Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2006-2024
2024
Pandey, V.,
Singh, K.,
Suthar, T.,
Srivastava, S.,
Rustagi, S.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Shaikh, A.:
Current Strategies to Modify the Functional Properties of Proteins Extracted from Pumpkin Seeds: A Comprehensive Review.
Horticulturae. 10 (11), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Divya, S.,
Pandey, V.,
Dixit, R.,
Rustagi, S.,
Suthar, T.,
Atuahene, D.,
Nagy, V.,
Ungai, D.,
Ahmed, A.,
Kovács, B.,
Shaikh, A.:
Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (19), 1-22, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023)
D1 Nutrition and Dietetics (2023)
Bartolome, D.,
Kovács, B.,
Shaikh, A.,
Ahmed, A.,
Ungai, D.,
Várallyay, S.:
Investigation of sample preparation methods for microelemental analyses of milk powder.
In: 12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána, CEFood, Szeged, 90, 2024. ISBN: 9786155270826
Avinash, P.,
Hamid,
Shams, R.,
Dash, K.,
Shaikh, A.,
Ungai, D.,
Harsányi, E.,
Suthar, T.,
Kovács, B.:
Recent insights into the morphological, nutritional and phytochemical properties of Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica) for the development of functional foods.
Plants-Basel. 13 (5), 1-19, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2023)
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023)
Q1 Plant Science (2023)
Várallyay, S.,
Bartolome, D.,
Ungai, D.,
Kovács, B.:
Savak alkalmazhatóságának vizsgálata mintaelőkészítés során tejpor elemanalíziséhez = Investigation the applicability of acids in sample preparation for the elemental analysis of milk powderR.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 97, 2024. ISBN: ISBN9789634906568
2023
Neji, C.,
Ungai, D.,
Seres, E.,
Sipos, P.:
Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate.
In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić; Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 88, 2023. ISBN: 9788675205814
Czipa, N.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Alexa, L.:
Magyarországi fajtamézek elemanalízise és fajtaazonosítása.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 79-85, 2023. ISBN: 9789634905257
Kovács, B.,
Zaza, F.,
Baráth, N.,
Alexa, L.,
Czipa, N.,
Peles, F.,
Karaffa, E.,
Mihály, K.,
Pál, K.,
Tóthné Bogárdi, A.,
Szilágyi, A.,
Szakadát, G.,
Tóth, B.,
Szőke, L.,
Kaczur, D.,
Simon, T.,
Ungai, D.:
Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel.
Kovács, B.,
Zaza, F.,
Baráth, N.,
Alexa, L.,
Czipa, N.,
Peles, F.,
Karaffa, E.,
Mihály, K.,
Pál, K.,
Tóthné Bogárdi, A.,
Szilágyi, A.,
Szakadát, G.,
Tóth, B.,
Szőke, L.,
Kaczur, D.,
Simon, T.,
Ungai, D.:
Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 117-126, 2023. ISBN: 9789634905257
Ungai, D.,
Baráth, N.,
Alexa, L.,
Czipa, N.,
Kovács, B.:
Őszi búza ásványielem-tartalmának mérési eredményei Magyarországon.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 248-254, 2023. ISBN: 9789634905257
2022
2019
2018
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary.
In: Proceeding of the 9th International Congress Flour-Bread '17, 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh '17. Eds.: Antun Jozinovic, Sandra Budzaki, Ivica Strelec, Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 131-138, 2018, (1848-2562)
2012
2011
Sipos, P.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of crop year and mineral NPK fertilization on the quality stability of winter wheat on calcerous chernozem soil.
In: 15th World Fertilizer Congress of the International Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) - Meeting the fertilizer demand on a changing globe: biofuels, climate change and contaminants. Szerk.: Cristian Hera, Publishing House of the Romanian Academy, Bucharest, 475-481, 2011.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Győriné Mile, I.,
Ungai, D.,
Sipos, P.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour.
In: Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. Ed.: Zaneta Ugarcic-Hardy, University of Osijek, Osijek, 503-507, 2010.
2010
Sipos, P.,
Gombosné Nagy, I.,
Borbélyné Varga, M.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of harvesting time and processing on the quality of spice paprika powder.
