Jelenlegi hely

Statisztika

Rakonczás Nándor

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 10

Összes letöltés a DEA-ból: 375

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)220
Magyarország (HU)51
Kína (CN)28
Németország (DE)21
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)4
Románia (RO)4
Kanada (CA)2
Spanyolország (ES)2
Finnország (FI)2
Görögország (GR)2
Hollandia (NL)2
Ausztrália (AU)1
Elefántcsontpart (CI)1
Egyesült Királyság (GB)1
Olaszország (IT)1
Japán (JP)1
Portugália (PT)1
Szerbia (RS)1
Törökország (TR)1
Ukrajna (UA)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.27
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Rakonczás, N., Kállai, Z., Kovács, B., Antal, G., Szabó, S., Holb, I.: Comparison and Intercorrelation of Various Bentonite Products for Oenological Properties, Elemental Compositions, Volatile Compounds and Organoleptic Attributes of White Wine.
Foods. 12 (2), 1-30, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
Q2 Health (social science) (2022)
Q2 Microbiology (2022)
Q1 Plant Science (2022)
Kiadói változat - szabadon hozzáférhető: 15
2023Csótó, A., Nagy, A., Laurinyecz, N., Nagy, Z., Németh, C., Németh, E., Csikászné Krizsics, A., Rakonczás, N., Fontaine, F., Fekete, E., Flipphi, M., Karaffa, L., Karaffa, E.: Hybrid Vitis Cultivars with American or Asian Ancestries Show Higher Tolerance towards Grapevine Trunk Diseases.
Plants-Basel. 12 (12), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2022)
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q1 Plant Science (2022)
kiadói változat: 3
2019Rakonczás, N.: Production data of wine grape gene bank (Vitis spp.) of University of Debrecen, east Hungary.
Int. J. Hortic. Sci. 25 (3-4), 32-36, 2019.
kiadói változat: 19
2018Rakonczás, N.: Historical background and constraints of a grapevine germplasm foundation in Hajdú-Bihar county, Eastern Hungary.
Int. J. Hortic. Sci. 24 (1-2), 11-17, 2018.
kiadói változat: 24
2017Takácsné Hájos, M., Zsiláné André, A., Csihon, Á., Rakonczás, N.: Kertészeti alapismeretek I. és II.: Gyakorlati jegyzet Kertészmérnöki BSc hallgatók részére.
Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 64 p., 2017. ISBN: 9789633186893
kiadói változat: 50
2013Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Szilágyi, S., Kovács, B.: A különböző szőlő alanyfajták hatása a szőlőbogyó (must, mag) As, Cu, Co és Zn tartalmára.
Agrártud. közl. 52 39-44, 2013.
kiadói változat: 19
2013Fekete, I., Kovács, B., Andrási, D., Bódi, É., Rakonczás, N.: Effect of the different grape rootstocks an berry skin B, Cu, Fe, Mn and Zn contents of' Cserszegi fűszeres cultivar.
Sci. P. Ser. B. Horticult. 57 55-60, 2013.
kiadói változat: 24
2012Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Kovács, B.: Effects of various grape rootstocks on macro and microelement uptake of 'Cserszegi Fűszeres' grape cultivar.
Eur. Chem. Bull. 12 (1), 524-527, 2012.
Kiadói változat: 33
2009Rakonczás, N., Dremák, P., Gonda, I.: Specialities of the vegetation start and level of primary fruit set affect fruit quality.
Int. J. Hortic. Sci. 15 (1-2), 17-22, 2009.
kiadói változat: 80
2007Gonda, I., Rakonczás, N., Holb, I.: Evaluation of crop yield and fruit quality in organic apple production.
Int. J. Hortic. Sci. 13 (1), 7-10, 2007.
kiadói változat: 108