Összes letöltés a DEA-ból: 94
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 37 |
Magyarország (HU) | 9 |
India (IN) | 3 |
Svédország (SE) | 2 |
Ausztria (AT) | 1 |
Kína (CN) | 1 |
Németország (DE) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
n.a. | 38 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers. Agron. J. 14 1-30, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022) | KIadói változat: 34 |
2024 | Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction. Mater. Adv. [Epub ahead of print] (-), -, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367110 | Post-print változat: 21 |
2023 | Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods. Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346524 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications (2022) Q2 Energy Engineering and Power Technology (2022) Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2022) Q1 Geography, Planning and Development (2022) Q2 Hardware and Architecture (2022) Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2022) Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2022) | kiadói változat: 7 |
2023 | Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom. Foods. 12 (10), 1-23, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/353542 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022) Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022) Q2 Health (social science) (2022) Q2 Microbiology (2022) Q1 Plant Science (2022) | kiadói változat: 2 |
2021 | Nguyen, H., Nguyen, H.: Effects of storage temperature on postharvest physico-chemical attributes of nano-chitosan coated strawberry (Fragaria x ananassa Duch.). J Horticult Postharvest Res. 4 101- 114, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337710 | Kiadói változat: 14 |
2020 | Nguyen, H., Nguyen, H.: Effects of nano-chitosan and chitosan coating on the postharvest quality, polyphenol oxidase activity and malondialdehyde content of strawberry (Fragaria x ananassa Duch.). J Horticult Postharvest Res. 3 (6), 11-24, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337707 | Kiadói változat: 16 |