Jelenlegi hely

Statisztika

Törős Gréta

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 8

Összes letöltés a DEA-ból: 61

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)29
Pakisztán (PK)4
Magyarország (HU)3
India (IN)3
Kína (CN)2
Olaszország (IT)2
Törökország (TR)2
Burkina Faso (BF)1
Németország (DE)1
Egyiptom (EG)1
Franciaország (FR)1
Egyesült Királyság (GB)1
Hollandia (NL)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.9
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods.
Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
Q1 Geography, Planning and Development (2021)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
kiadói változat: 2
2022El-Ramady, H., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Hajdú, P., Elmahrouk, M., Abdalla, N., Prokisch, J.: A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy.
Sustainability. 14 (12), 1-34, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
Q1 Geography, Planning and Development (2021)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
kiadói változat: 11
2022El-Ramady, H., Abdalla, N., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Eid, Y., Prokisch, J.: Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: nutritional and Medicinal Attributes.
Sustainability. 14 (9), 1-30, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
Q1 Geography, Planning and Development (2021)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
kiadói változat: 8
2022El-Ramady, H., Abdalla, N., Fawzy, Z., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Eid, Y., Prokisch, J.: Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): a Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentation.
Sustainability. 14 (6), 1-21, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
Q1 Geography, Planning and Development (2021)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
kiadói változat: 6
2022Elsakhawy, T., Omara, A., Abowaly, M., El-Ramady, H., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management.
Sustainability. 14 (7), 1-27, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
Q1 Geography, Planning and Development (2021)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
kiadói változat: 9
2022El-Ramady, H., Brevik, E., Fawzy, Z., Elsakhawy, T., Omara, A., Amer, M., Faizy, S., Abowaly, M., Elhenawy, A., Kiss, A., Törős, G., Prokisch, J., Ling, W.: Nano-restoration for sustaining soil fertility: A pictorial and diagrammatic review article.
Plants-Basel. 11 (18), 1-33, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology (2021)
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2021)
Q1 Plant Science (2021)
kiadói változat: 2
2022El-Ramady, H., Hajdú, P., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Kiss, A., Abdalla, N., Omara, A., Elsakhawy, T., Elbasiouny, H., Elbehiry, F., Amer, M., Elmahrouk, M., Prokisch, J.: Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture.
Sustainability. 14 (14), 1-43, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
Q1 Geography, Planning and Development (2021)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
kiadói változat: 2
2018Petróczki, F., Kojo Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
Agrártud. Közl. 75 73-78, 2018.
kiadói változat: 21