You are here

Ungai Diána

Ungai Diána

Name: Ungai Diána
Other profiles: MTMT, ODT
Profession: agricultural engineer

Publication list

Uploaded publications:
40
Publications in DEA:
40
OA:
5
Date range:
2006-2024
2024
  1. Divya, S., Pandey, V., Dixit, R., Rustagi, S., Suthar, T., Atuahene, D., Nagy, V., Ungai, D., Ahmed, A., Kovács, B., Shaikh, A.: Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review.
    Nutrients. 16 (19), 1-22, 2024.
    Journal metrics:
    D1 Food Science (2023)
    D1 Nutrition and Dietetics (2023)
  2. Bartolome, D., Kovács, B., Shaikh, A., Ahmed, A., Ungai, D., Várallyay, S.: Investigation of sample preparation methods for microelemental analyses of milk powder.
    In: 12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána, CEFood, Szeged, 90, 2024. ISBN: 9786155270826
  3. Avinash, P., Hamid, Shams, R., Dash, K., Shaikh, A., Ungai, D., Harsányi, E., Suthar, T., Kovács, B.: Recent insights into the morphological, nutritional and phytochemical properties of Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica) for the development of functional foods.
    Plants-Basel. 13 (5), 1-19, 2024.
    Journal metrics:
    Q1 Ecology (2023)
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023)
    Q1 Plant Science (2023)
  4. Várallyay, S., Bartolome, D., Ungai, D., Kovács, B.: Savak alkalmazhatóságának vizsgálata mintaelőkészítés során tejpor elemanalíziséhez = Investigation the applicability of acids in sample preparation for the elemental analysis of milk powderR.
    In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 97, 2024. ISBN: ISBN9789634906568
2023
  1. Neji, C., Ungai, D., Seres, E., Sipos, P.: Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate.
    In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić; Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 88, 2023. ISBN: 9788675205814
  2. Czipa, N., Ungai, D., Kovács, B., Alexa, L.: Magyarországi fajtamézek elemanalízise és fajtaazonosítása.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 79-85, 2023. ISBN: 9789634905257
  3. Kovács, B., Zaza, F., Baráth, N., Alexa, L., Czipa, N., Peles, F., Karaffa, E., Mihály, K., Pál, K., Tóthné Bogárdi, A., Szilágyi, A., Szakadát, G., Tóth, B., Szőke, L., Kaczur, D., Simon, T., Ungai, D.: Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 117-126, 2023. ISBN: 9789634905257
  4. Ungai, D., Baráth, N., Alexa, L., Czipa, N., Kovács, B.: Őszi búza ásványielem-tartalmának mérési eredményei Magyarországon.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 248-254, 2023. ISBN: 9789634905257
2022
2019
2018
  1. Ungai, D., Kovács, B., Győri, Z.: Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary.
    In: Proceeding of the 9th International Congress Flour-Bread '17, 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh '17. Eds.: Antun Jozinovic, Sandra Budzaki, Ivica Strelec, Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 131-138, 2018, (1848-2562)
2012
2011
  1. Sipos, P., Győri, Z., Ungai, D.: Effect of crop year and mineral NPK fertilization on the quality stability of winter wheat on calcerous chernozem soil.
    In: 15th World Fertilizer Congress of the International Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) - Meeting the fertilizer demand on a changing globe: biofuels, climate change and contaminants. Szerk.: Cristian Hera, Publishing House of the Romanian Academy, Bucharest, 475-481, 2011.
  2. Győri, Z., Kruppa, J., Győriné Mile, I., Ungai, D., Sipos, P.: Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour.
    In: Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. Ed.: Zaneta Ugarcic-Hardy, University of Osijek, Osijek, 503-507, 2010.
2010
  1. Sipos, P., Gombosné Nagy, I., Borbélyné Varga, M., Győri, Z., Ungai, D.: Effect of harvesting time and processing on the quality of spice paprika powder.
    J. Agroaliment. Process. Techn. 16 (2), 93-95, 2010.
  2. Borbélyné Varga, M., Peles, F., Bácskai, T., Sándor, M., Sipos, P., Ungai, D., Győri, Z.: Investigation of mycotoxin contamination of wheat and wheat flour.
    In: Workshop for variety registration in cereals for Fusarium resistance in EU, Gabonakutató Nonprofit Kft., Szeged, 1, 2010.
2009
  1. Sipos, P., Ungai, D., Kovács, B., Győri, Z.: Element composition of wines of different regions.
    In: Trace elements in the food chain. Eds.: Szilágyi Mihály, Szentmihályi Klára, HAS, Budapest, 88-92, 2009.
  2. Győri, Z., Kruppa, J., Ungai, D., Sipos, P., Győriné Mile, I.: Examination of technological and nutritional properties of breads made form triticale flour.
    In: 5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists. Ed.: Ugarcic-Hardi, Zaneta, Faculty of Food Technology, Departmen of Cereal Processing Technologies, Osijek, 119, 2009.
  3. Győri, Z., Ungai, D.: Investigation of P-Zn ionantagonism, as a stress with young maize plants.
    Cereal Res. Commun. 37 (Suppl.), 137-140, 2009.
    Journal metrics:
    Q3 Agronomy and Crop Science
    Q4 Genetics
    Q4 Physiology
Show all
updated: 2024-11-10, 01:15

SCImago quartiles of
scientific journal articles

Number of scientific articles: 18
Q1/D1 1 (5.6%)
Q1 2 (11.1%)
Q3 7 (38.9%)
Q4 2 (11.1%)
N/A 7 (38.9%)
-
OK

SCImago subject areas and categories

Agricultural and Biological Sciences (11)
Agronomy and Crop Science (7)
Food Science (3)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (1)
Plant Science (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (7)
Genetics (7)
Physiology (7)
Environmental Science (1)
Ecology (1)
Nursing (1)
Nutrition and Dietetics (1)

Genre chart

Year chart

Language chart