Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Publikációs Tudománytámogatási Program
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Törős Gréta
Törős Gréta
Elérhetőség
Név:
Törős Gréta
ORCID:
0000-0003-1604-1985
További profilok:
MTMT
Szakma
Szakterület:
tanszéki mérnök
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
32
DEA-ban:
32
OA:
14
Publikációs időszak:
2017-2024
2024
Semsey, D.
,
Nguyen, H.
,
Törős, G.
,
Muthu, A.
,
Labidi, S.
,
El-Ramady, H.
,
Béni, Á.
,
Rai, M.
,
Prokisch, J.
:
Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production
.
Nanomaterials.
14 (13), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2
Materials Science (miscellaneous) (2023)
Rai, M.
,
Avinash, P.
,
Törős, G.
,
Prokisch, J.
:
Assessing the efficacy of carbon nanodots derived from curcumin on infectious diseases
.
Expert Rev. Anti-Infect. Ther.
"Accepted by Publisher"2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Infectious Diseases (2023)
Q1
Microbiology (2023)
Q1
Microbiology (medical) (2023)
Q1
Virology (2023)
Törős, G.
,
Béni, Á.
,
Peles, F.
,
Rai, M.
,
El-Ramady, H.
,
Prokisch, J.
:
Enhancing Biomass and beta-Glucan Yield from Oyster Mushroom Pleurotus ostreatus (Agaricomycetes) Mycelia through Extract Valorization
.
Int J Med Mushrooms.
26 (9), 77-87, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Applied Microbiology and Biotechnology (2023)
Q3
Drug Discovery (2023)
Q3
Pharmacology (2023)
Törős, G.
,
Béni, Á.
,
Nagy, J.
,
Nagy, R.
,
Peles, F.
,
Prokisch, J.
:
Impact of sous-vide cooking on the antioxidant properties and β-glucan content of oyster (Pleurotus ostreatus L.) mushroom
.
In: ISPEC 14th International conference on agriculture, animal science & rural development: Proceedings book (Abstracts & Full Texts) / eds Banu Yücel, Seyithan Seydoşoğlu, IKSAD Publishing House, Golbasi, 54-55, 2024. ISBN: 9786257720991
Prokisch, J.
,
Törős, G.
,
Nguyen, H.
,
Neji, C.
,
Ferroudj, A.
,
Sári, D.
,
Muthu, A.
,
Brevik, E.
,
El-Ramady, H.
:
Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers
.
Agron. J.
14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Agronomy and Crop Science (2023)
Törős, G.
,
El-Ramady, H.
,
Béni, Á.
,
Peles, F.
,
Gulyás, G.
,
Czeglédi, L.
,
Rai, M.
,
Prokisch, J.
:
Pleurotus ostreatus Mushroom: A Promising Feed Supplement in Poultry Farming
.
Agriculture-Basel.
14 (5), 1-19, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Agronomy and Crop Science (2023)
Q2
Food Science (2023)
Q2
Plant Science (2023)
Törős, G.
,
Prokisch, J.
,
Peles, F.
,
Nagy, R.
,
Nagy, J.
,
Béni, Á.
:
The effect of sous-vide cooking on the antioxidant properties of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.)
.
Acta agrar. Debr.
2024 (1), 177-184, 2024.
2023
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Abdalla, N.
,
El-Ramady, H.
,
Kiss, A.
,
Solberg, S.
,
Prokisch, J.
:
Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy
.
Foods.
12 (14), 1-26, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Food Science
Q1
Health Professions (miscellaneous)
Q1
Health (social science)
Q2
Microbiology
Q1
Plant Science
Hajdú, P.
,
Törős, G.
,
Llanaj, X.
,
Prokisch, J.
:
Change in the active substance content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) as affected by sous vide technology
.
In: 5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2). Eds.: Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez, IKSAD Publications, Ankara, 48-49, 2023. ISBN: 9786253670030
Nguyen, H.
,
El-Ramady, H.
,
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Prokisch, J.
:
Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods
.
Sustainability.
15 (4), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Törős, G.
,
Peles, F.