J. Agroaliment. Process. Techn. 16 (2), 93-95, 2010.
Borbélyné Varga, M.,
Peles, F.,
Bácskai, T.,
Sándor, M.,
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Győri, Z.:
Investigation of mycotoxin contamination of wheat and wheat flour.
In: Workshop for variety registration in cereals for Fusarium resistance in EU, Gabonakutató Nonprofit Kft., Szeged, 1, 2010.
2009
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Element composition of wines of different regions.
In: Trace elements in the food chain. Eds.: Szilágyi Mihály, Szentmihályi Klára, HAS, Budapest, 88-92, 2009.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Ungai, D.,
Sipos, P.,
Győriné Mile, I.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made form triticale flour.
In: 5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists. Ed.: Ugarcic-Hardi, Zaneta, Faculty of Food Technology, Departmen of Cereal Processing Technologies, Osijek, 119, 2009.
2024
Pandey, V.,
Singh, K.,
Suthar, T.,
Srivastava, S.,
Rustagi, S.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Shaikh, A.:
Current Strategies to Modify the Functional Properties of Proteins Extracted from Pumpkin Seeds: A Comprehensive Review.
Horticulturae. 10 (11), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Divya, S.,
Pandey, V.,
Dixit, R.,
Rustagi, S.,
Suthar, T.,
Atuahene, D.,
Nagy, V.,
Ungai, D.,
Ahmed, A.,
Kovács, B.,
Shaikh, A.:
Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (19), 1-22, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023)
D1 Nutrition and Dietetics (2023)
Bartolome, D.,
Kovács, B.,
Shaikh, A.,
Ahmed, A.,
Ungai, D.,
Várallyay, S.:
Investigation of sample preparation methods for microelemental analyses of milk powder.
In: 12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána, CEFood, Szeged, 90, 2024. ISBN: 9786155270826
Avinash, P.,
Hamid,
Shams, R.,
Dash, K.,
Shaikh, A.,
Ungai, D.,
Harsányi, E.,
Suthar, T.,
Kovács, B.:
Recent insights into the morphological, nutritional and phytochemical properties of Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica) for the development of functional foods.
Plants-Basel. 13 (5), 1-19, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2023)
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023)
Q1 Plant Science (2023)
Várallyay, S.,
Bartolome, D.,
Ungai, D.,
Kovács, B.:
Savak alkalmazhatóságának vizsgálata mintaelőkészítés során tejpor elemanalíziséhez = Investigation the applicability of acids in sample preparation for the elemental analysis of milk powderR.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 97, 2024. ISBN: ISBN9789634906568
2023
Neji, C.,
Ungai, D.,
Seres, E.,
Sipos, P.:
Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate.
In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić; Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 88, 2023. ISBN: 9788675205814
Czipa, N.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Alexa, L.:
Magyarországi fajtamézek elemanalízise és fajtaazonosítása.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 79-85, 2023. ISBN: 9789634905257
Kovács, B.,
Zaza, F.,
Baráth, N.,
Alexa, L.,
Czipa, N.,
Peles, F.,
Karaffa, E.,
Mihály, K.,
Pál, K.,
Tóthné Bogárdi, A.,
Szilágyi, A.,
Szakadát, G.,
Tóth, B.,
Szőke, L.,
Kaczur, D.,
Simon, T.,
Ungai, D.:
Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel.
Kovács, B.,
Zaza, F.,
Baráth, N.,
Alexa, L.,
Czipa, N.,
Peles, F.,
Karaffa, E.,
Mihály, K.,
Pál, K.,
Tóthné Bogárdi, A.,
Szilágyi, A.,
Szakadát, G.,
Tóth, B.,
Szőke, L.,
Kaczur, D.,
Simon, T.,
Ungai, D.:
Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 117-126, 2023. ISBN: 9789634905257
Ungai, D.,
Baráth, N.,
Alexa, L.,
Czipa, N.,
Kovács, B.:
Őszi búza ásványielem-tartalmának mérési eredményei Magyarországon.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 248-254, 2023. ISBN: 9789634905257
2022
2019
2018
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary.
