Jelenlegi hely

Statisztika

Diósi Gerda

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 9

Összes letöltés a DEA-ból: 582

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)322
Magyarország (HU)37
Németország (DE)23
Kína (CN)17
Malajzia (MY)11
Indonézia (ID)10
Hollandia (NL)7
Fülöp-szigetek (PH)7
Kanada (CA)6
Franciaország (FR)6
India (IN)6
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)5
Horvátország (HR)5
Írország (IE)5
Peru (PE)5
Törökország (TR)5
Finnország (FI)4
Kenya (KE)4
Románia (RO)4
Szingapur (SG)4
Egyiptom (EG)3
Oroszország (RU)3
Ukrajna (UA)3
Csehország (CZ)2
Egyesült Királyság (GB)2
Japán (JP)2
Nigéria (NG)2
Pakisztán (PK)2
Vietnám (VN)2
Dél-Afrika (ZA)2
Egyesült Arab Emírségek (AE)1
Ausztrália (AU)1
Bosznia-Hercegovina (BA)1
Brazília (BR)1
Chile (CL)1
Észtország (EE)1
Spanyolország (ES)1
Etiópia (ET)1
Ghána (GH)1
Görögország (GR)1
Litvánia (LT)1
Marokkó (MA)1
Szaud-Arábia (SA)1
Szlovákia (SK)1
Uganda (UG)1
n.a.51
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Diósi, G., Győri, Z.: Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions.
Int. J. Food Sci. Technol. 59 (6), 3760-3772, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023)
Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
Kiadói változat: 13
2023Kutasy, E., Diósi, G., Bódi, E., Nagy, P., Melash, A., Forgács, F., Virág, I., Vad, A., Bytyqi, B., Buday, T., Csajbók, J.: Changes in plant and grain quality of winter oat (Avena sativa L.) varieties in response to silicon and sulphur foliar fertilisation under abiotic stress conditions.
Plants-Basel. 12 (4), 1-18, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 37
2021Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types.
Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021.
kiadói változat: 37
2018Olamideo, F., Diósi, G., Mironescu, I., Máthé, E.: Development of fortified bakery products based on kokoro, a traditional Nigerian snack.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 145-160, 2018.
kiadói változat: 63
2017Czipa, N., Diósi, G., Clive, P., Kovács, B.: Examination of honeys and flowers as soil element indicators.
Environ. Monit. Assess. 189 (8), 412 [1-12], 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q2 Pollution
pre-print: 169
2016Diósi, G., Sipos, P.: Megosztott nitrogén és kén fejtrágyás hatása az őszi búza minőségére.
Agrártud. közl. 67 27-31, 2016.
Kiadói változat: 23
2015Móré, M., Diósi, G., Sipos, P., Győri, Z.: Investigation of rheological properties winter wheat varieties during storage.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 63-69, 2015.
Kiadói változat: 86
2015Diósi, G., Móré, M., Sipos, P.: Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 104-110, 2015.
Kiadói változat: 130
2014Móré, M., Diósi, G., Győri, Z., Sipos, P.: Őszi búza fajták reológiai tulajdonságainak változása rövid idejű tárolás során.
Agrártud. közl. 56 83-86, 2014.
Kiadói változat: 24