Összes letöltés a DEA-ból: 65
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 54 |
Magyarország (HU) | 7 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
n.a. | 2 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program. Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301464 Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous) Q2 Infectious Diseases Q2 Microbiology (medical) Q2 Molecular Biology | kiadói változat: 18 |
2020 | Horváth, B., Peles, F., Szél, A., Sipos, R., Erős, Á., Albert, E., Micsinai, A.: Molecular typing of foodborne coagulase-positive Staphylococcus isolates identified by MALDI-TOF MS. Acta Aliment. 49 (3), 307-313, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303877 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | kiadói változat: 26 |
2019 | Horváth, B., Peles, F., Bereczki, L., Széll, A., Sipos, R., Erős, Á., Lovász, C., Micsinai, A.: Comparison of sample preparation methods for the identification of Staphylococcus Aureus by MALDI-FOF MS. Agrártud. Közl. 2019 (1), 9-14, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303879 | kiadói változat: 21 |