,
Béni, Á.
,
Prokisch, J.
:
Egyedi táptalaj fejlesztése pleurotus ostreatus micélium biomassza előállításához
.
In: Növény és környezet:a debreceni tartamkísérletek 40 éve. Szerk.: Kakuszi-Széles Adrienn, Debreceni Egyetem MÉK Fölhasznosítási, Műszaki és Precíziós Technológiai Intézet, Debrecen, 68, 2023. ISBN: 9789634905400
Törős, G.
,
Prokisch, J.
,
Peles, F.
:
Hőkezelési eljárások hatása a gomba minőségére
.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Deberecni Egytem Mezőgazdasági-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 241-247, 2023. ISBN: 9789634905257
Törős, G.
,
Peles, F.
,
Prokisch, J.
:
Különböző gombaporok összfehérje- és rosttartalmának a vizsgálata
.
In: I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma.. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 98, 2023. ISBN: 9786156457189
Törős, G.
,
El-Ramady, H.
,
Prokisch, J.
,
Velasco, F.
,
Llanaj, X.
,
Nguyen, H.
,
Peles, F.
:
Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom
.
Foods.
12 (10), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Food Science
Q1
Health Professions (miscellaneous)
Q1
Health (social science)
Q2
Microbiology
Q1
Plant Science
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
El-Ramady, H.
,
Peles, F.
,
Prokisch, J.
:
Mushroom Cultivation Systems: Exploring Antimicrobial and Prebiotic Benefits
.
EBSS.
7 101-120, 2023.
Törős, G.
,
Prokisch, J.
,
Peles, F.
:
Optimization of unique media production for enhanced bioactivity of pleurotus ostreatus mycelia
.
In: ISPEC 12th international conference on agriculture, animal science & rural development: Conference proceedings book / eds Özlem Önal Aşci, Mehmet Fikret Balta, Seyithan Seydoşoğlu, Ordu University, Ordu, 276, 2023. ISBN: 9786257720939
Törős, G.
,
Peles, F.
,
Prokisch, J.
:
The effect of different temperatures on the liquid extraction from Pleurotus ostreatus (Jacq.:Fr.) Kumm. mushroom
.
In: 20th Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Eds.: Ingrid Gyalai; Szilárd Czóbel, University of Szeged Faculty of Agriculture, Hódmezővásárhely, 73, 2023. ISBN: 9789633069240
Törős, G.
,
Peles, F.
,
Hajdú, P.
,
Prokisch, J.
:
The examination of the total protein and fiber content of different mushroom powders
.
5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez
27-28, 2023.
Törős, G.
,
Peles, F.
,
El-Ramady, H.
,
Prokisch, J.
:
To What Extent Can Maillard Reaction Products Influence the Probiotic and Harmful Bacteria?
.
Egypt. J. Soil Sci.
63 (2), 177-185, 2023.
2022
El-Ramady, H.
,
Törős, G.
,
Badgar, K.
,
Llanaj, X.
,
Hajdú, P.
,
Elmahrouk, M.
,
Abdalla, N.
,
Prokisch, J.
:
A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy
.
Sustainability.
14 (12), 1-34, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Törős, G.
,
El-Ramady, H.
,
Prokisch, J.
:
Edible Mushroom of Pleurotus spp.: A Case Study of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.)
.
Env. Biodiv. Soil Security.
6 51-59, 2022.
El-Ramady, H.
,
Abdalla, N.
,
Badgar, K.
,
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Eid, Y.
,
Prokisch, J.
:
Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: nutritional and Medicinal Attributes
.
Sustainability.
14 (9), 1-30, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
El-Ramady, H.
,
Abdalla, N.
,
Fawzy, Z.
,
Badgar, K.
,
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Eid, Y.
,
Prokisch, J.
:
Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): a Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentation
.
Sustainability.
14 (6), 1-21, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Elsakhawy, T.
,
Omara, A.
,
Abowaly, M.
,
El-Ramady, H.
,
Badgar, K.
,
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Prokisch, J.
:
Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management
.
Sustainability.
14 (7), 1-27, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
El-Ramady, H.
