Jelenlegi hely

Mihály Kata

Mihály Kata

Mihály Kata
DE > MÉK
Tudományos munkatárs 2016-
Név: Mihály Kata
További profilok: MTMT
Fokozat
  • PhD, Debreceni Egyetem (2021)
Szakterület: Mikrobiológia

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
27
DEA-ban:
27
OA:
5
Publikációs időszak:
2016-2024
2024
  1. Karaffa, E., Mihály, K., Nagy, A., Pál, K., Peles, F., Zabiák, A., Kovács, C., Takács, F., Romanazzi, G., Holb, I.: Effects of storage conditions, cultivars, and production systems on fruit decay incidence of Sour Cherry (Prunus cerasus L.) fruit after shelf-life conditions.
    Agronomy-Basel. 14 (10), 1-21, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
  2. Pócsik-Sáfrány, K., Ansaroudi, R., Zabiák, A., Mihály, K., Csótó, A., Karaffa, E.: The effect of washing on the shelf-life parameters of spinach (Spinacia oleracea L.).
    Acta agrar. Debr. 2024 (1), 131-135, 2024.
2023
  1. Toffolatti, S., Davillerd, Y., D'Isita, I., Facchinelli, C., Germinara, G., Ippolito, A., Khamis, Y., Kowalska, J., Maddalena, G., Marchand, P., Marcianò, D., Mihály, K., Mincuzzi, A., Mori, N., Piancatelli, S., Karaffa, E., Romanazzi, G.: Are Basic Substances a Key to Sustainable Pest and Disease Management in Agriculture? An Open Field Perspective.
    Plants-Basel. 12 (17), 1-23, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
  2. Mihály, K., Karaffa, E., Pál, K., Takács, F.: Kitozános készítmények hatékonysága a meggy romlását okozó penészgombái ellen.
    In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 110-111, 2023.
  3. Kovács, B., Zaza, F., Baráth, N., Alexa, L., Czipa, N., Peles, F., Karaffa, E., Mihály, K., Pál, K., Tóthné Bogárdi, A., Szilágyi, A., Szakadát, G., Tóth, B., Szőke, L., Kaczur, D., Simon, T., Ungai, D.: Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 117-126, 2023. ISBN: 9789634905257
2022
  1. Mihály, K., Szőllősi, E., Homoki, J., Nagy, A., Takács, F., Karaffa, E.: The possibilities for Hungarian sour cherries for storage and elongation of fresh consumption.
    In: Program and Book of Abstracts, Innovation and advanced technologies for managing postharvest pathogens / Nikolaos Tzortzakis, Chris Watkins, Haissam Jijakli et al, International Society for Plant Pathology, Limassol, Cyprus, 145, 2022.
2021
2020
  1. Takács, F., Mihály, K., Kovács, C., Karaffa, E.: Comparison of the shelf life and surface mold population of Hungarian Prunus cerasus cultivars following different pre- and postharvest treatments.
    In: Vth International Symposium on Postharvest Pathology : Book of abstracts, Université de Liège, Liège, 167, 2020.
  2. Mihály, K., Takács, F., Nagy, A., Karaffa, E.: Kitozán alapú kezelés hatása a maggy polcállóságára.
    In: 66. Növényvédelmi Tudományos Napok 2020. Szerk.: Haltrich Attila, Varga Ákos, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 94, 2020.
2019
  1. Alexa, L., Mihály, K., Kerekes, G., Nagy, T., Takács, F., Karaffa, E.: Antioxidáns hatású vegyületek mennyiségének változása tárolás és preharveszt kezelések függvényében három magyarországi meggyfajta eredményei alapján.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 11, 2019. ISBN: 9786155606090
  2. Mihály, K., Takács, F., Karaffa, E.: The effectiviness of different storage methods for the shelf-life and the fungal populations of the Hungarian tart cherry varieties.
    In: XXV. National Congress Italian Phytopathological Society (SIPaV) : Book of abstracts, Universita degli Studi di Milano, Milan, 105, 2019.
2018
  1. Karaffa, E., Mihály, K., Kovács, C., Takács, F.: Developing pre- and postharvest technology for the fresh fruit storage of tart cherry (Prunus cerasus l.).
    In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 11, 2018. ISBN: 9789634900245
  2. Mihály, K., Kovács, C., Takács, F., Karaffa, E.: Preharvest treatments modified surface molds population and the shelf life of tart cherry (Prunus cerasus L.).
    In: XXIV. National Congress Italian Phytopathological Society (SIPaV): Book of abstracts. Ed.: by Gianfranco Romanazzi, Lucia Landi, Sergio Murolo, Erica Feliziani, Valeria Mancini, Luisa Rubino, Università Politecnica Delle Marche, Ancona, 134, 2018.
  3. Mihály, K., Mohos, C., Kovács, C., Takács, F., Karaffa, E.: Preharveszt kezelések hatása a meggy polcállóságára és a felületén megtalálható penész telepképző egység mennyiségére.
    In: 64. Növényvédelmi Tudományos Napok: Absztrakt és poszter kötet. Szerk.: Haltrich Attila, Varga Ákos, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 63, 2018.
  4. Mihály, K., Kovács, C., Takács, F., Karaffa, E.: The gamma radiation modified rottening fungal poulation and shelf-life of the tart cherry (Prunus cerasus).
    In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 40-41, 2018. ISBN: 9789634900245
2017
  1. Mihály, K., Kovács, C., Bujáki, B., Takács, F., Karaffa, E.: A sugárkezelés és a módosított légterű tárolás hatása a frissfogyasztású meggy polcállóságára.
    In: LIX. Georgikon Napok : Kivonat-kötet : A múltmér földkövei és a jövő kihívásai: 220 éves a Georgikon. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 357-368, 2017. ISBN: 9789639639898
  2. Mihály, K., Kovács, C., Bujáki, B., Takács, F., Karaffa, E.: A sugárkezelés és a módosított légterű tárolás hatása a frissfogyasztású meggy polcállóságára.
    In: LIX. Georgikon Napok: Kivonatkötet: A múlt mérföldkövei és a jövő kihívásai: 220 éves a Georgikon. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 125, 2017. ISBN: 9789639639881
  3. Mihály, K., Kovács, C., Takács, F., Karaffa, E.: Combined effect of MAP and gamma radiation for shelf life of tart cherry (Prunus Cerasus L.).
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 10-11, 2017. ISBN: 9788055217369
  4. Mihály, K., Kovács, C., Bujáki, B., Takács, F., Karaffa, E.: Preharveszt kezelések és módosított légterű tárolás hatása a meggy romlását okozó gombapopuláció összetételére.
    In: 63. Növényvédelmi Tudományos Napok: Absztrakt és poszter kötet. Szerk.: Horváth József, Haltrich Attila, Molnár János, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 53, 2017.
Mindet mutasd
frissítve: 2024-11-06, 14:28

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 8
Q1 3 (37.5%)
Q4 2 (25%)
n.a. 3 (37.5%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (5)
Horticulture (3)
Plant Science (2)
Agronomy and Crop Science (1)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (1)
Environmental Science (1)
Ecology (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők

Romanazzi, Gianfranco
További társszerzők