Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Publikációs Tudománytámogatási Program
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Horváth Márta
Horváth Márta
DE
>
MÉK
Állattudományi, Biotechnológiai és Természetvédelmi Intézet
Takarmány- és Élelmiszer Biotechnológiai Tanszék
Tudományos segédmunkatárs 2018-
DE
>
MÉK
Állattudományi, Biotechnológiai és Természetvédelmi Intézet
tudományos segédmunkatárs
Elérhetőség
Név:
Horváth Márta
További profilok:
MTMT
Szakma
Szakterület:
állattenyésztő mérnök
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
17
DEA-ban:
17
OA:
4
Publikációs időszak:
2016-2023
2023
Horváth, M.
,
Balog, K.
:
A házi galamb takarmányozásának alapvető ismérvei
.
In: A húsgalamb-tenyésztés korszerűsítésének lehetőségei / Bagi Zoltán, Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 52-59, 2023. ISBN: 9789635751211
2020
Horváth, M.
,
Babinszky, L.
:
A hőstressz káros hatásának csökkentése nagy genetikai kapacitású hízósertésekben speciális diétákkal
.
Magy. Allatorv. Lapja.
142 145-158, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q4
Veterinary (miscellaneous)
Horváth, M.
,
Pesti-Asbóth, G.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Babinszky, L.
:
Effect of dietary antioxidant supplementations on antioxidant parameters, rectal temperature, digestibility of nutrients, performance and chemical composition of meat in Cherry Valley type ducks under chronic heat stress
.
Europ. Poult. Sci.
84 1-15, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Animal Science and Zoology
Q4
Food Animals
2019
Horváth, M.
,
Babinszky, L.
:
A takarmányok kémiai összetétele: Vitaminok és kölcsönhatásaik
.
In: Innovatív takarmányozás. Szerk.: Babinszky László, Halas Veronika, Akadémiai Kiadó, Budapest, 55-104, 2019. ISBN: 9789634540571
Babinszky, L.
,
Halas, V.
,
Mészáros, I.
,
Horváth, M.
,
Dunkel, Z.
:
Az éghajlatváltozás, a növények fotoszintézise és a haszonállatok takarmányozása közötti kapcsolat
.
In: Innovatív takarmányozás. Szerk.: Babinszky László és Halas Veronika, Akadémiai Kiadó, Budapest, 643-696, 2019. ISBN: 9789630594936
Horváth, M.
,
Babinszky, L.
:
Impact of selected antioxidant vitamins (Vitamin A, E and C) and micro minerals (Zn, Se) on the antioxidant status and performance under high environmental temperature in poultry. A review
.
Acta Agric. Scand. Sect. A-Anim. Sci.
68 (3), 152-160, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Animal Science and Zoology
Q3
Food Animals
Babinszky, L.
,
Horváth, M.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Verstegen, M.
:
The adverse effects of heat stress on the antioxidant status and performance of pigs and poultry and reducing these effects with nutritional tools
.
In: Poultry and pig nutrition. Eds.: Wouter H. Hendriks, Martin W. A. Verstegen, László Babinszky, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, 187-208, 2019. ISBN: 9789086863334
2018
Horváth, M.
,
Pesti-Asbóth, G.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Babinszky, L.
:
Effects of chronic heat stress on performance of meat type ducks
.
In: Krmiva 2018 : Book of abstracts of the 25th International Conference. Ed.: Mario Modric, [s.n.], Zagreb, 39, 2018.
Horváth, M.
,
Pesti-Asbóth, G.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Babinszky, L.
:
Egy új mikrobiális fermentációs eljárással előállított probiotikum felhasználásának lehetősége a brojler takarmányozásban
.
In: Tavaszi szél konferencia 2018 Nemzetközi multidiszciplináris konferencia : Abszrtraktkötet. Szerk.: Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 53-54, 2018. ISBN: 9786155586262
Horváth, M.
,
Pesti-Asbóth, G.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Babinszky, L.
