Összes letöltés a DEA-ból: 128
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 77 |
Pakisztán (PK) | 16 |
Magyarország (HU) | 12 |
Indonézia (ID) | 6 |
Peru (PE) | 4 |
Németország (DE) | 2 |
Dánia (DK) | 2 |
Finnország (FI) | 2 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
Panama (PA) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
n.a. | 4 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program. Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301464 Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous) Q2 Infectious Diseases Q2 Microbiology (medical) Q2 Molecular Biology | kiadói változat: 24 |
2020 | Horváth, B., Peles, F., Szél, A., Sipos, R., Erős, Á., Albert, E., Micsinai, A.: Molecular typing of foodborne coagulase-positive Staphylococcus isolates identified by MALDI-TOF MS. Acta Aliment. 49 (3), 307-313, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303877 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | kiadói változat: 32 |
2019 | Horváth, B., Peles, F., Bereczki, L., Széll, A., Sipos, R., Erős, Á., Lovász, C., Micsinai, A.: Comparison of sample preparation methods for the identification of Staphylococcus Aureus by MALDI-FOF MS. Agrártud. Közl. 2019 (1), 9-14, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303879 | kiadói változat: 38 |
2017 | Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot. Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354273 | Kiadói változat: 34 |