Összes letöltés a DEA-ból: 74
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 40 |
Kína (CN) | 15 |
Magyarország (HU) | 11 |
Németország (DE) | 5 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
Hollandia (NL) | 1 |
n.a. | 1 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2015 | Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J., Béri, B.: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata. Agrártud. Közl. 65 49-52, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/213616 | kiadói változat: 28 |
2010 | Csanádi, J., Kárnyáczki, Z., Bajúsz, I., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J.: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd. Rev. Fac. Eng. Analecta Tech. Szeged. 2-3 36-43, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246964 | kiadói változat: 4 |
2010 | Kárnyáczki, Z., Béri, B., Fenyvessy, J., Csanádi, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei. Agrártud. Közl. 40 33-36, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246947 | Kiadói változat: 42 |