Jelenlegi hely

Statisztika

Papp Nóra

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 10

Összes letöltés a DEA-ból: 644

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)478
Németország (DE)38
Kína (CN)16
Magyarország (HU)10
Indonézia (ID)9
Pakisztán (PK)9
Irak (IQ)7
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)6
Franciaország (FR)5
Törökország (TR)5
Kanada (CA)4
Lengyelország (PL)4
Portugália (PT)4
India (IN)3
Románia (RO)3
Szlovákia (SK)3
Dél-Afrika (ZA)3
Egyesült Arab Emírségek (AE)2
Egyiptom (EG)2
Marokkó (MA)2
Oroszország (RU)2
Bulgária (BG)1
Chile (CL)1
Csehország (CZ)1
Finnország (FI)1
Egyesült Királyság (GB)1
Izrael (IL)1
Mexikó (MX)1
Nigéria (NG)1
Hollandia (NL)1
Peru (PE)1
Szaud-Arábia (SA)1
Svédország (SE)1
n.a.17
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2014Gergely, A., Papp, N., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A., Rábai, M., Szentmihályi, K.: Assessment and examination of mineral elements in apricot (Prunus armeniaca L.) cultivars: a special attention to selenium and other essential elements.
Eur. Chem. Bull. 3 (8), 760-762, 2014.
kiadói változat: 30
2013Papp, N., Szabó, T., Szabó, Z., Nyéki, J., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Antioxidant capacity and total polyphenolic content in quince (Cydonia oblonga Mill.) fruit.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (3-4), 33-35, 2013.
kiadói változat: 69
2013Hegedűs, A., Papp, N., Stefanovits-Bányai, É.: A review of nutritional value and putative health-effects of quince (Cydonia oblonga Mill.) fruit.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (3-4), 29-32, 2013.
kiadói változat: 139
2012Süle, K., Fehér, E., Blázovics, A., Fébel, H., Papp, N., Mátis, E., May, Z., Stefanovits-Bányai, É., Szentmihályi, K.: Changes in metal homeostasis in experimentally induced fatty liver by the effect of sour cherry consumption.
Eur. Chem. Bull. 1 (9), 360-363, 2012.
kiadói változat: 41
2012Rácz, G., Papp, N., Hegedűs, A., Szabó, Z., Nyéki, J., Szabó, T., Stefanovits-Bányai, É., Vatai, G.: Concentration of 'Oblachinska' sour cherry juice using osmotic distillation.
Int. J. Hortic. Sci. 18 (1), 31-34, 2012.
kiadói változat: 110
2011Szikriszt, B., Papp, N., Taller, D., Halász, J., Nyéki, J., Szabó, Z., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Preliminary evaluation of breeding perspectives of Ukrainian sweet cherry cultivars: nutraceutical properties and self-incompatibility.
Int. J. Hortic. Sci. 17 (1-2), 7-11, 2011.
kiadói változat: 56
2011Papp, N., Szőke, F., Szabó, Z., Nyéki, J., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Preliminary evaluation of selected Prunus spinosa and P. insititia genotypes for their nutraceutical properties.
Int. J. Hortic. Sci. 17 (4-5), 19-22, 2011.
kiadói változat: 67
2010Papp, N., Nyéki, J., Szabó, Z., Stefanovits-Bányai, É., Szabó, T., Hegedűs, A.: Large variations in antioxidant capacity and contents of Hungarian sour and sweet cherry cultivars.
Int. J. Hortic. Sci. 16 (3), 25-28, 2010.
kiadói változat: 33
2009Tordai, E., Papp, N., Szilvássy, B., Pedryc, A., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Factors affecting apricot fruit antioxidant capacity and mineral element content.
Int. J. Hortic. Sci. 15 (1-2), 95-99, 2009.
kiadói változat: 6
2008Papp, N., Szilvássy, B., Szabó, Z., Nyéki, J., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Antioxidant capacity, total phenolics and mineral element contents in fruits of Hungarian sour cherry cultivars.
Int. J. Hortic. Sci. 14 (1-2), 59-64, 2008.
kiadói változat: 93