,
Brevik, E.
,
Fawzy, Z.
,
Elsakhawy, T.
,
Omara, A.
,
Amer, M.
,
Faizy, S.
,
Abowaly, M.
,
Elhenawy, A.
,
Kiss, A.
,
Törős, G.
,
Prokisch, J.
,
Ling, W.
:
Nano-restoration for sustaining soil fertility: A pictorial and diagrammatic review article
.
Plants-Basel.
11 (18), 1-33, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Ecology
Q1
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1
Plant Science
2024
Semsey, D.
,
Nguyen, H.
,
Törős, G.
,
Muthu, A.
,
Labidi, S.
,
El-Ramady, H.
,
Béni, Á.
,
Rai, M.
,
Prokisch, J.
:
Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production
.
Nanomaterials.
14 (13), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2
Materials Science (miscellaneous) (2023)
Rai, M.
,
Avinash, P.
,
Törős, G.
,
Prokisch, J.
:
Assessing the efficacy of carbon nanodots derived from curcumin on infectious diseases
.
Expert Rev. Anti-Infect. Ther.
"Accepted by Publisher"2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Infectious Diseases (2023)
Q1
Microbiology (2023)
Q1
Microbiology (medical) (2023)
Q1
Virology (2023)
Törős, G.
,
Béni, Á.
,
Peles, F.
,
Rai, M.
,
El-Ramady, H.
,
Prokisch, J.
:
Enhancing Biomass and beta-Glucan Yield from Oyster Mushroom Pleurotus ostreatus (Agaricomycetes) Mycelia through Extract Valorization
.
Int J Med Mushrooms.
26 (9), 77-87, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Applied Microbiology and Biotechnology (2023)
Q3
Drug Discovery (2023)
Q3
Pharmacology (2023)
Törős, G.
,
Béni, Á.
,
Nagy, J.
,
Nagy, R.
,
Peles, F.
,
Prokisch, J.
:
Impact of sous-vide cooking on the antioxidant properties and β-glucan content of oyster (Pleurotus ostreatus L.) mushroom
.
In: ISPEC 14th International conference on agriculture, animal science & rural development: Proceedings book (Abstracts & Full Texts) / eds Banu Yücel, Seyithan Seydoşoğlu, IKSAD Publishing House, Golbasi, 54-55, 2024. ISBN: 9786257720991
Prokisch, J.
,
Törős, G.
,
Nguyen, H.
,
Neji, C.
,
Ferroudj, A.
,
Sári, D.
,
Muthu, A.
,
Brevik, E.
,
El-Ramady, H.
:
Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers
.
Agron. J.
14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Agronomy and Crop Science (2023)
Törős, G.
,
El-Ramady, H.
,
Béni, Á.
,
Peles, F.
,
Gulyás, G.
,
Czeglédi, L.
,
Rai, M.
,
Prokisch, J.
:
Pleurotus ostreatus Mushroom: A Promising Feed Supplement in Poultry Farming
.
Agriculture-Basel.
14 (5), 1-19, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Agronomy and Crop Science (2023)
Q2
Food Science (2023)
Q2
Plant Science (2023)
Törős, G.
,
Prokisch, J.
,
Peles, F.
,
Nagy, R.
,
Nagy, J.
,
Béni, Á.
:
The effect of sous-vide cooking on the antioxidant properties of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.)
.
Acta agrar. Debr.
2024 (1), 177-184, 2024.
2023
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Abdalla, N.
,
El-Ramady, H.
,
Kiss, A.
,
Solberg, S.
,
Prokisch, J.
:
Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy
.
Foods.
12 (14), 1-26, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Food Science
Q1
Health Professions (miscellaneous)
Q1
Health (social science)
Q2
Microbiology
Q1
Plant Science
Hajdú, P.
,
Törős, G.
,
Llanaj, X.
,
Prokisch, J.
:
Change in the active substance content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) as affected by sous vide technology
.
In: 5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2). Eds.: Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez, IKSAD Publications, Ankara, 48-49, 2023. ISBN: 9786253670030
Nguyen, H.
