Jelenlegi hely

Statisztika

Jevcsák Szintia

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 6

Összes letöltés a DEA-ból: 382

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)215
Magyarország (HU)89
Írország (IE)14
Németország (DE)12
Kína (CN)9
Egyesült Királyság (GB)6
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)3
Dél-Afrika (ZA)3
Benin (BJ)2
Csehország (CZ)1
Dánia (DK)1
Franciaország (FR)1
Indonézia (ID)1
Japán (JP)1
Hollandia (NL)1
Románia (RO)1
Oroszország (RU)1
Seychelle-szigetek (SC)1
n.a.20
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2021Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types.
Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021.
kiadói változat: 31
2019Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése.
Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019.
kiadói változat: 34
2017Jevcsák, S., Sipos, P.: Az agrotechnikai kezelések hatása a közönséges köles beltartalmi paramétereire.
Agrártud. Közl. 72 65-69, 2017.
Kiadói változat: 13
2017Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017.
kiadói változat: 77
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai.
Agrártud. Közl. 69 91-95, 2016.
Kiadói változat: 130
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: Alternative grains in nutrition.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 9 (1), 69-76, 2016.
kiadói változat: 97