Jelenlegi hely

Statisztika

Brassó Dóra Lili

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 8

Összes letöltés a DEA-ból: 156

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)55
Magyarország (HU)11
Kína (CN)7
Hollandia (NL)6
Törökország (TR)5
Elefántcsontpart (CI)4
Franciaország (FR)4
Egyesült Arab Emírségek (AE)2
Vietnám (VN)2
Ausztria (AT)1
Brazília (BR)1
Németország (DE)1
Egyiptom (EG)1
Finnország (FI)1
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)1
Nigéria (NG)1
Lengyelország (PL)1
Oroszország (RU)1
Szlovákia (SK)1
n.a.50
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Brassó, D., Knop, R., Rózsáné Várszegi, Z., Bársony, P., Komlósi, I., Bacsadi, Á., Bistyák, A.: Assessment of the microbiological status of two Hungarian ostrich farms.
Acta Vet. Hung. 71 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Veterinary (miscellaneous)
Kiadói változat: 7
2023Brassó, D., Knop, R., Rózsáné Várszegi, Z., Komlósi, I.: The analysis of ostrich chick vitality.
Agrártud. közl. 2023 (2), 35-40, 2023.
Kiadói változat: 21
2022Brassó, D., Török, E., Komlósi, I., Posta, J.: Factors Affecting the Survival of Ostrich from Hatching Until the Age of 48 Weeks.
Agriculture-Basel. 12 1-11, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
Kiadói változat: 7
2021Brassó, D., Komlósi, I.: Evaluation of egg quality parameters of two Hungarian ostrich populations.
Agrártud. Közl. 1 51-57, 2021.
kiadói változat: 13
2021Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 59
2021Brassó, D., Szabó, V., Komlósi, I., Pusztahelyi, T., Rózsáné Várszegi, Z.: Preliminary Study of Slaughter Value and Meat Characteristics of 18 Months Ostrich Reared in Hungary.
Agriculture-Basel. 11 (9), 1-15, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 38
2021Brassó, D., Komlósi, I.: Studies on ostrich (Struthio camelus) meat - Review.
Revista Ciencias Agropecuarias. 7 (2), 83-91, 2021.
Kiadói változat: 9
2020Brassó, D., Béri, B., Komlósi, I.: Studies on Ostrich (Struthio Camelus) - Review.
Agrártud. Közl. 1 15-22, 2020.
Kiadói változat: 2