Összes letöltés a DEA-ból: 77
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 21 |
Magyarország (HU) | 4 |
Oroszország (RU) | 2 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 1 |
Észtország (EE) | 1 |
Hollandia (NL) | 1 |
Törökország (TR) | 1 |
n.a. | 46 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database. Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365246 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2022) Q2 Biotechnology (2022) Q2 Chemistry (miscellaneous) (2022) Q2 Food Science (2022) Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2022) | Kiadói változat: 28 |
2024 | Boros, L., Seneff, S., Lech, J., Túri, M., Répás, Z.: Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen. Med. Hypotheses. 185 1-5, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366633 Folyóirat-mutatók:
Q2 Medicine (miscellaneous) (2022) | Kiadói változat: 24 |
2023 | Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin. Processes. 11 (10), 1-11, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359175 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022) Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022) Q2 Process Chemistry and Technology (2022) | kadói változat: 5 |
2021 | Lech, J., Dorfsman, S., Répás, Z., Krüger, T., Gyalai, I., Boros, L.: What to feed or what not to feed-that is still the question. Metabolomics. 17 (102), 1-6, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325418 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry Q2 Clinical Biochemistry Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism | kiadói változat: 20 |