Tóth, G., Henzsel, I., Györgyi, G.: Investigating a selection method of protein-rich seeds in white lupin. In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) : One Health approach. Szerk.: Veres, Szilvia; Kocsisné, Papp Mariett, University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Debrecen, 65-65, 2023. ISBN: 9789634905356
Györgyi, G., Sipos, T., Tóth, G., Henzsel, I.: A különböző tőtávolságok hatása a Boglárka burgonyafajta termésmennyiségére. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek - Egészséges táplálkozás - Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek - Egészséges környezet - Fenntartható vidéki gazdálkodás: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, 2021, 93-100, 2021. ISBN: 9786156032409
Tóth, G., Henzsel, I., Györgyi, G.: Investigating a selection method of protein-rich seeds in white lupin. In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) : One Health approach. Szerk.: Veres, Szilvia; Kocsisné, Papp Mariett, University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Debrecen, 65-65, 2023. ISBN: 9789634905356
Györgyi, G., Sipos, T., Tóth, G., Henzsel, I.: A különböző tőtávolságok hatása a Boglárka burgonyafajta termésmennyiségére. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek - Egészséges táplálkozás - Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek - Egészséges környezet - Fenntartható vidéki gazdálkodás: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, 2021, 93-100, 2021. ISBN: 9786156032409
Hadházy, Á., Györgyi, G.: A társadalmi erőforrások változásának elemzése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. In: Zöld gazdaság és versenyképesség? [elektronikus dokumentum] : XIII. Nemzetközi Tudományos Napok : Gyöngyös, 2012. március 29-30. : a tudományos napok eladásai[!előadásai] és poszterei. Szerk.: ... Magda Sándor, Dinya László, Károly Róbert Főiskola, Gyöngyös, 1225-1233, 2012. ISBN: 9789639941533
Györgyi, G., Mendlerné Drienyovszki, N.: Bab nemesítése. In: Nyíregyházi Kutató Intézet 85 éve a nyírségi növénynemesítés és növénytermesztés szolgálatában / Romhány L, DE AGTC KIT Nyíregyházi Kutató Intézet, Nyíregyháza, 95-96, 2012. ISBN: 9786155183188
Györgyi, G.: Burgonya nemesítése. In: 85 éve a nyírségi növénynemesítés és növénytermesztés szolgálatában. Szerk.: Romhány László, Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma, Kutatóintézetek és Tangazdaság, Nyíregyházi Kutató Intézet, Nyíregyháza, 122-126, 2012. ISBN: 9786155183188
2011
Györgyi, G.: Burgonya génbank szerepe a nemesítésben. In: Növényi génbankok - biodiverzitás - növénynemesítés : biológiai alapok stratégiai szerepe a vidékfejlesztésben. Szerk.: Mendlerné Drienyovszki Nóra; Romhány László, Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma Kutatóintézetek és Tangazdaság Nyíregyházi Kutatóintézet, Nyíregyháza, 127-132, 2011. ISBN: 9789634734413
Györgyi, G.: Áttelelő lencse (Lens culinaris Medik). In: Az alternatív növények szerepe az Észak-alföldi Régióban / Gondola István, Center-print nyomda, Nyíregyháza, 201-206, 2010. ISBN: 9789634733867
Györgyi, G.: A zöldbab termesztéstechnológiája. In: Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centruma Kutató Központ Nyíregyháza : 80. évi Jubileumi Kiadvány 1927 - 2007. Szerk.: Iszályné Tóth Judit, Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centruma Kutató Központ Nyíregyháza, Nyíregyháza, 352-369, 2007.