Jelenlegi hely

Statisztika

Béri Béla

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 33

Összes letöltés a DEA-ból: 776

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)293
Magyarország (HU)202
Németország (DE)115
Kína (CN)31
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)15
Egyesült Királyság (GB)11
Indonézia (ID)9
Románia (RO)9
Törökország (TR)6
Hollandia (NL)5
Oroszország (RU)5
Kanada (CA)4
Ausztria (AT)3
Csehország (CZ)3
Franciaország (FR)3
India (IN)3
Japán (JP)3
Szerbia (RS)3
Lengyelország (PL)2
Svédország (SE)2
Ukrajna (UA)2
Vietnám (VN)2
Bulgária (BG)1
Brazília (BR)1
Egyiptom (EG)1
Olaszország (IT)1
Litvánia (LT)1
Lettország (LV)1
Nigéria (NG)1
Portugália (PT)1
Szaud-Arábia (SA)1
Szlovákia (SK)1
Thaiföld (TH)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.33
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2021Török, E., Komlósi, I., Szőnyi, V., Béri, B., Mészáros, G., Posta, J.: Combinations of Linear Type Traits Affecting the Longevity in Hungarian Holstein-Friesian Cows.
Animals (Basel). 11 1-12, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Animal Science and Zoology
Q1 Veterinary (miscellaneous)
kiadói változat: 26
2021Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program.
Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy
Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
Q2 Infectious Diseases
Q2 Microbiology (medical)
Q2 Molecular Biology
kiadói változat: 18
2021Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 46
2020Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: The effect of season on the microbiological status of raw milk.
Agrártud. Közl. 1 (1), 95-99, 2020.
kiadói változat: 28
2019Petróczki, F., Tonamo, A., Béri, B., Peles, F.: The effect of breed and stage of lactation on the microbiological status of raw milk.
Agrártud. Közl. 1 37-45, 2019.
kiadói változat: 22
2018Kovácsné Koncz, N., Posta, J., Tóth, K., Radócz, S., Béri, B.: Extenzív és intenzív húsmarha fajták legelésének a hatása szikes gyepek növényzetére.
Termvéd. közl. 24 114-123, 2018.
kiadói változat: 22
2018Kojo Woode, B., Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: Microbiological quality of bulk tank raw milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary.
Agrártud. Közl. 75 105-112, 2018.
kiadói változat: 21
2018Petróczki, F., Kojo Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
Agrártud. Közl. 75 73-78, 2018.
kiadói változat: 21
2018Kovácsné Koncz, N., Simon, Á., Béri, B.: The effect of different genotype cattle grazing on the nutrient content of saline grasslands vegetation.
Agrártud. Közl. 75 45-50, 2018.
kiadói változat: 17
2017Kovácsné Koncz, N., Tóth, K., Radócz, S., Béri, B.: Különböző szarvasmarha fajták legeltetésének hatása hortobágyi mélyfekvésű legelők botanikai összetételére.
Agrártud. Közl. 73 57-63, 2017.
kiadói változat: 17
2017Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Berecz, E.: Oilseeds as a perspective in the nutrition on dairy farm.
Lucr. Ştiint. Zootech. Biotehnol. 50 (2), 29-33, 2017.
kiadói változat: 6
2015Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J., Béri, B.: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
Agrártud. Közl. 65 49-52, 2015.
kiadói változat: 11
2014Békefi, J., Gáspárdy, A., Béri, B.: A kárpáti borzderes szarvasmarha eredete, története és magyarországi felhasználásának lehetősége.
Agrártud. közl. 57 15-20, 2014.
kiadói változat: 9
2014Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É., Borbélyné Varga, M.: Az olajos magvak felhasználásának lehetősége a tejelő tehenek takarmányozásában.
Agrártud. Közl. 57 67-74, 2014.
Kiadói változat: 5
2013Békefi, J., Gáspárdy, A., Béri, B.: A kárpáti borzderes testalakulásának és méreteinek összehasonlító elemzése.
Agrártud. közl. 51 15-19, 2013.
kiadói változat: 35
2013Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É.: A lenmag etetés hatása a tej zsírsavösszetételére.
Agrártud. Közl. 51 45-50, 2013.
Kiadói változat: 8
2013Harangi, S., Béri, B., Popp, J.: Különböző súlyban vágott charolais növendék bikák hizlalási, vágási és csontozási eredményei.
Gazdálkodás. 57 (2), 147-159, 2013.
kiadói változat: 39
2012Csapó, J., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É.: Colostrum and milk of different cattle breeds as amino acid source.
Acta Agric. Slov. 100 (Suppl.), 327-331, 2012.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3 Water Science and Technology
kiadói változat: 5
2012Gulyás, G., Béri, B., Jávor, A., Márk, L., Csősz, É., Pohóczky, K., Soltész, B., Kuti, D., Czeglédi, L.: Holstein-fríz tehenek hosszú hasznos élettartamának vizsgálata proteomikai módszerekkel.
Agrártud. közl. 48 21-25, 2012.
kiadói változat: 17
2011Béri, B., Vargáné Visi, É., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z., Süli, Á., Salamon, R., Csapó, J.: Analysis of the fatty acid pattern of milk from current and rare cattle breeds.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 28-43, 2011.
Kiadói változat: 7
2011Csapó, J., Lóki, K., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: Colostrum and milk of current and rare cattle breeds: protein content and amino acid composition.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 18-27, 2011.
Kiadói változat: 9
2011Vargáné Visi, É., Süli, Á., Béri, B., Csapóné Kiss, Z., Lóki, K., Salamon, R., Csapó, J.: Colostrum of current and rare cattle breeds: fatty acid pattern.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 5-17, 2011.
Kiadói változat: 8
2010Kárnyáczki, Z., Béri, B., Fenyvessy, J., Csanádi, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
Agrártud. Közl. 40 33-36, 2010.
Kiadói változat: 11
2010Hódi, K., Szendrei, Z., Kovács, B., Holcvart, M., Béri, B.: Különböző genotípusú szarvasmarhák tejének makroelem-tartalma.
Agrártud. Közl. 40 27-31, 2010.
kiadói változat: 12
2010Sütő, B., Béri, B.: Tejelő szarvasmarhák antioxidánsokkal történő takarmány kiegészítésének hatása a tej E-vitamin és likopintartalmára.
Agrártud. Közl. 40 69-72, 2010.
kiadói változat: 9
2009Süli, Á., Béri, B.: Funkcionális élelmiszer-előállítás lehetősége szarvasmarhával.
Economica. 2 (1), 58-64, 2009.
kiadói változat: 8
2008Peles, F., Máthéné Szigeti, Z., Béri, B., Szabó, A.: A tartástechnológia hatása a nyers tej mikrobiológiai állapotára.
Agrártud. közl. 31 67-75, 2008.
kiadói változat: 49
2007Peles, F., Kovács, S., Béri, B., Szabó, A.: Comparative analysis of factors influencing total plate count of raw milk in some dairy farms in Hungary.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 54 (1), 99-100, 2007.
post-print: 40
2007Peles, F., Wagner, M., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Staphylococcus aureus törzsek összehasonlító elemzése molekuláris mikrobiológiai mószerekkel.
Agrártud. közl. 26 34-39, 2007.
post-print: 126
2007Radácsi, A., Béri, B., Bodó, I.: Újabb adatok a magyar szürke marha szőrszín-változatianak értékeléséhez.
Agrártud. közl. 26 44-47, 2007.
post-print: 25
2006Peles, F., Szabó, A., Béri, B., Keresztúri, P.: A nyerstej-minták feltételezetten Escherichia coli számának vizsgálata néhány tejtermelő gazdaságban.
Agrártud. közl. 21 31-37, 2006.
post-print: 16
2006Peles, F., Wagner, M., Hein, I., Rieck, P., Gutser, K., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Characterization of Staphylococcus aureus isolates recovered from milk samples.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 53 (3), 329, 2006.
pre-print: 20
2006Peles, F., Wagner, M., Rieck, P., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Occurrence of enterotoxin-producing Staphylococcus aureus on several dairy farms of Hajdú-Bihar county.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 53 (3), 330, 2006.
absztrakt: 63