,
El-Ramady, H.
,
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Prokisch, J.
:
Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods
.
Sustainability.
15 (4), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Törős, G.
,
Peles, F.
,
Béni, Á.
,
Prokisch, J.
:
Egyedi táptalaj fejlesztése pleurotus ostreatus micélium biomassza előállításához
.
In: Növény és környezet:a debreceni tartamkísérletek 40 éve. Szerk.: Kakuszi-Széles Adrienn, Debreceni Egyetem MÉK Fölhasznosítási, Műszaki és Precíziós Technológiai Intézet, Debrecen, 68, 2023. ISBN: 9789634905400
Törős, G.
,
Prokisch, J.
,
Peles, F.
:
Hőkezelési eljárások hatása a gomba minőségére
.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Deberecni Egytem Mezőgazdasági-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 241-247, 2023. ISBN: 9789634905257
Törős, G.
,
Peles, F.
,
Prokisch, J.
:
Különböző gombaporok összfehérje- és rosttartalmának a vizsgálata
.
In: I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma.. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 98, 2023. ISBN: 9786156457189
Törős, G.
,
El-Ramady, H.
,
Prokisch, J.
,
Velasco, F.
,
Llanaj, X.
,
Nguyen, H.
,
Peles, F.
:
Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom
.
Foods.
12 (10), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Food Science
Q1
Health Professions (miscellaneous)
Q1
Health (social science)
Q2
Microbiology
Q1
Plant Science
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
El-Ramady, H.
,
Peles, F.
,
Prokisch, J.
:
Mushroom Cultivation Systems: Exploring Antimicrobial and Prebiotic Benefits
.
EBSS.
7 101-120, 2023.
Törős, G.
,
Prokisch, J.
,
Peles, F.
:
Optimization of unique media production for enhanced bioactivity of pleurotus ostreatus mycelia
.
In: ISPEC 12th international conference on agriculture, animal science & rural development: Conference proceedings book / eds Özlem Önal Aşci, Mehmet Fikret Balta, Seyithan Seydoşoğlu, Ordu University, Ordu, 276, 2023. ISBN: 9786257720939
Törős, G.
,
Peles, F.
,
Prokisch, J.
:
The effect of different temperatures on the liquid extraction from Pleurotus ostreatus (Jacq.:Fr.) Kumm. mushroom
.
In: 20th Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Eds.: Ingrid Gyalai; Szilárd Czóbel, University of Szeged Faculty of Agriculture, Hódmezővásárhely, 73, 2023. ISBN: 9789633069240
Törős, G.
,
Peles, F.
,
Hajdú, P.
,
Prokisch, J.
:
The examination of the total protein and fiber content of different mushroom powders
.
5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez
27-28, 2023.
Törős, G.
,
Peles, F.
,
El-Ramady, H.
,
Prokisch, J.
:
To What Extent Can Maillard Reaction Products Influence the Probiotic and Harmful Bacteria?
.
Egypt. J. Soil Sci.
63 (2), 177-185, 2023.
2022
El-Ramady, H.
,
Törős, G.
,
Badgar, K.
,
Llanaj, X.
,
Hajdú, P.
,
Elmahrouk, M.
,
Abdalla, N.
,
Prokisch, J.
:
A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy
.
Sustainability.
14 (12), 1-34, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Törős, G.
,
El-Ramady, H.
,
Prokisch, J.
:
Edible Mushroom of Pleurotus spp.: A Case Study of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.)
.
Env. Biodiv. Soil Security.
6 51-59, 2022.
El-Ramady, H.
,
Abdalla, N.
,
Badgar, K.
,
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Eid, Y.
,
Prokisch, J.
:
Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: nutritional and Medicinal Attributes
.
Sustainability.
14 (9), 1-30, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
El-Ramady, H.
,
Abdalla, N.
,
Fawzy, Z.
,
Badgar, K.
,
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Eid, Y.
,
Prokisch, J.
:
Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): a Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentation
.
Sustainability.
14 (6), 1-21, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Elsakhawy, T.
,
Omara, A.
,
Abowaly, M.
