Répás, Z., Győri, Z., Boros, L.: A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
Répás, Z., Győri, Z., Boros, L.: A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
Bánáti, D., Győri, Z.: Cereal Food Waste - A Review. In: Proceedings of the 9th International Congress Flour-Bread '17 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh '17. Ed.: Antun Jozinović, Sandra Budžaki, Ivica Strelec, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 73-79, 2018, (ISSN 1848-2562)
Németh, T., Győri, Z., Szeitzné Szabó, M.: Food Safety. In: Security challenges in the 21st century. Ed.: by Géza Finszter, István Sabjanics, Dialóg Campus Kiadó, Budapest, 467-498, 2018. ISBN: 9786155920769
Sipos, P., Pongráczné Barancsi, Á., Mezei, Z., Győri, Z.: Effect of freezing, desiccation and liofilisation on the biologically active compounds of fruits and vegetables. In: First International Conference Sustainable Postharvest And Food Technologies - INOPTEP 2009 and XXI National Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2009 : April 21nd-26th, 2009, Divcibare, Serbia : Book of Abstracts. Szerk.: L. Babic, M. Radosavljevic, A. Bajkin, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Szerbia, 81, 2009.
Czipa, N., Borbélyné Varga, M., Kovács, B., Puskás-Preszner, A., Hódi, K., Győri, Z.: Trace element content of some Hungarian honey types. In: Trace elements in the food chain : vol. 3. Deficiency or excess of trace elements in the environment as a risk of health. Eds.: Szilágyi Mihály, Szentmihályi Klára, HAS, Budapest, 74-77, 2009. ISBN: 9789637067198
Czipa, N., Borbélyné Varga, M., Kovács, B., Győri, Z.: Trace elements in Hungarian honeys. In: 3rd International IUPAC Symposium on Trace Elements in Food Istituto Superiore di Sanità Rome, Italy April 1-3, 2009 : Abstract Book. Ed.: by Francesco Cubadda, Federica Aureli, Silvia Ciardullo and Marina Patriarca, Istituto Superiore di Sanità, Roma, 137, 2009
Mezei, Z., Pongráczné Barancsi, Á., Tarján, Z., Sipos, P., Győri, Z.: Variations in quality parameters of forage and medium quality winter wheat varieties in storage in different years. In: First International Conference Sustainable Postharvest And Food Technologies - INOPTEP 2009 and XXI National Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2009 : April 21nd-26th, 2009, Divcibare, Serbia : Book of Abstracts. Szerk.: L. Babic, M. Radosavljevic, A. Bajkin, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Szerbia, 61, 2009.
Sipos, P., Szathmáry, Z., Ungai, D., Győri, Z., Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete: Élelmiszer biztonság és nyomon követhetőség a gabonatermesztésben. In: Környezet-egészségügy, minőségbiztosítás, növényvédelem című szakmai konferencia előadásainak és posztereinek összefoglaló kiadványa : ... Debrecen, 2008. február 27. / [szerk. Radócz László] ; [rend.] a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete, [DE], Debrecen, 55-62, [2008].
Sipos, P., Tóth, Á., Borbélyné Varga, M., Győri, Z.: A Z-arm mixer alkalmazása az őszibúza liszt-minősítésben. In: Lippay János - Ormos Imre -Vas Károly" Tudományos Ülésszak: Összefoglalók Élelmiszertudományi Kar / Balla Csaba, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Budapest, 276-277, 2005. ISBN: 9635033427
Szöllős, G., Komló, Z., Győri, Z.: A GMP, HACCP és ISO kapcsolata az élelmiszeriparban. In: EU konform mezőgazdaság és élelmiszerbiztonság : Tudományos tanácskozás Debrecen, 2002 : Mezőgazdaságtudomány. Szerk.: Nagy J, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 251-256, 2002. ISBN: 963472695X
Győri, Z.: A növényi termékek minőségvizsgálatának új útjai. In: Innováció, a tudomány és a gyakorlat egysége az ezredforduló agráriumában: Növénytermesztés : Debrecen, 2002. április 11-12 / Jávor András, Sárvári Mihály, Debreceni Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Debrecen, 147-153, 2002. ISBN: 9639274275
Győri, Z., Győriné Mile, I.: A növényi termék-előállítás és a minőségügyi rendszerek. In: EU konform mezőgazdaság és élelmiszerbiztonság : Tudományos tanácskozás Debrecen, 2002 : Mezőgazdaságtudomány. Szerk.: Nagy J, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 208-218, 2002. ISBN: 963472695X
Komló, Z., Szöllős, G., Győri, Z.: Ásványvíz kinyerés és kezelés mikrobiológiai folyamat validálása. In: EU konform mezőgazdaság és élelmiszerbiztonság : Tudományos tanácskozás Debrecen, 2002 : Mezőgazdaságtudomány. Szerk.: Nagy J, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 266-269, 2002. ISBN: 963472695X
Győri, Z.: Minőségvizsgálati módszerek az EU-ban. In: EU konform mezőgazdaság és élelmiszerbiztonság : Tudományos tanácskozás Debrecen, 2002 : Mezőgazdaságtudomány. Szerk.: Nagy J, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 98-103, 2002. ISBN: 963472695X
Puy, K., Mars, É., Sipos, P., Győri, Z.: Műtrágyázás hatása a kukorica szemtermésének N- és S-tartalmára, valamint a két elem arányára. In: Innováció, a tudomány és a gyakorlat egysége az ezredforduló agráriumában: Növénytermesztés : Debrecen, 2002. április 11-12 / Jávor András, Sárvári Mihály, Debreceni Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Debrecen, 224-230, 2002. ISBN: 9639274275