You are here

Kárnyáczki Zsuzsanna

Kárnyáczki Zsuzsanna

Kárnyáczki Zsuzsanna
Name: Kárnyáczki Zsuzsanna
Other profiles: MTMT

Publication list

Uploaded publications:
9
Publications in DEA:
9
OA:
3
Date range:
2010-2017
2017
2015
  1. Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J., Béri, B.: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
    Agrártud. Közl. 65 49-52, 2015.
2014
  1. Kárnyáczki, Z., Óré-Sütő, B.: Tejtermékfejlesztés zsírsavösszetétel-módosítással.
    Élelmvizsg. Közl. 60 (1), 58-67, 2014.
    Journal metrics:
    Q4 Food Science
2012
  1. Gyimes, E., Csanádi, J., Szabó, P., Krisch, J., Gábor, M., Kovács, E., Horváth-Almássy, K., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J., Kárnyáczki, Z., Szűcs, T., Tóth, Z., Véha, A.: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: Háttér és eredmények.
    Élelm. Tud. Technol. 2 6-14, 2012.
  2. Lendvai, E., Krisch, J., Kárnyáczki, Z., Fenyvessy, J., Tóth, Z., Csanádi, J.: Új szimbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése.
    Tejgazdaság. 72 (1-2), 37-45, 2012.
2011
  1. Sütő, B., Kárnyáczki, Z., Béri, B.: Effect of vitemin E and Selenium supplementation on the antioxidant content of milk and dairy products in dairy cows.
    J. Agric. Sci. 44 9-12, 2011.
    Journal metrics:
    Q1 Agronomy and Crop Science
    Q1 Animal Science and Zoology
    Q3 Genetics
  2. Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
    In: XVII. Ifjúsági Tudományos Fórum : Konferencia, Pannon Agrártudományi Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar, Keszthely, [1-6], 2011. ISBN: 9789639639423
2010
  1. Csanádi, J., Kárnyáczki, Z., Bajúsz, I., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J.: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd.
    Rev. Fac. Eng. Analecta Tech. Szeged. 2-3 36-43, 2010.
  2. Kárnyáczki, Z., Béri, B., Fenyvessy, J., Csanádi, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
    Agrártud. Közl. 40 33-36, 2010.
updated: 2024-04-21, 01:51

SCImago quartiles of
scientific journal articles

Number of scientific articles: 8
Q1 1 (12.5%)
Q4 2 (25%)
N/A 5 (62.5%)
-
OK

SCImago subject areas and categories

Agricultural and Biological Sciences (3)
Food Science (2)
Agronomy and Crop Science (1)
Animal Science and Zoology (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (1)
Genetics (1)

Genre chart

Year chart

Language chart