Jelenlegi hely

Statisztika

Nguyen Huu Huong Duyen

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 11

Összes letöltés a DEA-ból: 302

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)85
Oroszország (RU)36
Magyarország (HU)13
Indonézia (ID)11
Hollandia (NL)7
Kína (CN)5
Franciaország (FR)5
Egyesült Királyság (GB)5
India (IN)5
Németország (DE)3
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)3
Svédország (SE)3
Szingapur (SG)3
Ausztria (AT)1
Bulgária (BG)1
Kanada (CA)1
Spanyolország (ES)1
Finnország (FI)1
Olaszország (IT)1
Lengyelország (PL)1
Románia (RO)1
n.a.110
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Semsey, D., Nguyen, H., Törős, G., Muthu, A., Labidi, S., El-Ramady, H., Béni, Á., Rai, M., Prokisch, J.: Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production.
Nanomaterials. 14 (13), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023)
Kiadói változat: 19
2024Prokisch, J., Nguyen, H., Muthu, A., Ferroudj, A., Singh, A., Agrawal, S., Rajput, V., Ghazaryan, K., El-Ramady, H., Rai, M.: Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications.
Nanomaterials. 14 (15), 1-37, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023)
KIadói változat: 17
2024Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Prokisch, J.: Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions.
J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023)
Kiadói változat: 20
2024Nguyen, H., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Food safety aspects of carbon dots: a review.
Environ. Chem. Lett. [Epub ahead of print] ((2024),), 1-24, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Environmental Chemistry (2023)
Kiadói változat: 14
2024Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
KIadói változat: 45
2024Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) (2023)
Q1 Materials Science (miscellaneous) (2023)
kiadói változat: 8
Post-print változat: 35
2024Nguyen, H.: Sustainable production of carbon nanodots with controlled properties via a green Maillard reaction approach.
FEBS Open Bio. 14 (S2), 38, 2024.
Kiadói változat: 71
2023Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods.
Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 18
2023Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q1 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
kiadói változat: 14
2021Nguyen, H., Nguyen, H.: Effects of storage temperature on postharvest physico-chemical attributes of nano-chitosan coated strawberry (Fragaria x ananassa Duch.).
J Horticult Postharvest Res. 4 101- 114, 2021.
Kiadói változat: 19
2020Nguyen, H., Nguyen, H.: Effects of nano-chitosan and chitosan coating on the postharvest quality, polyphenol oxidase activity and malondialdehyde content of strawberry (Fragaria x ananassa Duch.).
J Horticult Postharvest Res. 3 (6), 11-24, 2020.
Kiadói változat: 22