Fúró, G., Varga, K., Csízi, I.: Különböző genotípusú zsírosgyapjú-hozamának összehasonlítása. In: 75 éves a Karcagi Kutatóintézet. Válogatás a MATE Karcagi Kutatóintézet kutató-fejlesztő munkájának eredményeiből. Szerk.: Zsembeli József, Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem, Gödöllő, 139-144, 2022. ISBN: 9789636230135
Fúró, G., Varga, K., Csízi, I.: Különböző genotípusú zsírosgyapjú-hozamának összehasonlítása. In: 75 éves a Karcagi Kutatóintézet. Válogatás a MATE Karcagi Kutatóintézet kutató-fejlesztő munkájának eredményeiből. Szerk.: Zsembeli József, Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem, Gödöllő, 139-144, 2022. ISBN: 9789636230135
Varga, K., Budai, J., Csízi, I., Antal, K., Pánti, S.: Ecsetpázsitos zsombékok számbeli és térbeli paramétereinek pontosítása. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 110-111, 2018. ISBN: 9786155545818
Varga, K., Budai, J., Csízi, I., Antal, K., Pánti, S.: Ecsetpázsitos zsombékok számbeli és térbeli paramétereinek pontosítása. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 259-265, 2018. ISBN: 9786155545900
Varga, K., Budai, J., Díaz Fernández, D., Csízi, I., Antal, K.: Juhok termelő komfortzónájának javítása delelőerdő segítségével. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 112-113, 2018. ISBN: 9786155545818
Varga, K., Budai, J., Díaz Fernández, D., Csízi, I., Antal, K.: Juhok termelő komfortzónájának javítása delelőerdő segítségével. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 267-277, 2018. ISBN: 9786155545900
Díaz Fernández, D., Csízi, I., Varga, K.: Juhtrágya alapú komposzt hatása a gyep első növedékére természetes gyepen. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 89-90, 2018. ISBN: 9786155545818
Díaz Fernández, D., Csízi, I., Varga, K.: Juhtrágya alapú komposzt hatása a gyep első növedékére természetes gyepen. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 133-140, 2018. ISBN: 9786155545900