You are here

Bacskainé Bódi Éva

Bacskainé Bódi Éva

Bacskainé Bódi Éva
Name: Bacskainé Bódi Éva
Other profiles: MTMT

Publication list

Uploaded publications:
100
Publications in DEA:
100
OA:
26
Date range:
2009-2022
2022
  1. Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Element composition of propolis tinctures prepared from Hungarian raw propolis.
    LWT-Food Sci. Technol. 154 1-8, 2022.
    Journal metrics:
    D1 Food Science
2021
2019
2018
  1. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Changes of Microelement Content Of Green Pea and Maize by Molybdenum Enrichment.
    In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 46-47, 2018. ISBN: 9789634900245
  2. Bódi, É., Balláné Kovács, A., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Growth of Green Pea by Effect of Molybdenum Treatments at Different Developmental Stages.
    In: Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 17, 2018. ISBN: 9789634900412
  3. Kovács, B., Nagy, K., Lévai, L., Várallyay, S., Soós, Á., Topa, E., Bódi, É.: The Effect of Selenium Treatment on Maize and Sunflower Plants in Nutrient Solution and Soil-Plant System.
    In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 38-39, 2018. ISBN: 9789634900245
  4. Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: The Element Content of Propolis Tinctures by the Volume of the Extraction Solvent.
    In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 41, 2018. ISBN: 9789634900245
  5. Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Szegő, R., Molnár, S., Kovács, B.: Transfer Coefficient of Minerals from Raw Propolis to Their Tinctures.
    In: Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 27, 2018. ISBN: 9789634900412
2017
  1. Várallyay, S., Veres, S., Bódi, É., Soós, Á., Topa, E., Kovács, B.: Effect of Arsenic on the Growing Parameters of Sunflower Seedlings.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 40, 2017. ISBN: 9788055217369
  2. Várallyay, S., Veres, S., Bódi, É., Soós, Á., Topa, E., Kovács, B.: Effect of Inorganic Arsenic forms on the Uptake of Boron and Calcium by Sunflower Seedlings.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 41, 2017. ISBN: 9788055217369
  3. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of molybdenum tratments on growth and molybdenum uptake of green pea.
    Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 130-135, 2017.
  4. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Topa, E., Kovács, B.: Examination of the Molybdenum Uptake of the Green Pea at Different Developmental Stages.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 19, 2017. ISBN: 9788055217369
  5. Soós, Á., Reichenbach, R., Várallyay, S., Bódi, É., Molnár, S., Kovács, B.: Kis mennyiségű propolisz minták előkészítése és mérése ICP-OES és ICP-MS technikákkal.
    In: Magyar Spektrokémia vándorgyűlés és XIII. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia. Debrecen, 2017. 08. 23-25 : Program és előadás összefoglalók, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 113-116, 2017.
  6. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Molibdén kezelés hatása a zöldborsó makroelem felvételére.
    In: Magyar Spektrokémia vándorgyűlés és XIII. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia. Debrecen, 2017. 08. 23-25 : Program és előadás összefoglalók, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 147-149, 2017.
  7. Topa, E., Nyeste, E., Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Kiss, D., Kovács, B.: Optimization of Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectrometer.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 12, 2017. ISBN: 9788055217369
2016
  1. Várallyay, S., Veres, S., Soós, Á., Bódi, É., Kovács, B.: Effect of different arsenic treatments on the uptake of Ca, K, S, P and Mg by maize seedlings.
    In: 1st Meeting of Young Researchers from V4 Countries. Book of Abstract. Ed.: Monika Wesołowska, University of Rzeszow, Rzeszow, 90, 2016.
  2. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of molybdenum treatment on the element content of maize and green pea in a long-term field experiment.
    In: 1st Meeting of Young Researchers from V4 Countries : Book of Abstract. Ed.: Monika Wesołowska, University of Rzeszow, Rzeszow, 17, 2016.
Show all
updated: 2024-02-25, 01:31

SCImago quartiles of
scientific journal articles

Number of scientific articles: 33
Q1/D1 2 (6.1%)
Q1 4 (12.1%)
N/A 29 (87.9%)
-
OK

SCImago subject areas and categories

Agricultural and Biological Sciences (3)
Food Science (2)
Plant Science (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (2)
Biochemistry (1)
Genetics (1)
Physiology (1)
Chemistry (1)
Analytical Chemistry (1)
Spectroscopy (1)

Genre chart

Year chart

Language chart

Journals

Show more