Publication list
2023
Zabiák, A.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
A dió terméskárosodásban szerepet játszó kórokozók azonosítása, előrejelzési lehetőségek vizsgálata.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 104-105, 2023.
Zabiák, A.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Pál, K.,
Peles, F.,
Fekete, E.,
Karaffa, L.,
Mihály, K.,
Flipphi, M.,
Karaffa, E.:
Diaporthe and Diplodia species associated with walnut (Juglans regia L.) in Hungarian orchards.
Horticulturae. 9 (2), 1-15, 2023.
Journal metrics:
Q1 Horticulture
Q2 Plant Science
Zabiák, A.,
Csótó, A.,
Tóth, B.,
Takács, F.,
Pál, K.,
Karaffa, E.:
Identification of Botryosphaeria dothidea and Diaporthe eres from rotted walnut fruits and other plant parts in different phenological stages.
Acta Phytopathol. Entomol. Hung. 58 (2), 218-237, 2023.
Journal metrics:
Q4 Insect Science
Q4 Plant Science
Mihály, K.,
Karaffa, E.,
Pál, K.,
Takács, F.:
Kitozános készítmények hatékonysága a meggy romlását okozó penészgombái ellen.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 110-111, 2023.
2022
Mihály, K.,
Szőllősi, E.,
Homoki, J.,
Nagy, A.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
The possibilities for Hungarian sour cherries for storage and elongation of fresh consumption.
In: Program and Book of Abstracts, Innovation and advanced technologies for managing postharvest pathogens / Nikolaos Tzortzakis, Chris Watkins, Haissam Jijakli et al, International Society for Plant Pathology, Limassol, Cyprus, 145, 2022.
2021
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Nagy, A.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Comparison of the shelf life and surface mold population of Hungarian Prunus cerasus cultivars following different pre- and posthavest treatments.
Acta Hortic. 1325 347-356, 2021.
2020
Takács, F.,
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Karaffa, E.:
Comparison of the shelf life and surface mold population of Hungarian Prunus cerasus cultivars following different pre- and postharvest treatments.
In: Vth International Symposium on Postharvest Pathology : Book of abstracts, Université de Liège, Liège, 167, 2020.
Mihály, K.,
Takács, F.,
Nagy, A.,
Karaffa, E.:
Kitozán alapú kezelés hatása a maggy polcállóságára.
In: 66. Növényvédelmi Tudományos Napok 2020. Szerk.: Haltrich Attila, Varga Ákos, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 94, 2020.
2019
2018
Karaffa, E.,
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Takács, F.:
Developing pre- and postharvest technology for the fresh fruit storage of tart cherry (Prunus cerasus l.).
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 11, 2018. ISBN: 9789634900245
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Preharvest treatments modified surface molds population and the shelf life of tart cherry (Prunus cerasus L.).
In: XXIV. National Congress Italian Phytopathological Society (SIPaV): Book of abstracts. Ed.: by Gianfranco Romanazzi, Lucia Landi, Sergio Murolo, Erica Feliziani, Valeria Mancini, Luisa Rubino, Università Politecnica Delle Marche, Ancona, 134, 2018.
Mihály, K.,
Mohos, C.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Preharveszt kezelések hatása a meggy polcállóságára és a felületén megtalálható penész telepképző egység mennyiségére.
In: 64. Növényvédelmi Tudományos Napok: Absztrakt és poszter kötet. Szerk.: Haltrich Attila, Varga Ákos, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 63, 2018.
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
The gamma radiation modified rottening fungal poulation and shelf-life of the tart cherry (Prunus cerasus).
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 40-41, 2018. ISBN: 9789634900245
2017
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Bujáki, B.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
A sugárkezelés és a módosított légterű tárolás hatása a frissfogyasztású meggy polcállóságára.
In: LIX. Georgikon Napok : Kivonat-kötet : A múltmér földkövei és a jövő kihívásai: 220 éves a Georgikon. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 357-368, 2017. ISBN: 9789639639898
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Bujáki, B.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
A sugárkezelés és a módosított légterű tárolás hatása a frissfogyasztású meggy polcállóságára.
In: LIX. Georgikon Napok: Kivonatkötet: A múlt mérföldkövei és a jövő kihívásai: 220 éves a Georgikon. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 125, 2017. ISBN: 9789639639881
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Combined effect of MAP and gamma radiation for shelf life of tart cherry (Prunus Cerasus L.).
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 10-11, 2017. ISBN: 9788055217369
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Bujáki, B.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Preharveszt kezelések és módosított légterű tárolás hatása a meggy romlását okozó gombapopuláció összetételére.
In: 63. Növényvédelmi Tudományos Napok: Absztrakt és poszter kötet. Szerk.: Horváth József, Haltrich Attila, Molnár János, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 53, 2017.
2023
Zabiák, A.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
A dió terméskárosodásban szerepet játszó kórokozók azonosítása, előrejelzési lehetőségek vizsgálata.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 104-105, 2023.
Zabiák, A.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Pál, K.,
Peles, F.,
Fekete, E.,
Karaffa, L.,
Mihály, K.,
Flipphi, M.,
Karaffa, E.:
Diaporthe and Diplodia species associated with walnut (Juglans regia L.) in Hungarian orchards.
Horticulturae. 9 (2), 1-15, 2023.
Journal metrics:
Q1 Horticulture
Q2 Plant Science
Zabiák, A.,
Csótó, A.,
Tóth, B.,
Takács, F.,
Pál, K.,
Karaffa, E.:
Identification of Botryosphaeria dothidea and Diaporthe eres from rotted walnut fruits and other plant parts in different phenological stages.
