Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Nagy Vivien
Nagy Vivien
DE
>
MÉK
Élelmiszertechnológiai Intézet
PhD hallgató 2020-
DE
Agrártudományi Doktori Tanács
Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program
2020-
Elérhetőség
Név:
Nagy Vivien
További profilok:
LinkedIn
,
MTMT
Szakma
Szakterület:
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
20
DEA-ban:
20
OA:
1
Publikációs időszak:
2018-2023
2023
Nagy, V.
,
Syed, R.
,
Máthé, E.
,
Diósi, G.
:
Brewers' spent grain biscuit development - A potential source of fiber?
.
In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 33, 2023. ISBN: 9786156457189
2022
Nagy, V.
,
Jevcsák, S.
,
Máthé, E.
,
Diósi, G.
:
Csokoládé a sör szerelmeseinek: A sör melléktermékeinek újrafelhasználása az édesiparban
.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 46, 2022. ISBN: 9786155606120
Diósi, G.
,
Nagy, V.
,
Máthé, E.
,
Jevcsák, S.
:
Malátával és sörtörköllyel dúsított élesztővel és kovásszal készített ciabatta
.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 29, 2022. ISBN: 9786155606120
Jevcsák, S.
,
Nagy, V.
,
Máthé, E.
,
Diósi, G.
:
Sütőipari termékek fejlesztése különböző rostok és technológiák alkalmazásával
.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 40-40, 2022. ISBN: 9786155606120
2021
Nagy, V.
,
Fekete, I.
,
Balogh, K.
,
Diósi, G.
:
Alkoholmentes malátaitalok fejlesztése és organoleptikus elemzése
.
In: A hatékonyabb agráriumért : Tudományos Szakkollégiumi Kiadvány. Szerk.: Rácz Dalma, Debreceni Egyetem, Debrecen, 94-105, 2021.
Nagy, V.
,
Diósi, G.
:
A sörtörköly, mint söripari melléktermék sütőiparban történő alkalmazása
.
Élelmiszervizsgálati Közlemények.
67 (1), 3327-3338, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q4
Food Science
Nagy, V.
,
Máthé, E.
,
Jevcsák, S.
,
Fülep, Z.
,
Fülep, Á.
,
Diósi, G.
:
Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types
.
Agrártud. Közl.
2021/1 (1), 161-166, 2021.
Nagy, V.
,
Jevcsák, S.
,
Nagy, A.
,
Diósi, G.
:
Élelmi rostok helye és szerepe a táplálkozásunkban
.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak II. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Boros József, Felföldi János, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 136-141, 2021. ISBN: 9789634903260
Nagy, V.
,
Máthé, E.
,
Nagy, A.
,
Jevcsák, S.
,
Diósi, G.
:
Élelmi rost tartalom vizsgálata különféle árpamaláta típusokban
.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 79, 2021. ISBN: 9786155586996
Nagy, V.
,
Diósi, G.
:
Enzim aktív maláták beltartalmi vizsgálata
.
In: Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal : Absztraktkötet 2020/2021. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 178-179, 2021. ISBN: 9789633189283
Nagy, V.
,
Diósi, G.
:
Sötét maláta élelmiszeripari hasznosításának lehetősége
.
In: Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal : Absztraktkötet 2020/2021. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 78-79, 2021. ISBN: 9789633189283
Nagy, V.
,
Diósi, G.
:
Using brewer's spent grain as a byproduct of the brewing industry in the bakery industry
.
Élelmiszervizsgálati Közlemények.
67 (1), 3339-3350, 2021.
2020
Nagy, V.
:
A sörtörköly, mint sörgyártási melléktermék hasznosítási lehetőségei a sütőiparban
.
In: XXIII. MÉTE Országos Tudományos Diákköri Online Konferencia Programfüzet. Szerk.: Tömösközi Sándor, Zsarnóczay Gabriella, Budapesti Műszaki Egyetem, Budapest, 57, 2020.
Nagy, V.
,
Diósi, G.
:
Sörtörköllyel dúsított sütőipari termékek élelmi rost tartalmának vizsgálata
.
In: XIV. Táplálkozásmarketing Konferencia : Új irányok a táplálkozásmarketingben : Merre tovább? : Összefoglalók, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 37, 2020.
Nagy, V.
,
Diósi, G.
:
Világos maláta sütőipari hasznosítása
.
In: XII. Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal Absztraktkötet 2019/2020. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 68-69, 2020. ISBN: 9789633188569
2019
Nagy, V.
:
Sörgyártás alapanyagainak és melléktermékének hasznosítási lehetőségei a sütőiparban
.
In: Harmadik Sántha-füzet : a 2018/2019-es tanév tudományos kerekasztal előadásainak absztraktkötete. Szerk.: Tóth Péter, Debreceni Egyetem, Debrecen, 123-124, 2019. ISBN: 9789634901068
Nagy, V.
:
Sörtörköly hasznosítási lehetősége a sütőiparban
.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak I. Tudományos Konferenciája Programfüzet. Szerk.: Szűcs Lászlóné Siska Katalin, Debreceni Egyetem, Debrecen, 32, 2019.
Ciosek, A.
,
Nagy, V.
,
Szczepanik, O.
,
Fulara, K.
,
Poreda, A.
:
Wpływ nachmielenia brzeczki na bakterie kwasu mlekowego = The Effect of Wort hopping on Lactic Acid Bacteria
.
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-warzywny.
1 (12), 6-9, 2019.
2018
Diósi, G.
,
Nagy, V.
,
Jevcsák, S.
,
Máthé, E.
:
Amerikai és európai zabkásák tejes és vizes alapú elkészítésének reológiai tulajdonságai
.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 24, 2018. ISBN: 97861556060609
Diósi, G.
,
Jevcsák, S.
,
Kiss Gabriella
,
Nagy, V.
,
Máthé, E.
:
Research of rheological parameters of marinated tofu
.
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference. Ed.: Z. Győri, University of Debrecen, Debrecen, 42-43, 2018. ISBN: 9789634900245
frissítve: 2023-06-04, 01:10
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 3
Q4
1 (33.3%)
n.a.
2 (66.7%)
Szűkítés
2018
2019
2020
2021
2022
2023
-
2018
2019
2020
2021
2022
2023
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Agricultural and Biological Sciences
(
1
)
Food Science
(
1
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Élelmiszervizsgálati Közlemények (2)
Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis (1)
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-warzywny (1)
iDEa társszerzők
Diósi Gerda
közös közlemények (16)
Jevcsák Szintia
közös közlemények (8)
További társszerzők
Diósi Gerda
közös közlemények (16)
Jevcsák Szintia
közös közlemények (8)
Máthé Endre
közös közlemények (8)
Nagy Attila
közös közlemények (2)
Fekete István
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
Balogh Krisztina
(közös közlemények: 1)
Ciosek, Aneta
(közös közlemények: 1)
Fulara, Katarzyna
(közös közlemények: 1)
Fülep Ádám
(közös közlemények: 1)
Fülep Zsolt
(közös közlemények: 1)
További társszerzők
Balogh Krisztina
(közös közlemények: 1)
Ciosek, Aneta
(közös közlemények: 1)
Fulara, Katarzyna
(közös közlemények: 1)
Fülep Ádám
(közös közlemények: 1)
Fülep Zsolt
(közös közlemények: 1)
Kiss Gabriella
(közös közlemények: 1)
Poreda, Aleksander
(közös közlemények: 1)
Syed Ruman Nawaz Ali
(közös közlemények: 1)
Szczepanik, Olga
(közös közlemények: 1)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés