Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2006-2022
2022
2019
2018
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary.
In: Proceeding of the 9th International Congress Flour-Bread '17, 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh '17. Eds.: Antun Jozinovic, Sandra Budzaki, Ivica Strelec, Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 131-138, 2018, (1848-2562)
2012
2011
Sipos, P.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of crop year and mineral NPK fertilization on the quality stability of winter wheat on calcerous chernozem soil.
In: 15th World Fertilizer Congress of the International Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) - Meeting the fertilizer demand on a changing globe: biofuels, climate change and contaminants. Szerk.: Cristian Hera, Publishing House of the Romanian Academy, Bucharest, 475-481, 2011.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Győriné Mile, I.,
Ungai, D.,
Sipos, P.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour.
In: Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. Ed.: Zaneta Ugarcic-Hardy, University of Osijek, Osijek, 503-507, 2010.
2010
Sipos, P.,
Gombosné Nagy, I.,
Borbélyné Varga, M.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of harvesting time and processing on the quality of spice paprika powder.
J. Agroaliment. Process. Techn. 16 (2), 93-95, 2010.
Borbélyné Varga, M.,
Peles, F.,
Bácskai, T.,
Sándor, M.,
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Győri, Z.:
Investigation of mycotoxin contamination of wheat and wheat flour.
In: Workshop for variety registration in cereals for Fusarium resistance in EU, Gabonakutató Nonprofit Kft., Szeged, 1, 2010.
2009
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Element composition of wines of different regions.
In: Trace elements in the food chain. Eds.: Szilágyi Mihály, Szentmihályi Klára, HAS, Budapest, 88-92, 2009.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Ungai, D.,
Sipos, P.,
Győriné Mile, I.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made form triticale flour.
In: 5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists. Ed.: Ugarcic-Hardi, Zaneta, Faculty of Food Technology, Departmen of Cereal Processing Technologies, Osijek, 119, 2009.
2008
Sipos, P.,
Szathmáry, Z.,
Ungai, D.,
Győri, Z.,
Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete:
Élelmiszer biztonság és nyomon követhetőség a gabonatermesztésben.
In: Környezet-egészségügy, minőségbiztosítás, növényvédelem című szakmai konferencia előadásainak és posztereinek összefoglaló kiadványa : ... Debrecen, 2008. február 27. / [szerk. Radócz László] ; [rend.] a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete, [DE], Debrecen, 55-62, [2008].
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Boros, N.,
Győri, Z.,
Tóth, Á.:
Investigation of connections between the baking quality parameters of winter wheat.
In: Proceedings of 4th International Congress 'Flour-Bread 07' and 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, 24-27 October 2007. Ed.: Ugarcic-Hardi, Z, Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, [Croatia] Osijek, 177-182, 2008.
2007
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Pongráczné Barancsi, Á.,
Győri, Z.,
Tóth, Á.:
Changes of micro element composition of maize in a field experiment.
Cereal Res. Commun. 35 (2/2), 1069-1072, 2007.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q4 Genetics
Q4 Physiology
Sipos, P.,
Szathmáry, Z.,
Tóth, Á.,
Ungai, D.,
Hovánszki, D.,
Győri, Z.:
From farm to fork: Evaluation of cropping fields with regard to food and feed safety after long-standing cultivation.
In: Joint International Conference on Long-term Experiments, Agricultural Research and Natural Resources : Debrecen-Nyírlugos, 31 May - 1 June, 2007. Eds.: István Láng, János Lazányi, Nicolae Csép, University of Debrecen Centre of Agricultural Sciences, University of Oradea, Debrecen, 369-375, 2007.
Győri, Z.,
Tóth, Á.,
Ungai, D.:
Investigation of mineral content in winter wheat grain samples from long term field experiments.
In: Joint International Conference on Long-term Experiments, Agricultural Research and Natural Resources : Debrecen-Nyírlugos, 31 May - 1 June, 2007. Eds.: István Láng, János Lazányi, Nicolae Csép, University of Debrecen Centre of Agricultural Sciences, University of Oradea, Debrecen, 255-261, 2007.
2022
2019
2018
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary.
