You are here

Répás Zoltán

Publication list

Uploaded publications:
11
Publications in DEA:
11
OA:
4
Date range:
2021-2024
2024
  1. Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
    European Food Research and Technology [Epub] 1-12, 2024.
    Journal metrics:
    Q2 Biochemistry (2022)
    Q2 Biotechnology (2022)
    Q2 Chemistry (miscellaneous) (2022)
    Q2 Food Science (2022)
    Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2022)
  2. Boros, L., Seneff, S., Lech, J., Túri, M., Répás, Z.: Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen.
    Med. Hypotheses. 185 1-5, 2024.
    Journal metrics:
    Q2 Medicine (miscellaneous) (2022)
2023
  1. Répás, Z., Bakos, C., Hajdú, F., Buzás, -., Győri, Z.: A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei.
    Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023.
  2. Répás, Z.: Az extrudált polisztirol alapú csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági kockázatának elemzése.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.:Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 201-209, 2023. ISBN: 9789634905257
  3. Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
    Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
    Journal metrics:
    Q3 Bioengineering (2022)
    Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
    Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
2022
  1. Répás, Z., Győri, Z., Boros, L.: A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
  2. Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termések tápanyagtartalmának meghatározása.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (1), 3746-3762, 2022.
    Journal metrics:
    Q4 Food Science
  3. Szűts, V., Kelemen-Valkony, I., Ötvös, F., Répás, Z., Kovács, A., Tóth, L., Kiss, A., Lőrincz, Á., Szabó, B., Gajdán, K., Kertai, Z., Houshmand, N., Szűts, M., Obistioiu, D., Velciov, A., Halasy, K., Deim, Z., Deák, D., Gál, J., Csanádi, J., Domonkos, I.: Life style and structure differences between species of freshwater fish.
    Med. Int. Rev. 30 (2(119)), 98-106, 2022.
2021
  1. Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termények magnéziumtartalmának meghatározása.
    17. Magyar Magnézium Szimpózium =17th Hungarian Magnesium Symposium 47, 2021.
  2. Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termények tápanyagtartalmának meghatározása.
    In: XIII. Hungalimentaria konferencia 2021, [s.l.], [s.n.], 68-69, 2021.
  3. Lech, J., Dorfsman, S., Répás, Z., Krüger, T., Gyalai, I., Boros, L.: What to feed or what not to feed-that is still the question.
    Metabolomics. 17 (102), 1-6, 2021.
    Journal metrics:
    Q2 Biochemistry
    Q2 Clinical Biochemistry
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
updated: 2024-03-17, 01:33

SCImago quartiles of
scientific journal articles

Number of scientific articles: 7
Q2 4 (57.1%)
Q4 1 (14.3%)
N/A 2 (28.6%)
-
OK

SCImago subject areas and categories

Agricultural and Biological Sciences (2)
Food Science (2)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (2)
Biochemistry (2)
Biotechnology (1)
Clinical Biochemistry (1)
Medicine (2)
Endocrinology, Diabetes and Metabolism (1)
Medicine (miscellaneous) (1)
Chemical Engineering (1)
Bioengineering (1)
Chemical Engineering (miscellaneous) (1)
Process Chemistry and Technology (1)
Chemistry (1)
Chemistry (miscellaneous) (1)
Engineering (1)
Industrial and Manufacturing Engineering (1)

Genre chart

Year chart

Language chart

Other co-authors

Buzás-Bereczki Orsolya
Show more