In: Proceeding of the 9th International Congress Flour-Bread '17, 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh '17. Eds.: Antun Jozinovic, Sandra Budzaki, Ivica Strelec, Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 131-138, 2018, (1848-2562)
2012
2011
Sipos, P.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of crop year and mineral NPK fertilization on the quality stability of winter wheat on calcerous chernozem soil.
In: 15th World Fertilizer Congress of the International Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) - Meeting the fertilizer demand on a changing globe: biofuels, climate change and contaminants. Szerk.: Cristian Hera, Publishing House of the Romanian Academy, Bucharest, 475-481, 2011.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Győriné Mile, I.,
Ungai, D.,
Sipos, P.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour.
In: Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. Ed.: Zaneta Ugarcic-Hardy, University of Osijek, Osijek, 503-507, 2010.
2010
Sipos, P.,
Gombosné Nagy, I.,
Borbélyné Varga, M.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of harvesting time and processing on the quality of spice paprika powder.
J. Agroaliment. Process. Techn. 16 (2), 93-95, 2010.
Borbélyné Varga, M.,
Peles, F.,
Bácskai, T.,
Sándor, M.,
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Győri, Z.:
Investigation of mycotoxin contamination of wheat and wheat flour.
In: Workshop for variety registration in cereals for Fusarium resistance in EU, Gabonakutató Nonprofit Kft., Szeged, 1, 2010.
2009
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Element composition of wines of different regions.
In: Trace elements in the food chain. Eds.: Szilágyi Mihály, Szentmihályi Klára, HAS, Budapest, 88-92, 2009.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Ungai, D.,
Sipos, P.,
Győriné Mile, I.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made form triticale flour.
In: 5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists. Ed.: Ugarcic-Hardi, Zaneta, Faculty of Food Technology, Departmen of Cereal Processing Technologies, Osijek, 119, 2009.
2008
Sipos, P.,
Szathmáry, Z.,
Ungai, D.,
Győri, Z.,
Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete:
Élelmiszer biztonság és nyomon követhetőség a gabonatermesztésben.
In: Környezet-egészségügy, minőségbiztosítás, növényvédelem című szakmai konferencia előadásainak és posztereinek összefoglaló kiadványa : ... Debrecen, 2008. február 27. / [szerk. Radócz László] ; [rend.] a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete, [DE], Debrecen, 55-62, [2008].
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Boros, N.,
Győri, Z.,
Tóth, Á.:
Investigation of connections between the baking quality parameters of winter wheat.
In: Proceedings of 4th International Congress 'Flour-Bread 07' and 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, 24-27 October 2007. Ed.: Ugarcic-Hardi, Z, Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, [Croatia] Osijek, 177-182, 2008.
2007
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Pongráczné Barancsi, Á.,
Győri, Z.,
Tóth, Á.:
Changes of micro element composition of maize in a field experiment.
Cereal Res. Commun. 35 (2/2), 1069-1072, 2007.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q4 Genetics
Q4 Physiology
Sipos, P.,
Szathmáry, Z.,
Tóth, Á.,
Ungai, D.,
Hovánszki, D.,
Győri, Z.:
From farm to fork: Evaluation of cropping fields with regard to food and feed safety after long-standing cultivation.
In: Joint International Conference on Long-term Experiments, Agricultural Research and Natural Resources : Debrecen-Nyírlugos, 31 May - 1 June, 2007. Eds.: István Láng, János Lazányi, Nicolae Csép, University of Debrecen Centre of Agricultural Sciences, University of Oradea, Debrecen, 369-375, 2007.
Győri, Z.,
Tóth, Á.,
Ungai, D.:
Investigation of mineral content in winter wheat grain samples from long term field experiments.
In: Joint International Conference on Long-term Experiments, Agricultural Research and Natural Resources : Debrecen-Nyírlugos, 31 May - 1 June, 2007. Eds.: István Láng, János Lazányi, Nicolae Csép, University of Debrecen Centre of Agricultural Sciences, University of Oradea, Debrecen, 255-261, 2007.
2006
Győri, Z.,
Loch, J.,
Ungai, D.,
Sipos, P.:
A Műszerközpont 20 éve. Az élelmiszertudományi és minőségügyi képzés fejlődése a Debreceni Egyetemen.
Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 68 p., 2006.
Mindet mutasd
frissítve: 2024-12-01, 01:14