Összes letöltés a DEA-ból: 692
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 134 |
India (IN) | 66 |
Oroszország (RU) | 42 |
Magyarország (HU) | 33 |
Pakisztán (PK) | 26 |
Fülöp-szigetek (PH) | 24 |
Indonézia (ID) | 23 |
Egyiptom (EG) | 16 |
Írország (IE) | 15 |
Nigéria (NG) | 15 |
Németország (DE) | 13 |
Hollandia (NL) | 13 |
Törökország (TR) | 13 |
Kína (CN) | 12 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 12 |
Kolumbia (CO) | 9 |
Mexikó (MX) | 9 |
Szingapur (SG) | 8 |
Irak (IQ) | 6 |
Spanyolország (ES) | 5 |
Franciaország (FR) | 5 |
Egyesült Királyság (GB) | 5 |
Olaszország (IT) | 5 |
Románia (RO) | 5 |
Thaiföld (TH) | 5 |
Dél-Afrika (ZA) | 5 |
Banglades (BD) | 4 |
Brazília (BR) | 4 |
Ecuador (EC) | 4 |
Lengyelország (PL) | 4 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 3 |
Etiópia (ET) | 3 |
Botswana (BW) | 2 |
Chile (CL) | 2 |
Finnország (FI) | 2 |
Litvánia (LT) | 2 |
Nepál (NP) | 2 |
Ukrajna (UA) | 2 |
Vietnám (VN) | 2 |
Argentína (AR) | 1 |
Burkina Faso (BF) | 1 |
Kanada (CA) | 1 |
Csehország (CZ) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Izrael (IL) | 1 |
Japán (JP) | 1 |
Kenya (KE) | 1 |
Srí Lanka (LK) | 1 |
Mianmar (MM) | 1 |
Namíbia (NA) | 1 |
Katar (QA) | 1 |
Svédország (SE) | 1 |
Szlovénia (SI) | 1 |
Tunézia (TN) | 1 |
Zimbabwe (ZW) | 1 |
n.a. | 116 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Semsey, D., Nguyen, H., Törős, G., Muthu, A., Labidi, S., El-Ramady, H., Béni, Á., Rai, M., Prokisch, J.: Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production. Nanomaterials. 14 (13), 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/375260 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023) Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023) | Kiadói változat: 19 |
2024 | Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers. Agron. J. 14 1-30, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023) | KIadói változat: 45 |
2024 | Törős, G., El-Ramady, H., Béni, Á., Peles, F., Gulyás, G., Czeglédi, L., Rai, M., Prokisch, J.: Pleurotus ostreatus Mushroom: A Promising Feed Supplement in Poultry Farming. Agriculture-Basel. 14 (5), 1-19, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369268 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023) Q2 Food Science (2023) Q2 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 29 |
2024 | Törős, G., Prokisch, J., Peles, F., Nagy, R., Nagy, J., Béni, Á.: The effect of sous-vide cooking on the antioxidant properties of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.). Acta agrar. Debr. 2024 (1), 177-184, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/371029 | Kiadói változat: 20 |
2023 | Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Abdalla, N., El-Ramady, H., Kiss, A., Solberg, S., Prokisch, J.: Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy. Foods. 12 (14), 1-26, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357440 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 8 |
2023 | Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods. Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346524 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 18 |
2023 | Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom. Foods. 12 (10), 1-23, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/353542 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 14 |
2022 | El-Ramady, H., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Hajdú, P., Elmahrouk, M., Abdalla, N., Prokisch, J.: A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy. Sustainability. 14 (12), 1-34, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/334402 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 50 |
2022 | El-Ramady, H., Abdalla, N., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Eid, Y., Prokisch, J.: Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: nutritional and Medicinal Attributes. Sustainability. 14 (9), 1-30, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331090 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 35 |
2022 | El-Ramady, H., Abdalla, N., Fawzy, Z., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Eid, Y., Prokisch, J.: Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): a Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentation. Sustainability. 14 (6), 1-21, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329488 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 170 |
2022 | Elsakhawy, T., Omara, A., Abowaly, M., El-Ramady, H., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management. Sustainability. 14 (7), 1-27, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/330085 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 187 |
2022 | El-Ramady, H., Brevik, E., Fawzy, Z., Elsakhawy, T., Omara, A., Amer, M., Faizy, S., Abowaly, M., Elhenawy, A., Kiss, A., Törős, G., Prokisch, J., Ling, W.: Nano-restoration for sustaining soil fertility: A pictorial and diagrammatic review article. Plants-Basel. 11 (18), 1-33, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/342031 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 21 |
2022 | El-Ramady, H., Hajdú, P., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Kiss, A., Abdalla, N., Omara, A., Elsakhawy, T., Elbasiouny, H., Elbehiry, F., Amer, M., Elmahrouk, M., Prokisch, J.: Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture. Sustainability. 14 (14), 1-43, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/335979 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 43 |
2018 | Petróczki, F., Kojo Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant. Agrártud. Közl. 75 73-78, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300626 | kiadói változat: 33 |