Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Publikációs Tudománytámogatási Program
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Nagy Róbert
Nagy Róbert
Elérhetőség
Név:
Nagy Róbert
További profilok:
MTMT
Szakma
Szakterület:
élelmiszerbiztonsági,- és minőségi mérnök; élelmiszermérnök
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
11
DEA-ban:
11
OA:
6
Publikációs időszak:
2020-2024
2024
Törős, G.
,
Béni, Á.
,
Nagy, J.
,
Nagy, R.
,
Peles, F.
,
Prokisch, J.
:
Impact of sous-vide cooking on the antioxidant properties and β-glucan content of oyster (Pleurotus ostreatus L.) mushroom
.
In: ISPEC 14th International conference on agriculture, animal science & rural development: Proceedings book (Abstracts & Full Texts) / eds Banu Yücel, Seyithan Seydoşoğlu, IKSAD Publishing House, Golbasi, 54-55, 2024. ISBN: 9786257720991
Nagy, R.
,
Kun-Nemes, A.
,
Szőllősi, E.
,
Bíróné Molnár, P.
,
Cziáky, Z.
,
Murányi, E.
,
Sipos, P.
,
Gálné Remenyik, J.
:
Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods
.
Heliyon.
10 (16), 1-17, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Multidisciplinary (2023)
Khalfalla, M.
,
Zsombik, L.
,
Nagy, R.
,
Győri, Z.
:
Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions
.
Heliyon.
10 (7), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Multidisciplinary (2023)
Törős, G.
,
Prokisch, J.
,
Peles, F.
,
Nagy, R.
,
Nagy, J.
,
Béni, Á.
:
The effect of sous-vide cooking on the antioxidant properties of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.)
.
Acta agrar. Debr.
2024 (1), 177-184, 2024.
2023
Nagy, R.
,
Murányi, E.
,
Bíróné Molnár, P.
,
Szepesi, J.
,
Győri, Z.
,
Veres, S.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Sipos, P.
:
Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization
.
Agriculture-Basel.
13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Agronomy and Crop Science
Q2
Food Science
Q2
Plant Science
Nagy, R.
,
Neji, C.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Sipos, P.
:
Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads
.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci.
13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Biotechnology
Q3
Food Science
Q4
Microbiology
Q4
Molecular Biology
Nagy, R.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Sipos, P.
:
Rheological properties and nutritional value of sorghum flour and sorghum-based gluten-free bakery products
.
In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić, Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 85, 2023. ISBN: 9788675205814
2022
Nagy, R.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Sipos, P.
:
Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains
.
In: Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Ed.: Orsolya Kiss, University of Szeged, Hódmezővásárhely, 65, 2022. ISBN: 9789633068601
2021
Nagy, R.
,
Szőllősi, E.
,
Bíróné Molnár, P.
,
Murányi, E.
,
Czimbalmos, R.
,
Sipos, P.
:
Condensed tannin content and antioxidant activity of Hungarian sorghum varieties grown at Research Institute in Karcag
.
Agrártud. Közl.
1 155-160, 2021.
Nagy, R.
,
Máthé, E.
,
Csapó, J.
,
Sipos, P.
:
Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs
.
Processes.
9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Bioengineering
Q2
Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3
Process Chemistry and Technology
2020
Nagy, R.
,
Sipos, P.
:
Evaluation of starch gelatinization properties of sorghum and corn flours
.
In: The International Conference of Food Physicists : Abstract Book, University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, Iasi, 60, 2020.
frissítve: 2024-09-07, 01:36
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 7
Q1
3 (42.9%)
Q2
1 (14.3%)
Q3
1 (14.3%)
n.a.
2 (28.6%)
Szűkítés
2020
2021
2022
2023
2024
-
2020
2021
2022
2023
2024
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Agricultural and Biological Sciences
(
2
)
Food Science
(
2
)
Agronomy and Crop Science
(
1
)
Plant Science
(
1
)
Multidisciplinary
(
2
)
Multidisciplinary
(
2
)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology
(
1
)
Biotechnology
(
1
)
Molecular Biology
(
1
)
Chemical Engineering
(
1
)
Bioengineering
(
1
)
Chemical Engineering (miscellaneous)
(
1
)
Process Chemistry and Technology
(
1
)
Immunology and Microbiology
(
1
)
Microbiology
(
1
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Heliyon (2)
Acta Agraria Debreceniensis (1)
Agrártudományi Közlemények = Acta agraria Debreceniensis (1)
Agriculture-Basel (1)
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences (1)
Processes (1)
iDEa társszerzők
Sipos Péter
közös közlemények (8)
Gálné Remenyik Judit
közös közlemények (5)
További társszerzők
Sipos Péter
közös közlemények (8)
Gálné Remenyik Judit
közös közlemények (5)
Murányi Eszter
közös közlemények (3)
Béni Áron
közös közlemények (2)
Győri Zoltán
közös közlemények (2)
Nagy János
közös közlemények (2)
Peles Ferenc
közös közlemények (2)
Prokisch József
közös közlemények (2)
Szőllősi Erzsébet
közös közlemények (2)
Törős Gréta
közös közlemények (2)
Czimbalmos Róbert
közös közlemények (1)
Csapó János
közös közlemények (1)
Khalfalla Maha Abdalla Rakaz
közös közlemények (1)
Kun-Nemes Andrea
közös közlemények (1)
Máthé Endre
közös közlemények (1)
Neji, Chaima
közös közlemények (1)
Veres Szilvia
közös közlemények (1)
Zsombik László
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
Bíróné Molnár Piroska
(közös közlemények: 3)
Cziáky Zoltán
(közös közlemények: 1)
Szepesi Judit
(közös közlemények: 1)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés