Összes letöltés a DEA-ból: 1524
Ország | Letöltések |
---|---|
Magyarország (HU) | 778 |
Egyesült Államok (US) | 261 |
Szlovákia (SK) | 106 |
Románia (RO) | 88 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 59 |
Kína (CN) | 41 |
Luxemburg (LU) | 34 |
Oroszország (RU) | 28 |
Ausztria (AT) | 16 |
Németország (DE) | 12 |
Franciaország (FR) | 6 |
Spanyolország (ES) | 4 |
Egyesült Királyság (GB) | 4 |
Hollandia (NL) | 4 |
Portugália (PT) | 4 |
Szerbia (RS) | 4 |
Finnország (FI) | 3 |
Vietnám (VN) | 3 |
Dél-Afrika (ZA) | 3 |
Kanada (CA) | 2 |
India (IN) | 2 |
Ukrajna (UA) | 2 |
Kolumbia (CO) | 1 |
Horvátország (HR) | 1 |
Írország (IE) | 1 |
Olaszország (IT) | 1 |
Litvánia (LT) | 1 |
Malajzia (MY) | 1 |
Peru (PE) | 1 |
Törökország (TR) | 1 |
n.a. | 52 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2015 | Vargáné Csobán, K., Szabó, B., Sőrés, A.: Gasztronómiai turizmus: nemzetközi kitekintés. In: "Tudásgazdaságra építő, kreatív város-, és térségfejlesztés megalapozása a Debreceni Egyetem képzési és tudományos kapacitására építve felsőoktatási szolgáltatások kiterjesztése Kisvárda társégére" című projektben elért eredmények. Szerk.: Lővei Attila, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 12-18, 2015. ISBN: 9789631241259 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/221520 | teljes szöveg: 1299 |
2015 | Sőrés, A., Pető, K.: Measuring of subjective quality of life. Procedia Economics and Finance. 32 809-816, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256108 | kiadói változat: 76 |
2013 | Sőrés, A.: Cognitive dimensions of subjective quality of life in Hajdú-Bihar County. Apstract. 7 (4-5), 137-137, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322867 | kiadói változat: 22 |
2011 | Sőrés, A., Pető, K.: Regional examination of certain factors influencing the quality of life. Apstract. 5 (1-2), 73-79, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301891 | kiadói változat: 24 |
2009 | Sőrés, A.: Az EU-csatlakozás hatásai Magyarországon a turizmus, ezen belül az egészségturizmus területén. Agrártud. közl. 34 169-177, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201162 | kiadói változat: 103 |