Összes letöltés a DEA-ból: 411
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 231 |
Magyarország (HU) | 95 |
Írország (IE) | 14 |
Németország (DE) | 13 |
Kína (CN) | 9 |
Egyesült Királyság (GB) | 6 |
Oroszország (RU) | 6 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 3 |
Dél-Afrika (ZA) | 3 |
Benin (BJ) | 2 |
Franciaország (FR) | 2 |
Csehország (CZ) | 1 |
Dánia (DK) | 1 |
Indonézia (ID) | 1 |
Japán (JP) | 1 |
Hollandia (NL) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Seychelle-szigetek (SC) | 1 |
n.a. | 20 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types. Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310570 | kiadói változat: 35 |
2019 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése. Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/272661 | kiadói változat: 37 |
2017 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Az agrotechnikai kezelések hatása a közönséges köles beltartalmi paramétereire. Agrártud. Közl. 72 65-69, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248274 | Kiadói változat: 14 |
2017 | Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246997 | kiadói változat: 78 |
2016 | Jevcsák, S., Sipos, P.: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai. Agrártud. Közl. 69 91-95, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248273 | Kiadói változat: 145 |
2016 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Alternative grains in nutrition. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 9 (1), 69-76, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/244125 | kiadói változat: 102 |