You are here

Győri Zoltán

Győri Zoltán

Győri Zoltán
Name: Győri Zoltán
Other profiles: MTMT

Publication list

Uploaded publications:
295
Publications in DEA:
276
OA:
56
Date range:
1982-2024
2024
  1. Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
    Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024.
    Journal metrics:
    Q2 Biochemistry (2023)
    Q2 Biotechnology (2023)
    Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023)
    Q1 Food Science (2023)
    Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
  2. Khalfalla, M., Zsombik, L., Diósi, G., Győri, Z.: Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions.
    Int. J. Food Sci. Technol. 59 (6), 3760-3772, 2024.
    Journal metrics:
    Q1 Food Science (2023)
    Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
  3. Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line.
    Foods. 13 (7), 1-18, 2024.
    Journal metrics:
    Q1 Food Science (2023)
    Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023)
    Q1 Health (social science) (2023)
    Q2 Microbiology (2023)
    Q1 Plant Science (2023)
2023
  1. Répás, Z., Bakos, C., Hajdú, F., Buzás, -., Győri, Z.: A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei.
    Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023.
  2. Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
    Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
    Journal metrics:
    Q1 Agronomy and Crop Science
    Q2 Food Science
    Q2 Plant Science
  3. Nokhoijav, E., Guba, A., Vadadokhau, U., Tőzsér, J., Győri, Z., Kalló, G., Csősz, É.: Comparative Analysis of Amino Acid and Biogenic Amine Compositions of Fermented Grape Beverages.
    Metabolites. 13 (8), 1-13, 2023.
    Journal metrics:
    Q2 Biochemistry
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
    Q2 Molecular Biology
  4. Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Comparative Study of Calcium and Iron Elements in Proso Millet (Panicum miliaceum (L.) Whole Grain Varieties.
    In: 11th International Conference on Agriculture and Food : Book of abstracts, Science and Education Fundation, Burgas, 93, 2023.
  5. Khalfalla, M., Győri, Z., Pál, V., Zsombik, L.: Correlation Between Crude Protein and Trace Elements in Common Buckwheat (Fagopyrum esculenteum moencl L.) Varieties.
    In: The 15th International Symposium on Buckwheat: Buckwheat for health, Institute of Soil Science and Plant Cultivation- State Research Institute, Pulawy, 80, 2023. ISBN: 9788375623987
  6. Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Prospecting of nitrogen fertiliser effect on elements in [sorghum bicolor (l.) moench] grain hybrids.
    In: "Interdiszciplinaritás a régiókutatásban XI." : Nemzetközi tudományos konferencia. Szerk.: Dajnoki Krisztina ; Filep Roland ; Horváth Adrienn ; Pierog Anita, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 25, 2023. ISBN: 9789634905189
  7. Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
    Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
    Journal metrics:
    Q3 Bioengineering
    Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
    Q3 Process Chemistry and Technology
  8. Zsombik, L., Győri, Z., Khalfalla, M.: Unravelling Factors Affecting Element Concentrations in Sorghum [Sorghum bicolor (L.) Grain Varieties:Implication on Human nutition.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 43, 2023.
2022
  1. Répás, Z., Győri, Z., Boros, L.: A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
  2. Khalfalla, M., Győri, Z.: Advances in Making of Bread from Gluten Free Sources and Impact on Human Health.
    In: Leveraging on Research and Innovation for Sustainable Development. Conference Proceedings of the 2nd Postgraduate Students Conference (virtual). Eds.: Emmy Kerich, Samuel Lutta, Boniface Alkamoi, University of Eldoret, Eldoret (Kenya), 42, 2022.
  3. Győri, Z.: A Látóképi kisérlet talajának vizsgálata BCR egymás utáni kivonással az 1982 és a 2017 évi mintákból.
    In: Az agrokémia, talajtan és a kapcsolódó tudományok időszerű kérdései : Jubileumi kiadvány. Szerk.: Balláné Kovács Andrea, Kocsisné Demjén Ágnes, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 126-138, 2022. ISBN: 9789634904717
  4. Farkas, Z., Országh, E., Engelhardt, T., Csorba, S., Kerekes, K., Zentai, A., Süth, M., Nagy, A., Miklós, G., Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Ambrus, Á., Győri, Z., Dobos, A., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Jóźwiak, Á.: A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions.
    Toxins. 14 (2), 1-39, 2022.
    Journal metrics:
    Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
    Q1 Toxicology
  5. Khalfalla, M., Győri, Z.: Bioavilability of Magnesium in Selected Plant Sources.
    In: 18. Magyar Magnézium szimpózium : Proram és összefoglalók. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojich Viktor József, Magyar Kémikusok Egyesülete, Magyar Magnézium Társaság, Budapest, 24, 2023. ISBN: 9786156018199
  6. Pusztahelyi, T., Kovács, S., Adácsi, C., Miklós, I., Dobos, A., Győri, Z., Nampoothiri, K., Pócsi, I.: Biological control and elimination of mycotoxins in food and feed.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 17, 2022. ISBN: 9789634904687
  7. Répás, Z., Győri, Z.: Determination of the nutrient content of crops from different countries.
    ÉVIK. 68 (1), 3763-3778, 2022.
    Journal metrics:
    Q4 Food Science
  8. Khalfalla, M., Győri, Z.: Evalartion of Mineral Concentrations in Hungarian Proso Millet (Panicum miliaceum L.) Varieties.
    In: Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Ed.: Orsolya Kiss, University of Szeged, Hódmezővásárhely, 51, 2022. ISBN: 9789633068601
Show all
updated: 2024-12-08, 02:05

