Jelenlegi hely

Statisztika

Répás Zoltán

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 6

Összes letöltés a DEA-ból: 134

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)33
Hollandia (NL)11
Indonézia (ID)6
Magyarország (HU)5
Ausztrália (AU)4
Oroszország (RU)2
Egyesült Arab Emírségek (AE)1
Észtország (EE)1
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)1
Svédország (SE)1
Törökország (TR)1
n.a.68
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023)
Q2 Biotechnology (2023)
Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023)
Q1 Food Science (2023)
Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
Kiadói változat: 33
2024Répás, Z., Nagy, R., Polgár, Z., Győri, Z.: Study to Determine the Nutritional Characteristics of Potato Varieties that Are Suitable for the Application of the Freeze-Drying Process.
Potato Res. [Epub ahead of print] (-), 1-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2023)
Q2 Food Science (2023)
Kiadói változat: 13
2024Boros, L., Seneff, S., Lech, J., Túri, M., Répás, Z.: Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen.
Med. Hypotheses. 185 1-5, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Medicine (miscellaneous) (2023)
Kiadói változat: 44
2023Répás, Z., Bakos, C., Hajdú, F., Buzás, -., Győri, Z.: A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei.
Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023.
Kiadói változat: 8
2023Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kadói változat: 6
2021Lech, J., Dorfsman, S., Répás, Z., Krüger, T., Gyalai, I., Boros, L.: What to feed or what not to feed-that is still the question.
Metabolomics. 17 (102), 1-6, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry
Q2 Clinical Biochemistry
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
kiadói változat: 30