,
El-Ramady, H.
,
Badgar, K.
,
Llanaj, X.
,
Törős, G.
,
Hajdú, P.
,
Prokisch, J.
:
Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management
.
Sustainability.
14 (7), 1-27, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
El-Ramady, H.
,
Brevik, E.
,
Fawzy, Z.
,
Elsakhawy, T.
,
Omara, A.
,
Amer, M.
,
Faizy, S.
,
Abowaly, M.
,
Elhenawy, A.
,
Kiss, A.
,
Törős, G.
,
Prokisch, J.
,
Ling, W.
:
Nano-restoration for sustaining soil fertility: A pictorial and diagrammatic review article
.
Plants-Basel.
11 (18), 1-33, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Ecology
Q1
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1
Plant Science
El-Ramady, H.
,
Hajdú, P.
,
Törős, G.
,
Badgar, K.
,
Llanaj, X.
,
Kiss, A.
,
Abdalla, N.
,
Omara, A.
,
Elsakhawy, T.
,
Elbasiouny, H.
,
Elbehiry, F.
,
Amer, M.
,
Elmahrouk, M.
,
Prokisch, J.
:
Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture
.
Sustainability.
14 (14), 1-43, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Computer Networks and Communications
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Hardware and Architecture
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
2018
Petróczki, F.
,
Woode, B.
,
Törős, G.
,
Nagy, N.
,
Kardos, G.
,
Béri, B.
,
Peles, F.
:
Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from cheeses in Hungary
.
In: Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 26, 2018.
Petróczki, F.
,
Kojo Woode, B.
,
Törős, G.
,
Nagy, N.
,
Béri, B.
,
Peles, F.
:
Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant
.
Agrártud. Közl.
75 73-78, 2018.
Petróczki, F.
,
Woode, B.
,
Törős, G.
,
Nagy, N.
,
Béri, B.
,
Peles, F.
:
Microbiological status of gomolya cheeses produced by small-scale dairies
.
In: Abstract Book : FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 36-37, 2018.
2017
Petróczki, F.
,
Woode, B.
,
Törős, G.
,
Nagy, N.
:
Microbiological examination of bulk milk and gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant
.
In: Scientific Conference of PhD. Students of FAFR and FBFS SUA in Nitra - Proceedings of abstracts / org. by Assoc. Prof. Ing. Janette Musilová, Ing. Monika Tóthová, Mgr. Dominik Hollý, Slovak University of Agriculture, Nitra, 53, 2017.
Woode, B.
,
Petróczki, F.
,
Törős, G.
,
Nagy, N.
,
Béri, B.
,
Peles, F.
:
Microbiological quality of bulk tank raw milk in Hajdú-Bihar County, Hungary
.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts / org. by Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovak University of Agriculture, Nitra, 42-43, 2017.
Petróczki, F.
,
Woode, B.
,
Törős, G.
,
Nagy, N.
,
Béri, B.
,
Peles, F.
:
Microbiological status of smoked parenica cheeses produced in industrial and in small-scale conditions
.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts, Slovak University of Agriculture, Nitra, 36-37, 2017.
Mindet mutasd
frissítve: 2024-11-10, 01:28
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 20
Q1
13 (65%)
Q3
1 (5%)
n.a.