:
Mikrobiális fermentációs eljárással előállított új probiotikum felhasználásának lehetősége a brojler takarmányozásban
.
In: Tavaszi szél 2018 : Tanulmánykötet. Szerk.: Szabó Csaba, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 44-53, 2018. ISBN: 9786155586316
2017
Babinszky, L.
,
Horváth, M.
:
Climate change and non-ruminant nutrition: Eliminating the harmful effect of heat stress by nutrition tools
.
In: BIT's 5th World Congress of Agriculture-2017, Shenyang : Conferance Abstract Book, [s.n.], [Shenyang], 46, 2017.
Sipos, P.
,
Horváth, M.
,
Adácsi, C.
,
Horváth, B.
,
Babka, B.
,
Győri, Z.
:
Enrichment of pasta products using beetroot
.
Food and Environment Safety.
16 (4), 209-215, 2017.
Horváth, M.
,
Pesti-Asbóth, G.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Babinszky, L.
:
Impact of chronic heat stress on digestibility of nutrients, performance, and antioxidant capacity of meat type ducks
.
In: 2nd World Conference on Innovative Animal Nutrition and Feeding Abstact Book, AKCongress, Budapest, 61-62, 2017.
Horváth, M.
,
Babinszky, L.
:
Impact of chronic heat stress on digestibility of nutrients and performance of meat type ducks
.
Agrártud. Közl.
73 51-55, 2017.
2016
Horváth, M.
,
Pesti-Asbóth, G.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Babinszky, L.
:
A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással: I. rész A hőstressz és az antioxidáns védelmi rendszer
.
Magy. Allatorv. Lapja.
138 471-481, 2016.
Folyóirat-mutatók:
Q4
Veterinary (miscellaneous)
Horváth, M.
,
Pesti-Asbóth, G.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Babinszky, L.
:
A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással: II. rész A hőstressz csökkentése takarmányozási módszerekkel
.
Magy. Allatorv. Lapja.
138 559-564, 2016.
Folyóirat-mutatók:
Q4
Veterinary (miscellaneous)
Horváth, M.
,
Pesti-Asbóth, G.
,
Gálné Remenyik, J.
,
Babinszky, L.
:
A tartós hő-stressz káros hatásának csökkentése takarmányozási módszerekkel a pecsenyekacsa tartásban
.
In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap - Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban: Tudományos Nap Összefoglalók. Szerk.: Bali Papp Ágnes, Szalka Éva, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 264, 2016. ISBN: 9786155391798
frissítve: 2024-11-06, 14:37
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 7
Q3
2 (28.6%)
Q4
3 (42.9%)
n.a.
2 (28.6%)
Szűkítés
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
-
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Veterinary
(
5
)
Veterinary (miscellaneous)
(
3
)
Food Animals
(
2
)
Agricultural and Biological Sciences
(
2
)
Animal Science and Zoology
(
2
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Magyar Allatorvosok Lapja (3)
Acta Agriculturae Scandinavica Section A-Animal Science (1)
Agrártudományi Közlemények = Acta agraria Debreceniensis (1)
European Poultry Science (1)
Food and Environment Safety (1)
iDEa társszerzők
Gálné Remenyik Judit
közös közlemények (9)
Pesti-Asbóth Georgina
közös közlemények (8)
További társszerzők
Gálné Remenyik Judit
közös közlemények (9)
Pesti-Asbóth Georgina
közös közlemények (8)
Adácsi Cintia
közös közlemények (1)
Babka Beáta
közös közlemények (1)
Balog Katalin
közös közlemények (1)
Győri Zoltán
közös közlemények (1)
Horváth Brigitta
közös közlemények (1)
Mészáros Ilona
közös közlemények (1)
Sipos Péter
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
Babinszky László
(közös közlemények: 15)
Dunkel Zoltán
(közös közlemények: 1)
Halas Veronika
(közös közlemények: 1)
Verstegen, M. W. A
(közös közlemények: 1)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés