Jelenlegi hely

Statisztika

Péntek Ádám

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 14

Összes letöltés a DEA-ból: 664

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)474
Magyarország (HU)57
Németország (DE)35
Kína (CN)14
Egyesült Királyság (GB)7
Indonézia (ID)5
Dél-Afrika (ZA)5
India (IN)4
Románia (RO)4
Egyesült Arab Emírségek (AE)3
Kanada (CA)3
Chile (CL)3
Franciaország (FR)3
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)3
Azerbajdzsán (AZ)2
Hollandia (NL)2
Belgium (BE)1
Svájc (CH)1
Csehország (CZ)1
Finnország (FI)1
Ghána (GH)1
Írország (IE)1
Irak (IQ)1
Japán (JP)1
Litvánia (LT)1
Malajzia (MY)1
Fülöp-szigetek (PH)1
Lengyelország (PL)1
Oroszország (RU)1
Svédország (SE)1
Törökország (TR)1
n.a.25
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2019Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of cottage cheese made from goat milk: Statistical analysis of an emprical study.
J. Agricult. Inf. 1 (1), 53-63, 2019.
kiadói változat: 2
2019Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of goat cheese in comparision with sheep and cow cheese - An empirical study.
An. Univ. Oradea. Econ. Sci. 28 (2), 248-260, 2019.
Kiadói változat: 2
2018Péntek, Á., Botos, S., Füzesi, I.: A webáruházak hasznossága a vidékfejlesztés során.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 242-251, 2018.
Kiadói változat: 133
2018Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér és péksütemény fogyasztási szokások a gluténmentes diétában.
Táplálkozásmarketing. 5 (1), 77-89, 2018.
Kiadói változat: 65
2018Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér készítési és fogyasztási szokások a gluténmentes diétában.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 252-262, 2018.
kiadói változat: 100
2017Botos, S., Felföldi, J., Várallyai, L., Péntek, Á., Szilágyi, R.: Analysis the advanced ict usage of the hungarian SME sector for preparing a domestic agri-food research.
Apstract. 11 (3-4), 147-154, 2017.
kiadói változat: 76
2017Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T.: Bread consumption habits in the gluten free diet.
Apstract. 11 (3-4), 113-120, 2017.
kiadói változat: 54
2016Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T.: Is It Worth Being Socially Responsible?.
Apstract. 10 (1), 73-80, 2016.
kiadói változat: 87
2015Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T.: A CSR ismertsége és megjelenése a fogyasztói döntésekben.
Táplálkozásmarketing. 2 (2), 15-27, 2015.
kiadói változat: 25
2015Várallyai, L., Botos, S., Péntek, Á.: Socio-economic Factors of Soil Pollution.
Procedia Economics and Finance. 33 573-583, 2015.
kiadói változat: 51
2014Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: A tudatos fogyasztás megjelenési formái = forms of conscious consumption.
Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 73-80, 2014.
kiadói változat: 26
2012Péntek, Á., Botos, S., Cseh, A.: Infokommunikációs technológiák használata Magyarország Észak-Alföldi régiójának agrár kis- és középvállalkozásaiban = Usage of info-communication technologies at agricultural SME's in the Hungarian North-Plain region.
J. Agricult. Inf. 3 (1), 79-86, 2012.
kiadói változat: 1
2010Füzesi, I., Herdon, M., Péntek, Á.: Food Tracing and Interoperability of Information Systems in the Hungarian Meat Industry.
Agr. On-Line Papers. 2 (2), 39-48, 2010.
kiadói változat: 23
2009Péntek, Á.: Elektronikus aláírás alkalmazása az elektronikus kereskedelemben.
Agrártud. közl. 34 153-159, 2009.
kiadói változat: 19