Összes letöltés a DEA-ból: 524
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 104 |
Törökország (TR) | 57 |
Oroszország (RU) | 29 |
India (IN) | 25 |
Ausztrália (AU) | 21 |
Magyarország (HU) | 20 |
Kína (CN) | 13 |
Svédország (SE) | 13 |
Egyiptom (EG) | 11 |
Irak (IQ) | 8 |
Franciaország (FR) | 7 |
Egyesült Királyság (GB) | 5 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 5 |
Kanada (CA) | 4 |
Mexikó (MX) | 3 |
Fülöp-szigetek (PH) | 3 |
Portugália (PT) | 3 |
Szaud-Arábia (SA) | 3 |
Ausztria (AT) | 2 |
Banglades (BD) | 2 |
Németország (DE) | 2 |
Japán (JP) | 2 |
Kazahsztán (KZ) | 2 |
Malajzia (MY) | 2 |
Nigéria (NG) | 2 |
Hollandia (NL) | 2 |
Új-Zéland (NZ) | 2 |
Pakisztán (PK) | 2 |
Románia (RO) | 2 |
Szingapur (SG) | 2 |
Togo (TG) | 2 |
Elefántcsontpart (CI) | 1 |
Ghána (GH) | 1 |
Indonézia (ID) | 1 |
Marokkó (MA) | 1 |
Mongólia (MN) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Trinidad és Tobago (TT) | 1 |
Vietnám (VN) | 1 |
n.a. | 156 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Semsey, D., Nguyen, H., Törős, G., Muthu, A., Labidi, S., El-Ramady, H., Béni, Á., Rai, M., Prokisch, J.: Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production. Nanomaterials. 14 (13), 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/375260 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023) Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023) | Kiadói változat: 18 |
2024 | Prokisch, J., Nguyen, H., Muthu, A., Ferroudj, A., Singh, A., Agrawal, S., Rajput, V., Ghazaryan, K., El-Ramady, H., Rai, M.: Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications. Nanomaterials. 14 (15), 1-37, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/377173 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023) Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023) | KIadói változat: 16 |
2024 | Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Prokisch, J.: Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions. J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/370329 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) | Kiadói változat: 19 |
2024 | Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers. Agron. J. 14 1-30, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023) | KIadói változat: 42 |
2024 | Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction. Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367110 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) (2023) Q1 Materials Science (miscellaneous) (2023) | Post-print változat: 31 kiadói változat: 6 |
2023 | Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors. Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360199 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | Kiadói változat: 282 |
2023 | Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys. Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360189 Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications Q2 Engineering (miscellaneous) Q2 Fluid Flow and Transfer Processes Q2 Instrumentation Q2 Materials Science (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | Kiadói változat: 11 |
2023 | El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry. Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355657 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 56 |
2022 | Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Effect of sub-lethal heat stress on viability of Lacticaseibacillus casei N in spray-dried powders. LWT-Food Sci. Technol. 155 1-9, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337788 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science | Kiadói változat: 43 |