In: Proceeding of the 9th International Congress Flour-Bread '17, 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh '17. Eds.: Antun Jozinovic, Sandra Budzaki, Ivica Strelec, Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 131-138, 2018, (1848-2562)
2012
2011
Sipos, P.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of crop year and mineral NPK fertilization on the quality stability of winter wheat on calcerous chernozem soil.
In: 15th World Fertilizer Congress of the International Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) - Meeting the fertilizer demand on a changing globe: biofuels, climate change and contaminants. Szerk.: Cristian Hera, Publishing House of the Romanian Academy, Bucharest, 475-481, 2011.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Győriné Mile, I.,
Ungai, D.,
Sipos, P.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour.
In: Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. Ed.: Zaneta Ugarcic-Hardy, University of Osijek, Osijek, 503-507, 2010.
2010
Sipos, P.,
Gombosné Nagy, I.,
Borbélyné Varga, M.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of harvesting time and processing on the quality of spice paprika powder.
J. Agroaliment. Process. Techn. 16 (2), 93-95, 2010.
Borbélyné Varga, M.,
Peles, F.,
Bácskai, T.,
Sándor, M.,
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Győri, Z.:
Investigation of mycotoxin contamination of wheat and wheat flour.
In: Workshop for variety registration in cereals for Fusarium resistance in EU, Gabonakutató Nonprofit Kft., Szeged, 1, 2010.
2009
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Element composition of wines of different regions.
In: Trace elements in the food chain. Eds.: Szilágyi Mihály, Szentmihályi Klára, HAS, Budapest, 88-92, 2009.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Ungai, D.,
Sipos, P.,
Győriné Mile, I.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made form triticale flour.
In: 5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists. Ed.: Ugarcic-Hardi, Zaneta, Faculty of Food Technology, Departmen of Cereal Processing Technologies, Osijek, 119, 2009.
2008
Sipos, P.,
Szathmáry, Z.,
Ungai, D.,
Győri, Z.,
Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete:
Élelmiszer biztonság és nyomon követhetőség a gabonatermesztésben.
In: Környezet-egészségügy, minőségbiztosítás, növényvédelem című szakmai konferencia előadásainak és posztereinek összefoglaló kiadványa : ... Debrecen, 2008. február 27. / [szerk. Radócz László] ; [rend.] a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete, [DE], Debrecen, 55-62, [2008].
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Boros, N.,
Győri, Z.,
Tóth, Á.:
Investigation of connections between the baking quality parameters of winter wheat.
In: Proceedings of 4th International Congress 'Flour-Bread 07' and 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, 24-27 October 2007. Ed.: Ugarcic-Hardi, Z, Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, [Croatia] Osijek, 177-182, 2008.
2007
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Pongráczné Barancsi, Á.,
Győri, Z.,
Tóth, Á.:
Changes of micro element composition of maize in a field experiment.
Cereal Res. Commun. 35 (2/2), 1069-1072, 2007.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q4 Genetics
Q4 Physiology
Sipos, P.,
Szathmáry, Z.,
Tóth, Á.,
Ungai, D.,
Hovánszki, D.,
Győri, Z.:
From farm to fork: Evaluation of cropping fields with regard to food and feed safety after long-standing cultivation.
In: Joint International Conference on Long-term Experiments, Agricultural Research and Natural Resources : Debrecen-Nyírlugos, 31 May - 1 June, 2007. Eds.: István Láng, János Lazányi, Nicolae Csép, University of Debrecen Centre of Agricultural Sciences, University of Oradea, Debrecen, 369-375, 2007.
Győri, Z.,
Tóth, Á.,
Ungai, D.:
Investigation of mineral content in winter wheat grain samples from long term field experiments.
In: Joint International Conference on Long-term Experiments, Agricultural Research and Natural Resources : Debrecen-Nyírlugos, 31 May - 1 June, 2007. Eds.: István Láng, János Lazányi, Nicolae Csép, University of Debrecen Centre of Agricultural Sciences, University of Oradea, Debrecen, 255-261, 2007.
2006
Győri, Z.,
Loch, J.,
Ungai, D.,
Sipos, P.:
A Műszerközpont 20 éve. Az élelmiszertudományi és minőségügyi képzés fejlődése a Debreceni Egyetemen.
Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 68 p., 2006.
Mindet mutasd
frissítve: 2023-03-19, 01:13