6 (30%)
Szűkítés
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Social Sciences
(
8
)
Geography, Planning and Development
(
6
)
Health (social science)
(
2
)
Environmental Science
(
7
)
Environmental Science (miscellaneous)
(
6
)
Management, Monitoring, Policy and Law
(
6
)
Ecology
(
1
)
Computer Science
(
6
)
Computer Networks and Communications
(
6
)
Hardware and Architecture
(
6
)
Energy
(
6
)
Energy Engineering and Power Technology
(
6
)
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
(
6
)
Agricultural and Biological Sciences
(
5
)
Plant Science
(
4
)
Food Science
(
3
)
Agronomy and Crop Science
(
2
)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
(
1
)
Immunology and Microbiology
(
4
)
Microbiology
(
3
)
Applied Microbiology and Biotechnology
(
1
)
Virology
(
1
)
Health Professions
(
2
)
Health Professions (miscellaneous)
(
2
)
Chemical Engineering
(
1
)
Chemical Engineering (miscellaneous)
(
1
)
Materials Science
(
1
)
Materials Science (miscellaneous)
(
1
)
Medicine
(
1
)
Infectious Diseases
(
1
)
Microbiology (medical)
(
1
)
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics
(
1
)
Drug Discovery
(
1
)
Pharmacology
(
1
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Sustainability (6)
Environment,Biodiversity & Soil Security (2)
Foods (2)
5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez (1)
Acta Agraria Debreceniensis (1)
Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis (1)
Agriculture-Basel (1)
Agronomy Journal (1)
Egyptian Journal of Soil Science (1)
Expert Review of Anti-Infective Therapy (1)
További folyóiratok
Sustainability (6)
Environment,Biodiversity & Soil Security (2)
Foods (2)
5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez (1)
Acta Agraria Debreceniensis (1)
Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis (1)
Agriculture-Basel (1)
Agronomy Journal (1)
Egyptian Journal of Soil Science (1)
Expert Review of Anti-Infective Therapy (1)
International Journal of Medicinal Mushrooms (1)
Nanomaterials (1)
Plants-Basel (1)
iDEa társszerzők
Prokisch József
közös közlemények (26)
Peles Ferenc
közös közlemények (18)
További társszerzők
Prokisch József
közös közlemények (26)
Peles Ferenc
közös közlemények (18)
Hajdú Péter
közös közlemények (10)
Llanaj, Xhensila
közös közlemények (10)
Béni Áron
közös közlemények (6)
Petróczki Flóra Mária
közös közlemények (6)
Badgar, Khandsuren
közös közlemények (5)
Béri Béla
közös közlemények (5)
Nguyen Huu Huong Duyen
közös közlemények (4)
Kiss Attila
közös közlemények (3)
Muthu Arjun
közös közlemények (2)
Nagy János
közös közlemények (2)
Nagy Róbert
közös közlemények (2)
Czeglédi Levente
közös közlemények (1)
Ferroudj, Aya
közös közlemények (1)
Gulyás Gabriella
közös közlemények (1)
Neji, Chaima
közös közlemények (1)
Sári Daniella
közös közlemények (1)
Semsey Dávid
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
El-Ramady, Hassan
(közös közlemények: 16)
Nagy Noémi Stella
(közös közlemények: 6)
Abdalla, Neama
(közös közlemények: 5)
Woode, Benjamin Kojo
(közös közlemények: 5)
Rai, Mahendra
(közös közlemények: 4)
További társszerzők
El-Ramady, Hassan
(közös közlemények: 16)
Nagy Noémi Stella
(közös közlemények: 6)
Abdalla, Neama
(közös közlemények: 5)
Woode, Benjamin Kojo
(közös közlemények: 5)
Rai, Mahendra
(közös közlemények: 4)
Elsakhawy, Tamer
(közös közlemények: 3)
Omara, Alaa El-Dein
(közös közlemények: 3)
Abowaly, Mohamed
(közös közlemények: 2)
Amer, Megahed M.
(közös közlemények: 2)
Brevik, Eric C.
(közös közlemények: 2)
Eid, Yahya
(közös közlemények: 2)
Elmahrouk, Mohammed
(közös közlemények: 2)
Fawzy, Zakaria
(közös közlemények: 2)
Avinash P. Ingle
(közös közlemények: 1)
Elbasiouny, Heba
(közös közlemények: 1)
Elbehiry, Fathy
(közös közlemények: 1)
Elhenawy, Ahmed S.
(közös közlemények: 1)
Faizy, Salah E.-D. A.
(közös közlemények: 1)
Kardos Gábor
(közös közlemények: 1)
Kojo Woode, Benjamin
(közös közlemények: 1)
Labidi, Safa
(közös közlemények: 1)
Ling, Wanting
(közös közlemények: 1)
Solberg, Svein Øivind
(közös közlemények: 1)
Velasco, Fernando
(közös közlemények: 1)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés