Jelenlegi hely

Statisztika

Sipos Péter

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 38

Összes letöltés a DEA-ból: 3532

OrszágLetöltések
Magyarország (HU)1510
Egyesült Államok (US)883
Kína (CN)122
Malajzia (MY)100
Németország (DE)94
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)73
Románia (RO)41
Ukrajna (UA)41
Törökország (TR)36
Írország (IE)29
Hollandia (NL)29
Egyesült Királyság (GB)24
Oroszország (RU)24
Indonézia (ID)18
India (IN)18
Japán (JP)18
Szerbia (RS)15
Franciaország (FR)14
Pakisztán (PK)13
Szlovákia (SK)11
Dél-Afrika (ZA)11
Egyiptom (EG)10
Kanada (CA)7
Lettország (LV)7
Svájc (CH)6
Marokkó (MA)6
Thaiföld (TH)6
Ausztria (AT)5
Brazília (BR)5
Spanyolország (ES)5
Kenya (KE)5
Kuvait (KW)5
Nigéria (NG)5
Peru (PE)5
Benin (BJ)4
Ciprus (CY)4
Finnország (FI)4
Görögország (GR)4
Ausztrália (AU)3
Csehország (CZ)3
Ecuador (EC)3
Olaszország (IT)3
Litvánia (LT)3
Mexikó (MX)3
Fülöp-szigetek (PH)3
Szingapur (SG)3
Vietnám (VN)3
Egyesült Arab Emírségek (AE)2
Kolumbia (CO)2
Algéria (DZ)2
Etiópia (ET)2
Horvátország (HR)2
Luxemburg (LU)2
Omán (OM)2
Szaud-Arábia (SA)2
Uganda (UG)2
Bosznia-Hercegovina (BA)1
Bulgária (BG)1
Elefántcsontpart (CI)1
Costa Rica (CR)1
Dánia (DK)1
Észtország (EE)1
Ghána (GH)1
Irak (IQ)1
Kírgizisztán (KG)1
Srí Lanka (LK)1
Norvégia (NO)1
Panama (PA)1
Lengyelország (PL)1
Seychelle-szigetek (SC)1
Svédország (SE)1
Szíria (SY)1
Zimbabwe (ZW)1
n.a.253
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2022)
Q2 Food Science (2022)
Q2 Plant Science (2022)
kiadói változat: 21
2023Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat.
Processes. 11 (2), 1-12, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022)
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
kiadói változat: 36
2023Neji, C., Semwal, J., Máthé, E., Sipos, P.: Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins.
Processes. 11 (2), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022)
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
kiadói változat: 9
2023Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology (2022)
Q3 Food Science (2022)
Q4 Microbiology (2022)
Q4 Molecular Biology (2022)
17
kiadói változat: 4
2023Sipos, P., Radojčin, M.: Special issue: Processing foods: Process optimization and quality assessment.
Processes. 11 (3), 1-3, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022)
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
kiadói változat: 4
2023Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022)
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
kadói változat: 5
2022Neji, C., Semwal, J., Kamani, M., Máthé, E., Sipos, P.: Legume Protein Extracts: The Relevance of Physical Processing in the Context of Structural, Techno-Functional and Nutritional Aspects of Food Development.
Processes. 10 (12), 1-27, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q2 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 19
2022Farkas, Z., Kerekes, K., Ambrus, Á., Süth, M., Peles, F., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Nagy, A., Sipos, P., Miklós, G., Lőrincz, A., Csorba, S., Jóźwiak, Á.: Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers.
Front. Microbiol. 13 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 7
2021Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities.
Toxins. 13 (2), 1-19, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 128
2021Pavkov, I., Radojčin, M., Stamenković, Z., Kešelj, K., Tylewicz, U., Sipos, P., Ponjičan, O., Sedlar, A.: Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage.
Processes. 9 (2), 1-22, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 49
2021Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 133
2021Kovács, K., Horváth, M., Halász, G., Takács, A., Heltai, G., Boros, N., Sipos, P., Győri, Z.: Néhány potenciálisan mérgező fém frakcióinak meghatározására alkalmazott analitikai módszerértékelése eltérő fizikai talajféleségű mintákon.
Agrokém. talajt. 70 (2), 137-153, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science
Q4 Soil Science
kiadói változat: 5
2021Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 58
2020Csapó, J., Albert, C., Sipos, P.: The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 13 (1), 99-117, 2020.
kiadói változat: 38
2019Peles, F., Sipos, P., Győri, Z., Pfliegler, V., Giacometti, F., Serraino, A., Pagliuca, G., Gazzotti, T., Pócsi, I.: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock.
