Jelenlegi hely

Statisztika

Horváth Brigitta

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 4

Összes letöltés a DEA-ból: 128

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)77
Pakisztán (PK)16
Magyarország (HU)12
Indonézia (ID)6
Peru (PE)4
Németország (DE)2
Dánia (DK)2
Finnország (FI)2
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)1
Panama (PA)1
Románia (RO)1
n.a.4
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2021Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program.
Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy
Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
Q2 Infectious Diseases
Q2 Microbiology (medical)
Q2 Molecular Biology
kiadói változat: 24
2020Horváth, B., Peles, F., Szél, A., Sipos, R., Erős, Á., Albert, E., Micsinai, A.: Molecular typing of foodborne coagulase-positive Staphylococcus isolates identified by MALDI-TOF MS.
Acta Aliment. 49 (3), 307-313, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
kiadói változat: 32
2019Horváth, B., Peles, F., Bereczki, L., Széll, A., Sipos, R., Erős, Á., Lovász, C., Micsinai, A.: Comparison of sample preparation methods for the identification of Staphylococcus Aureus by MALDI-FOF MS.
Agrártud. Közl. 2019 (1), 9-14, 2019.
kiadói változat: 38
2017Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot.
Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017.
Kiadói változat: 34