., Cziáky, Z., Németh, N., Gálné Remenyik, J., Soltész, P.: Monitoring and recovery of hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction with rheopheresis in diabetic lower extremity ulceration with hyperviscosity. Diabetes and Vascular Disease Research. 19 (6), 1-14, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/339522 Folyóirat-mutatók:
Q2 Cardiology and Cardiovascular Medicine Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Internal Medicine | Kiadói változat: 29 |
2020 | Biró, A., Markovics, A., Fazekas, M., Fidler, G., Szalóki, G., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Allithiamine Alleviates Hyperglycaemia-Induced Endothelial Dysfunction. Nutrients. 12 (6), 1-13, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/290334 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 66 |
2020 | Markovics, A., Biró, A., Kun-Nemes, A., Fazekas, M., Szilágyi-Rácz, A., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Extract of Sour Cherry for Hyperglycemia-Induced Inflammatory Response and Impaired Endothelium-Dependent Vasodilation. Nutrients. 12 (11), 1-13, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302389 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 53 |
2020 | Biró, A., Markovics, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich sour cherry extract on the level of IL-8 in LPS-induced endothelial cell. Agrártud. Közl. 2 27-30, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302388 | kiadói változat: 39 |
2019 | Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response. Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/276087 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q2 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | kiadói változat: 104 |
2019 | Biró, A., Gálné Remenyik, J.: Effect of allithiamine on the level of hyperglycaemia-induced advanced glycation end products. Agrártud. Közl. 2 41-44, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302387 | kiadói változat: 33 |
2018 | Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Stündl, L., Biró, A., Homoki, J., Szarvas, M., Balogh, P., Cziáky, Z., Gálné Remenyik, J.: Determination of Flavonoid and Proanthocyanidin Profile of Hungarian Sour Cherry. Molecules. 23 (12), 1-20, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263107 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q1 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | kiadói változat: 115 |
2018 | Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.). Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262779 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | kiadói változat: 81 |
2015 | Biró, A., Kun-Nemes, A., Gálné Remenyik, J.: A meggymag mint ipari gamma-tokoferol forrás. Agrártud. Közl. 63 27-33, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/254796 | kiadói változat: 19 |