Jelenlegi hely

Statisztika

Nguyen Huu Huong Duyen

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 6

Összes letöltés a DEA-ból: 94

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)37
Magyarország (HU)9
India (IN)3
Svédország (SE)2
Ausztria (AT)1
Kína (CN)1
Németország (DE)1
Finnország (FI)1
Lengyelország (PL)1
n.a.38
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
KIadói változat: 34
2024Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
Mater. Adv. [Epub ahead of print] (-), -, 2024.
Post-print változat: 21
2023Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods.
Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications (2022)
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2022)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2022)
Q1 Geography, Planning and Development (2022)
Q2 Hardware and Architecture (2022)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2022)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2022)
kiadói változat: 7
2023Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
Q2 Health (social science) (2022)
Q2 Microbiology (2022)
Q1 Plant Science (2022)
kiadói változat: 2
2021Nguyen, H., Nguyen, H.: Effects of storage temperature on postharvest physico-chemical attributes of nano-chitosan coated strawberry (Fragaria x ananassa Duch.).
J Horticult Postharvest Res. 4 101- 114, 2021.
Kiadói változat: 14
2020Nguyen, H., Nguyen, H.: Effects of nano-chitosan and chitosan coating on the postharvest quality, polyphenol oxidase activity and malondialdehyde content of strawberry (Fragaria x ananassa Duch.).
J Horticult Postharvest Res. 3 (6), 11-24, 2020.
Kiadói változat: 16