Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2020-2024
2024
Basal, O.,
Sobh, M.,
Veres, S.:
A csicseriborsó élettani válasza a késői vetési időre: jobb felhasználás lehetősége vetésforgóban. Physiological response of chickpea to late sowing date: possibility of better exploitation in crop rotations.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 16, 2024. ISBN: 9789634906568
Basal, O.,
Sobh, M.,
Zargar, T.,
Serafin-Andrzejewska, M.,
Lejman, A.,
Kozak, M.,
Sowiński, J.,
Veres, S.:
Evaluating some morphological traits of 3 chickpea varieties under rainfed conditions in Debrecen, Hungary.
In: 59th Croatian & 19th International Symposium on Agriculture : Book of Abstracts / Klaudija Carović-Stanko, Kristina Kljak, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, Croatia, Dubrovnik, 134-134, 2024, (ISSN 2459-5551)
Sobh, M.,
Zargar, T.,
Dilo, A.,
Basal, O.,
Ayman, S.,
Veres, S.:
Physiological and biochemical mechanisms of salt tolerance in chickpea genotypes.
In: Abstract Volume, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagrab, 53, 2024. ISBN: 9788198115133
Basal, O.,
Sobh, M.,
Zargar, T.,
Veres, S.:
Preliminary report on possible sustainable utilization of chickpea as a second crop in Hungary: Influence of sowing date and supplemental irrigation.
In: Abstract Volume: 1 st International e-Conference on Agro-Environmental Sustainability October 19 - 20, 2024, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagrab, 49, 2024. ISBN: 9788198115133
Sobh, M.,
Basal, O.,
Veres, S.:
Quinoa termesztése öntözött körülmények között Magyarországon: előzetes kutatás élettani alapokon.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 84, 2024. ISBN: 9789634906568
2023
Zargar, T.,
Sobh, M.,
Basal, O.,
Veres, S.:
Drought Stress and Hydrogen Peroxide Mediated Responses in Spinach (Spinacia oleracea L.).
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Eds.: Veres Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Debrecen, 69, 2023. ISBN: 9789634905356
Sobh, M.,
Zargar, T.,
Basal, O.,
Veres, S.:
Effect of NaCl-induced Salinity Stress on Some Morpho-Physiological and Biochemical Traits of Two Chickpea (Cicer arietinum L.) Genotypes under Hydroponic Conditions.
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Debrecen, 58, 2023. ISBN: 9789634905356
Basal, O.,
Sobh, M.,
Zargar, T.,
Sowiński, J.,
Serafin-Andrzejewska, M.,
Lejman, A.,
Kozak, M.,
Veres, S.:
Inoculation Enhanced morpho-physiological Traits of Chickpea Genotypes in Debrecen, Hungary.
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 34, 2023. ISBN: 9789634905356
2020
frissítve: 2024-12-01, 01:34