Jelenlegi hely

Kárnyáczki Zsuzsanna

Kárnyáczki Zsuzsanna

Kárnyáczki Zsuzsanna
Név: Kárnyáczki Zsuzsanna
További profilok: MTMT
Szakterület: Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
9
DEA-ban:
9
OA:
3
Publikációs időszak:
2010-2017
2017
2015
  1. Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J., Béri, B.: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
    Agrártud. Közl. 65 49-52, 2015.
2014
  1. Kárnyáczki, Z., Óré-Sütő, B.: Tejtermékfejlesztés zsírsavösszetétel-módosítással.
    Élelmvizsg. Közl. 60 (1), 58-67, 2014.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
2012
  1. Gyimes, E., Csanádi, J., Szabó, P., Krisch, J., Gábor, M., Kovács, E., Horváth-Almássy, K., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J., Kárnyáczki, Z., Szűcs, T., Tóth, Z., Véha, A.: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: Háttér és eredmények.
    Élelm. Tud. Technol. 2 6-14, 2012.
  2. Lendvai, E., Krisch, J., Kárnyáczki, Z., Fenyvessy, J., Tóth, Z., Csanádi, J.: Új szimbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése.
    Tejgazdaság. 72 (1-2), 37-45, 2012.
2011
  1. Sütő, B., Kárnyáczki, Z., Béri, B.: Effect of vitemin E and Selenium supplementation on the antioxidant content of milk and dairy products in dairy cows.
    J. Agric. Sci. 44 9-12, 2011.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
    Q1 Animal Science and Zoology
    Q3 Genetics
  2. Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
    In: XVII. Ifjúsági Tudományos Fórum : Konferencia, Pannon Agrártudományi Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar, Keszthely, [1-6], 2011. ISBN: 9789639639423
2010
  1. Csanádi, J., Kárnyáczki, Z., Bajúsz, I., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J.: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd.
    Rev. Fac. Eng. Analecta Tech. Szeged. 2-3 36-43, 2010.
  2. Kárnyáczki, Z., Béri, B., Fenyvessy, J., Csanádi, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
    Agrártud. Közl. 40 33-36, 2010.
frissítve: 2024-03-17, 01:53

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 8
Q1 1 (12.5%)
Q4 2 (25%)
n.a. 5 (62.5%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (3)
Food Science (2)
Agronomy and Crop Science (1)
Animal Science and Zoology (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (1)
Genetics (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők

Baráné Herczegh Ottilia
További társszerzők