Acta Phytopathol. Entomol. Hung. 58 (2), 218-237, 2023.
Journal metrics:
Q4 Insect Science
Q4 Plant Science
Mihály, K.,
Karaffa, E.,
Pál, K.,
Takács, F.:
Kitozános készítmények hatékonysága a meggy romlását okozó penészgombái ellen.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 110-111, 2023.
2022
Mihály, K.,
Szőllősi, E.,
Homoki, J.,
Nagy, A.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
The possibilities for Hungarian sour cherries for storage and elongation of fresh consumption.
In: Program and Book of Abstracts, Innovation and advanced technologies for managing postharvest pathogens / Nikolaos Tzortzakis, Chris Watkins, Haissam Jijakli et al, International Society for Plant Pathology, Limassol, Cyprus, 145, 2022.
2021
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Nagy, A.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Comparison of the shelf life and surface mold population of Hungarian Prunus cerasus cultivars following different pre- and posthavest treatments.
Acta Hortic. 1325 347-356, 2021.
2020
Takács, F.,
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Karaffa, E.:
Comparison of the shelf life and surface mold population of Hungarian Prunus cerasus cultivars following different pre- and postharvest treatments.
In: Vth International Symposium on Postharvest Pathology : Book of abstracts, Université de Liège, Liège, 167, 2020.
Mihály, K.,
Takács, F.,
Nagy, A.,
Karaffa, E.:
Kitozán alapú kezelés hatása a maggy polcállóságára.
In: 66. Növényvédelmi Tudományos Napok 2020. Szerk.: Haltrich Attila, Varga Ákos, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 94, 2020.
2019
2018
Karaffa, E.,
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Takács, F.:
Developing pre- and postharvest technology for the fresh fruit storage of tart cherry (Prunus cerasus l.).
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 11, 2018. ISBN: 9789634900245
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Preharvest treatments modified surface molds population and the shelf life of tart cherry (Prunus cerasus L.).
In: XXIV. National Congress Italian Phytopathological Society (SIPaV): Book of abstracts. Ed.: by Gianfranco Romanazzi, Lucia Landi, Sergio Murolo, Erica Feliziani, Valeria Mancini, Luisa Rubino, Università Politecnica Delle Marche, Ancona, 134, 2018.
Mihály, K.,
Mohos, C.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Preharveszt kezelések hatása a meggy polcállóságára és a felületén megtalálható penész telepképző egység mennyiségére.
In: 64. Növényvédelmi Tudományos Napok: Absztrakt és poszter kötet. Szerk.: Haltrich Attila, Varga Ákos, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 63, 2018.
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
The gamma radiation modified rottening fungal poulation and shelf-life of the tart cherry (Prunus cerasus).
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 40-41, 2018. ISBN: 9789634900245
2017
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Bujáki, B.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
A sugárkezelés és a módosított légterű tárolás hatása a frissfogyasztású meggy polcállóságára.
In: LIX. Georgikon Napok : Kivonat-kötet : A múltmér földkövei és a jövő kihívásai: 220 éves a Georgikon. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 357-368, 2017. ISBN: 9789639639898
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Bujáki, B.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
A sugárkezelés és a módosított légterű tárolás hatása a frissfogyasztású meggy polcállóságára.
In: LIX. Georgikon Napok: Kivonatkötet: A múlt mérföldkövei és a jövő kihívásai: 220 éves a Georgikon. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 125, 2017. ISBN: 9789639639881
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Combined effect of MAP and gamma radiation for shelf life of tart cherry (Prunus Cerasus L.).
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 10-11, 2017. ISBN: 9788055217369
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Bujáki, B.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Preharveszt kezelések és módosított légterű tárolás hatása a meggy romlását okozó gombapopuláció összetételére.
In: 63. Növényvédelmi Tudományos Napok: Absztrakt és poszter kötet. Szerk.: Horváth József, Haltrich Attila, Molnár János, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 53, 2017.
2016
Kovács, C.,
Sipos, S.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
A meggy tárolását javító pre-, és posztharveszt technológiák vizsgálata.
In: 62. Növényvédelmi Tudományos Napok. Szerk.: Horváth József, Haltrich Attila, Molnár János, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 88, 2016.
Kovács, C.,
Sipos, S.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Changes of quality parameters and decaying fungal community following modified atmosphere packaging of Prunus cerasus fruits.
In: Meeting of Young Researchers from V4 Countries Abstract book. Ed.: Monika Wesołowska, University of Rzeszow, Rzeszow, 44, 2016.
Takács, F.,
Karaffa, E.,
Nagy, T.:
Gyümölcstárolás.
In: Meggy : A jövedelmező intenzív termesztés alapjaival. Szerk.: Nyéki József, Szabó Tibor, Soltész Miklós, ÉKASZ Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, Újfehértó, 312-318, 2016. ISBN: 9789631265231
Bujáki, B.,
Mihály, K.,
Bérczesné Szojka, A.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Preharvest treatments of sour cherries to extend self-life.
In: The International Conference for Students - Student in Bucovina Abstract book, Stefan cel Mare University of Suceava, Romania, Bucovina, 31, 2016.
Mihály, K.,
Kovács, C.,
Bujáki, B.,
Takács, F.,
Karaffa, E.:
Preharveszt kezelések hatása a friss fogyasztású meggy tárolhatóságára.
In: Integrált termesztés a kertészeti és szántóföldi kultúrákban, XXXIII.. Szerk.: Nagy Géza, Novák Róbert, Ripka Géza, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 33-43, 2016. ISBN: 9789638969040
Show all
updated: 2024-11-06, 14:47