Virágh, M., Dulinszki, D., Hliva, N., Demeter, I., Tarek, M., Dinya, Z., Máthé, E.: Funkcionális csokoládé termékek előállítása. In: A IV. Nyíregyházi Doktorandusz (PhD/DLA) Konferencia kiadványa : Nyíregyháza, 2010. december 10.. Szerk.: Semsei Imre, Mikóné Márton Julianna, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 79-84, 2011. ISBN: 9789633181744
Dulinszki, D., Virágh, M., Hliva, N., Demeter, I., Tarek, M., Dinya, Z., Máthé, E.: Funkcionális savanyú tejtermékek előállítása. In: A IV. Nyíregyházi Doktorandusz (PhD/DLA) Konferencia kiadványa : Nyíregyháza, 2010. december 10.. Szerk.: Semsei Imre, Mikóné Márton Julianna, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 16-20, 2011. ISBN: 9789633181744
Virágh, M., Dulinszki, D., Hliva, N., Demeter, I., Tarek, M., Dinya, Z., Máthé, E.: Funkcionális csokoládé termékek előállítása. In: A IV. Nyíregyházi Doktorandusz (PhD/DLA) Konferencia kiadványa : Nyíregyháza, 2010. december 10.. Szerk.: Semsei Imre, Mikóné Márton Julianna, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 79-84, 2011. ISBN: 9789633181744
Dulinszki, D., Virágh, M., Hliva, N., Demeter, I., Tarek, M., Dinya, Z., Máthé, E.: Funkcionális savanyú tejtermékek előállítása. In: A IV. Nyíregyházi Doktorandusz (PhD/DLA) Konferencia kiadványa : Nyíregyháza, 2010. december 10.. Szerk.: Semsei Imre, Mikóné Márton Julianna, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 16-20, 2011. ISBN: 9789633181744