Horváth Márta
DE >
MÉKDepartment of Animal Nutrition and Food Biotechnology
Tudományos segédmunkatárs 2018-
Publication list
2023
2020
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Effect of dietary antioxidant supplementations on antioxidant parameters, rectal temperature, digestibility of nutrients, performance and chemical composition of meat in Cherry Valley type ducks under chronic heat stress.
Europ. Poult. Sci. 84 1-15, 2020.
Journal metrics:
Q3 Animal Science and Zoology
Q4 Food Animals
2019
Babinszky, L.,
Halas, V.,
Mészáros, I.,
Horváth, M.,
Dunkel, Z.:
Az éghajlatváltozás, a növények fotoszintézise és a haszonállatok takarmányozása közötti kapcsolat.
In: Innovatív takarmányozás. Szerk.: Babinszky László és Halas Veronika, Akadémiai Kiadó, Budapest, 643-696, 2019. ISBN: 9789630594936
Babinszky, L.,
Horváth, M.,
Gálné Remenyik, J.,
Verstegen, M.:
The adverse effects of heat stress on the antioxidant status and performance of pigs and poultry and reducing these effects with nutritional tools.
In: Poultry and pig nutrition. Eds.: Wouter H. Hendriks, Martin W. A. Verstegen, László Babinszky, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, 187-208, 2019. ISBN: 9789086863334
2018
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Effects of chronic heat stress on performance of meat type ducks.
In: Krmiva 2018 : Book of abstracts of the 25th International Conference. Ed.: Mario Modric, [s.n.], Zagreb, 39, 2018.
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Egy új mikrobiális fermentációs eljárással előállított probiotikum felhasználásának lehetősége a brojler takarmányozásban.
In: Tavaszi szél konferencia 2018 Nemzetközi multidiszciplináris konferencia : Abszrtraktkötet. Szerk.: Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 53-54, 2018. ISBN: 9786155586262
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Mikrobiális fermentációs eljárással előállított új probiotikum felhasználásának lehetősége a brojler takarmányozásban.
In: Tavaszi szél 2018 : Tanulmánykötet. Szerk.: Szabó Csaba, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 44-53, 2018. ISBN: 9786155586316
2017
Sipos, P.,
Horváth, M.,
Adácsi, C.,
Horváth, B.,
Babka, B.,
Győri, Z.:
Enrichment of pasta products using beetroot.
Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017.
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Impact of chronic heat stress on digestibility of nutrients, performance, and antioxidant capacity of meat type ducks.
In: 2nd World Conference on Innovative Animal Nutrition and Feeding Abstact Book, AKCongress, Budapest, 61-62, 2017.
2016
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
A tartós hő-stressz káros hatásának csökkentése takarmányozási módszerekkel a pecsenyekacsa tartásban.
In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap - Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban: Tudományos Nap Összefoglalók. Szerk.: Bali Papp Ágnes, Szalka Éva, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 264, 2016. ISBN: 9786155391798
updated: 2024-09-01, 01:55