Jelenlegi hely

Ungai Diána

Ungai Diána

Ungai Diána
adjunktus 2007-
Név: Ungai Diána
További profilok: MTMT, ODT
Szakterület: agrármérnök

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
37
DEA-ban:
37
OA:
3
Publikációs időszak:
2006-2024
2024
  1. Avinash, P., Hamid, Shams, R., Dash, K., Shaikh, A., Ungai, D., Harsányi, E., Suthar, T., Kovács, B.: Recent insights into the morphological, nutritional and phytochemical properties of Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica) for the development of functional foods.
    Plants-Basel. 13 (5), 1-19, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology (2022)
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
    Q1 Plant Science (2022)
2023
  1. Neji, C., Ungai, D., Seres, E., Sipos, P.: Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate.
    In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić; Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 88, 2023. ISBN: 9788675205814
  2. Czipa, N., Ungai, D., Kovács, B., Alexa, L.: Magyarországi fajtamézek elemanalízise és fajtaazonosítása.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 79-85, 2023. ISBN: 9789634905257
  3. Kovács, B., Zaza, F., Baráth, N., Alexa, L., Czipa, N., Peles, F., Karaffa, E., Mihály, K., Pál, K., Tóthné Bogárdi, A., Szilágyi, A., Szakadát, G., Tóth, B., Szőke, L., Kaczur, D., Simon, T., Ungai, D.: Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 117-126, 2023. ISBN: 9789634905257
  4. Ungai, D., Baráth, N., Alexa, L., Czipa, N., Kovács, B.: Őszi búza ásványielem-tartalmának mérési eredményei Magyarországon.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 248-254, 2023. ISBN: 9789634905257
2022
  1. Ungai, D., Sipos, P., Győri, Z.: Az őszi búza ásványianyag-tartalmának alakulása Magyarországon 30 év mérési eredményei alapján.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4006-4012, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
2019
2018
  1. Ungai, D., Kovács, B., Győri, Z.: Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary.
    In: Proceeding of the 9th International Congress Flour-Bread '17, 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh '17. Eds.: Antun Jozinovic, Sandra Budzaki, Ivica Strelec, Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 131-138, 2018, (1848-2562)
2012
2011
  1. Sipos, P., Győri, Z., Ungai, D.: Effect of crop year and mineral NPK fertilization on the quality stability of winter wheat on calcerous chernozem soil.
    In: 15th World Fertilizer Congress of the International Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) - Meeting the fertilizer demand on a changing globe: biofuels, climate change and contaminants. Szerk.: Cristian Hera, Publishing House of the Romanian Academy, Bucharest, 475-481, 2011.
  2. Győri, Z., Kruppa, J., Győriné Mile, I., Ungai, D., Sipos, P.: Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour.
    In: Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. Ed.: Zaneta Ugarcic-Hardy, University of Osijek, Osijek, 503-507, 2010.
2010
  1. Sipos, P., Gombosné Nagy, I., Borbélyné Varga, M., Győri, Z., Ungai, D.: Effect of harvesting time and processing on the quality of spice paprika powder.
    J. Agroaliment. Process. Techn. 16 (2), 93-95, 2010.
  2. Borbélyné Varga, M., Peles, F., Bácskai, T., Sándor, M., Sipos, P., Ungai, D., Győri, Z.: Investigation of mycotoxin contamination of wheat and wheat flour.
    In: Workshop for variety registration in cereals for Fusarium resistance in EU, Gabonakutató Nonprofit Kft., Szeged, 1, 2010.
2009
  1. Sipos, P., Ungai, D., Kovács, B., Győri, Z.: Element composition of wines of different regions.
    In: Trace elements in the food chain. Eds.: Szilágyi Mihály, Szentmihályi Klára, HAS, Budapest, 88-92, 2009.
  2. Győri, Z., Kruppa, J., Ungai, D., Sipos, P., Győriné Mile, I.: Examination of technological and nutritional properties of breads made form triticale flour.
    In: 5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists. Ed.: Ugarcic-Hardi, Zaneta, Faculty of Food Technology, Departmen of Cereal Processing Technologies, Osijek, 119, 2009.
  3. Győri, Z., Ungai, D.: Investigation of P-Zn ionantagonism, as a stress with young maize plants.
    Cereal Res. Commun. 37 (Suppl.), 137-140, 2009.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Agronomy and Crop Science
    Q4 Genetics
    Q4 Physiology
2008
  1. Győri, Z., Sipos, P., Ungai, D.: A műtrágyázás hatásának vizsgálata csernozjom talajon termesztett őszi búza fajták Farinográfos és Alveográfos minőségi paramétereire.
    In: A környezetvédelem és élelmiszerbiztonság fejlesztése eltérő agroökológiai feltételek mellett a szántóföldi növénytermesztésben /szerk. Pepó Péter, DE AMTC MTK, Debrecen, 93-98, 2008.
  2. Pongráczné Barancsi, Á., Ungai, D., Boros, N., Mezei, Z.: Effect of cropping site on the quality of winter wheat during the 2006/2007 vegetation period.
    Cereal Res. Commun. 36 (Suppl.5), 611-614, 2008.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Agronomy and Crop Science
    Q4 Genetics
    Q4 Physiology
Mindet mutasd
frissítve: 2024-04-21, 01:13

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 17
Q1 1 (5.9%)
Q3 7 (41.2%)
Q4 3 (17.6%)
n.a. 6 (35.3%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (11)
Agronomy and Crop Science (7)
Food Science (3)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (1)
Plant Science (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (7)
Genetics (7)
Physiology (7)
Environmental Science (1)
Ecology (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők

Borbélyné Varga Mária
Győriné Mile Irma
Pongráczné Barancsi Ágnes
További társszerzők