SCImago quartiles of
scientific journal articles

Number of scientific articles: 177
Q1/D1 2 (1.1%)
Q1 15 (8.5%)
Q2 15 (8.5%)
Q3 44 (24.9%)
Q4 12 (6.8%)
N/A 91 (51.4%)
-
OK

SCImago subject areas and categories

Agricultural and Biological Sciences (71)
Agronomy and Crop Science (54)
Food Science (18)
Soil Science (14)
Plant Science (4)
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (1)
Insect Science (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (31)
Genetics (25)
Physiology (25)
Biochemistry (3)
Biotechnology (3)
Molecular Biology (2)
Chemistry (7)
Spectroscopy (4)
Analytical Chemistry (3)
Chemistry (miscellaneous) (2)
Physical and Theoretical Chemistry (2)
Inorganic Chemistry (1)
Organic Chemistry (1)
Environmental Science (5)
Health, Toxicology and Mutagenesis (3)
Environmental Science (miscellaneous) (2)
Environmental Chemistry (1)
Environmental Engineering (1)
Water Science and Technology (1)
Medicine (5)
Medicine (miscellaneous) (2)
Microbiology (medical) (2)
Endocrinology, Diabetes and Metabolism (1)
Chemical Engineering (3)
Bioengineering (1)
Catalysis (1)
Chemical Engineering (miscellaneous) (1)
Filtration and Separation (1)
Process Chemistry and Technology (1)
Earth and Planetary Sciences (3)
Earth and Planetary Sciences (miscellaneous) (2)
Geochemistry and Petrology (1)
Geophysics (1)
Immunology and Microbiology (3)
Microbiology (3)
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (3)
Toxicology (3)
Engineering (2)
Industrial and Manufacturing Engineering (2)
Nursing (2)
Nutrition and Dietetics (2)
Computer Science (1)
Computer Science Applications (1)
Health Professions (1)
Health Professions (miscellaneous) (1)
Materials Science (1)
Materials Science (miscellaneous) (1)
Multidisciplinary (1)
Multidisciplinary (1)
Social Sciences (1)
Health (social science) (1)

Genre chart

Year chart

Language chart

Journals

Show more

iDEa co-authors

Show more

Other co-authors

Borbélyné Varga Mária
Pongráczné Barancsi Ágnes
Show more
Borbélyné Varga Mária
Pongráczné Barancsi Ágnes
Bertáné Szabó Emese
Puskás-Preszner Anita
Tóth Szilárd Zsolt
Csapóné Kiss Zsuzsanna
Lisztes-Szabó Zsuzsa
Palencsár Attila J.
Szathmáry Zsuzsanna
Phillips, Clive J. C.
Salamon Rozália Veronika
Szeitzné Szabó Mária
Biljon, Angeline van
Bíróné Molnár Piroska
Buzás-Bereczki Orsolya
Dévényi Károlyné
Giacometti, Federica
Gombosné Nagy Ildikó
Kovács Sárkány Hajnalka
Kruppiné Fekete Ilona
Máthé-Gáspár Gabriell
Nampoothiri, K. Madhavan
Nkebiwe, Peteh Mehdi
Vanderheyden, Vincent
Vizantinopoulos, Spyros