Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Állattudományi, Biotechnológiai és Természetvédelmi Intézet. Állattenyésztési Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Animal Science, Biotechnology and Nature Conservation. Department of Animal Husbandry
Debreceni Egyetem. Agrártudományi Doktori Tanács. Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program / University of Debrecen. Doctoral Council of Agricultural Sciences. Doctoral School of Nutrition and Food Sciences
Hajdú, P.: LioLica: az ételízesítők új generációja. In: XII. Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal Absztraktkötet 2019/2020. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 21, 2020. ISBN: 9789633188569
Hajdú, P.: LioLica: az ételízesítők új generációja. In: XII. Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal Absztraktkötet 2019/2020. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 21, 2020. ISBN: 9789633188569
Hajdú, P.: Vadhúsok tartósítása alacsony hőmérséklet (60-75°C) alkalmazásával. In: I. Országos Táplálkozástudományi Szakemberek Konferenciája: Programfüzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Győri Zoltán, Hajdú Péter, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 12, 2019. ISBN: 9789634900757