Publication list
2022
Brassó, D.,
Komlósi, I.,
Rózsáné Várszegi, Z.,
Varga, É.,
Béri, B.:
Egy magyar struccállomány tojástermelésésnek értékelése (előzetes közlemény).
Állatteny. Takarm. 70 (4), 284-297, 2022.
2021
Sipos, P.,
Peles, F.,
Brassó, D.,
Béri, B.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Győri, Z.:
Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Journal metrics:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Brassó, D.,
Szabó, V.,
Komlósi, I.,
Pusztahelyi, T.,
Rózsáné Várszegi, Z.:
Preliminary Study of Slaughter Value and Meat Characteristics of 18 Months Ostrich Reared in Hungary.
Agriculture-Basel. 11 (9), 1-15, 2021.
Journal metrics:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
2020
2019
Brassó, D.,
Béri, B.:
A heterózistenyésztés hatása a tejhasznosítású tehenek tejtermelésére, termékenységére és egészségi állapotára.
In: InterTalent Unideb 2018. Szerk.: Mándy Zsuzsanna, Mező Lilla Dóra, Mező Ferenc, Debreceni Egyetem, Debrecen, 65-68, 2019. ISBN: 9789634901983
2018
Béri, B.,
Brassó, D.:
A procross rotációs keresztezés hatása a tejhasznú tehenek tejtermelésére.
In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 293-300, 2018. ISBN: 9786155837159
2017
updated: 2023-03-26, 03:14