Jelenlegi hely

Pál Anna

Pál Anna

Név: Pál Anna
Affiliáció: Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Táplálkozástudományi Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Nutrition
Szakterület: Táplálkozástudományi szakember

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
Feltöltött közlemény:
2
DEA-ban:
2
OA:
0
Publikációs időszak:
2023-2023
2023
  1. Kiss, A., Pál, A., Hajdú, P., Kiss, D.: Magas hozzáadott értékű sütőipari fejlesztések megalapozása bioaktív komponensekben gazdag alapanyagok és adalékok funkcionális jellegének elemzésével.
    In: 39. Óvári Tudományos Nap : Konferencia : "Az agrár-, élelmiszer- és vidékgazdaság kihívásai" : Absztrakt kötet. Szerk.: Molnár Zoltán, Némethné Wurm Katalin, Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Mosonmagyaróvár, 69-70, 2023. ISBN: 9786156443243
  2. Pál, A., Kiss, A., Hajdú, P., Kiss, D.: Specifikus antioxidáns-források hatóanyagtartalmának és stabilitásának összehasonlító vizsgálata egészségvédő élelmiszerek kifejlesztésének a megalapozása céljából.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Győr, 31, 2023. ISBN: 9786155606151
frissítve: 2024-12-15, 01:23

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint