Brassó Dóra Lili
DE >
MÉKtudományos segédmunkatárs
Name: Brassó Dóra Lili
Degree
- PhD, Debreceni Egyetem (2023)
Publication list
2024
Kokas, M.,
Brassó, D.,
Czeglédi, L.,
Kiss, A.,
Gulyás, G.:
Gyógy- és fűszernövények hatása a tehéntej minőségére, táplálóanyag-, és immunglobulin tartalmára.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 30, 2024. ISBN: 9786155606168
Brassó, D.,
Komlósi, I.,
Czeglédi, L.,
Gulyás, G.:
The effect of group size and laying month on the quality, IgG, and corticosterone levels of goose eggs.
Arch. Anim. Breed. 67 (4), 551-559, 2024.
Journal metrics:
Q2 Agronomy and Crop Science (2023)
Q2 Animal Science and Zoology (2023)
Q2 Food Animals (2023)
Q3 Genetics (2023)
Q2 Plant Science (2023)
2023
Brassó, D.,
Knop, R.,
Rózsáné Várszegi, Z.,
Bársony, P.,
Komlósi, I.,
Bacsadi, Á.,
Bistyák, A.:
Assessment of the microbiological status of two Hungarian ostrich farms.
Acta Vet. Hung. 71 1-9, 2023.
Journal metrics:
Q3 Veterinary (miscellaneous)
Brassó, D.,
Komlósi, I.,
Lugata, J.,
Rózsáné Várszegi, Z.,
Massányi, P.,
Knop, R.:
Haematological parameters of Hungarian, farmed ostriches.
South Afr. J. Anim. Sci. 53 (6), 834-842, 2023.
Journal metrics:
Q3 Animal Science and Zoology
2022
Brassó, D.,
Komlósi, I.,
Rózsáné Várszegi, Z.,
Varga, É.,
Béri, B.:
Egy magyar struccállomány tojástermelésésnek értékelése (előzetes közlemény).
Állatteny. Takarm. 70 (4), 284-297, 2022.
2021
Sipos, P.,
Peles, F.,
Brassó, D.,
Béri, B.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Győri, Z.:
Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Journal metrics:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Brassó, D.,
Szabó, V.,
Komlósi, I.,
Pusztahelyi, T.,
Rózsáné Várszegi, Z.:
Preliminary Study of Slaughter Value and Meat Characteristics of 18 Months Ostrich Reared in Hungary.
Agriculture-Basel. 11 (9), 1-15, 2021.
Journal metrics:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
2020
2019
Brassó, D.,
Béri, B.:
A heterózistenyésztés hatása a tejhasznosítású tehenek tejtermelésére, termékenységére és egészségi állapotára.
In: InterTalent Unideb 2018. Szerk.: Mándy Zsuzsanna, Mező Lilla Dóra, Mező Ferenc, Debreceni Egyetem, Debrecen, 65-68, 2019. ISBN: 9789634901983
2018
Béri, B.,
Brassó, D.:
A procross rotációs keresztezés hatása a tejhasznú tehenek tejtermelésére.
In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 293-300, 2018. ISBN: 9786155837159
2017
updated: 2025-01-15, 12:36