Front. Microbiol. 10 1-26, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
kiadói változat: 70
2019Bojtor, C., Győri, Z., Sipos, P., Radócz, L., Tóth, B.: Effect of bean rust (Uromyces appendiculatus (pers.) strauss) on photosynthetic characteristics, superoxide-dismutase activity and lipid peroxidation of common bean (Phaseolus vulgaris L.).
Acta Aliment. 48 (2), 253-259, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
Kiadói változat: 72
2019Csapó, J., Prokisch, J., Albert, C., Sipos, P.: Effect of UV light on food quality and safety.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019.
kiadói változat: 181
2019Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése.
Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019.
kiadói változat: 33
2017Jevcsák, S., Sipos, P.: Az agrotechnikai kezelések hatása a közönséges köles beltartalmi paramétereire.
Agrártud. Közl. 72 65-69, 2017.
Kiadói változat: 13
2017Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017.
kiadói változat: 77
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai.
Agrártud. Közl. 69 91-95, 2016.
Kiadói változat: 127
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: Alternative grains in nutrition.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 9 (1), 69-76, 2016.
kiadói változat: 97
2016Diósi, G., Sipos, P.: Megosztott nitrogén és kén fejtrágyás hatása az őszi búza minőségére.
Agrártud. közl. 67 27-31, 2016.
Kiadói változat: 17
2016Győri, Z., Sipos, P.: The Role of Salt Form and Concentration on the Rheological Properties of Bakery Products.
Anal. Tech. Szeged. 10 (1), 64-70, 2016.
kiadói változat: 38
2015Sipos, P.: Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 97 p., 2015. ISBN: 9789634738336
könyv: 1142
2015Móré, M., Diósi, G., Sipos, P., Győri, Z.: Investigation of rheological properties winter wheat varieties during storage.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 63-69, 2015.
Kiadói változat: 68
2015Diósi, G., Móré, M., Sipos, P.: Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 104-110, 2015.
Kiadói változat: 115
2014Móré, M., Diósi, G., Győri, Z., Sipos, P.: Őszi búza fajták reológiai tulajdonságainak változása rövid idejű tárolás során.
Agrártud. közl. 56 83-86, 2014.
Kiadói változat: 10
2013Fekete, I., Sipos, P., Peles, F., Kovács, B.: A Debreceni Egyetem Élelmiszertudományi, Minőségbiztosítási és Mikrobiológiai Intézetének múltja és jelene.
Debr. szle. 21 (3), 52-58, 2013.
Kiadói változat: 47
2013Győri, Z., Bertáné Szabó, E., Sipos, P., Boros, N.: Long term effect of metal pollution in the catchment area of Tisza River.
Eurasian J. Soil Sci. 2 7-11, 2013.
kiadói változat: 39
2012Móré, M., Győri, Z., Sipos, P.: A gabonafehérjék és a sütőipari minőség kapcsolata.
Agrártud. közl. 48 117-122, 2012.
post-print: 712
2012Kelemen, V., Sipos, P.: Comparison of breads made by different leavening technologies.
Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 3-4 91-94, 2012.
kiadói változat: 7
2012Sipos, P., Győri, Z.: Evaluation of Food Additives on the Rheologic Properties of Winter Wheat Flours.
Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 1-2 74-79, 2012.
kiadói változat: 14
2012Győri, Z., Boros, N., Bertáné Szabó, E., Sipos, P.: Heavy Metal Distribution of Floodplain Soils and Pastures of the Tisza River.
European Chemical Bulletin. 1 (10), 407-409, 2012.
kiadói változat: 18
2012Győri, Z., Sipos, P., Ungai, D., Boros, N.: Microelement content of herb varieties on a Floodplain Pasture of Upper Tisza River.
Eur. Chem. Bull. 1 (11), 485-488, 2012.
kiadói változat: 34
2009Mezei, Z., Pongráczné Barancsi, Á., Csapó, J., Sipos, P., Győri, Z.: Közepes és takarmány minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalma közötti összefüggések.
Agrártud. közl. 36 101-107, 2009.
kiadói változat: 47
2009Mars, É., Boros, N., Tarján, Z., Sipos, P., Győri, Z.: Különböző kéntartalommal jellemezhető műtrágyák alkalmazásának hatása az őszi búza termésének alakulására kisparcellán.
Agrártud. közl. 36 97-100, 2009.
kiadói változat: 11
2009Pongráczné Barancsi, Á., Mezei, Z., Győri, Z., Sipos, P.: Research on Alveographical parameters of winter wheat (T. aestivum) varieties.
Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 11-16, 2009.
kiadói változat: 10