Összes letöltés a DEA-ból: 482
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 265 |
Magyarország (HU) | 83 |
Kína (CN) | 29 |
Németország (DE) | 22 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 6 |
Románia (RO) | 5 |
Elefántcsontpart (CI) | 3 |
Dél-Afrika (ZA) | 3 |
Kanada (CA) | 2 |
Spanyolország (ES) | 2 |
Finnország (FI) | 2 |
Egyesült Királyság (GB) | 2 |
Görögország (GR) | 2 |
Olaszország (IT) | 2 |
Japán (JP) | 2 |
Hollandia (NL) | 2 |
Oroszország (RU) | 2 |
Törökország (TR) | 2 |
Ukrajna (UA) | 2 |
Ausztrália (AU) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Szerbia (RS) | 1 |
Szlovénia (SI) | 1 |
n.a. | 40 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Rakonczás, N., Kállai, Z., Kovács, B., Antal, G., Szabó, S., Holb, I.: Comparison and Intercorrelation of Various Bentonite Products for Oenological Properties, Elemental Compositions, Volatile Compounds and Organoleptic Attributes of White Wine. Foods. 12 (2), 1-30, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat - szabadon hozzáférhető: 26 |
2023 | Csótó, A., Nagy, A., Laurinyecz, N., Nagy, Z., Németh, C., Németh, E., Csikászné Krizsics, A., Rakonczás, N., Fontaine, F., Fekete, E., Flipphi, M., Karaffa, L., Karaffa, E.: Hybrid Vitis Cultivars with American or Asian Ancestries Show Higher Tolerance towards Grapevine Trunk Diseases. Plants-Basel. 12 (12), 1-16, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355724 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 6 |
2019 | Rakonczás, N.: Production data of wine grape gene bank (Vitis spp.) of University of Debrecen, east Hungary. Int. J. Hortic. Sci. 25 (3-4), 32-36, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300585 | kiadói változat: 26 |
2018 | Rakonczás, N.: Historical background and constraints of a grapevine germplasm foundation in Hajdú-Bihar county, Eastern Hungary. Int. J. Hortic. Sci. 24 (1-2), 11-17, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304514 | kiadói változat: 26 |
2017 | Takácsné Hájos, M., Zsiláné André, A., Csihon, Á., Rakonczás, N.: Kertészeti alapismeretek I. és II.: Gyakorlati jegyzet Kertészmérnöki BSc hallgatók részére. Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 64 p., 2017. ISBN: 9789633186893 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246757 | kiadói változat: 84 |
2015 | Rakonczás, N.: Biological performance of grape varieties in Eastern Hungary. Int. j. hortic. sci. 21 (1-2), 31-35, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296381 | Kiadói változat: 5 |
2015 | Rakonczás, N., Rakonczás, N., Andrási, D., Murányi, Z.: Maceration affects mineral composition and pH of wines. Int. j. hortic. sci. 21 (3-4), 25-29, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296386 | Kiadói változat: 5 |
2013 | Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Szilágyi, S., Kovács, B.: A különböző szőlő alanyfajták hatása a szőlőbogyó (must, mag) As, Cu, Co és Zn tartalmára. Agrártud. közl. 52 39-44, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233135 | kiadói változat: 25 |
2013 | Fekete, I., Kovács, B., Andrási, D., Bódi, É., Rakonczás, N.: Effect of the different grape rootstocks an berry skin B, Cu, Fe, Mn and Zn contents of' Cserszegi fűszeres cultivar. Sci. P. Ser. B. Horticult. 57 55-60, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233088 | kiadói változat: 28 |
2012 | Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Kovács, B.: Effects of various grape rootstocks on macro and microelement uptake of 'Cserszegi Fűszeres' grape cultivar. Eur. Chem. Bull. 12 (1), 524-527, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233072 | Kiadói változat: 39 |
2009 | Rakonczás, N., Dremák, P., Gonda, I.: Specialities of the vegetation start and level of primary fruit set affect fruit quality. Int. J. Hortic. Sci. 15 (1-2), 17-22, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201591 | kiadói változat: 85 |
2007 | Gonda, I., Rakonczás, N., Holb, I.: Evaluation of crop yield and fruit quality in organic apple production. Int. J. Hortic. Sci. 13 (1), 7-10, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/5706 | kiadói változat: 127 |