Nagy Vivien
DE >
MÉKPhD hallgató 2020-
Publication list
2023
Nagy, V.,
Syed, R.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Brewers' spent grain biscuit development - A potential source of fiber?.
In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 33, 2023. ISBN: 9786156457189
2022
Nagy, V.,
Jevcsák, S.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Csokoládé a sör szerelmeseinek: A sör melléktermékeinek újrafelhasználása az édesiparban.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 46, 2022. ISBN: 9786155606120
Diósi, G.,
Nagy, V.,
Máthé, E.,
Jevcsák, S.:
Malátával és sörtörköllyel dúsított élesztővel és kovásszal készített ciabatta.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 29, 2022. ISBN: 9786155606120
Jevcsák, S.,
Nagy, V.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Sütőipari termékek fejlesztése különböző rostok és technológiák alkalmazásával.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 40-40, 2022. ISBN: 9786155606120
2021
Nagy, V.,
Fekete, I.,
Balogh, K.,
Diósi, G.:
Alkoholmentes malátaitalok fejlesztése és organoleptikus elemzése.
In: A hatékonyabb agráriumért : Tudományos Szakkollégiumi Kiadvány. Szerk.: Rácz Dalma, Debreceni Egyetem, Debrecen, 94-105, 2021.
Nagy, V.,
Máthé, E.,
Jevcsák, S.,
Fülep, Z.,
Fülep, Á.,
Diósi, G.:
Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types.
Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021.
Nagy, V.,
Jevcsák, S.,
Nagy, A.,
Diósi, G.:
Élelmi rostok helye és szerepe a táplálkozásunkban.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak II. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Boros József, Felföldi János, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 136-141, 2021. ISBN: 9789634903260
Nagy, V.,
Máthé, E.,
Nagy, A.,
Jevcsák, S.,
Diósi, G.:
Élelmi rost tartalom vizsgálata különféle árpamaláta típusokban.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 79, 2021. ISBN: 9786155586996
2020
2019
Ciosek, A.,
Nagy, V.,
Szczepanik, O.,
Fulara, K.,
Poreda, A.:
Wpływ nachmielenia brzeczki na bakterie kwasu mlekowego = The Effect of Wort hopping on Lactic Acid Bacteria.
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-warzywny. 1 (12), 6-9, 2019.
2018
Diósi, G.,
Nagy, V.,
Jevcsák, S.,
Máthé, E.:
Amerikai és európai zabkásák tejes és vizes alapú elkészítésének reológiai tulajdonságai.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 24, 2018. ISBN: 97861556060609
Diósi, G.,
Jevcsák, S.,
Kiss Gabriella,
Nagy, V.,
Máthé, E.:
Research of rheological parameters of marinated tofu.
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference. Ed.: Z. Győri, University of Debrecen, Debrecen, 42-43, 2018. ISBN: 9789634900245
updated: 2023-05-28, 01:08